• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

בין פוליטיקה, קוסמים, ופיות - עץ משחק [3\4 שחקנים] [ארס מאגיקה 5]

"אם הן היו מאגיי, הייתי אומר מאגיי, או קוסמות. הן עוסקות בקסם זר. ועץ ירוק-עד עבור חג המולד הוא מסורת של קוסמים*. אני בספק שתוכל לרכוש עץ אשוחית שלם בשוק. ובבקשה, אל תעלו אל הפווימנטום. לא נרצה לסכן אתכם כל-כך רק עבור עץ לחג המולד."

*זה בעצם התירוץ שלי לאנכרוניזם - עץ חג הומלד הוא מסורת מאוחרת יותר, פרוטסטנטית, מהמאה ה15. החלטתי ללכת על זה בכל מקרה כי עבורנו, אין סמל יותר חזק לחג המולד מעץ אשוח (או למעשה, כל עץ ירוק-עד בצורה דומה).

עריכה אחרונה:
"הן לא חלק מהמסדר ולא יכבדו את הקוד. אנחנו לא יודעים עד כמה עצמתיות הן, ומה הן מסוגלות לעשות. אני לא ממליץ לעלות לשם, אבל עשו כאוות נפשכם." הוא לא מנסה להתווכח איתכם.
הוא צוחק מהערתו של תיאוקלס. "כן, כמובן." הוא מחווה לכיוון הדלת.
לאחר שתיאוקלס הולך, הוא קם מהכורסא. "ברשותכם, אשוב לעבודתי. דפקו בדלת המגדל בבקשה אם תצטרכו אותי. אתם מוזמנים לצאת לדרך מתי שתרצו - מומלץ לא מאוחר מדי, שתוכלו לחזור לפני רדת החשכה." הוא הולך למעבדתו, אוסוולד אחריו.

OOC: יש רק ספרן אחד. זו ספריה קטנה יחסית לספריות מודרניות.
IC
''באיזה קנה מידה? יש לי מפה אחת של הארי ההארץ והסביבה - יעזור לך לנווט בין ההרים, אבל לא יורד לפרטים. ויש גם מפה של סקסוניה, מפה של תורינגיה, ומפה של האימפריה הרומית הקדושה כפי שניצבו גבולותיה בשנת 1100. הוספנו ערים חדשות שניבנו, כמובן, ואחוות, אבל הגבולות בה לא מעודכנים."

הספרן צוחק. "אני מופתע בכלל שאתה צריך את זה. היא לא הייתה בשימוש לכל אורך עבודתי כאן, ובטח גם לפני כן." הוא הולך לאחד המדפים וחוזר עם קלף מגולגל. "בהצלחה."

"מוזר,בכל מקרה תודות מכל הלב. אדאג למפה ואחזיר אותה בדהקדם.
לאחר מכן הוא חוזר למגדל
תיאוקלס נכנס ורואה את פיראפלה "אני חושב שראיתי אחת מהנעליים שלך במדרגות הכניסה" הוא אומר ומביט בפיראפלה
"בכל מקרה יש לי מפה עכשיו אז כדאי שנצא לדרך"

ציפורה הייתה בחוץ, מלקטת עוד קצת אוכל לפני החורף. כשראתה אותך מציץ מהחלון, עפה ישר חזרה. ''בוקר טוב, חנניה. אתה מחפש אותי?" היא שואלת, בעברית. ''מה אתה צריך?"
OOC
קוסאם יכול לקחת מה שהוא רוצה מהמחסן. כנראה לא יהיו שם דברים יקרים מדי, אבל גרזינים, חבלים, סכינים וכו' בוודאות יש. אם הוא רוצה לקחת גם אנשים, הוא יכול לפנות לראש המשמר ולבקש. כמובן שלקוסמים יהיה קשה לו יותר לסרב.

בעברית- "בעיקר בודק שאת לא עושה שטויות. בינתיים, מצאת מידע מעניין על מישהו מפה? סודות? משימות שאחרים לקחו על עצמם? רצונות? משאלות הלב? מערכות יחסים?"

"הו! כן, יש לי הרבה מה לספר לך." היא מתחילה אחרי זה לדבר כל-כך מהר, שקצת קשה להבין מה היא אומרת. "כולם משום מה מפחדים מהפולניה ההיא, הדובה*... הם רוצים לתבוע אותה כי היא לא ממלאת חובות... ווילהלמוס אלבוס**... גריניקוס התמהוני הזה... הוא שוב קיבל אזהרה, אבל סטנטוריוס אמר לו לא לדאוג... אני חושבת שהם מאהבים... אויליה***... דמדומים... לופוס טוען... ינשופה... ממש לא ברור מה פוליום פאגי**** עושה כאן... מריניטה... אירנצ'יליה... לנצח!" היא מסיימת לדבר ועוצרת כדי לנשום. "אה, והיין של פטרוס כל-כך טעים! לא מומלץ לציפורים בלתי-קסומות. אבל טורוס הסנאי שלו קצת טריטוריאלי, לא כדאי להכנס לו למעבדה."

*חנניה שמע פעם את הצירוף "אודורפס פוליני", והוא מניח שמדובר בה.
**ווילהלם הלבן וגריניקוס חיים באחת השלוחות של האחווה, ומדברים עליהם הרבה, אבל לא ברור לך ממש מה הם עושים.
***חנניה יודע מי זו. אוילה (Eule, בלטינית Eulea) היא קוסמת (לשעבר?) של האחווה שידועה בזכות החכמה שלה. היא שייכת לבית ביורנייר וחיית הלב שלה היא ינשוף. היא לא יצאה מצורת ינשוף כמה שנים, אז כולם חושבים שהיא נכנסה לדמדומים, אבל התלמיד שלה גינתר לופוס טוען שלא.
****פוליום פאגי, "עלה האשור" (הוא מתרגם את השם לגרמנית כשהוא מדבר בגרמנית) הוא קוסם חדש באחווה, לבית מריניטה.

ציפורה הייתה בחוץ, מלקטת עוד קצת אוכל לפני החורף. כשראתה אותך מציץ מהחלון, עפה ישר חזרה. ''בוקר טוב, חנניה. אתה מחפש אותי?" היא שואלת, בעברית. ''מה אתה צריך?"
OOC
קוסאם יכול לקחת מה שהוא רוצה מהמחסן. כנראה לא יהיו שם דברים יקרים מדי, אבל גרזינים, חבלים, סכינים וכו' בוודאות יש. אם הוא רוצה לקחת גם אנשים, הוא יכול לפנות לראש המשמר ולבקש. כמובן שלקוסמים יהיה קשה לו יותר לסרב.
dragonian dragonian אשמח לתגובה - מה קוסאם לוקח מהמחסן, והאם הוא פונה לראש המשמר?

"הו! כן, יש לי הרבה מה לספר לך." היא מתחילה אחרי זה לדבר כל-כך מהר, שקצת קשה להבין מה היא אומרת. "כולם משום מה מפחדים מהפולניה ההיא, הדובה*... הם רוצים לתבוע אותה כי היא לא ממלאת חובות... ווילהלמוס אלבוס**... גריניקוס התמהוני הזה... הוא שוב קיבל אזהרה, אבל סטנטוריוס אמר לו לא לדאוג... אני חושבת שהם מאהבים... אויליה***... דמדומים... לופוס טוען... ינשופה... ממש לא ברור מה פוליום פאגי**** עושה כאן... מריניטה... אירנצ'יליה... לנצח!" היא מסיימת לדבר ועוצרת כדי לנשום. "אה, והיין של פטרוס כל-כך טעים! לא מומלץ לציפורים בלתי-קסומות. אבל טורוס הסנאי שלו קצת טריטוריאלי, לא כדאי להכנס לו למעבדה."

*חנניה שמע פעם את הצירוף "אודורפס פוליני", והוא מניח שמדובר בה.
**ווילהלם הלבן וגריניקוס חיים באחת השלוחות של האחווה, ומדברים עליהם הרבה, אבל לא ברור לך ממש מה הם עושים.
***חנניה יודע מי זו. אוילה (Eule, בלטינית Eulea) היא קוסמת (לשעבר?) של האחווה שידועה בזכות החכמה שלה. היא שייכת לבית ביורנייר וחיית הלב שלה היא ינשוף. היא לא יצאה מצורת ינשוף כמה שנים, אז כולם חושבים שהיא נכנסה לדמדומים, אבל התלמיד שלה גינתר לופוס טוען שלא.
****פוליום פאגי, "עלה האשור" (הוא מתרגם את השם לגרמנית כשהוא מדבר בגרמנית) הוא קוסם חדש באחווה, לבית מריניטה.
"אני אדבר עם סטנטוריוס. ווילהלם וגריניקוס נשמעים כמו כר פורה לניצול... או מידע שימושי. עכשיו פוליום הזה... תתחקי אחריו. תתהי על קנקנו. מה הקטע שלו? לכל אחד יש אג'נדה- ממה אכפת לו? יש מקומות שהוא לא אמור להיות בהם שהוא נמצא בהם? הוא מדבר עם אנשים שלא קשורים לאחווה?"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה