• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

מהדורה 5 חדשות הכרוז רשומון איי הסערה חוזר בהדפסה שנייה!

logo-publish.webpלפני שמונה שנים יצא לאור רשומון איי הסערה, מדריך לעולם המערכה איי הסערה.
הרשומון מציג רקע עשיר למשחק שלכם - הוא מאפשר לכם לשחק את הגיבור שרציתם, ולטוות את סיפורכם ביחד עם אלפים, דרקונים, שדים ומלכים. זוהי עת של גיבורים, בה תלחמו עם מפלצות האורבות בצללים, תגלו עולם מלא פלאים ותתמודדו עם מזימות אפלות ותככים.

ההדפסה הראשונה אזלה מהמדפים במהירות, ולאחר שקיבלנו פניות רבות החלטנו להוציא לאור את הרשומון בהדפסה שנייה, מעודכנת ומורחבת (למה הדפסה שנייה? פרטים בבלוג).

מי שלא מכיר את איי הסערה ימצא ברשומון:
* עולם מערכה בעברית המתאים לכל מהדורה של מבוכים ודרקונים.
* מידע נרחב על העולם, בפרק שמפרט על המדינות, הארגונים ומקומות מעניינים, ומכיל גם רעיונות להרפתקאות.
* פירוט של האלים במערכה, כיצד עובד הקסם באיי הסערה, וגם מידע עשיר על המישורים של איי הסערה - מעגלי הבריאה.
* שלל רעיונות ליצירת רקע לדמויות השחקן ולדב"שים, כמו-גם להרפתקאות בעולם.
* את איי הסערה ניתן לשלב בקלות בעולם מערכה קיים, גם בעולם שאתם בניתם.

השינויים העיקרים בהדפסה השנייה:
* תוספת פרק שמפרט על המישורים, במקום פרק מקצועות היוקרה - שני הפרקים יוצעו בחינם באתר שלנו, כך שמי שרכש את ההדפסה הראשונה לא יפספס.
* עדכון עיצוב החוברת בהתאם לעיצוב של מגילות העוצמה ומתוך האפלה - מה שאיפשר לנו להגדיל את כמות התוכן שבספר בכ- 25% !
* העשרת התיאורים שבספר, בזכות הגדלת התוכן ברשומון.
* סבב עריכה וביקורת נוסף בכדי לשפר את החוויה שלכם.
* עוד הפתעה מגניבה שנחשוף בקרוב....
* ומה שלא השתנה - מחיר הרשומון נשאר זהה למחיר שלו ב-2004, 60 ש"ח בלבד.

ההדפסה השנייה של הרשומון תגיע אליכם בדיוק שמונה שנים לאחר צאת ההדפסה הראשונה לאור - באייקון 2012, היו מוכנים!
הפונדק הוצאה לאור

יש עדיין אריחי מבוך, ונותרו עוד איזה 2-3 מיניאטורות - עוג אני אשמור לך אחת בצד :)

ד"א, בבדיקה של המחסן, מתברר שנותרו לנו משהו כמו 25 חוברות של מגילות העוצמה למכירה. אז אם לא רכשתם לאוסף שלכם, יתכן ששנה הבאה כבר לא יהיה :gah:

היי. זוכר אותי מאתמול [יום שלישי]? הצצתי ברשומון, אמרתי שהוא מגניב והכל, אמרתי שאני אחזור אלייך, ולא חזרתי.

שכחתי. אני קצת מתבאס.

האם יש סיכוי כלשהו שתוציאו עוד רשומונים? אני אגיע בחנוכה לת"א, לפריק ולכל הביצה המקומית בכלל. לפי מה שאני מבין יהיה דרקון חורף או כנס כלשהו.

ושאלה נוספת - אם הכל יילך חלק, מתי תיצור עולם מערכה חדש/תיצור הרחבות נוספות לאיי הסערה?

אגב, אולי כבר הבחנתם שעוג צדק לחלוטין כשאמר שיהיו בספר נתונים מכאניים לשצי המהדורות. גזע הלטא מופיע עם פסקאות נתונים גם למהדורה 3.5 וגם למהדורה 4.

היי,
אני בטוח שכולכם נהנים מהרשומון החדש :) לטובת מי שיש לו את ההדפסה הראשונה, עד סוף החודש נעדכן את האתר עם הפרק החדש (אני פשוט צריך לקחת הפסקה אחרי הטירוף של אייקון).

מלך הנקמה ושאר מתעניינים, אפשר לרכוש כבר מהיום את הרשומון דרך האתר שלנו - http://publishing.pundak.co.il/ זה יגיע אלייך בדואר הביתה, גם נשארו לי אריחי מבוך, אז מי שרוכש והוא מהפורום, שישלח לי ה"פ ואני אצרף לו גם אריחי מבוך לחבילה.

השאלה היא האם האריחים החדשים מתאימים למהדורה 3.5 [או שאין דבר כזה].

האם זה לגיטימי ומגניב לעשות את זה וכן הלאה.

אם התשובה היא כן, אז שמור לי בכל מקרה 2 חבילות אם אתה יכול. אני אזמין דרכך כבר.

הרשומון פשוט נהדר.אומנם חסר לי שם קצת הפירוט על האלפים האפלים,והמפה של צור אכן מיושנת,אבל התוכן על נירקור הוא פשוט נפלא,המפות ממש מגניבות ואיי השמש מרגישים הרבה יותר משמעותיים.גם המישורים והקוסמולוגיה מגניבים להפליא.

האמת היא שאני יכול לנסות ליצור מפת חובבים של צור באאוטו-ריאלם,אני אנסה בהזדמנות.

ואגב,לכל מי שחושב שהלמינציה זה לא כזה שיפור,אולדמן כנראה ממש עדין אם הספר שלו,כי הספר מהדורה ישנה שלי נראה יותר לבן מכחול[מוצרים כחול לבן זה נחמד,אבל יש גבול XD]

חסר פירוט על האלפים האפלים מסיבה די טובה- הם קודם כל יריב. ההיסטוריה שלהם והתפקיד שלהם באיי הסערה מפורטים יותר ב"מתוך האפלה" תחת הארגון "בית נידראל". גם הגובלינים באיי הסערה מפורטים יותר בהרחבה בארגון "לגיון הדמים".

פלדריק אמר/ה:
הרשומון פשוט נהדר.אומנם חסר לי שם קצת הפירוט על האלפים האפלים,והמפה של צור אכן מיושנת,אבל התוכן על נירקור הוא פשוט נפלא,המפות ממש מגניבות ואיי השמש מרגישים הרבה יותר משמעותיים.גם המישורים והקוסמולוגיה מגניבים להפליא.

האמת היא שאני יכול לנסות ליצור מפת חובבים של צור באאוטו-ריאלם,אני אנסה בהזדמנות.

ואגב,לכל מי שחושב שהלמינציה זה לא כזה שיפור,אולדמן כנראה ממש עדין אם הספר שלו,כי הספר מהדורה ישנה שלי נראה יותר לבן מכחול[מוצרים כחול לבן זה נחמד,אבל יש גבול XD]

תודה, ומגניב לשמוע שאתה נהנה ממנו. בקשר למפה, אשמח לראות אותה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה