• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה בעברית!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

גלגלתי 1.. מה קורה?

סטטוס
נעול לתגובות.
אתה מגלה שקנית נוקיה והבית שלך מתמוטט

אני מנסה לנסוע לקוטב הצפוני ולגלות את סנטה ולגנוב את כל המתנות שלו בעזרת צוללת שעובדת על פדלים

אתה היית שיכור כל כך שאתה לחצת "כן" על כל דבר ומגלה שמכרת את אחותך תמורת קילו חצילים

בעוד שלושים שנה אני מנסה לספר את הסיפור של רומיאו ויוליה לילדים שלי

אתה בהחלט מספר את זה לילדים שלך. רק שאין לך ילדים. אתה אדם בודד וערירי וכנראה גם עומד למות בכלא אחרי שהמשטרה תאשים אותך בפדופיליה.
תהנה.

אני מחפש סרט של דיסני שאי אפשר לקרוא לו ניאו-נאצי, גזעני, או שוביניסטי

אתה מתעייף מהחיפושים האינסופיים ומתייאש כל כך,עד שאתה מחליט להרוס את אולפני דיסני,כדי שלא יצאו עוד סרטים בזמן שאתה מחפש.רק חבל שיש שם הרבה שומרים חמושים נגד משוגעים כמוך.תיהנה בכלא עד סוף חייך!

אני מנסה לנחש מה יקרה בסרט הנוקמים 'אינפיניטי וור'

אתה מספר את הניחושים שלך לחברים שלך. אף אחד לא מאמין לך עד שיוצא הסרט, ומתברר שניחשת בדיוק מה קרה בו עד הפרט האחרון. כולם מניחים שידעת איכשהו מה יקרה ומתעצבנים שעשית להם ספוילרים. שלא לדבר על זה שמארוול חושבים שריגלת אחריהם ותובעים אותך במליוני דולרים.

אני מחפשת עתקים.

עתק הוא חפץ קסום בעל תבונה והיסטוריה עתיקה, כוחותציו אדירים לעין שיעור, והוא מתייחס אל המחזיק בו בהתאם להתנהגוץו של האדון (עתג גמדי יכעס רכשהבעלים בורח מענקים, בעוד עתק ששייך לוקנה, אל הליצ'ים וסודת האלמוות ישמח כאשר בעליו יחקור דרכים להפוך לליץ'.)

בגדול עתק זה חפץ קסום יחיד במינו וחזק מאוד מאוד. טבעם המדויק של עתקים משתנה מעולם לעולם וממהדורה למהדורה, ומה שאמרתי מקודם זה פחות או יותר הדבר המשותף היחיד.

את מוצאת עתק: שריון וכשאת שמה אותו הוא מתחיל לשנוא אותך הוא נהיה כבד יותר ויותר עד שאת מאבדת שווי משקל נופלת על הראש ומתה
אני מנסה לפוצץ מכונית בעזרת סכין בלבד

תהנה מיכולות הטלפורטציה החדשות שלך, מתנה ליום ההולדת.
רק חבל שאתה לא ממש שולט בטלפורטציה הזו, ויותר גרוע- כל פעם שאתה משתגר, לוקח זמן למשחק לעדכן את הג'יפיאס, ועד שהוא מתעדכן, אתה משתגר שוב!
כמו כן, זה לא נחשב כהתקדמות מבחינת הביצים.
חבל, אבל נראה שלעולם לא תוכל לשחק פוקימון גו כמו שצריך עם היכולת הזו.

אני מנסה להחלץ מקרב כנגד דוב באמצעות דיבורים נטו.

אתה לא כל כך מבין דובית, ולא הבנת ששכנעת אותו שיזמין אותך לארוחה בשרית אתה מגיע לביתו ורואה בן אדם חי שמתחילים לאכול אותו ומאז אתה טבעוני, בהצלחה עם למצוא אוכל טעים!
אני מנסה לרמות ולגלגל 20 בקוביה

ניסית לרמות אבל יצא לך 1. הפעולה הייתה שאתה קופץ בין הרגליים של הענק ומניף את החרב כבר כשאתה מאחוריו.
בהצלחה להימחץ מתחת לתחת של ענק שצורח מכאבים...

אני מנסה ליצור שיקוי שבעזרתו אפשר לעוף במהירות האור לכל מקום שאתה רוצה.

אתה עף-לא למקום שאתה רוצה: אתה נכנס לחור תולעת שמובילה אותך לתולעת ענקית שבולעת אותך
אני מנסה ליצור חור שחור שאפשר לחיות בתוכו

אתה מגלה שהזמנים הטובים לא כל כך טובים ואתה רואה חבורה של אנשים זורקים אחד על השני צינורות בגלל שהם שיכורים מידי, עוד חבורת אנשים שיכורים מחזיקים אחד השני בצורה שמזכירה את מלך האריות, עוד חבורת אנשים זורקים אבנים אחד על השני כשהצועקים "פוקדור, צא" ואתה מבין שחבורת דרקונים שמנים משתינים עליך מאחורה.

אני מנסה למצוא להשמיד את העולם באמצעות בקטריה קטלנית

כל הכוכבים משנים צורה למשולשים. אילומינטי קונפיירמד

אני מנסה להבין למה אף אחד לא מדבר פה יותר? עושים חרם על הפורום הזה?

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה