• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

[עץ משחק] קש"ק- החלילן מהחלל האינסופי (2/5)

ג'ון מצליח לתפוס את האסיר- שכנראה נמנע מלהיות פזיז ולפעול לפני שהוא בטוח בסיכוייו.

דבון רץ בהתנשפות וחוזר אחרי בערך שתי דקות דוממות וארוכות.
הוא צועק ומנופף בידיים, אך קולו לא נשמע.
בתסכול הוא שולף מחברת וכותב
"השוטרים מעולפים!"

כנראה שזה הפחד והאימה אבל חנה באקט הישרדותי שולפת את פותחן המכתבים החד. היא כותבת במהירות על פתק "תעלים את השקט הנוראי או שני לא אחראית למעשיי!!".
היא מזנקת על הבחור הגדול, מנסה להצמיד לו את סכין המכתבים לפנים ומראה לו את הפתק.
אגלי זיעה נוטפעם ממנה, חולצתה מרושלת, פניה מאדימות וקמטים מופיעים על המצח, עיניה פעורות לרווחה בשיגעון וטירוף והיא צורחת ושואגת גם אם קולה לא נשמע, פיה פעור בזעם ורוק מוקצף ניתז לכל עבר. היא מצמידה את פותחן המכתבים בכוח, מוכנה לחדור במידה והיא לא תצליח להשתלט על עצמה.
1756982637538.webp

OUT: ייססס, גילגלתי 43 ו 03 !! הצלחה
IN: חנה שואגת בצרחות אילמות ובזעם ... שנים של אפליה מינית מהמימסד הגברי בעיתון משולבים באימה וטירוף מתנקזים לרגע אחד מול המין הגברי החזק. היא לא חושבת בהגיון, לא מבינה את ההשלכות. כנראה שזה יהיה אחד מאותם הסיפורים שהיא תצטרך לספר לפסיכויאטר אם היא תצא מפה.

OUT2 - אני לא אהיה ב10 הימים הקרובים בארץ ...

ג'ון גורר את האסיר המפוחד והבוכה. וחנה מלווה את שניהם במט מאיים ורצחני תוך כדי התנשפות.
ברגע שהם לא יהיו לידה היא נשברת ומתחילה לבכות. היא נמרחת על הרצפה וחופנת את ברכיה קרוב לחזה שלה.
חנה כבר לא תהיה אותה חנה.
ייקח לה דקה או שתיים עד שהיא תאסוף את עצמה. חנה תכתוב לו "עבור מי אתה עובד? ספר לי הכול!"
הפתק שלו, תהיה ההודאה ... וזה יהיה שלה לפרסום.

(אתם עדיין בעניין?)
בחניה של הבית ספר, אכן לשוטרים המעולפים יש אזיקים.
דבון רץ להתקשר בטלפון להזעיק תגבורת.

האיש כותב. רועד. האימה שהם הצליחו להטיל עליו כרגע הופכת אותו למשתף פעולה, למרות שהוא עלול להיות מסוכן מאוד אם יתעשת.
הוא עוד לא התעשת.
"אני לא עובד עבור אף אחד.
לא עוד.
שירתתי כdeputy. ואז התגייסתי להלחם במלחמת העולם, התגייסתי לקלאן ובמקביל לBOI. השתמשתי בכח והמיומנות שלי להגן על הגזע הלבן. בטולסא כנראה הייתי רך מדי.
כמה משם חטפו אותי וגנבו לי את הקול.
עכשיו אני התחלתי לקחת סוף סוף מה שמגיע לי בתמורה לקורבנות שהקרבתי למען המולדת"

חנה לוקחת את הפתק מידיו כאוצר טרוף שזה אתה נמצא בקרקעית הים. היא רושמת חזרה:
"הבנתי שלקחו לך את הקול, אבל איך אתה מסביר את השקט הלא טבעי סביבך ? תכף תספר לי שמכרת את נשמתך לשטן עבור נקמה. תרשום לי את השם שלך!", חנה מצחקקת לעצמה בטירוף מסויים, כאילו מצפה שהוא ירשום לה שכן למרות שזה לא הגיוני בעליל. בעצם שום דבר לא הגיוני גם ככה.
בתמורה לקורבנות שהקרבתי למען המולדת - היא חושבת שוב על מה שהבחור הגדול כתב וכותבת על דף חדש
"איזה קורבנות? את מי הקרבת ולמי? ואיפה אתה גר?"
חנה ממתינה בעצבנות מסויימת, רוצה כמה שיותר מידע לפני שהשוטרים ייקחו אותו. היא וג'ון כנראה יצטרכו לחקור עוד כשהסכנה המיידית תחלוף מהבחור האלים ... הרי מסתבר שיש פה מניע, וכנראה שגם אפל ... וזה עוד לפני שהיא טיפלה בארנב המוזר שמתרוצץ במרתף בית הספר

OFF:
ניסיתי לסכם בג'פטו את האירועים עד כה בסופר קיצור:

לאחר שורה של פשיטות משטרתיות בעיר, החוקרים מוצבים במוסד חינוכי כדי לפקח על ציוד גנוב. בשעת לילה מאוחרת שוררת לפתע דממה מוחלטת — כל הקולות נעלמים, והם נתקלים באיש קירח הדוחף עגלה עמוסת רכוש. הוא מתנהל ללא קול, מנסה לפתוח מחסן, אך מותקף על ידי החוקרים בדממה מצמררת.

במהלך העימות מופיע איש נוסף הדומה להפליא לאב ג’ון, המציג את עצמו כג’ורג’ — אחיו המת. ג’ון מזדעזע ומאבד אחיזה במציאות, בעוד חנה ודבון מנסים להבין את פשר התופעה. הדממה נמשכת, אך ג’ורג’ מוביל אותם החוצה עם האסיר.

כאשר הם עולים במדרגות, הקולות שבים לרגע — ואז נעלמים שוב. ג’ורג’ מתפוגג לפתע, והחבורה נותרת עם האסיר הפצוע בתוך עולם אילם ומעוות, שבו המציאות, הזיכרון והסיוט מתערבבים זה בזה.

ON:
האב ג'ון רועד מהחוויה שעבר כרגע, משחרר מעט את הצווארון שלו ומסתכל בפראות ימינה ושמאלה בחיפוש אחר המשטרה.

אאוט:
אמלק-
זה סוף הקיץ בפורט ארמגידו, וכרגיל יש התעוררות מוזיקלית, הרבה להקות מופיעות והכי בולטת זאת להקת "חלום-קדחת" (Fever Dream).

אבל הקיץ הזה מעבר למחלוקת והמהומה שזה מעורר כל שנה, מגיפת גניבות הכתה בעיר.
אלפי פריטים נעלמו ללא כל רמז.
המשטרה ביאושה גייסה מתנדבים אזרחיים בנסיון לתפוס את הגנב/ים.
החשד הכללי נפל על הקהילה השחורה בעיר.

השריף רם ביקש מהאב מרטין עזרה והסביר לו מאחורי הקלעים-
יש לחץ גדול מגבוה, בשלב הזה רצו לערב את משטרת המדינה (State( ואת הBOI (גרסא מוקדמת של FBI)
הוא הסביר שאם זה יגיע לזה, הם פשוט יעשו מעצרים המוניים לפי מי שנראה הכי מעורר צרות ובכללי רמז שזה יהיה מכוער (אולי אפילו מהומות גזע), ורם קיווה שבאמצעות השפעתו של מרטין יגיעו לגנב האמיתי, כדי שלא יגיעו לזה.

חנה קספר, העיתונאית התבקשה על ידי הבוס שלה, מר וייטהול לחקור את המקרה.
כמנהל ועורך עיתון הוא דוקא נהנה מהכאוס, ורוצה שחנה תשיג סקופים.

החוקרים התכנסו בתחנת המשטרה על שם פול קונקורד יחד עם עוד בערך 20 מתנדבים, קיבלו תדרוך וסיכות מתנדבי משטרה והושמו בצוות מספר 2 יחד עם ד"ר דייבון דאבונפורט- מורה בתיכון לנערים "צבעוניים" ווילקהוקס.

בעדויות של אנשים שנפלו קורבן למסע הגניבות תוארה "דממה מחרישה"
ואנשים קישרו בין הגניבות ללהקת חלום "קדחת"

דייבון הוביל את צוות החוקרים ברכב שלו, והם הצילו אותו מחקירה מטרידה על ידי שוטר שחשב שדייבון חשוד...

אחרי ההתקלות הלא נעימה הזאת, הם מגיעים לתיכון ווילקהוקס שבשכונת סאני סייד. (שכונה שרוב תושביה שחורים)

החוקרים חקרו חבורת נערים בחניה.
הם היו חשדנים בהתחלה, אבל משהו באבהיות של ג'ון מרטין כבש אותם והם שיתפו פעולה.
הצעיר שבהם, נער בשם רוב, סיפר סיפור לא יאמן על הארנב בר'ר (דמות מהפולקלור האפרו אמריקאי שידועה כתעלולנית), בעוד האחרים טענו שראו איש לבן מוזר מסתובב באיזור ותיארו גם שקט מוזר

רוב סיפר שבר'ר הגן עליו מבריונים במרתפי בית הספר בתעלולים, ומאמין שהוא בודאי מאחורי מכת הגניבות. (וגם העלים את הבריונים?)

רוב תיאר גם זמזום גורם לכאבי ראש במרתף ונידב את האופניים כפתיון לגנב.

במרתף החוקרים הרגישו עקצוץ מוזר באוויר, מעין רטט וחשמל לא סדיר.
חנה בהתחלה באופן רנדומלי קיבלה השראה מיוחדת.
(העוצמה שלה שופרה)
הם פגשו את הארנב בר'ר שהרגיש להם מוזר בעצם קיומו באופן עמוק. זה היה מפגש מערער שפיות

הארנב בר'ר ואמר דברים מוזרים כמו ש"המציאות שלי נגמרת בקומה הזאת"

"מציאות של אחד נגמרת עם החלום של האחר."

הוא תיאר את הגנב "נראה כמוכם, בן החלום הגלוי."
והסכים להוביל את החוקרים ל"מערת האוצר' של הגנב.
מוביל לחלק ישן ולא בטיחותי במרתפים, ואז הוא נעלם.
הם זיהו סימנים של עגלה שהובילה ציוד לכאן באופן תדיר, ודברים רנדומלים קרו- האב ג'ון חש שובע, וחנה מצאה תכשיט זהב ויהלומים בתיק שלה, שזיהתה כשייך לכוכבנית מפורסמת סקארלט קרימזון.
החוקרים ניסו לפרוץ למחסן הנעול בכבדות, נכשלו עד שדבון רץ להביא מפתח, ואכן גבעות של רכוש גנוב נמצאו במחסן.

נראה כמו אחד המחבואים של הגנב. ג'ון מצא סמל של KKK שהוצב בצורה מכבדת.

באופן רנדומלי, חנה התעשרה. (בחשבון הבנק שלה)
המנהל יחד עם אב הבית ג'ק הוזעק אל המחסן שהתגלה.

ג'ק התוודה שעזר לגנב: ג'ק טען שהגנב אמר שהוא סוכן BOI ושהוא יהרוג אותו אם לא יעזור.

ג'ק שיתף פעולה עם החקירה ועד גבול מסוים אחר כך נעצר.

המשטרה התעסקה עם החזרת השלל לקורבנות הפשיעה, והשריף רם תיאם עם החוקרים מארב כפול על הגנב.
הגנב אכן הגיע (ובדיעבד התגלה שניטרל את השוטרים) והשרה דממה מוחלטת ועל טבעית.

מכאן דברים נעשו אלימים ומוזרים-
(ג'ון פתאום השתפר בידע שלו בזואולוגיה)
הגנב כמעט חנק את דבון למוות, החוקרים התגברו על הגנב והוא נכנע.
(וחנה קיבלה זכרון שמעולם לא קרה על חופשה רומנטית באיטליה) מישהו דומה לג'ון הופיע משום מקום ועזר להם, טוען שהוא ג'ורג', אחיו שג'ון זוכר שנהרג בילדות.

חנה מצליחה בפחד שלה, לאיים בצורה מוחלטת על הסוכן BOI שסיפר בכתב, על היותו חבר KKK בעל עבר צבאי עשיר שהשתתף בטבח של טולסה, ושכמה ניצולים חטפו אותו וגנבו לו את הקול.

אאוט2:
אנחנו סגורים על זה? אפשר להמשיך?

חנה לוקחת את הפתק מידיו כאוצר טרוף שזה אתה נמצא בקרקעית הים. היא רושמת חזרה:
"הבנתי שלקחו לך את הקול, אבל איך אתה מסביר את השקט הלא טבעי סביבך ? תכף תספר לי שמכרת את נשמתך לשטן עבור נקמה. תרשום לי את השם שלך!", חנה מצחקקת לעצמה בטירוף מסויים, כאילו מצפה שהוא ירשום לה שכן למרות שזה לא הגיוני בעליל. בעצם שום דבר לא הגיוני גם ככה.
בתמורה לקורבנות שהקרבתי למען המולדת - היא חושבת שוב על מה שהבחור הגדול כתב וכותבת על דף חדש
"איזה קורבנות? את מי הקרבת ולמי? ואיפה אתה גר?"
חנה ממתינה בעצבנות מסויימת, רוצה כמה שיותר מידע לפני שהשוטרים ייקחו אותו. היא וג'ון כנראה יצטרכו לחקור עוד כשהסכנה המיידית תחלוף מהבחור האלים ... הרי מסתבר שיש פה מניע, וכנראה שגם אפל ... וזה עוד לפני שהיא טיפלה בארנב המוזר שמתרוצץ במרתף בית הספר

הוא כותב
"אני לא יודע להסביר את זה. הפראים ההם (these savages) עמדו סביבי, ניגנו משהו וזה קרה לי. הקרבתי חברים. את הסיכוי להקים משפחה. ידיים נקיות מדם... סיינט פיטר בטח ידחה אותי מגן עדן. אבל לא היתה לי ברירה. אני הגנתי על מה שנכון וטהור. אז לעזאזל עם זה- כתבי טוב את השם שלי- פורסט פורגסון. )Forrest Furgeson) אין לי בית. מאז שהפראים קיללו אותי, אני רוח רפאים. תכננתי לאסוף רכוש בזכות יכולות הקללה שלי ולממן מטרות צודקות- כמו של האימפריה הסודית*"

*"האימפריה הסודית" היא בין הכינויים הרבים של הKKK

ג'ון מוצא את שריף רם לצד השותף שלו, ברכב שלהם, עם עיניים סגורות, ראשים שמוטים ולא זזים.

אאוט: שניכם גלגלו מזל.

)שכחתי להגיד שהאח(?) של ג'ון נעלם בפתאומיות

משהו בתגובה התחרפן לי

"פורסט פורגסון"* חנה מגלגלת את השם על הלשון ולוקחת את הפתק כמו אוצר עיתונאי. על הכתבה הזאת היא צריכה לקבל קידום !! ובונוס לשכר !. היא כבר מדמיינת את השער "עיתונאית צעירה וכומר מקומי תופסים את גנב השנה !" , אולי "גנב העשור" ?? היא מחייכת לעצמה בטירוף ולאחר כמה שניות חוזרת לעולם המציאות ופונה לג'ון
"הפראיים האלו ... אני אניח שהוא מתכוון לחברי הקהילה השחורה ... אחרי הכול, הוא חבר KKK"

היא כותבת על דף ומציגה לאסיר החדש שלהם, מנסה להתחבב עליו במילים שתואמות לחשיבה הגזענית שלו "תסביר לי איך הצבעוניים האלו קיללו אותך? ואני אניח שהקללה זה השקט המיסתורי שאופף אותך ... האם זה קשור לכת בתוך האימפריה הסודית , משהו כמו וודו?"

OOC:
*חנה תרצה בשלב מאוחר יותר לחפש ברשומות העיריה על השם פורסט פורגסון ובספריה ובארכיון העיתון אזכורים לפעילות האמפריה הסודית פורט ארמגידו והסביבה.

פורסט כותב, בקדחת- אולי כבר לא תחת איום, אלא בהשתפכות של סודות אפלים שהוא היה כמה להכביד איתם על אחרים.

"הכשפים של האימפריה הסודית הם רק לשם הטקס, אין בהם כח מעבר לסמל. אבל מה שה@^₽* עשו לי זה עבודת שטן. הם ניגנו. נמלטתי בעור שיניי. המוזיקה שלהם היא עבודת השטן.'

דבון חוזר:"תגבורת תגיע כל רגע ' מתנשף
(עוד הודעה אחת עד לסוף הסצינה החקירה של פורסט. אז ממש עוד שאלה אחת מכל אחד)

*הוא כתב קללה גזענית, לא ג'יבריש מן הסתם

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה