• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

    הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

נאגוזודון מגרד בראשו בבלבול. ״אתם מבינים שאתם מסכימים איתנו כן? הרבה דיבור אותו דבר אנחנו עושים פה. אני קיבלתי הוראה לומר אם הנשק הושמד בפיצוץ או לא ואם לא למסור אותו לאנשיה של הגנרלית. זה די הכל. אם נשמיד או נחזיר לארגון זה לא משנה כי יש להם כבר את הידע איך לעשות את זה כל המטרה של המשימה שלנו הייתה לעצור את הגניבה״.
 
"אני בסך הכל חושש מהיום שבו הנשק הזה יופנה אלינו." אומר סואל, "ואנחנו אפילו לא בטוחים מה הוא יכול לעשות כדי להתמודד עם זה." הוא מציין. "זה אב טיפוס, יכול להיות שליצור בו דלת אחרוית כלשהי או מגבלה תועיל לנו בעתיד."
 
שס מביטה בכולם ''אזכיר לכם שאנחנו, ראשית כל, מאבטחים של מאראקס - הדאגה לשיקולים רחבים יותר היא חשובה, אבל חשובה יותר היא הנאמנות ללקוח ולמקצוע. ובסופו של דבר...'' היא משתהה לרגע, שוקלת מילים
''המחשבה שהנשק בטוח יותר בידיים שלנו מאשר בידיים של חברת נשק מוכרת שנמצאת תחת כלל מגבלות החוק ועיניה הבוחנות של הציביליזציה, היא מסוכנת. אסור לנו לקחת את החוק לידיים כי נדמה לנו שאנחנו טובים או חכמים יותר מכולם - אחרת אנחנו לא שונים מהבריונים שאנחנו נלחמים בהם''.

שס עוצרת פעם נוספת, בוחנת את מבטיהם של חברי הקבוצה, ונשענת קדימה, מחושיה מזדקרים בהתרגשות ''אבל אני מסכימה, יש כאן משהו מסריח. אנחנו צריכים לחקור אותו לעומק - יותר מדי דברים לא מסתדרים, ויש עוד דברים שהבחנתי בהם תוך כדי משימה. בזמן שנלחמנו על הכביש, ראיתי...דרקון, ענקי, זהוב, מעלינו. זה מטורף לגמרי, וזה אומר שהנסתר רב על הגלוי. אבל למדתי בדרך הקשה שבמאראקס, לפעמים הדרך היחידה לרדת לעומק היא לטפס לגובה. אם נשבור את הכלים עכשיו, ויעלו עלינו - זה יהרוס את הסיכוי שלנו להתמודד עם בעיה גדולה בהרבה.''

היא נשענת לאחור בכסאה, והמבט הדרוך שהיה על פניה חולף ''אתם יודעים שאני לא אוהבת לפקוד אם אני לא חייבת, אבל כמו שנאגו אמר - כולנו תחת פקודות, ונפעל בהתאם להן. אני מבטיחה לכם שאנחנו נמשיך לחקור את המקרה הזה - אבל בהתאם לנוהל. אני אתחיל לטפל בפתיחת חקירה פנימית מול לטאש ברגע שנצא מכאן - אם יש דבר אחד שמאראקס לא אוהבים, זה שמשתמשים בהם מבלי שידעו. ואם נצליח להוכיח שהיה פה משחק מכור, נוכל לעשות מה שנרצה בנוגע לבעיה הזו.''

ואם לא, אני אקבל תשובה על כמה שאלות שרודפות אותי מאז שאני טירונית
 
"מה עשינו עד עכשיו?" שואל סואל, "כי אני די בטוח שגנבנו משאית, גרמנו לפיצוץ בכביש ראשי, ניהלנו קרב יריות קצר וכל זה בזמן שאני פורץ בצורה לא הכי חוקית למערכות של העיר, וזה היה רק בחלק האחרון של המשימה." מציין סואל, "לפני זה גם לקחנו חלק במירוץ שלא נשמע לי חוקי במיוחד, ניהלנו קרב אגרוף בזירה מחתרתית שאגב גם אליה אני פרצתי בדרך לא חוקית במיוחד." הוא ממהר להוסיף. "אה ומכל הסיפור הזה יצאנו בזול כי היה לנו עו"ד שאולי ואולי לא היה עם יכולת לאכוף את הרצון של התאגיד על המשטרה המקומית." הוא מתיישב. "אה ותוסיפו לזה נהיגה בלי רישיון."

"אני חושב שאנחנו אחרי הקטע הזה של שלטון החוק," הוא מושך כתפיים. "בכנות אני אני לא בטוח שאי פעם הייתי בקטע שלו יותר מידי. ואני חושב שכולנו פה מניחים שהם יודעים טוב מספיק כדי לעשות מה שמתאים להם, אחרת גם היינו מתנהלים בצורה קצת פחות משוגעת." הוא עוקץ, גם את עצמו. "אז בואו נפסיק עם ההנחה שאנחנו פה רק בגלל שמשלמים לנו, נבין שזה" הוא מצביע על הנשק. "חשוב יותר מהחיים של כולנו מבחינת המעסיקים שלנו, וסיכוי לא רע שאם הם יחליטו שאנחנו ידועים יותר מידי על הנשק, אז אנחנו גם לא נהיה פה."

הוא קם ונשען על הקיר. "בסך הכל אני אומר שהייתי שמח להיות מוכן לרגע שהדבר הזה יכוון לכיוון שלנו, ושאני לא חושב שהאחראים עלי בדיוק רוצים בטובתנו הבלתי ניתנת לערעור."
 
"אני מודאג מהנשק הזה, סואל. לדעתי יש פה משהו יותר גדול מאיתנו. כנופייה קיקיונית לא תעשה את זה, ואני לא רוצה את ההשלכות של נשק כזה בידיים של בן אדם משוגע מספיק על הכפיים שלי."
 
"אם מדברים על דרקונים, דיברתי עם אחד." סרנגארי נשען קדימה, מנסה להעלות את ההקלטה של השיחה שלו על מכשיר הקשר שלו בלי הרבה הצלחה, אבל הוא כן מצליח להעלות את התמונה של נצר-הדרקון עם חגורת התחמושת. "השיחה עם הגנרלית נקטעה והוא עלה על ההולוגרמה במקומה. לא הבנתי כל כך מה הוא רוצה, גם משהו לגבי כך שהנשק מסוכן, אבל נראה שגם הדרקונים מעורבים בסיפור עכשיו."
 
"ברור אחי. בואו נפרק אותו אותו. אני כן רוצה העתק של קוד המקור שלו, מערכת הטרגוט מעניינת אותי, ואני חושב שאוכל להנדס אותה לאחור- מצידי לגבות את ההארד דרייב לפני שאנחנו משמידים או... אתה באמת רוצה למסור אותו?"
 
"אף אחד לא שואל אותי." עונה סואל, ומתחיל לארגן מכונה וירטואלית כדי שיהיה אפשר למחוק כל זכר להתעסקות שלו עם הנשק. "ומסתבר שאני לא במעמד של לקבוע החלטות כאלה." הוא מוסיף, "בדקת שלא התקינו עליו כלום בזמן ששהוא היה מחוץ לידיים שלנו?" הוא שואל, "הוא נקי ממפגעים ותכונות זדוניות?"
 
ספייק מפרק את הכיסוי החרוך של התובה של הנשק, איפה שמערכות המחשוב אמורות לשבת מאחורי שכבות של חומר מבודד וחומר מפזר חום. הוא מבריג את הכיסוי לאט לאט, ומשתמש בסכין של המולטיטול שלו כדי בעדינות לגרד ולקלף את החומרה מהפולימרים מסביבה שחצי-נמסו מהפיצוץ.

"לא בדקתי, אבל זה חלק מהעניין- אני גם רוצה העתק של כל ההארד דרייב. יכול להיות שאני אמצא עוד רמזים על הפרשה הזו בתוך הדרייב לפני שעשינו בו שינויים, ולאו דווקא בקוד המקור. תשמע, תעשה מה שאתה צריך עם זה. בסופו של דבר יש לנו פקודות, אני לא יודע מה הסיפור שלך אבל יש לי תחושה שאם תאכזב את מאראקס, בדרך מחוץ לארגון לא יחכו לך עם זרי ורדים. אבל תן לי להעתיק את הקוד לפני כן."
 
סואל מהנהן, "הנשק נקי, בנתיים." הוא פותח את המחשב השני שלו, מעלה את ההודעה ההיא שהייסק שלחו לו בזמנו. "החברים שלך עומדים להפוך למפורסמים." הוא אומר בעודו מעתיק את הקוד של התוכנה. הוא כבר עבד על לנקות את הקבצים, ויש לו את החתימה הדיגטלית של הכנופייה, עכשיו הגיע הזמן לעשות בזה שימוש.
הלב של סואל מתחיל לפעום מהר יותר, כנראה מהתרגשות או מלחץ, איג'קס תמיד משאיר עקבות, אבל איג'קס הוא הסיבה שסואל נמצא פה כרגע, לפעמים צריך בולדוזר, לפעמים צריך איזמל.

בשלב הראשן הוא שולף כמה חלקים ומתיחל לעבוד על רובט קטן, הוא הסוללה שלו לא תחזיק מעמד מעל לשעה, אבל זה יספיק לצורך זה, הוא פשוט צריך עוד ידיים עובדות ואין לו זמן להרכיב משהו רציני יותר.

אבא שלו תמיד אמר שאם עושים משהו, צריך לעשות אותו טוב, סואל מאמץ את האידאל הזה כדרך חיים, ונותן ללעצמו להשתקע בעבודה.
הוא מתחיל להכין תוכנה חדשה, ומעתיק את החתימה הדיגטלית של הייסיק בסוף התוכנה, הוא מפקפק את האצבעות שלו בעודו מסיים להכין את התכונה, היא לא אמורה לעשות הרבה, היא פשוט אמורה לחכות שמישהו יחבר את החומרה לרשת, והיא כבר תפתח דלת ברשת הזו לחתימה של הייסק. חתימה שגם לסואל יש.

לחיצת מקשים נוספת נותנת לאלגוריתם עוד פקודה, לאסוף מידע ולשדר אותו כדואר זבל לתיבת דואר שהוא פותח תחת אותה חתימה לייסק, בשלב מסויים אחד מהם עלול לגלות ששם המשתמש שהוא רצה לפתוח לעצמו תפוס, אבל אלו החיים בעולם התקשורת, סואל עצמו גילה שהשם "אייג'קס" תפוס מזמן, ונאלץ בזמנו להחליף את אחת האותיות במספרים ולהוסיף תויים, בדיעבד זה גרם לו להיראות מקצועי יותר.

סואל מסיים את העבודה ומעתיק את התכונה שהוא יצר להתקן אחסון זיכרון נייד שיש לו, אף פעם אי אפשר לדעת מתי דברים כאלה יהיו יעילים ומתי לא.
"על החיים ועל המוות" הוא אומר לבסוף ומחבר את ההתקן לנשק, נותן לו להתחיל לעבוד.

META
מנצל 2 נקודות tec כדי להטיל את הלחש "בניית דרויד", מייצר רובט גששית, הוא זמין למשך שעה ויש לו הכשרה בתפיסה ובמיומנות לבחירתי (טכנוגליה). הדרויד ישתמש בפעולת העזרה לסואל.

כפעולה, מגשים את אידאל בעל המלאכה, למשך עשר הדקות הבאות אני יכול להוסיף את מתאם התבונה שלי לתכונה שבחרתי כשלמדתי את האידאל (טכונולוגיה) ומיומנות נוספת שאני בוחר, במקרה הזה התגנבות.

META
טכנוליגה- מגלגל עם יתרון לאור הסיוע מהרובט. 6,16 +12 = 28 סה"כ.
 
למרות שההתנהגות והמראה של ספייק לא מסגירים את זה, ספייק בחור די מלומד. הוא מנתח את הקוד שסואל כותב- גם כדי למנוע ממנו לשים את התוכנה במקום בזיכרון שמשהו אחר נמצא, וגם כדי ללמוד למה התוכנה שהוא מכניס ניגשת.

"כן כן, רגע-" ספייק בא, מוחק לסואל שורה בקוד שניגשת לתיקייה שלא אמורה להיות קיימת במערכת ההפעלה של הנשק- בגרסאות המקצועיות של דלתות התיקייה הזו מוחלפת בתיקייה כללית, ומשכתב אותה בצורה מדויקת יותר.

אחרי זה, האינסטינקטים של ספייק כעבריין פועלים- עדיף לבדוק שאף אחד לא מאזין להם.

הוא מריץ תוכנה יחסית פשוטה שהוא כתב למחשב הכיס שלו- הוא שולח כמה תדרי רדיו ומחפש לראות אם יש מכשירים אחרים בתדרים האלו, ומשתמש באוזני העכבר שלו כדי לבדוק אם מישהו בולש אחריהם.

Meta:
Critical analysis על סואל: +2 לבדיקה שלי
מטיל frequency scan עם 3 נקודות טק
פעולת search: מגלגל perception לתוצאת 15 סה"כ.
 
החומרה מוכנסת ומוסתרת בהצלחה בנשק, רדומה כרגע- אבל ברגע שהנשק יחובר לרשת, סואל יקבל התראה והדלת האחורית תיפתח בשבילו. אם סואל וספייק לא היו יודעים איפה הם הציבו את השבב הקטן, הם לא היו מצליחים לראות אותו בכלל. והחיבור עצמו אמור להיות מאובטח ומוסתר היטב.

שעות ספורות לאחר מכן, זוג לאשונטות זהות לבושות בחליפות של מאראקס אבטחה נכנסות אל בית המלון שלכם ואוספות את הנשק, מכניסות אותו אל מזוודה משוריינת- אך לא לפני שהן מבצעות מספר בדיקות.
"מספר חלקים ניזוקו." אחת מהן אומרת, מקליטה את קולה במכשיר נייד. "אין סימן שהנשק עבר שינויים בידי הגנבות." מבטה משתהה לרגע על איזור מסוים בנשק, גורם לנשימתם של סואל וספייק להיעצר לשנייה לפני שהוא ממשיך הלאה. "הפגיעה מתאימה למודל הפיצוץ." היא מסכמת ומהנהנת לכפילה שלה, שסוגרת את המזוודה ומרימה אותה בקלות. הבזק אור אדום מאיר את החדר לרגע כשהמזוודה נסגרת וננעלת, וחדי העין יבחינו בכיווץ של שרירי כף היד של הלאשונטה המחזיקה במזוודה.

שעה לאחר מכן, הכסף נכנס לחשבון שלכם. 3000 קרדיטים לאדם, מעט יותר משקיבלתם על המשימה האחרונה שלכם, שהייתה פשוטה בהרבה. ביחד עם המשכורת, אתם מקבלים גם את פרטי המשימה הבאה.
"מתוך התחשבות במצב הניידות שלכם, הוקצתה לכם משימה בוורסס. קשר נותק עם מעבדת המחקר בוראליס-2-2 שבים האלוהי לפני מספר שעות. אתם נדרשים לחקור מדוע הקשר נותק. במידה ויש ניצולים, חלצו אותם."
"הספינה 'קצף השלגים' תצא מחר בשעה 1015 מנמל משמר-שלום. עליכם להיות עליה. מעבר למשמר-שלום תאלצו לרכוש בעצמכם. לא ניתן לדעת מהן הסכנות האורבות במעבדה, היזהרו. רכשו בגדים חמים."

הסבר על המעבדה מגיע ביחד עם המשימה. מעבדה לכריית שיילניום- סוג מיוחד של מי-קרח עם סגולות פלא שרק החלו לחקור. מפה של המבנה מצורפת גם היא, מדובר במעבדה תת-מימית בים האלוהי, בצד החשוך של הכוכב, במרחק של מספר ימי שיט ממשמר-שלום. ישנה גם טבלה ובה רשימת עובדים עם שמם ותפקידם, כמו גם תמונת פספורט שמשמשת לכרטיס העובד שלהם.
 

סואל מקבל את המשימה והולך להתארגן על ציוד לפני שהם יצאו לשיט, הוא לא היה על ספינה אף פעם והפוסט שהוא קרא בנושא לא מעודד אותו יותר מידי.
מצד שני, הוא רגוע, הוא אומנם לא הצליח להשיג הדגמה של הנשק, אבל הוא השאיר דלת אחרוית בנשק שתאפשר לו גישה למידע שהמשגיחים ירצו, ובמקרה הכי גרוע- יש לו כנופיה של פורעי חוק שהיו באותו כוכב עם הנשק כדי להפנות אליהם את האשמה.

הוא בודק במפת העיר את המיקום הקרוב ביותר שבו יוכל לעשות קניות, באבשלום הוא היה פשוט מזמין את המוצרים אליו, אבל הוא היה תקוע במלון הזה יותר מידי זמן ועדיין לא סיים לפרוק את העצבים, גם ככה החנות שהוא צריך לא רחוקה, הוא יזדקק לקצת חמצן כדי לנקות את הראש ולעשות חושבים.
נסיעה קצרה למרכז הקניות הקרוב מאפשרת לו להשיג את הציוד שהוא רצה, הוא התארגן על משבש אותות לטווח קצר, מגפי סילון לשימוש עתידי, מכשיר נשימה תת ימי של פרק זמן קצר, ואפילו כמה נשקים שיאפשרו לו לתהנל יותר טוב כשדברים משתבשים, סה"כ מדובר ברכישה נוחה.

העניין שסואל מבין מאוחר מידי הוא שהוא לא השאיר קרדיטים לנסיעה חזרה, הוא שוקל לרגע לבקש מאחד מחברי הצוות לאסוף אותו אבל... הוא מבין שלא ישכחו לו את זה בקרוב, הוא לא צריך את זה על הראש, המלון... לא כזה רחוק בסה"כ.

אז סואל מתחיל ללכת, גם ככה הוא לא ממהר כרגע מספיק בשביל להרגיש רע על זה, והוא אכן היה צריך את הזמן לחשוב בעצמו על דברים, כמו מה הם אמורים לעשות במשימה הבאה, איך לדאוג שהמשגיחים לא יקפצו עליו גם שם, ואיך למנוע מדברים ללכת לעזזאל שוב.
הוא מרגיש את הלב שלו מתחיל לפעום שוב מהמחשבה הזו, הוא הרגיש רע במשימה האחרונה ביותר מידי מקרים, הוא הצליח לשמור על פאסון אבל הוא היה קרוב מאוד למצב ההוא שבסרטים צריך להעיף לך סטירה כדי שתתעשת, ועכשיו המחשבה הזו גורמת לו שוב להתחיל להזיע ולהתקשות בנשימה.
או שזה הגשם שמתחיל לרדת.

סואל מתחיל ללכת מהר, הוא צריך את המסטיקים שלו שהוא השאיר בחדר, והוא צריך למנוע מהציוד שהוא קנה להירטב, והוא מתחיל למהר יותר.
בדיעבד, סואל לא היה בחור ספורטיבי במיוחד, הוא לא עסק במה שמעבר לבסיס, ואת החלק הפיזי של האימונים הוא עבר בפקטור, המחשבה על ספורט מאומץ תמיד נראתה לו תמוהה, אבל האפשריות שלו הן להירטב בגשם או לרוץ, והוא מתחיל לרוץ.

מוזר, לא להיות בכושר מציק לו, והגשם מפריע לו, אבל סואל מתחיל להרגיש... טוב? הוא מרגיש את האוויר נכנס בקושי לריאות שלו בהתחלה, ומרגיש כיצד פניו מתכסות במיים שמפריעים לו לראות, המצב מדמה מעט את התקף החרדה שלו אבל... הוא מרגיש טוב בניגוד לזה.
הוא קומץ את האגרופים וממשיך לרוץ, איכשהו מצליח להתעלם מהכאב בצד או מהעבודה שהוא לחלוטין נראה הזוי כשהוא רץ בצד הכביש עם החבילות באמצע הגשם, אבל לפתע דברים מתבהרים, קל לו לחשוב, הוא מצליח לסדר את הראש שלו, ויותר מכל- הוא מצליח להוציא החוצה את כל הדברים שהציקו לו קודם, לפחות בנתיים.

חצי שעה מאוחר יותר סואל יכנס רטוב כולו לחדר שלו, הוא יזרוק את הציוד שהוא קנה על המיטה ויכנס למקלחת חמה ותספורת מהירה אחריה. את הציוד הוא כבר יכייל בבוקר לפני שהם יצאו לדרך למשימה, גם ככה הוא צריך לבדוק שדברים עובדים עם הציוד של האחרים.
הוא זורק את הבגדים הרטובים שלו לשקית זבל לפני שהוא הולך לישון, ולשם שיוני יצליח להגיע לשנת לילה נורמלית דייה.

ובאופן אבסורד, חפיסת המסטיקים שלו עדיין מונחת במקומה, סגורה בעטיפה שלה.
 
ספייק מתעורר בשלוש בבוקר, מהתראה לאחד ממכשירי הטלפון שלו.

ספייק מוציא את הטלפון ה"טיפש" מכיס הלחיים שלו. לעיניים שלו לוקחת דקה להסתגל לחושך.

"הודעת וידאו חדשה מ 75.02.84.102, דגוקס 4. אזהרה- שולח ותוכן ההודעה אינו ידוע-" ספייק לוחץ על אחד המקשים המכניים של הטלפון המאוד ישן, וההודעה מתנגנת על המסך המרצד והסדוק. "היי ספייקי-וייקי! מקווה שעובר עליך שבוע טוב!" הפרצוף של אמא שלו, "ביג מאמא" כמו שקוראים לה בעולם הפשע, או רנץ' (wrench) כמו שקוראים לה בחברה היסוקית. ספייק ממהר להוריד את הווליום לפני שיעיר את כל הקבוצה. "מצטערת שלא יכלתי לשלוח לך הודעה או להתקשר לפני, לקחו לי את פריבילגיות הטלפון אחרי שפצעתי מישהי בקטטה. מלשנית מניא-" ספייק מגלגל את העיניים שלו. "והיא עוד לקחה לי את הגבינה! עד שמביאים לפה צ'דר נורמלי! קיצור, מקווה שאתה מסתדר. האחים שלך בסדר. בום-בום השתחררה מהכלא, לא יודעת אם שמעת. היא וראסטר מחפשות אחריך. לדיבל נולד עוד ילד, הוא מתכנן לקחת אותך כסנדק שלו. אני בסדר, הרופאים אומרים שגלגל האוגרים עוזר לבריאות שלי, ושאם אמשיך להתמיד בו ובהכנת הסוודרים אוכל לצאת לטיולים בחצר שוב. צור קשר עם שאר המשפחה, אני יודעת כמה אתה כועס עליהם, אבל הם צריכים אותך. טוב, הזמן שלי נגמר-" הוידאו מתחלף ללוגו של תאגיד דגוקס.

"הייתם צריכים אותי, וזרקתם אותי לחתולים כשזה היה נוח." ספייק אומר לעצמו, בקול.

הוא מקפל את המסך, דוחף אותו בחזרה ללחיים שלו, ומתחיל להתלבש. הוא חוגר את אקדח השירות שלו מתחת לחולצה- הוא לא מחפש צרות, אבל אם הן יחפשו אותו תהיה לו דרך להתמודד איתן. לכיסים שלו הוא דוחף ארנק, מחשב טקטי, עט ורב-כלי- כל מה שהוא צריך.

"לעזאזל."

הוא ער בשלוש בבוקר. לחזור לישון כבר לא אופציה. הראש שלו מבולגן מדי מכדי לכתוב קוד או לרתך.

הוא מתלבש ויוצא החוצה.

האוויר קריר, אבל זה לא ממש מפריע לו. ספייק משוטט ברחובות, בלי ממש סיבה. העיר רדומה בשלוש בלילה- מעולם דבר כזה לא קרה לו באבשלום. אבל זה לא עוצר את ספייק. מתישהו, הוא מתחיל לשמוע... מוזיקה? ממה שנראה כמו בניין משרדים. הוא מתקדם פנימה, שם יד על המותן שלו, ופותח את הדלת בזהירות ל... מסיבה.

בערך שישים בני נוער ומבוגרים רוקדים להם במסיבה המחתרתית הזו. וספייק מושך את כתפיו ומצטרף לחגיגה. הוא מתחבר לחבורה של בני נוער (שגבוהים ממנו פי שתיים), ואחד מהם מרים אותו על הכתפיים כדי ששאר המבלים לא ירמסו אותו בטעות. אחרי שוט אחד, המרירות של ספייק על המשפחה שלו, והחרדה שיגלו את המודיפיקציה לנשק מתעמעמות. אחרי שוט שני, הן נעלמות לחלוטין. אחרי שוט שלישי, ספייק מתחיל לרקוד את ההוקי-פוקי (ריקוד יסוקי מסורתי) על הדלפק, כשמבלה אחר מצלם אותו לטיק-טיק.

בשעה שש בערך המסיבה מסתיימת. אנשים מתפזרים לאט לאט לבתים, וגם ספייק מרים את עצמו מהדלפק, מנער את הראש בהאנגאובר, טופח על עצמו כדי לוודא שכל החפצים שלו עדיין עליו, וקם ללכת עם האנגאובר קשה.

התראה מהמחשב הטקטי שלו מתזכרת אותו לקנות בגדים. הוא גורר את עצמו לסופר הקרוב, קונה בגדי חורף לקבוצה, כמה פריטים שהוא צריך או שתפסו את העין ה(חצי שיכורה) שלו, כולל כמה כובעים חדשים לאוסף הכובעים שלו, וכריך חביתה עם מיץ תפוזים בצד להורדת ההאנגאובר. רק הפרצוף של הקופאית היה שווה את החוויה.

ספייק חוזר לחדר באזור עשר ובידיים שלו שקיות מלאות בכל-טוב.
 
נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה
Top