• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

קריאתו של קתולהו-בית קורביט עץ משחק(4/3)

נושא
הנדאאוטס
אאוט:
פאקקק 4d6 זה מלא.

אין:
טיטוס מגיב בפליאה להתקף החרדה של סקוט. המראה היה קשה, אבל מדובר בכל זאת באדם שראה קרבות. מה שמעיר את טיטוס מהפליאה הקלה, אחרי פחות משניה, הוא הקול של רובה הציד של סקוט פוגע ברצפה.
באקט של קור רוח מפליא, טיטוס מחזיר את אקדחו אל הנרתיק, מתכופף ותופס את רובה הציד בצורה מעט מגושמת (בכל זאת, הוא השתמש ברובה סער רק במלחמה, ובשוד הבנק לפני כמה ימים בו ג'קי נפצע), ומצמיד אותו אל צד ראשו של היצור. "תמות כבר יא חלאה!!!", הוא אומר, כשהוא לוחץ על ההדק בכל הכח ומהר ככל האפשר.

מטא:
אם אני מבין נכון מהטבלה שBadbug צירף, אפשר לירות פעמיים בשוטגאן באותו תור. אם זה לא המצב, אשמח אם תתייחס רק לירייה הראשונה. בנוסף, אני יורה מטווח אפס אבל פעמיים, אז אם אני מבין נכון היתרון והחסרון אמורים להתקזז. אם זה לא המצב - אמור ואגלגל שוב.
ירייה ראשונה: 52. טיטוס יבזבז 37 נקודות מזל כדי לקבל הצלחה קשה. (הדירוג הוא 30/15/6)
ירייה שניה: 40. טיטוס יבזבז עוד 10 נקודות מזל כדי לקבל הצלחה רגילה.
מזל שנשאר בסוף התור: 8

קורביט אוחז בחזה של ג'ון אאנריאן בטפריו.
טיטוס תופס את השוטגאן ומשחרר שתי יריות-
הוא פוגע בראש שמתפוצץ, אך במקום דם רפש בוצי מתפזר לכל עבר, אין עצמות או מוח- כמו כלי חימר ריק, נחיל עכברושים מבוהל נשפך ממנו, רובו נוחת על ג'ון.
הגופה נופלת על הרצפה בצליל חלול.
הזרועות מתנתקות, הטפרים עדיין אוחזים בג'ון, ועכברוש אחד מנסה להתחפר דרך הפצע בחזה לתוך ג'ון ואחד מנסה להכנס בכוח דרך הפה.

קונראד קורביט מת באמת הפעם?

היללות של ליה מהדהדות בעודה עדיין נמלטת

ג'ון- בחר שתי גלגולי מיומנות או תכונה כדי להימנע מהעכברושים.

אאוט
איזה שניים שאני רוצה? נשמע טיפה מוזר...
אני חושב שג'ון ילך על עזרה ראשונה (נשמע לי הגיוני שהוא יוכל לנסות להשתמש בידע שלו על עזרה ראשונה כדי לחלץ עכברושים מגופו ולוודא שהם לא יכנסו לחלקים החיוניים שלו). הדירוג 50, ואני מגלגל: הוצאתי 73... אני חושב שג'ון ינסה ל'דחוף' כאן את הכישלון, מה בעצם קורה במקרה כזה?
המיומנות השנייה תהיה ידיים חשופות, קרב מול העכברושים בניסיון למנוע מהם להיכנס אליו: והוצאתי 54 מול דירוג 50, אני אשקיע כאן 4 נקודות מזל כדי להפוך את זה להצלחה רגילה.
אין
"מה הבעיה עם העכברושים האלו?" צועק ג'ון תוך כדי שהוא נאבק בהם בטירוף ומבקש מטיטוס "תגיד להורים שלי שאהבתי אותם!"
אאוט
נראה לי כמו רגע מתאים לביטוי איבוד חלק מהשפיות של ג'ון, במיוחד שהניחוש שלי הוא שהתפקיד שלי בלשחק את ג'ון יגמר בקרוב :)

אאוט: זה "המצאה" שלי, בסגנון אתגרי מיומנות של דיאנדי, מותאם לטייק שלי על קורביט.

דחיפה- תסביר איך אתה דוחף. מה אתה עושה אחרת.
לדוגמא עזרה ראשונה קלאסית-
תחבושת לא עצרה את שטף הדם אז אתה עובר לחוסם עורקים.
ההשלכות של כשלון יהיה גרועות מהרגיל

אחרי שלא הצליח למנוע מהעכברוש להיכנס אל תוך הפה שלו, ג'ון ינסה להקיא באופן יזום כשהוא נעזר בחיטוט מסיבי של ידו בלוע שלו במטרה להקיא את העכברוש.
גלגול: 63 נגד מיומנות של 50... האם אני יכול להשתמש כאן במזל כדי להפוך את זה להצלחה?
אם כן, אין לי מספיק מזל בעיקרון, אלא אם אני לא מבזבז את ה15 מזל על הגלגול ההוא שלא ידעתי שצריך הצלחה קשה, שאמרת שתבדוק ולא כתבת תשובה.

"אתה בסדר???" טיטוס צועק לכיוונו של ג'ון. הוא לא מחכה לתשובה, זורק את רובה הציד על הרצפה, מוציא את האקדח מהנרתיק ומרוקן עוד שלושה כדורים על הייצור השרוע על הרצפה.

OUT:
נשאר משהו מהיומנים או המסמכים שעדיין לא בדקנו?

IN:
סקוט מתנודד, מנסה להאחז בקיר כדי לא ליפול, הפציעות והטירוף היו יותר מדי, אפילו לצייד ראשים כמוהו.
"אם הדבר הזה מת, ואני לא בטוח לגבי זה כבר, בואו נחפש קצת בחדר וגם בחדרון הקודם שפספסנו".

"כולם בסדר?"
טיטוס הולך למטבח ומוזג קצת מים למימיה הקטנה שלו. הוא נותן לכל מי שרוצה לשתות.

טיטוס פותח מחברת קטנה ומתחיל לרשום את כל מה שארע - הוא יצטרך את זה בשביל הדו"ח שיגיש בסיום, ואולי סוף סוף יקנה לו את דרגת הבלש שכל כך רצה...
אבל אחרי כמה דקות, טיטוס מבין שייתכן שמה שחווה לא יתקבל בצורה הגיונית אצל הממונים עליו.

אאוט:
טיטוס ינסה להבין מה הסיכוי שראש התחנה או אחד מהבלשים הבכירים יאמין לסיפור כזה - עכברושים פראיים ותפלץ שהתחיל לתקוף אותם פתאום.

חזרה