• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

קריאתו של קתולהו-בית קורביט עץ משחק(4/3)

נושא
הנדאאוטס
OUT:
סקוט פשוט ישתדל לשמור מרחק, אני לא בטוח שכדאי לבזבז את זמן החקירה על ריפוי מתקדם יותר (לצערי).
אם אני מבין נכון יש לנו את החדרון שלא נבדק ואת החור (?) בקיר עם הקרשים הרופפים שחלקם כבר נפלו תוך כדי הקרב.

אאוט: הקרב נגמר..
נכון סליחה, טעות שלי.

סקוט מחזיר חזרה את השוט גאן, "אני חושב שכדאי להעיף מבט לרגע בחדרון לפני שאנחנו נכנסים לתוך חור הגיהנום הזה", מחווה לכיוון החור בקיר העץ.

אאוט: לא רציתי לריילרד אתכם. ואז.. חג

אין:

החבורה (באיזה סדר הליכה?) מפרקים את מעט הקרשים שנותרו והעכברושים שעוד נותרו שם נמלטים בציוצים צווחניים
נחשפת קשת אבן שמובילה לחדר שלא הופיע בתוכניות של הבית.
על הקשת כתוב בלטינית "קפלת ההתבוננות" כפי שליה מסבירה.. אם כי לא בהתלהבות הרגילה שלה מממצאים כאלה.

החדר עצמו, "הקפלה" די פשוט: הרצפה לא מרוצפת, היא למעשה עפר מטונף וריח מצחין כבד עומד כאן.

בפינה הדרום מערבית עומד שולחן עם דפים, יומנים וכלי כתיבה.
ובמרכז החדר על מיטת קש שוכב אדם מזוויע למראה.
עורו לבן כרימות קבר, אפו חד וארוך כסכין, חניכיו מצומקים ובפיו שלא נראה לגמרי סגור, שיניו נראות ארוכות. עיניו פעורות עם ניצוץ כלשהו.. אולי מאחד ממקורות האור שאצל החבורה?
הוא לבוש בפחות משאריות בגדים עתיקים ומטונפים.
יש לעורו וגופו איכות עצית משהו.

IN:
סקוט נמצא בצד הרחוק ביותר מהחבורה, מדדה בקושי עם הפציעה הקשה שלו ודורך את השוט גאן, האווירה מרגישה לו לא טובה ואגל זיעה ניגר על הדם הקרוש שעל פניו.

OUT:
אוקיי, אז לפי התאור לא מדובר בחדרון, אלא בחדר כלשהו מאחורי הקרשים שפינינו מהקיר, לא חשוב, אני זורם.

OUT:
טיטוס נכנס ראשון

IN:
טיטוס נכנס בין הקרשים, מתכופף מעט, לחדר המוזר הזה, כשהוא מחזיק חזק מאוד את האקדח (הנצור) שלו. הוא מנסה להשתמש בניסיונו כשוטר כדי להבין כמה זמן הגופה אמורה להיות כאן, לפי הריח במקום, והמראה של הגופה (בלי להתקרב אליה יותר מדי). בנוסף, הוא ישאל את ג'ון אם הוא מזהה במקרה איזה ריח זה (וספציפית, האם זה גז והאם הוא דליק)

אאוט
ג'ון ינסה לזהות את מה שטיטוס מבקש ממנו. לגלגל משהו?
אין
ג'ון מחפש בעיניו אחרי מוקדי עניין נוספים מלבד הגופה, חושש מהתקפת פתע מצד עכברושים או משהו אחר שהאחרים לא ישימו לב אליו, אקדחו עדיין בידו, נצור אבל מוחזק ביד שכמעט מלבינה ממאמץ.

IN:
"אני לא אוהב את הגופה כאן" סקוט לוחש בקול, "יש לנו דרך ליצור לפיד או להצית אש אם נצטרך?".
"המסמכים שם", סקוט מצביע בחשש על השולחן.

OUT:
סקוט מחפש אחר משהו שיכול לשמש כלפיד.

אאוט: אם לא הבנתי אתכם אני מתנצל באמת.
בסשן חי מן הסתם הייתי מודא פעמיים לפחות שלא התבלבלתי.
בהנחה שאתם בכל זאת בסדר עם לחקור את החדר הזה...

אאוט2:
אוקי-טיטוס-מבין המיומניות שאני רואה אצלך בדפד הכי רלבנטי זיהוי נסתר או רפואה.
אם יש לך ביולוגיה, או משהו בסגנוו של פתוחוגיה זה "מדויק" יותר.
אז אצטרך הצלחה קשה.

ג'ון- תבחר או הצלחה קשה ברפואה או הצלחה רגילה בביולוגיה- שבה אתן לך יתרון, כי זה בהקשר רפואי.

סקוט- גלגל מזל

אין:
ליה ניגשת אל השולחן בהיסוס, מרימה את אחד הדפים, "הממ. נראה שזה עוסק באסטרולוגיה-" היא אומרת בהתלהבות אבל הנייר המצהיב לפתע משחיר ומתפורר לאפר בידיה, היא צווחת בבהלה מפילה את האפר, קצות אצבעותיה נותרות שחורות.
"...מה עשיתי?!' קוראת בזעזוע, קולה מהדהד וכמה גרגרי אבק ואדמה נופלים מהתקרה.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

בדיוק כשאנחנו חושבים שראינו הכל באימה, מגיע סשן קת'ולהו מס' 70 - אימה באוריינט אקספרס.
מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
חזרה