''הוא בעיקר... שקט. יושב כל היום במעבדה. הוא לא נמצא כמעט בשום מקום אחר, בטח לא מקומות שהוא לא אמור להיות בהם. אני לא בטוחה למה המועצה החליטה להזמין אותו לכאן."
קוסאם יקח גרזנים לחטיבת העץ, ציוד טיפוס, אולי עגלה לסחיבת העץ- ואם יתאפשר לקחת איש או שניים שיהיו אחראים על העבודות הקטנות והשחורותdragonian אשמח לתגובה - מה קוסאם לוקח מהמחסן, והאם הוא פונה לראש המשמר?
"אני מופתע שאתה שואל אותי את זה, חשבתי שהלבוש שלי מסגיר את הדת שלי. זו אכן השפה של אלוהים. אם תרצה, אלמד אותך כמה ברכות.מצב הרוח של תיאוקלס בבירור משתפר שהם מתחילים לצעוד והוא אפילו מזמזם שירי חג המולד קלאסיים באיטלקית. אחרי זמן מה של הליכה הוא פונה לחנניה: "מקודם בחדר האוכל... דיברת בעברית? בכנסייה שגדלתי בה, היה אח שטען שזו היא שפת האלוהים."
"לא יצא לי להסתובב יותר מידי" תיאוקלס אומר במבוכה קלה. "זה יהיה לי לכבוד"."אני מופתע שאתה שואל אותי את זה, חשבתי שהלבוש שלי מסגיר את הדת שלי. זו אכן השפה של אלוהים. אם תרצה, אלמד אותך כמה ברכות.
"כל עוד הוא לא ייצא על ארוחת החג!" תיאוקלס מנסה להתבדח אם כי לא באופן מוצלחיש לנו חג מתקרב, ואני חושב שזו הפעם היחידה שאני חוגג אותו לבד. יהיה נחמד לקבל קהל."
"אל תדאג, הוא לא. האמת היא, שהחג דורש מאיתנו טקס כל ערב. אם נחזור עד החשכה, אני בשמחה אדגים לך בטירה.""כל עוד הוא לא ייצא על ארוחת החג!" תיאוקלס מנסה להתבדח אם כי לא באופן מוצלח
בהחלט. מדי פעם רואים איזושהי חיה קטנה או ציפור משוטטות באזור, אבל רוב החיות בורחות כשהן רואות אתכם.יש חיות באזור? האם ניתן לשמוע שירה של ציפורים?
כל שאר האזור נראה די נורמלי. סתם חורשה קטנה על הר.תיאוקלס מביט סביב מנסה להבין האם ישנם עוד דברים משונים באזור או שהעץ הוא היחיד
כן.)זה משהו שאפשר לגלגל עליו לור פיות?(