• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

קריאתו של קתולהו-בית קורביט עץ משחק(4/3)

נושא
הנדאאוטס
"אהההההה" טיטוס צועק, מזועזע מה...יצור(?) הזה שהחל להתרומם. טיטוס נכנס ללחץ, האינסטינקט הקמאי משתלט עליו, זה הילחם או ברח. למזלו(?) של טיטוס, נסיונו הקרבי נכנס לפעולה - הוא ילחם. הוא מכוון את אקדחו לעבר האל-מת, ולוחץ על ההדק. חזק כל כך שהאצבע המורה שלו משמיעה קנאק חלוש.

אאוט:
טיטוס ינסה לירות על האלמת. אני לא בטוח מה החוקים של זה, האם יש אפשרות לירות יותר מכדור אחד בסיבוב (פשוט להחזיק את הנצרה וללחוץ על ההדק במהירות האפשרית)?

אאוט: חוקי נשק חם- בואו נלמד!
אכן. נשק מוכן מראש נותן +50 ליוזמה

טווח-
בטווח הבסיסי מספיקה הצלחה רגילה
בטווח רחוק- בטווח כפול מהטווח הבסיסי מספיקה הצלחה קשה
בטווח רחוק מאוד- טווח פי 4 מהטווח הבסיסי דרושה הצלחה קיצונית

מי שיורים עליו יכול לקפוץ למחסה-ובכך להטיל חיסרון על היורה.

יריה מטווח אפס- נותנת יתרון
להשקיע תור בלכוון- נותן יתרון

ויש אלמנטים כמו מטרה שזזה מהר או הגודל שלה שנותנים יתרונות וחסרונות.

לגבי האקדח של טיטוס- אני שזה Revolver
אז נזק 1ק8, טווח 15 יארד- ואני חושב שהאל מת שלנו בהחלט בטווח.
לגבי לירות יותר מ1- עם ריוולור אפשר עד 3, אבל על יריה מעבר ל1 תגרום לחיסרון
ובמחסנית יש 6 כדורים, אז אחרי 6 צריך תור לטעון

טיטוס מכוון את אקדחו לעבר גבו של אל-המת, לוקח נשימה עמוקה, וסוחט את ההדק מספיק חזק שהאצבע המורה שלו משמיעה קנאק חלוש. ואז עושה זאת פעם נוספת. הדבר היחיד שעוצר אותו מלעשות זאת שוב הוא הקול בקטן בראש, של אביו - "אתה לא יודע כמה הקרב הזה ארוך, שמור את הכדורים שלך". טיטוס ממשיך לכוון את האקדח לעבר היצור בידו האחת, ובידו השניה הוא מחזיק את הקליע שהוא עונד כשרשרת. עיניו מתחילות לדמוע מעט, הלחץ מהמצב מתחיל להשפיע, אבל טיטוס שם את כל כוחו להתרכז בלחסל את המטרה, ובלשמור על החבורה.

מטא:
שתי יריות באקדח. לא הבנתי אם צריך לגלגל עבור כל יריה בנפרד או שיש גלגול אחד עבור כל היריות. אני מגלגל כרגע פעמיים עם חסרון (כי 2 יריות בתור). אם צריך רק גלגול אחד, קח את הראשון.

גלגול ראשון: 15 (ספרות אחדות 5, ספרת עשרות 0 ו-1) --> הצלחה קיצונית (בדיוק!)
גלגול שני: 69 (ספרות אחדות 9, ספרת עשרות 5 ו-6) --> הצלחה רגילה

טיטוס יורה פעמיים-
פעם אחת הקליע פוגע בגב של האלמת- חור נפער לרגע ואז נשאב בקול יניקה לח ומבחיל כמו בוץ בשרי.
האלמת צוחק אבל הבעת פניו לא משתנה.
"המתהלך מעבר לעלטה איתי! אני הוא קונראד קורביט! ועבדים לא יכולים לפגוע בי!"
הוא מדדה לכיוון ג'ון אאנריאן
"אאנריאן! תביא את מה ששלי!" קולו במבטא גרמני כבד מהדהד מתוכו בלי שפניו יזועו. נשמע כמו כוורת של קולות.
טיטוס יורה פעם שניה-
הפעם הקליע חודר, ורפש בשר-בוצי מתפזר לכל עבר מגבו של קונראד קורביט(?) ובמקום דם, נחיל של עכברושים מעוותים נשפך מחור היריה.

"...אאנריאן! גש אליי מהר!" קולו מצווה.

