רם מהנהן. ".. יכול להבין את ההחלטה."
ליה מתכופפת ליד סקוט:"תודה לך. בלעדיך.. לא הייתי מגלה אמת גדולה כל כך.. אבל אני לא יכולה לעצור עכשיו.'
רם שולף שתי תגים עם רשתי תיבות F.U.M.E
"אתם כעת חברים בארגון F.U.M.E-
Federal Unit (for) Mythos Emergency.
סוכנות פדראלית של אנשים שנחשפו למית'וס. אין רבים מאיתנו, וגם כמו שאתם רואים, אנחנו מאבדים רבים מהמעטים בדרך. אין לנו הרבה משאבים, אבל איפה שאפשר אנחנו מגבים אחד את השני. במקרי קיצון, יש לנו גם חברים עם דרגות קצונה במשמר הלאומי )National Guard
אבל לרוב אי אפשר להסתמך על זה. כנראה שרוב הזמן תמשיכו בחייכם הרגילים; תהיו סוכנים "רדומים"- אבל אחרי שנתקלתם במוזרות אחת סביר שתיתקלו בעוד. אז אתם עשויים "להתעורר' על דעת עצמכם, או שסוכן אחר יצור איתכם קשר.'
התגים נראים כמעט רגילים- אבל בצד השני, יש מעין מיניאטורת זהב של עין כמעט סגורה לגמרי, וישנה כתובת בשפה לא ברורה מסביב.
"העין שנפתחת מסמלת את החשיפה שלכם למיתוס ואיכשהו היא מגיבה לידע. אם תשרדו מספיק.. תדעו עוד"
----
אאוט: תודה לכל השחקנים שהחזיקו עד הסוף.
זה לא היה מובן מאליו שחקנים באו והלכו אבל סיימנו.
תודה לכם מקווה שבאמת נהניתם.
לשחקנים שממשיכים (רק פינגווין) תטיל 2 ק 6 לרפא שפיות
בנוסף מתחת למד מיתוס הוסף "מיומנות"
FUME: הבסיסי הוא מדד המיתוס שלך כרגע ועוד 1 ק 10
זה מסמל את היכולת להשיג בני ברית נוספים/תגבורת/משאבים/טיפים מהארגון מעבר למה שאתן בתרחיש.
בנוסף על כל גלגול מיומנות שנכשל אתה יכול לגלגל גלגול התקדמות. אם תרצה נטפל בזה בהרשמה לתרחיש הבא.
אפשר לסגור את העץ אני מניח, כל השאר יכול להיסגר בפרטי או בעץ הבא.
אם יש למישהו- שחקנים שנשארים ואלה שלא, נקודות שאתם חושבים שהייתי יכןל לשפר או נקודות שכדאי שאשמר דוקא אשמי לשמוע.
.
תם ולא נשלם.