• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

בין פוליטיקה, קוסמים, ופיות - עץ משחק [3\4 שחקנים] [ארס מאגיקה 5]

''הוא בעיקר... שקט. יושב כל היום במעבדה. הוא לא נמצא כמעט בשום מקום אחר, בטח לא מקומות שהוא לא אמור להיות בהם. אני לא בטוחה למה המועצה החליטה להזמין אותו לכאן."

dragonian dragonian אשמח לתגובה - מה קוסאם לוקח מהמחסן, והאם הוא פונה לראש המשמר?
קוסאם יקח גרזנים לחטיבת העץ, ציוד טיפוס, אולי עגלה לסחיבת העץ- ואם יתאפשר לקחת איש או שניים שיהיו אחראים על העבודות הקטנות והשחורות

כשכולכם מתאספים שוב, בליווי שני שומרים סקסונים חסונים החמושים בחרבות צווייהנדר גדולות, השמש כבר כנראה נמצאת בשיאה, אף שהיא חבויה בין העננים.
הר המכשפות נראה בבירור באופק, אף שגובהו אינו מרשים במיוחד, כי הוא היחיד שהעצים עליו עוד ירוקים בעונה הזו. אלו בדיוק העצים שאתם צריכים לבחור מביניהם עץ לחג המולד.

מצב הרוח של תיאוקלס בבירור משתפר שהם מתחילים לצעוד והוא אפילו מזמזם שירי חג המולד קלאסיים באיטלקית. אחרי זמן מה של הליכה הוא פונה לחנניה: "מקודם בחדר האוכל... דיברת בעברית? בכנסייה שגדלתי בה, היה אח שטען שזו היא שפת האלוהים."

מצב הרוח של תיאוקלס בבירור משתפר שהם מתחילים לצעוד והוא אפילו מזמזם שירי חג המולד קלאסיים באיטלקית. אחרי זמן מה של הליכה הוא פונה לחנניה: "מקודם בחדר האוכל... דיברת בעברית? בכנסייה שגדלתי בה, היה אח שטען שזו היא שפת האלוהים."
"אני מופתע שאתה שואל אותי את זה, חשבתי שהלבוש שלי מסגיר את הדת שלי. זו אכן השפה של אלוהים. אם תרצה, אלמד אותך כמה ברכות.

יש לנו חג מתקרב, ואני חושב שזו הפעם היחידה שאני חוגג אותו לבד. יהיה נחמד לקבל קהל."

"אני מופתע שאתה שואל אותי את זה, חשבתי שהלבוש שלי מסגיר את הדת שלי. זו אכן השפה של אלוהים. אם תרצה, אלמד אותך כמה ברכות.
"לא יצא לי להסתובב יותר מידי" תיאוקלס אומר במבוכה קלה. "זה יהיה לי לכבוד".

יש לנו חג מתקרב, ואני חושב שזו הפעם היחידה שאני חוגג אותו לבד. יהיה נחמד לקבל קהל."
"כל עוד הוא לא ייצא על ארוחת החג!" תיאוקלס מנסה להתבדח אם כי לא באופן מוצלח

"כל עוד הוא לא ייצא על ארוחת החג!" תיאוקלס מנסה להתבדח אם כי לא באופן מוצלח
"אל תדאג, הוא לא. האמת היא, שהחג דורש מאיתנו טקס כל ערב. אם נחזור עד החשכה, אני בשמחה אדגים לך בטירה."

כשאתם מתקרבים למחצית ההר, אתם מגיעים סוף-סוף לחלקת עצי אשוחית. רובם יחסית קטנים וחלשים, אבל אחד מהם נראה חזק ויפה בצורה יוצאת דופן, ממש עץ מושלם לחג. אבל יש בו משהו מוזר... רשרוש העלים שלו ברוח דומה בצורה טורדת מנוחה לבכי.

יש חיות באזור? האם ניתן לשמוע שירה של ציפורים?
בהחלט. מדי פעם רואים איזושהי חיה קטנה או ציפור משוטטות באזור, אבל רוב החיות בורחות כשהן רואות אתכם.
תיאוקלס מביט סביב מנסה להבין האם ישנם עוד דברים משונים באזור או שהעץ הוא היחיד
כל שאר האזור נראה די נורמלי. סתם חורשה קטנה על הר.
)זה משהו שאפשר לגלגל עליו לור פיות?(
כן.

חזרה