ותור... ג'ון אאנריאן

"אאההההההההההההההההההה!" צורח ג'ון באימה, מרים את אקדחו, ויורה - בלי לשחרר את הנצרה. לאחר רגע, הוא משחרר את הנצרה ואז יורה, והפעם באמת, מלא בזיעה קרה, פניו מבועתות לחלוטין.
אאוט
מגלגל ירי באקדח (מיומנות 40): הוצאתי 63, כשלון.

ג'ון אאנריאן צורח וכמו הד מתרחק, במקביל ליה נמלטת מהמקום צורחת ומתרחקת, נתקלת בשרידי קיר הקרשים הרעוע, נחבלת מעט אבל קמה במהירות
הצרחות מוחרשות ביריה של ג'ון שלא פוגעת בקונראד קורביט, אלא פוגעת בתקרה מפוררת אבק ופרורים מהתקרה.

תור סקוט

IN:
המחזה המבעית של קורביט-היצור פשוט יותר מדי עבור סקוט והוא בטוח שהוא נדבק במחלה שגורמת לעור שלו להנמק, סקוט צועד לאחור, שומט את השוט גאן שלו ומתחיל לשפשף את העור שלו במקומות שונים בגוף בפרצוף מבועת ונשימות חזקות.
"הוא הדביק אותי!, הוא הדביק אותי! אתם לא מבינים שאנחנו הולכים למות!?"

OUT:
סקוט סובל מ: Delusion of suffering from an imagined disease (nosomania).
בשורה בתחתונה, אם זה יקח שבעה סיבובים זה די מנטרל את סקוט מהקרב מבחינת פעולות שעשויות להביא תועלת...

הצעקות של סקוט נוספות לקקופןניה הכללית, התקרה ממשיכה להתפורר.
(תור קורביט)
קורביט מתקרב לג'ון בעיניים בוערות.

"אאנריאן! תביא לי את הגוף שלי!' קולו מהדהד כמו כוורת של קולות. הוא שולח את ידיו ארוכות הטפרים לכיוון החזה של אאנריאן

אאוט: תבחר חמיקה,או התקפה שכנגד

"אהההההההההההה" צועק ג'ון באימה "הוא רוצה את הגוף שלייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!" גון כושל אחורה בצעקות פחד, פניו חיוורות כמעט כמו פניו של האל-מת.
אאוט
חמיקה. גלגלתי 42, מול 27. אני אנצל 15 נקודות מזל (מתוך ה25 שנותרו לי) כדי להפוך את זה ל27, שיהיה הצלחה רגילה.

ג'ון זועק בכאב כשהוא רואה את דמו ניגר, ובעתה צובעת את פניו מחדש למראה פצעו נצבע בשחור.
אאוט
נשאר לי 8 נק"פ מתוך 11
מגלגל מזל: 47 נגד תכונה של 45. האם לבזבז שתי נקודות מזל תופס כאן?
אגב - האם זה שהייתה לי הצלחה בחמיקה לא שינה את התוצאה? כלומר, ממה שאני הבנתי אם ג'ון מצליח לחמוק את ההתקפה לא פוגעת בו (זה די המשמעות של המילה חמיקה).

אאוט: סליחה. הייתי צריך לכתוב שיצא לו 24- הצלחה קשה, שזה דרגה מעל הצלחה רגילה.
אי אפשר לבזבז נקודות מזל על גלגול מזל או גלגול שפיות למרבה הצער.
זה אומר.. שמשהו רע קורה לג'ון אבל בטווח של 24 שעות בינתיים

אאוט
האם אני כשחקן יודע מול איזה דרגת הצלחה אני מתמודד כאשר אני מחליט האם להשתמש במזל על חמיקה? כי אם כן, לא הייתי משתמש ב15 מזל בשביל כלום...
אני מניח שמה שיקרה לג'ון יגיע בהמשך, וכרגע תור טיטוס?

אאוט; יודע? שאלה פיירית וחשובה. בכל מקרה תור טיטוס אבל אבדוק.
עריכה: מקריאה בספר החוקים השימוש במזל לשפר גלגולים הוא "חוק אופציאנלי" ונמצא בנפרד מחוקי הקרב.

בחוקי הקרב זה מניח שמגלגלים בו זמנית אז כן, אתה אמור לדעת מה התוצאה שהמנחה גלגל- אז אתה רשאי להחזיר את המזל בהנחה שלא היית מבזבז אותו רק כדי להכשל.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה