• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

״לא, ביי ביי״ אומר נאגוזודון וקופץ ממשובו החוצה, מנופף ללימוזינה לשלום עד שהיא מחוץ לטווח הראייה שלו.
״לא יכלה לשים אותי כמה רחובות מפה…״ הוא אומר ומוציא את הסיגריה מהיד שלו, נאלץ לזרוק אותה לפח כל כך קרוב לשאר הצוות.

לפי מה שהוא יודע הצוות לקח את הנשק. שב לא אסרטיבית מספיק בשביל לשמור על הנשק לצידה אם אחד מחבריי הצוות ייבקש אותו… טוב יש דרך קלה לפתור את זה. הוא מסתכל על המספר של הגנרלית ואז שורף את החתיכת נייר עם האצבע שלו.

נאגוזודון שולח הודעה בצ׳אט הקבוצתי, ״היי חברה חזרתי מבית חולים. אתם יכולים לכתוב לי מה המספר חדר שלנו? יש לי חדשות אז בואו ניפגש בחדר של שס״.

שס מרכינה את ראשה, גרונה ניחר מכדי שתוכל לדבר ''כן, הגנרלית''.

היא ממשיכה לבהות במסך זמן רב אחרי שהוא נכבה, נאבקת בגוש בגרונה. היא פותחת תיקיה חדשה בקובץ המעקב הצוותי שלה, מעלה אליו את התמונות של כל אחד מאנשי הצוות.
כולם הצילו לה את החיים, למה שהם יהיו מרגלים?

יש למאראקס, כמובן, פרוטוקול טיפול במסתננים ומרגלים בצוות. כולם נגמרים במשפט קצר, אכזרי, וסטרילי. החברה נוהגת לשפוט את אנשיה על כוכבים שעדיין נהוג בהם עונש מוות, ליתר ביטחון.

היא בוהה בהם - סרנגארי מישיר מבט קשוח ואדיש אל המצלמה, נאגו מחייך חיוך גדול ומלא שיניים, הפוני של סואל מכסה לו את העיניים, ספייק עם עיני חרוז נוצצות מתחת לכובע רחב שוליים.

בוגדים, בתוך מאראקס.
שוב פעם.

שס מגיבה להודעה ומסמסת את מספר החדר ''בואו נתכנס כל מי שסיים ונוכל לתכנן את הצעדים הבאים שלנו''. בדרך היא עוברת במכונת חטיפים וקונה כמה מהחטיפים האהובים על נאגוזדון, כדי לחגוג את החזרה שלו.

"לא אדוני. אני בטוח שהיה שם קוסם. הייתי שמח שתשלחו לנו מידע על איך להתיודד איתם. לכל שאלה נוספת, אתם יודעים איך למצוא אותי. זה באמת לא מובן מאליו כמה שאתם עוזרים לי, ממש תודה על הביטוח שלכם."

לאחר שהיסוקי עונה בשלילה, השירן מחייך. "אם כך, שיהיה לך יום טוב. המשימה הבאה שלכם תשלח בקרוב, יחד עם המשכורת למשימה הנוכחית, עם סיומה של המשימה הנוכחית."
ובזאת, השיחה מתנתקת. מותירה את ספייק מבולבל- ניתן היה לחשוב שהמשימה הנוכחית כבר הסתיימה.

"דבר אחרון." הגנרלית אומרת לפני שהיא מנתקת, "המטרה של הכנופייה. במידה והיא אצלכן, אני מצפה להודעה על כך בשעות הקרובות דרך נאגוזודון. המשימה הבאה, כמו גם התגמול על זו, יגיעו רק לאחר ההודעה, או לאחר שהצוות הפרונסי תעדכן אותי שהמטרה הושמדה בפיצוץ."

אתם מצטופפים יחדיו בחדרה של שס- מדובר בחדר קטן, עם מיטה גדולה מדי שתופסת את רובו. כמו החדרים של כולכם. שולחן וכסא פינתיים תופסים כמעט את כל שאר השטח, מותירים אותכם לשבת או לעמוד בכל מקום בו אתם יכולים- על המיטה, על השולחן, או על אדן החלון המשקיף אל מגרש חנייה.

META
ברכותי! עליתם לדרגה 4!

שס מחייכת לכולם, מזמינה אותם לשבת ולהתרווח כמה שאפשר.
''חבר'ה, אני חייבת להגיד שקרה פה משהו מטורף. ביצענו את המשימה בצורה טובה - כל מה שנשאר זה הישורת האחרונה, כמה סגירות טכניות עם החברה, וזו תהיה משימה שניה מוצלחת מאוד לצוות שלנו. למען הסדר הטוב, והפרוטוקול'' היא טופחת על שעון היד שלה, שמשמיע קול זמזום שקט בעודו מקליט ''אני יותר מאשמח אם נשווה רגע רשמים. היינו מפוצלים חלק גדול מהזמן, ולקראת הסוף הדברים נהיו כאוטיים. אנחנו יודעים שיש לנו פה עסק עם אויב שיודע להשתמש באשליות, ואני רוצה רק לוודא שכולנו מיושרים על מה שקרה. אני אתחיל, בשביל הפרוטוקול, ומשם כל אחד, על בסיס אותו מבנה, ידייק או יוסיף דברים רלוונטיים - ונסיים בעדכון של נאגו על מה שהוא גילה''

שס מניחה את השעון שלה על השולחן ומתחילה לדבר ''המשימה שניתנה לנו הייתה ליצור קשר עם האנשים של חברת לטאש, שנגנב מהם נכס יקר ערך שהיה ברשותם. הנשק נגנב על ידי כנופיה במה שנראה כמו שוד, אבל ראיות הצביעו על כך שהיה מדובר במעשה מתוכנן. יצאנו לאיסוף מידע, הצלחנו להשיג איש קשר שהכווין אותנו למחבוא של הכנופיה - טסנו עד אליהם והספקנו לראות אותם מנסים למלט את הנכס. עקבנו אחריהם דרך שער בין-כוכבי, פתחנו במרדף, שהסתיים כשנאגוזדון השמיד את הרכב שלהם ומנע מהם לשים את הידיים על הנכס.''

שס מכחכחת בגרונה, לוקחת שלוק מבקבוק משקה קל שמןנח לידה, ומסמנת לשאר הקבוצה להוסיף ולהרחיב איפה שהם רואים לנכון.

"יצרנו קשר עם קבוצה מקומית." אומר סואל ומתייחס לכנופייה שספיק התחבר אליה, "היינו צריכים לעשות קצת להטוטים אבל אני חושב שהם ואנחנו ביחסים טובים דיים." הוא מציין, "מה גם שהמעשים שלנו בזירה יכול ויצרו קשרים שגם נוכל לחבר, לרבות זה שיש לי דלת אחורית לזירה שאני מניח שלפחות כרגע הם לא איתרו." הוא מוסיף. מנסה לחשוב על עוד מידע צד שיש להם.

סרנגארי ענה על כל השאלות באופן פתוח וכנה. לא היו לא תשובות מוכנות מראש, כל שקר שהוא היה מנסה להמציא על המקום כנראה לא היה אמין, ולא היו לו סיבות לשקר. השאלות של הגנרלית לא העלו חשדות, מלבד אחת: מדוע היא מתעניינת בכנופייה במקום בנשק שהם נשלחו להחזיר? הוא החליט להמר ולנסות לשאול.

"גנרלית ליארה, הכנופייה לא נראתה כחשיבות עליונה במשימה, כוח אדם שנקנה על מנת להעביר ניסיון צבאי מתקדם." הוא שאל בזהירות, "האם יש סיבה מדוע יש צורך לבקש פרטים נוספים אודותם?"

"זו לא כנופייה רגילה." סרנגארי מוסיף מאחת פינות החדר, שם התיישב על הרצפה. "יש להם אנשים מיומנים, יש להם ציוד מתקדם, הם מאורגנים עם תוכניות מילוט... יש להם מפקדים עם ניסיון, חיילים לשעבר או לוחמי מיליציה כלשהי. יש לנו עסק עם קבוצה בעלת לקוחות רציניים."
הוא מפנה את מבטו אל נאזודוגון, מוודא שהוא מבריא כמו שצריך לפני שהוא מסתכל על שס. "הגנרלית ליארה התקשרה אליי באופן פרטי, שאלה שאלות וביקשה פרטים, בעיקר על הגנבים. אני מנחש שזה לא עבר דרכך."

"אתה מדבר על האלו שגנבו את הנשק? כן, הם נראים מקצועיים. הכסף שלי על שכירי חרב מקצועיים. לא סתם עבריינים." ספייק נאנח ונשען אחורה. "חוץ מהקטע האחרון. משהו מרגיש לי מוזר. או שהטלפורטציה לפה הייתה מהלך נואש מבחינתם והם לא חשבו שנקלוט את זה או שנספיק... או שהם רצו שנשיג את הנשק. לא יודע. לדעתי, אנחנו צריכים לחלץ את קוד המקור ואז להשמיד את הדבר הזה. יש יותר מדי אנשים חזקים שמחפשים אותו."

נאגוזודון שותה עם קש מהמיץ ששס קנתה לו ואז מסתכל על סרנגארי בבלבול. "מתי הגנרלית דיברה איתך? כי היא די הקפיצה אותי לפה אז אם היא דיברה איתך בזמן שאני הייתי אצלה ברכב ודיברנו זה טיפ טיפה מוזר" הוא עושה עוד לגימה מהמשקה שלו. "אה כן היא גם שאלה אם הנשק הושמד ואם לא ביקשה שאני אשלח לה הודעה על זה והיא תשלח מישהו לאסוף אותו".

לאחר הבהרה קלה, נראה שהגנרלית ליארה דיברה עם נאגוזודון, סרנגארי ושס כל אחד בזמן שונה. בעוד סואל וספייק דיברו עם השירן בשעה שונה כל אחד. למעשה, ייתכן שזה מסביר מעט מהחוויה של סואל- כי נראה שהוא דיבר עם השירן מיד לאחר שזה דיבר עם ספייק.

״אבא שלי אהב לומר, המצאות הן לא מרושעות מטבען, זה מי שמשתמש בהם שבוחר מה לעשות איתם. והבחירה הזו לא בידינו״ מרים נאגוזודון את כתפיו.
״זה לא כאילו הם לא יכולים לייצר חדש. הם רוצים למנוע מהנשק ליפול לידיים אחרות. אני אומר נמסור חזרה זה לא כאילו יש משהו יותר טוב״ נאגוזודון שותה עוד קצת מהמיץ ואז מסתכל אל עבר ספייק. ״לא התעסקת בנשק נכון?״.

"אני מנסה להוציא את קוד המקור שלו." ספייק אומר עם כובע יותר מגוחך מהקודם שהוא חבש. "הרעיון נחמד. תאורטית אתה יכול להפוך את הרעיון של הנשק לנשק שקטלני רק לאדם מסוים. אבל אני באמת לא חושב שאנחנו צריכים לתת את הנשק הזה למישהו. יש מספיק נבלים עם כסף בעולם שירצו למצוא דרך להפיץ את הרוע שלהם. לא יודע. אני אוהב כסף אבל זה לא מרגיש לי נכון."

"מי שהם לא יהיו, הם מאורגנים, חמושים, ויש להם מידע פנימי אודות הנשק והמפעל. ייתכן שיש להם חפרפרת, אני לא יודע כמה גבוה בסולם." סרנגארי מעקם את גבותיו תוך כדי שהוא נזכר שוב בסרטון בו רואים כיצד הנשק נגנב.

"העבודה שלנו הייתה להחזיק את הנשק או להשמיד אותו במקרה וחילוץ נהיה בלתי-אפשרי, וסיימנו אותה בהצלחה למרות המכשולים. מכאן מה שיקרה זה לא הבעיה שלנו. תשאיר את וויכוחי המוסר לבכירים בארגון."

"אני לא אוהב את הרעיון שזה יצא החוצה למרבה במחיר." אומר סואל, הוא מביט בשס, "בסופו של דבר זה שהוצאנו את זה מהידיים של כנופייה אחת לא אומר שזה לא יגיע לאחרת, ואנחנו תמיד נוכל להגיד שהוא ניזוק באיזו מלכודת או אל כשל שהכנופייה השאירה." הוא מושך כתפיים. "או שנגיד שהוא הלך לאיבוד או נהרס בניסוי כלים".

"סואל צודק. זה יגיע לידיים של כנופייה אחרת, או לידיים של הממשלה הלא נכונה. הרעיון מאחורי הרובה הזה טוב- נשק שקטלני רק לאדם מסוים יוכל לעזור לשוטרים לא לפגוע בחפים מפשע, אבל אני לא רוצה לדעת איך תיראה גרסה מאסיבית של הדבר הזה, שמכוונת לחפש ולחסל אנשים מגזע או סוג מסוים. אנחנו צריכים להשמיד אותו. תמיד אפשר לומר שהוא נהרס כתוצאה מההתעסקות שלנו. בעצם אנחנו רק צריכים להרוס את לוח האם של הנשק- מה שהופך ותו לקטלני באמת זה הלוגיקה והמחשוב מאחורי היריות."

"נהגת המשאית." הגנרלית מזיזה את סנטרה בהנהון חד, "ג'ואנה פוזי. עבדה במשך שנה בלטאש כנהגת. מקור הקשר שלה לכנופיה לא ברור." היא עוצרת לרגע, "האישה שניטרלתם." היא מבהירה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה