• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה נכנס בטעות לבית של השכן שלך כשהוא לא לבוש. טראומה.

אני מנסה להתגנב למחנה השמדה ולפוצץ אותו

אתה מגלה שהאינטרנט שלך לא עובד ובמקום דף רגיל שאומר שאין אינטרנט אתה רואה טרול פייס

אני מנסה להצטרף לדאעש

אז אני מצטער, אני חייב להודיע על זה למשטרה. או לפחות למנהלי הפורום. דיווחתי על ההודעה שלך. או שלא :)
---
אני מנסה לשתות דם של בנאדם בקש.

אתה מוצא אנימה. הבעיה היא שמתברר שהיא הורידה וירוס לטלוויזיה שלך. והווירוס הזה קטלני. והוא מדבק. מהר מאוד אתה נדבק בווירוס, ואתה לא מדמם דם, לא משתעל דם, לא יורק דם, אלא מנזל דם. ואתה מעביר את הנזלת המדממת הזאת לכל המשפחה שלך, שמעבירים לשכנים שלהם, שמעבירים למשפחות והשכנים שלהם, ומהר מאוד, חצי שנה אחרי המוות הפתאומי שלך, המגפה מכחידה את המין האנושי. איזה מזל ששרדו שני אנשים, בן ובת. איזה חבל שהבת עקרה, והמין האנושי הוכחד.
---

אני מנסה לחזור אחורה בזמן ולהרוג את סבתא שלי כשהיא בת 4, לפני שהולידה את אמא שלי.

אתה חוזר בטעות לזמן שסבתא שלך הייתה בגיל שלך. האישה שתהיה סבתא שלך פוגשת אותך, מתאהבת בך, וכעבור כמה שנים נולדת לכם ילדה. זאת אמא שלך.

אני מנסה לספוג (Absorb זה לספוג?) שבע נשמות של בני אנוש על מנת להפוך לאלה.

אתה מוצא את עצמך תקוע בטלפון כל הלילה

אני מנסה להרעיל את עצמי ולקוות שאני אחיה

אתה בטעות בונה מכונת אפות. ואז מגיעה האקדמייה ללשון העברית ואומרת לך שאין כזה דבר אפות, אומרים אפים, והופכת את המכונה שלך למכונת אפים. האקדמייה ללשון עברית הולכת, אבל רק אחרי שהיא אומרת לך שבעצם כולם טעו והיא לא בניין שבה יושבים חברי האקדמייה ללשון העברית, אלא היא ישות תבונית בשם האקדמייה ללשון העברית, והחברים הם סתם רובוטים. אחרי שהיא הולכת, אתה תקוע עם מכונה שמייצרת אפים, ואתה לא יודע איך להפסיק אותה(כי אחד הרובוטים הפעיל את המכונה קודם) וצונאמי של אפים מציף את כדור הארץ ומכחיד את האנושות.

אני מנסה לגנוב לגובלין מזונב זועם את הזנב.

אין לי שם, תמחק את ההודעה הראשונה שלך, אסור לכתוב 2 ומעלה הודעות ברצף, זה נקרא דאבל-פוסטינג, וזה נגד חוקי הפורום.
---
אתה מגלה שנבחנת במקום ל -CSI ל ISC שזה ISRAEL SUCKER COADERS ואתה לומד משהו שעדיף שלא אנקוב בשמו, ומהר מאוד העניינים מתגלגלים ואתה עובד ברחוב. לפחות הרווח נאה.

אני מנסה לקנות טלפון מהאינטרנט.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה