• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

Neon odyssey מו״ד בחלל עם יותר מ-10 מיליון דולר

מימון המון ענק בחו״ל לשיטה מבוססת מהדורה חמש רק בחלל עם המון תוספים ופינוקים, שכבר עבר את העשר מיליון דולר 🤯

לא שמעתי מעולם על השיטה או העולם כך שזה ממש מפתיע. בניגוד לפרויקט של קארל זוחל המבוכים שמבוסס על ספרים מאוד אהובים, כאן אני לא חושב שיש מותג מאחורי ההצלחה - אם מכירים אשמח לשמוע.
בכל מקרה נראה לי שזה פרויקט המדע בידיוני המוצלח ביותר אי פעם, שגם עבר לדעתי את סטארפיינדר שעד כה היה הכי מבוכים ודרקונים בחלל שאני מכיר.

מאמין שבמכשפי החוף מריירים ומתכננים איזה קרוס אובר מד״בי. מי ידע שיש כזה פוטנציאל.
IMG_5317.webp

זו לא שיטה חדשה, זה מו"ד 5.5 בתמת חלל.
היוצרים הם החברה של Avantris שהם שם גדול מאוד, הם בעיקר התפרסמו דרך SHORT'ים הומוריסטים ביוטיוב אבל בשלב מסויים הם היו נחשבים ליותר נצפים מקריטיקל רול. מי שמוביל את הפרוייקט הפעם להבנתי הוא דן דילון שעבד גם עבור מכשפי החוף אבל בעיקר מוכר דרך מידגרד של קובולד פרס.
זה הקמפיין השני שלהם, הראשון היה CROOKED MOON שהוא אימה פולקלורית שכזו וגם הוא עשה לא מעט (4 מיליון).
יש להם קהל מאוד נאמן (שים לב כמה תמכו ברף העליון של 999 דולר - זה מספר מטורף).
במקרה אני מריץ את ירח עקום כרגע ויכול לומר שהחומר שהם פרסמו הוא מאוד איכותי ונראה שבקמפיין הזה הם לקחו את זה אפילו צעד קדימה. בעוד שירח עקום הוא עולם מערכה + מגה הרפתקה לדרגות 1-14, כאן נראה שאין הרפתקת-על אבל יש הרבה דברים אחרים כמו קרבות חלליות, משימות צד (קרסי הרפתקה במקום קמפיין) וכו'.
אאל"ט החומר של ירח עקום זמין גם לרכישה בD&D BEYOND.

מכשפי החוף עובדים מאוד לאט על חומר חדש, התכנון שלהם לייצר מותג מד"בי התחיל לפני שנים עם הקמת חטיבת הבת Archetype Entertainment שעובדים על Exodus - משחק המחשב לא יצא עדיין אבל באוגוסט אמורים לצאת ספרי ה-TTRPG שלו - אני לא רואה את המותג הזה ממריא לשום מקום אבל ימים יגידו. בינתיים כל העולם ואחותו הוציאו משחקים והרחבות מד"ביות.

עריכה אחרונה:

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה