• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
העלה אוכל אותך. בתוכו אתה רואה עלה. "היי, אולי כדאי לי לאכול אותו...."

אני מנסה לכתוב הודעה בפורום הפונדק בקטגורית "גלגלתי 1... מה קורה?" בה כתוב שאני מנסה לכתוב הודעה בפורום הפונדק בקטגורית "גלגלתי 1... מה קורה?"....

קודם כל אתה מגיע בטעות לפורום FXP (שאלו בשורות נוראיות כי זה פורום גרוע), ואז אתה נכנס בטעות לפורום איפור(אם יש כזה), ואתה נכנס לעץ "איפרתי נוראי.... מה קורה?" וכותב בטעות הודעה שבה כתוב שאתה מנסה לכתוב הודעה בפורום FXP בתת פורום איפור בקטגוריית "איפרתי נוראי.... מה קורה?". מיד אחרי זה המחשב שלך מתפוצץ ונצנצים מתעופפים באוויר.

אני מנסה למשוך לגובלין מאוהב באף.

אחרי שהזמנת אתה מגלה שהזמנת הרחבה במקום חבילת בסיס, וכשזה מגיע אתה מגלה שזה זיוף(המבין והמזמין יבין)

אני מנסה לאכול ספגטי בזמן שגמד עם זקן אדמוני אוכל אותו, בזמן שהוא מפליץ, מהגב שלו.

הגמד עם הזקן האדמוני הוא אתה

אני מנסה להמציא מכשיר שמגרד לך את הגב

אתה לוקח בזוקה ומתחיל לפוצץ מטוס, אבל בגלל ההתפרצות החלקים של המטוס עפים אליך ישר לפנים שלך ואתה מת :}

אני מנסה לקנות נשק אוטומטי בארצות הברית

הצלחת בגלל שזה כל כך קל שגם אם היה יוצא לך מינוס אלף היית מצליח.

אני מנסה לצלוף באלף ישן.

אתה מצליח. הבעיה היא שביבי מגיע לברך אותך, והוא טופח לך על השכם, ובגלל שהוא נוגע בך אתה מתאדה. ומת. (וכן, הבנתי)

אני מנסה לבנות עוד מגדל כדי שהמגדל הבודד לא יהיה בודד.

זרקת את המטבע. המטבע בכה נורא כי זרקת אותו בSMS לאחר מערכת יחסים כל כך ארוכה, והריבאונד שלו הוא עץ שמדרדר אותו לסמים קשים. בראבו, הרסת למטבע את החיים... אני מקווה שאתה גאה בעצמך. הוא רק רצה להיות אהוב!!!

אני מחפש עבודה לקיץ.

אתה מוצא עבודה. במעון יום. של חתולים. ואחרי חודש של ניקוי החרא ושירות הגזע הזה, שחושב שהוא הגזע הנעלה ביקום, אתה מתאבד. דווקא בזה אתה מגלגל 20.

אני מנסה לפרוץ לחנות ממתקים באמצע הלילה.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה