"אני רוצה להגיש תלונה." אומר סואל, "לצערי מתחילת המשימה מפקדת הצוות הייתה חסרת תועלת במקרה הטוב ורלשנית במקרה הרע. הקבוצה התפצלה ללא שליטתה, התערבבה עם גורמי פשע מקומי שכמעט והצליחו להדביק את המערכות שלנו בוירוס מטעמם, ואז נאלצו להשתתף במירוץ אופנועים מחתרתי." הוא מציין. "יש לי אשמה בחלק מהדברים, והיה ניתן להחליק את הנושאים הללו ואף לא הייתי מדווח עליהם כלל, אלמלא היישורת האחורנה של המשימה." הוא נושם עמוק, רוצה מסטיק אבל זה לא הזמן. "מרגע שהגענו למחנה האויב המפקדת שלנו איבדה שליטה על הצוות, חבר צוות זינק מהספינה ללא כל הודעה מוקדמת ומבלי לציית לשום פרוטקול, חבר קבוצה אחר נלחם לבדו מול פולש עד שאני נדרשתי באופן עצמי להורות על תגבורת לשם, בעוד הטייס שלנו שהמתין לפקודות כמעט ופספס את חלון ההזדמנות למעקב אחרי השער."
הוא לוקח הפסקה קצרה. "ואז כאשר הגענו לכוכב הזה, לאור חוסר פעילות ממנה ועל מנת שלא לסכן את אחד מחברי הצוות, היה צורך לגנוב רכב מקומי מול הנהג שלו, בזמן שחבר הצוות שהתגנב למשאית כמעט ופוצץ אותה יחד עם המטרה, שלא לדבר על כך שגרם לעצמו נזק שכמעט והרג אותו. להוסיף לזה פגיעה בחפים משפע שכמעט התרחשה והרג חסר תוכלת של נהגת המשאית ההיא כאשר היא לא היוותה איום רציני בשום שלב, והיה ניתן לחקור אותה או סתם לנטרל אותה." הוא מסיים.
"המקפדת שלנו לא ניהלה את האירוע הזה, אני נאלצתי לנהל אותו ואני עדיין בשוק שזה נגמר עם פחות אבידות בנפש ופגיעה בלא מעורבים, אם המפקדת שלנו לא מסוגלת לשלוט בצוות שלה, היא לא צריכה להיות מקבלת ההחלטות בצוות, כי בפעם הבאה שנגיע למצב כזה, אנשים ימותו ויגרם נזק לחפים מפשע" הוא אומרומייד מוסיף "ולתדמית של מארקס".