• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

תעלומת פורום-! העוגה הגנובה!!

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא Amaterasu
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
חחחחחחחח מה הבעיה וואנג החליט להציק למוכר הלימונדה
ושלח לו את מכתבי הטרפזים לאחר מכן הוא רץ חטף כוס לימונדה והפיל חלק מן המכתב ואז הו הריח את העוגה נכנס דרך החלון אכל ממנה ומת....
לגבי ה"מקל"
וואנג אתה רוצה לשתף אותנו במשהו? :wink:

למה אף אחד לא מאמין לי? מפגרים..
נכנסתי, גנבתי את העוגה, שלחתי מכתב למוכר הגלידה, הפללתי את וואנג שבא לביקור ותמים ו..
ד. גול

-----

לא ד. גול, דרן גול בסרטים..
והסרט הוא בכלל..
לא ברור מי, אבל הפלילו את דוקטור וואנג.. מתברר שזה היה גול והפורום מקשקש..
יצא ביום שיש הקרוב בגלל שבא לי לשנות טיפה את המסגרת..
ד. גול

אתה רק שחקן!! אתה לא יכול לקבוע את המועד ההקרנה ואת שם הסרט!! את זה מישהו אחר כמוני צריך לעשות אז הנה הפרטים על הסרט:

שנת 2004, דמוסתנס מכין עוגה חסרת מיץ לימון, הוא הולך לרגע והעוגה נעלמת! מי הגנב? מי הפושע הנתעב? אולי זה מוחר הירקות? אולי זה מוחר הלימונדה? או7לי זה וואנג בעצמו? ואולי זה דרן גול? מי יודע? לכן בא הבלש חוש חש לעזור.

"מי הפליל את דוקטור וואנג? סרט ההמשך"

ביום שבת בקולנוע ( :twisted: )!

[ספוילר למיכאל](אל תקרא)

אני די בטוח שהוא רשם את התעלומה הזאת על נייר, או על המחשב...

שאחד מהחברים שלו שגרים קרוב, שילך לבית שלו כשהוא בחוג או בנסיעה או משהו, וינסה לחפש את הרשומות של התעלומה.

[סוף ספוילר](מכאן אתה יכול לקרוא)

הסרט נורא עלוב, התסריטאים לא היו אמינים למקור!

היי!!!!!! אני התסריטאי!! זה חלק מהעניין! אם זה היה בדיוק כמו המקור זה היה משעמם! הכנסתי קצן אקשן, פעלולים על טרפז בקרקס, אימה: רוחות ושדים. גם הוספתי אנימצית מחשב לעניין ועכשיו העוגה נראת יותר אמיתית.

היום הבחורה!!!!!

קוולנה אמר/ה:
היי!!!!!! אני התסריטאי!! זה חלק מהעניין! אם זה היה בדיוק כמו המקור זה היה משעמם! הכנסתי קצן אקשן, פעלולים על טרפז בקרקס, אימה: רוחות ושדים. גם הוספתי אנימצית מחשב לעניין ועכשיו העוגה נראת יותר אמיתית.

היום הבחורה!!!!!
היא כוסית??

Wolf's Bite אמר/ה:
[ספוילר למיכאל](אל תקרא)

אני די בטוח שהוא רשם את התעלומה הזאת על נייר, או על המחשב...

שאחד מהחברים שלו שגרים קרוב, שילך לבית שלו כשהוא בחוג או בנסיעה או משהו, וינסה לחפש את הרשומות של התעלומה.

[סוף ספוילר](מכאן אתה יכול לקרוא)

אתה מתכוון למישהו כמו, כמו, כמו, כמוני אח שלו?
שבמקרה גר איתו באותו בית?? :D

ZZ אמר/ה:
קוולנה אמר/ה:
סרט ההמשך: ZZ הפליל את דוקטור וואנג
ביום חמישי בקולנוע

לא לא לא שם הסרט הוא:

אני יודע מה עשית עם הטרפז האחרון

וסרט ההמשך הוא

אני עדיין זוכר מה עשית עם הטרפז האחרון :wink:

אני מחלק פרס ע"ש ברתולומיאו שייסקופף וואנג למי שכותב תסריט לאחד מהסרטים הללו

חבורת שחקני מיניאטורות דתיים דורסים איש מוזר עם טרפז במקום יד בדרכם לכנס מיניאטורות במרכז.
מכיוון שהם ממהרים לכנס הם מחליטים לחסוך זמן ומעיפים את גופתו של המנוח מעבר למעקה הבטיחות בכביש.
לאימתם כי רבה היא, האיש מופיע בלילה הראשון בכנס ומתחיל לרסק את צבאותיהן המיניאטורים של חבירנו, אחד אחרי השני.
איזה צבא ישרוד כדי ללחום בקרבות של היום השני של הכנס ואיזה יהפוך לערמת ביטס שנבות ועומרי החולניים יקבלו?
כל זאת ועוד ב"אני עדיין יודע מה עשית עם הטרפז האחרון, ולכן אני לא מתקרב לבורקס תרד".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה