• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[SW5e] מעופם של כוכבים נופלים (5/5)- הסתיים

"שמעתם את הבחור. סואל! חפש לי את תחנת המשטרה הכי קרובה. ותזכרו- אתם רק אומרים שאתם ממאראקס. לא לזמר בלי עורך דין. הם ינסו למצוא כל דבר כדי לשים אתכם במעצר. לא לקבל שתייה או אוכל, להתחיל שיחת חולין או לחתום על שום דבר. מצאתם לנו מישהו, כן?" ספייק פונה לסואל ושס ומביט במקאה האחורית. הידיים שלו מחליקות על ההגה, כרגע הוא עסוק בלהתחמק מהזירה עד שיקבל יעד מסואל.

איידכשה פוגש אותכם בחניה שלמול תחנת המשטרה, שלושה שוטרים מאחוריו- המדים הכחולים שלהם מהווים רקע שמדגיש את החליפה הסגולה שלו ועורו הירוק, שמכוסה בקשקשים כמעט בלתי נראים. כולכם שמעתם בעבר את השמועות על הרפטואידים, אמני התחפושות והמרגלים המושלמים. אך הנה עומד מולכם אחד שלא לובש שום תחפושת, קוצים עולים מראשו הקירח, עיניו בעלות האישונים המוארכים מכוסות במה שנראה כמו מסיכת נוצות אך מדובר למעשה בבליטות עצם. בכיס חליפתו נמצאת מטפחת, ועליה הלוגו של תאגיד סורין- תאגיד העל שכולל בתוכו את לטאש נשקים ואת מאראקס אבטחה.

הוא מחייך, אצבעותיו שלובות מלפניו- מכוסות בכפפות שמתאימות לחליפה שלו, אך לא משאירות לדמיון את חדות הטלפיים שהן מכסות. מהמרחק שבינו ובין השוטרים נראה שאלו חוששים ממנו, אחד מהם- סטריקס מכונף בעל עור אפור ופנקס בידו- לוקח צעד קדימה, אבל איידכשה מרים אצבע והשוטר צועד חזרה למקומו.

"צוות-שס." הוא אומר והחיוך שלו נעלם, שמה של שס נשמע משונה על שפתיו- נמרח מעט יותר מדי. "הייתי זקוק להליכה קצרה, הפסקה מהעבודה המשרדית. האם זהו הרכב ה'מוחרם'?" הרפטואיד מחווה על המסחרית בעודו מדבר, הוא משתמש בידיו הרבה בשיחה. "מצוין. אם כך, אנא, הכנסו. החברים שלנו הכינו לנו חדר פרטי וקנקן תה." קולו נוטף בוז כשהוא מזכיר את המשטרה ולא נראה שהוא מנסה להסתיר זאת, אך אתם לא יכולים שלא לתהות אם זה הכל חלק מהתוכנית שלו- ואם הוא לא מתמרן את כולם עם לשונו החצויה.

===
נאגוזודון נאסף על ידי פרמדיקים שלוקחים אותו למיון בזמן שאתם נכנסים לתחנה עם עורך הדין הרפטואיד אחריכם. הסקיטרמאנדר במצב יציב- תודות לפעולתו המהירה של סרנגארי- וחייו לא נתונים בסכנה. אך הכוויות שעל עורו ופרוותו קשות, וייקחו מספר ימים עד שיתאושש לגמרי.

אתם יוצאים מתחנת המשטרה לאחר כמה שעות ארוכות- איידכשה ישב איתכם ברובן, מנהל את המצב כדיפלומט מומחה. תחילה הוא מקשיב לסיפור המלא שלכם, רושם הערות, ולאחר מכן מנחה אותכם כיצד למסור עדות מדויקת ככל הניתן, אך כזו שמדגישה את ההקשר של הפעולות שלכם, המצב שבו נמצאתם, וחשיבותה העליונה של המשימה שלכם- כמו גם כיצד להדגיש את מקום העבודה שלכם והקשרים שלו.
"שוטרים." הוא אומר לאחר שאתם יוצאים מהתחנה, "הם לא יותר מבריונים ששוכרים בעלי ההון כדי לבסס את השליטה שלהם." הוא חושף את שיניו החדות בחיוך מחושב, "אתם סוכנים ישירים של בעלי ההון הללו, ואתם נמצאים הרחק מעליהם בשרשרת המזון." לשונו המפוצלת מלקקת את אחד מניביו לפני שהוא סוגר את פיו. רכב-רחף שחור נעצר מולו, ואיידכשה נכנס למושב האחורי. "כשאת מדווחת על סיום המשימה, אל תשכחי לציין את שירותי." הוא אומר לפני שהדלת נסגרת אחריו, מבטו היישר על שס, גורם לרפלקס קדמוני להתעורר בגופה. עיניו של הטורף גורמת לשיערה של הלאשונטה לסמור.

זוהי רק התחלתו של היום, שעת הדמדומים התמידית שאוחזת בעיר לא מקלה על אמידת מעבר הזמן. דקות מרגישות כשעות, ושעות כימים. מתחנת המשטרה, אתם נוסעים אל מגרש הגרירה- נאלצים לקחת מונית לאחר שהמסחרית שהחרמתם מוחזרת לבעליה החוקיים.
המגרש, מלא בגרוטאות וברכבים גרורים שמחכים לריסוק או לפרעון חוב, נשלט בידי שני צבעים עיקריים- חלודה כתומה מול כרום כסוף ובוהק. בצדו האחד מגרש חנייה מסודר, בו שירותי הגרירה פורקים את כלי הרכב המוחרמים, ובצדו השני בית קברות לספינות חלל- מבוך של מתכת שבמרכזו עומד המשרד אליו אתם הולכים.
גם עם הטפסים הנכונים מתחנת המשטרה, עוברת שעה נוספת של מילוי טפסים לפני שבעלי המגרש- ורת'אני בעל גוף שהוא יותר מכונה מאדם- משחרר אותכם וקורא לחברת הגרירה כדי שתגרור את הסנונית למוסך לבחירתכם, רק שם יכולים להתחיל לתקן אותה. אך זהו השלב שבו אתם לא יכולים להתעלם יותר מהעייפות האוחזת בכם אחיזה איתנה.

זה היה יום ארוך.
הוא התחיל באוטופיה של טיביק. עיר אחרת, בכוכב אחר.
הוא התחיל עם הכנות לקרב, הוא המשיך בקרב זירה ובמירוץ בלתי חוקי, והוא לא עצר. אחרי זה, שעות של סריקה מייגעת- זה היה כבר ערב כשמצאתם את מחנה החטים ונזרקתם חזרה אל הפעולה. ואז, היא נעצרה בפתאומיות וחזרתם אל מחוזות השעמום והבירוקרטיה. רכבת הרים של ממש, וכעת, כשהנסיעה הסתיימה, כל מה שאתם רוצים הוא לישון.
אבל עם הסנונית במוסך, אפילו הפריווילגיה של המיטה שלכם נמנעת מכם. אתם נאלצים להסתפק במלון-עסקים קרוב. חדרים קטנים וצפופים, עם מיטה קשה וגדולה מדי שבקושי משאירה מקום לרצפה או לשולחן העבודה שלצדה.

אתם מתעוררים לאחר כמה שעות- השעון המינימליסטי שבחדר הוא הדבר היחיד שמרמז על מעבר הזמן. בחוץ השמיים צבועים באותו צבע סגלגל של שעת בין-ערביים בו הם היו צבועים כשהלכתם לישון, כשנסעתם אל מגרש הגרטאות, וכשהגעתם לראשונה לכוכב.

בבית החולים, נאגוזודון מתעורר גם הוא. מיטה לבנה וסטרילית באגף מלא מיטות זהות המתאימות לגודלו- ולזנים אחרים בעלי גודל דומה. ואכן בחלק מהמיטות הוא מזהה יסוקים, גובלינים, ננסים ואף איקשטים כמו אלו שראה אתמול במירוץ הכנופיות- רובם גדולים ממנו בראש או שניים. הוא מרגיש את התחבושות שעוטפות את גופו, ומבחין שהזרוע המכאנית שלו אינה שם- לוקח לו רגע להזכר שהיא נהרסה בפיצוץ.

עריכה אחרונה:
סואל מנצל לו כמה רגעים בזמן שהם במלון כדי למצוא מקום בודד ושקט, אחרי שהוא מפעיל כל תוכנה שאמורה למסך את ההודעות שהוא עומד לשלוח, ואחרי שהוא משתמש במחשב נקודתי שהוא דאג להרכיב רק בשביל זה, ובעיקר אחרי שהוא הצליח לחדש לעצמו את אספקת המסטיקים, הוא מתיישב ומפעיל את ערוץ התקשורת של המפקחים, מחכה לפקודה.

"אייג'קס. התקבל אצלנו דיווח משטרתי על הספינה שלכם בוורסס. מצפה להסבר." הקול נשמע דרך הערוץ. המפקחים אף פעם לא השתמשו בתמונה בתקשורת הזו, אך ורק בקול- וגם ערוץ האודיו הזה מעורבל כדי למנוע מסואל לזהות עם מי הוא מדבר. ייתכן שזהו מפקח שהוא דיבר איתו בעבר, וייתכן שאחד חדש לגמרי. ככל שסואל יודע פחות, אחרי הכל, כך עדיף. לו, ולמפקחים.

"דברים השתשבו קצת." אומר סואל, "היינו על אקטון במשימה שכללה מרדף, המטרה שלנו עברה דרך שער שהביאה אותנו לכוכב הזה, היינו צריכים לרדוף אחריהם ומצאנו את עצמנו בוורסס." הוא ממשיך. "אחרי זה שאר הצוות עשה קצת בלאגן שדרש התערבות של רשיות החוק המקומית, מה שהושתק על ידי עורכי הדין של התאגיד." הוא מסיים.
"תרצו שאשלח דיווח מלא על האירוע?" הוא שואל בחוסר רצון קל.

"חיובי." הקול אומר, "מה היה במשלוח הנשק הגנוב?" הוא שואל, חושף מידע שסואל לא ידע שיש למפקחים. עם זאת, כשסואל חושב על כך- הגיוני שהמפקחים יודעים על התקרית. לקח שבוע כמעט מאז שהגניבה התרחשה ועד שמאראקס החלו לטפל במקרה, פרק זמן ארוך שהיה חשוד גם בשביל האנשים במפעל של לטאש נשקים עצמם.

"אב טיפוס של נשק שלטאש פיתחו ונגנב מהם." אומר סואל, "לצערי לא הייתי בהדגמה שלו, בעיקר מתוך ניסיון לנצל את הזמן הזה להשיג מידע." סואל רק חצי משקר, "ככה שאני לא יודע בוודאות מה היכולות שלו, כן יכול למור שהוא כרגע נמצא בהישג ידיו של הצוות." הוא מוסיף, "הייתי אומר שהגורל שלו תלוי בשס, אבל אני חושב שדוח המשימה הקרוב שלי הולך להפריד בינה לבין הפיוקד על הצוות." הוא אומר בקרירות. "יותר מידי כאוס שהיה יכול להוביל ליותר מידי נפגעים בזמן שהיא אפילו לא הייתה שם כדי לקבל החלטות." הוא מוסיף, "מצד שני אני מניח שאם נחכה מספיק זמן אחד מחמומי המוח בצוות כבר יחליט לעשות לעצמו יריית מבחן ואז אוכל לדווח על מה אנחנו מדברים באופן מוחלט."

"האם הבחנת בדברים משונים בנוגע לגנבים? קשרים חוץ-כוכביים, לדוגמה?" הקול חסר הגוף שואל, דוחק בסואל לפרט. לא נראה שהוא מתעניין בשס או בגורלה, "אנו מצפים ממך לספק את הנשק לידינו. האם תוכל להעלים אותו?" הקול עוצר לרגע, כמו חושב. "הדיווח המשטרתי הזכיר פיצוץ, האם תוכל להגיד שהנשק הושמד בו כליל?"

"לא שאני חשוב עליו, זו הייתה אמורה להיות איזו כנופיה בשם החטים או משהו בסגון, אני לא חושב שיצא לי לראות סממנים מיוחדים עליהם, אבל פרצתי למערכות שלהם עוד באקטון, אני אנסה לראות אם אני עדיין בתוך המערכת, אם כן אעשה בדיקה מלאה ברשת שלהם." הוא מציין. "הנשק מפורק, אבל הוא לא נהרס." אומר סואל, "איש הצוות שאחראי לפיצוץ מאושפז בבית החולים ככה שאין לי גישה למה שקרה שם בדיוק, לדעתי הוא ניסה לפצוץ את הדלת של המשאית כשהיה בפנים וגרם לתגובת שרשרת." הוא ממשיך להסביר ועוצר לחשוב. "אני לא חושב שיש לי איך להעביר לכם את הנשק." הוא אומר. "לא כרגע לפחות." הוא מוסיף. "יש יותר מידים עיינים בוחנות והוא גדול מידי בשביל שאוכל לשנע אותו מבלי שמישהו ישים לב... אבל..." הוא חושב לרגע. "האם המשטרה המקומית לא תרצה להחרים אותו? אני יודע איפה הוא ומי שמחיק בו הרבה דברים... אבל אזרח שומר חוק הוא לא."

דממה. המפקח שבצדה השני של השיחה חושב. "הטיוח שבוצע מוכיח שהמשטרה המקומית חסרת תועלת, ולחשוף את המעורבות שלנו הוא דבר שנעדיף להמנע ממנו בכל מחיר." הוא אומר לבסוף, "תאלץ לעשות את העבודה בעצמך. תעודד את אחד מ'חמומי המוח' שבצוות שלך להפעיל את הנשק מולך, ותדווח."
שוב, דממה, אבל ברגע שסואל מוציא צליל מפיו בהתחלה של משפט, הקול קוטע אותו וסואל משתתק. "יש לך אישור בקול לשבור חוזים חוקיים למען המטרה. כל עוד היא מבוצעת באופן שמניח את הדעת."
"בנוסף, נסה להקשיב לדיווחים של חבריך לצוות. אתה אדם אחד, עם זוג עיניים. הם יוכלו לחשוף מידע שלא ראית- מידע שנרצה לקבל."

"קיבלתי." אומר סואל, "אשלח דיווח סיכום על המשימה מיד לאחר שנעבור תדריך סיום משימה, זה יתן זמן לאחרים להירגע ולהוריד מגננות, במקביל אפעל לקבל מידע על הנשק ולשלוח עדכון." הוא מסכם. "יש הוראות נוספות?"

"דיווחים לא מאומתים על דרקון בשמי וורסס. פקח עין, ייתן שיש קשר לנשק הגנוב. נסה להשיג את הנשק לעצמך ליום אחד, אם תצליח- נארגן פגישה בצ'אט הכיסוי." ובזאת, השיחה מסתיימת. קצרה, תמציתית, אך מלחיצה. לפחות הפעם היא לא כללה איומים.

סואל נושם עמוק, זה היה יכול להיות גרוע יותר, הוא צריך לעבוד קשה עכשיו, והוא צריך למצוא דרכים פחות נחמדות לעשות את הדברים שהוא עשה עד כה. הוא לוקח עוד מסטיק לפני שהוא כותב את הדיווח על המשימה ומעביר אותו דרך ערוץ צ'ט סודי, אחרי זה הוא מפרק את המחשב שבו השתמש לצ'אט ומשמיד את הדיסק הקשיח שלו, הוא יכין חדש בשלב מאוחר יותר.

הוא נכנס למיטה ועוצם עיניים, מכריח את עצמו להירדם, יש המון עבודה לעשות, וכל כך מעט זמן.

לאחר שנאזודוגון נלקח למיון, סרנגארי נשאר שקט. הוא הקשיב להסברים של איידכשה וענה על השאלות של השוטרים כאשר היה צריך, אך מחוץ לחקירות הוא נראה כמעט... מדוכא.
"יותר מדי טעויות." הוא אמר מדי פעם בשקט לעצמו, כאשר חשב שאף אחד לא מקשיב. "תוצאות מלוכלכות, בלאגן ונזק נלווה..."
אך כמו חייל למופת, הדיכאון שלו נדחק לפינה, מפנה מקום לדברים חשובים יותר, כמו הסקת מסקנות. הסנונית לא פעלה במלוא הקיבולת שלה, הנשקים שלה לא היו פעילים, מה שגרם למשאית להצליח לברוח דרך הפורטל מלכתחילה, ולא להם את הציוד האישי לחפות על כך. בזמן שהמוסך תיקן את הבעיה הראשונה, סרנגארי החליט לעבוד על הבעיה השנייה.

ספייק היה צריך לחדש את מלאי הרימונים שלו, וסואל ביקש נשק חדש. הוא גם היה בטוח שכל הקבוצה יכלה להשתמש בשדרוג להגנה האישית שלהם, שריונות קשיחים יותר, פרוג'קטורים הגנתיים כמו שלו... אולי רק קטנים יותר. ולכן הוא התחיל לעבוד בחדרו הקטן. המקום היה מוגבל, אך הוא לא היה זקוק להרבה מקום על מנת להרכיב דברים קטנים כמו רימוני יד או כפפה בודדת.

ספייק: 5 רימוני יד (250 קרדיטס, 2 ימי עבודה), 2 רימוני עשן (300 קרדיטס, 2 ימי עבודה).
סואל: סייברגאנטלט (238 קרדיטס, 2 ימי עבודה), סלאגפיסטול כבד (188 קרדיטס, 2 ימי עבודה).
גנרטור מגן קל למי שצריך (63 קרדיטס, עד 2 ביום).

עוד יום, עוד סיום בבית חולים. נראה ששרדתי עוד תאונה.
הסקיטרמנדר נע במיטתו ומחפש את המכשיר שמציג את הטבלה שלו. אהם… קצת קסם או מכשירי ריפוי והוא יהיה כמו חדש(אם חדש היה כמה צלקות חדשות).
פעם אחרונה שהוא היה בבית חולים הם אמרו לו לא לגנוב מהציוד שלהם בשביל להכין ממנו יד חדשה, מניח שזה פה אותו דבר.
״אחות אני משחרר את עצמי״ הוא אומר ומפשפש בחיפוש אחר הטלפון שלו. תוך כדי צופה בהקלטה שנמצאת בתוך העין שלו. הוא יודה לסרנגארי אחר כך. כרגע הוא יצטרך להתרוצץ.
הוא יורד למטה, קונה כמה ממתקים בחנות המקומית, מפרק דאבל סליפרבורגר מאיזה חיית משק לא ידועה ואז הולך לגנוב כמה מכשירים שנזרקו בפחים, שעון, טלפון כמעט חדש לגמרי אבל בטח יצאה גרסה יותר חדשה אתמול או משהו וכמה מכשירים מקולקלים שהוא יוכל לחבר ליד חדשה. אולי כדאי שהוא יוותר על הרעיון של להוציא את העין והיד שלו מהמקום הוא אף פעם לא הצליח לסדר אנטנה עם טווח מספיק רחוק…
טוב נו, הגיע הזמן למצוא את החברה.

שס נכנסה למצב אוטומט של ניהול משימות. היא סוגרת בשקט את כל הפרטים הבירוקרטיים שנותרו לסדר - למרות שעורך הדין הלטאי עשה עבודה טובה, גם אם צמרר אותה מעט. היא עוברת אצל הסקיטרמאנדר הפצוע, מבקרת אותו, מוודאת שהכל לטעמו, מתחילה לעבוד על אישורי נסיעה חזרה ליעד הבא שלהם . בסוף, פועם בלב רשימת המשימות שלה, באדום ובהק, נותר רקפריט אחד ברשימת המשימות - דיווח.
היא טומנת את ראשה בין כפות ידיה. משהו במשימה הזו לא יושב טוב. יותר מדי חלקים זזים - השובהאד ידע עליהם מראש, והספיק להשיג אותם בדרך לחיפוש - או שמישהו סיפר לו עליהם. כל סיפור הקריאה שלהם למשימה לא מסתדר, ויש גם את כל העניין עם הדרקון...להכניס לדיווח או לא? שס כבר נכוותה פעם אחת במשימה מחשידה מהחלונות הגבוהים במאראקס 0 אבל כל זה מאחוריה.
לא?
" או שמישהו שם למעלה מאמין בך, או שהוא מנסה לשבור אותך"
ורגע קט לאחר מכן, כמו הד מאותה שיחה
"זו משימה מתוך התאגיד. זה אומר שהיא באה עם עין בוחנת. קחי את זה בחשבון"

היא תכתוב את הדיווח...אחר כך. עכשיו היא צריכה לעשות דברים אחרים.
לתת עוד מילה טובה לסרנגארי - הוא תפקד למופת. לוודא שנאגו בדרך להחלמה מלאה, שספייק יודע לעבוד עם השיפוצים החדשים שיכניסו בסנונית שלהם, והכי חשוב - לדבר עם סואל. משהו הרגיש...מוזר, קודם. והיא הייתה עסוקה בלחשוב על דרקונים.

"סואל, הי! מה שלומך? רציתי רק להגיד, תפקדת בצורה ממש טובה בשטח - יזמת ופעלת בצורה שאפשרה לנו הרבה יותר חופש פעולה - יישר כוחך!" היא מסיימת במעט מבוכה, מתכווצת בליבה מההתנסחות הארכאית - אבל היא לא תצליח לדחוף את המילים חזרה לתוך הפה.

"תודה" אומר סואל בקול מעט קריר, נראה שהוא טרוד במשהו ולא ממוקד בשיחה יותר מידי. הוא שוקל להגיד את אותם דברים לשס, מצד שני זה גם לא התפקיד שלו, ואולי לא ראוי שהוא יגיד דברים שהוא לא מאמין בהם בצורה מלאה, הוא כבר כמעט עשה את זה בשיחה עם המפקחים, עדיף לא להתגרות בגורל.
"את יודעת להגיד מתי נצא מכאן?" הוא שואל.

בדרכו החוצה מבית החולים, נאגוזודון נתקל באישה. לאשונטה תמירה מזן הדאמאיה, שיערה הירוק פזור ומגיע עד עצם הזנב שלה, האנטנות שעל מצחה נדות מעלה ומטה עם קצב הליכתה. אך זה לא החינניות שבהליכתה שתופסת את תשומת לבו של נאגוזודון- אלא הלבוש שלה. מדים שחורים צבאיים עם הסמל של מאראקס אבטחה עליהם. מוקפים בשדה כוח זוהר עליו מוקרנים סימני דרגות, והרבה מהם.
כל מגויס חדש יודע מיהי, חלקם אפילו מקבלים ביקור אישי שלה בסוף הטירונות. הגנרלית ליארה היא אגדה חיה. יש כאלה שאומרים שהיא שירתה הייתה אחת מהמפקחים של ברית אבשלום עד שהיא החליטה לוותר על הכבוד העצום, פרשה, והפכה לפנים של מאראקס אבטחה.
מבטה החודר של ליארה משתהה לרגע ארוך על נאגוזודון לפני שהיא פותחת את פיה. הפסים האדומים שעל לחייה משווים לה מראה מאיים, ונאגוזודון מוצא את עצמו עוצר במקומו. "חייל. אני מבינה שהדיווחים הגזימו בחומרת הפציעה שלך." היא אומרת ומסתובבת לאחור, מצפה שהסקיטרמאנדר יעקוב אחריה אל מכונית שחורה. הנהג- ורת'אני ארוך גפיים בחליפה- נראה מבולבל וזורק את הסיגריה שרק הדליק אל הרצפה במהירות, מכבה אותה בדריכה ופותח את הדלת האחורית של המכונית, חושף אותה כמכונית משוריינת.
"תכנס," הגנרלית מציעה בדרך שמבהירה שלא מדובר בבקשה, "באתי לשמוע אותך מדווח לי מהמיטה, אבל אם אתה על הרגליים אתה יכול לדווח גם בישיבה ברכב."

זרועה של שס רוטטת כשהצמיד החכם שלה מודיע על שיחה נכנסת, עוצר אותה באמצע ההכנות לנסיעה למשרדי החברה בכוכב, ובאמצע ההכנה לדיווח.
תמונתה ההולוגרפית של הגנרלית ליארה מופיעה כששס מקבלת את השיחה- המנכ"לית של מאראקס אבטחה ופני החברה. שס ראתה אותה בעבר, פעם אחת, בסוף הטירונות שלה- ותמונתה של הגנרלית לא השתנתה בהרבה מאז. לאשונטה דמאיה עם שיער ירוק וארוך, קווים אדומים על לחייה ומבט חודר. היא לבושה במדים שחורים במקום שריון הטבעות ששס ראתה אותה בו בעבר, אך השריון כנראה התאים לה יותר.

"גברת די'קמונה", היא אומרת בקול מחוספס מעט, ניגשת ישר לעניין. "כיצד עברה המשימה?"

שיחה נכנסת מעירה את ספייק- הוא לא בטוח כמה זמן הוא בכלל ישן, הנוף מהחלון הוא אותו הדבר בכל שעה, אבל הוא די בטוח שהוא לא ישן הרבה. המכשיר מזהה את השיחה כמגיעה ממאראקס אבטחה, וכשספייק מקבל אותה, פרצופו החרקי של שירן מופיע על הצג. לוחות הכיטין שלו בגווני סגול שבולטים על רקע הקיר הירוק שמאחוריו. אוזנייה ומיקרופון מונחים על צד אחד של פניו, כנראה מעל חור השמיעה שלו. עניבה מעטרת את צווארו, אדומה עם דוגמת פרחים שספייק לא ראה בחייו.
"ספייק מצוות-שס, שלום." השירן אומר, הפ' והת' מודגשות בידי הפה החרקי שלו. קול תקתוק נשמע ברקע, ונראה שהוא מקליד על מקלדת מכאנית, דבר נדיר בימינו. "המשימה שלכם הסתיימה. האם תגיד שהיא הסתיימה בהצלחה, הצלחה יתרה, או כשלון?"

צלצול פתאומי שמסמן על שיחה נכנסת כמעט וגורם לסנרגארי לעשות טעות שהייתה עולה לו באצבע. הוא מניח את הרימון בזהירות לפני שהוא עונה לשיחה, ודמותה ההולוגרפית של הגנרלית ליארה מופיעה מולו. לאשונטה תמירה, ארוכת שיער ודקת גו, לבושה במדים שחורים המוקפים בשדה כוח מרצד, מדליות וצל"שים הולוגרפיים מוקרנים עליו ומופיעים גם בהולוגרמה.
היא נותנת בסרנגארי מבט של מפקדת צבאית, שפת הגוף שלה רק מבהירה זאת- ידיים מאחורי הגב בעודה בוחנת אותו.
"עמוד דום." היא נובחת פקודה, "ודווח, חייל."

התראה על שיחה נכנסת גורמת לסואל לעצור את המשחק שלו. מאראקס אבטחה, כנראה מתקשרים בשביל לבקש דיווח. ובכן, זו ההזדמנות שלו להגיד את אשר על לבו, או לפחות הדברים הפחות מפלילים.
"סואל מצוות-שס, שלום." תמונתו של שירן מופיעה על הצג ההולוגרפי, "המשימה שלכם הסתיימה. איך היית מגדיר את ההתנהלות שלכם אל מול הלקוח- מוצלחת, כושלת, או כושלת ביותר?" מחוץ לתמונה, זרועותיו של השירן נעות במרץ, הקול שברקע השיחה מרמז שמדובר בהקלדה, ועל מקלדת מכאנית, לא פחות.

"וואו- יכלת להתקשר בשעה יותר נורמלית?" ספייק מתמתח ומגרד את עיניו. "אה כן. תראה, אני מתאר לעצמי שראית איך היא הסתיימה. לדעתי? עשינו כל מה שיכלנו. גרמנו להרבה נזק בדרך. נאגוזודון כמעט הקריב את עצמו בשביל המטרה. שברנו את הסנונית. אבל לפחות הנשק הושמד. וזה מה שחשוב. הדבר הזה לא יכול ליפול לידיים של אף נבל. אז... הצלחה? לא נכשלנו, אבל מרגיש לי שמשהו לא בסדר. נאגו ניצל מהמוות במזל בלבד, ואמרתי כבר שהיה להם קוסם? זה חשוב, תכתוב את זה." ספייק מתאר את כל מה שעבר עליו באותו היום. על החלקים הפחות-חוקיים, הוא מדגיש שהוא עשה את מה שהוא היה צריך כדי לקדם את הצוות. "יש לך עוד שאלות? כואב לי הראש מהכאוס של אתמול."

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה