• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
ערס בן שמונה עם חבר שלו בן השבע רואים אותך ומקללים אותך כי אתה פורץ לחנות האהובה עליהם

אני מנסה לנסוע אחורה בזמן ולהזהיר את עצמי מפני המבחן בביולוגיה

אתה חוזר אחורה, אבל לא למבחן בביולוגיה אלא לתקופה שהוא מדבר עליה. אתה עומד מול טריסרייאטופס, ראפטור וטירניוסאורוסרקס. מכונת הזמן שלך התקלקלה. והדוקטור לא בא להציל אותך. בהצלחה!

אני מנסה ליצור צורת חיים תבונית בעזרת שלוש אבנים ומילון רוסי-תורכי אחד.

אתה בונה יצור עשוי אבנים נוצצות שמדבר רוסית וטורקית שוטף שנועד כדי לחסל ישראלים

אני מודד בסמנטימטרים את הרוחב והאורך של גמד גינה ננסי ומשווה אותם עם לוטרה אפריקאית אחרי שתייה מרובה של קוקה קולה

אתה מגלה שאתה ברוסיה הסובייטית, כך שבעצם גמד גינה ננסי מודד את האורך והרוחב שלך ומשווה אותם עם לוטרה אפריקאית ואז קוקה קולה שותה אותך.

אני מנסה ליצור צבא שלם של גלמי קרח.

כשאתה לוקח את הקרח אתה מוצא ממותה קפואה שחוזרת לחיים ומוחץ אותך ואתה מת

אני מנסה לכבות גפרור

nextorl אמר/ה:
[post]646423[/post] http://bulbapedia.bulbagarden.net/wiki/MissingNo.
מה?
amitross אמר/ה:
[post]646487[/post] אני מנסה להטיל איום על עץ.
מרוב פחד הוא קורס. לכיוון צפון. אחרי כמה ימים שהגדם שכוב על הרצפה, אפשר להריח את הסירחון מהגופה שלך למטה.

אני מנסה לנגן באבוב סגול.
עריכה: ואני לא יודע לנגן בו

אתה מצליח לזמן אימפ.
(הנחתי שאתה מתכוון לזמן שטן מסוג חזק, אז פשוט הבאתי שטן קטן וחלש כי לא היה רעיון מוצלח יותר.)

אני מנסה לגרום למישהי עם חרב מורעלת לדקור את עצמה בטעות.

בזמן שארתה מנסה להבין אתה מגלה שהעיפו אותך מהאתר וחסמו את המשתמש שלך

אני מנסה לתפוס את GASTLY (פשוט חפשו את זה באינטרנט במקרה ואתם לא יודעים)

אתה מחפש גאסטלי במשך ימים, עד שאתה מגיע לבית קברות באמצע הלילה. שם, אתה רואה גאסטלי במרחק שני צעדים אבל מרוב עייפות אתה פשוט קורס על אחת המצבות ונרדם. השינה שלך לא ערבה במיוחד, גאסטלי מצא אותך והשתמש בdream eater. הסיוטים שלך כואבים לך פיזית ומנטלית.

אני מנסה להפוך לגרין לאנטרן.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה