Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
"אני לא חושבת"
עונה חנה. "ג'ק כנראה ידע, לא דיווח כי אוים על ידי הגנב האמיתי" חנה מעיינת בפנקס שלה ופונה לשריף. "שריף רם - אנחנו מחפשים מתחזה שטוען שהוא סוכן BOI - אדם מקריח, גבות עבות קצת, אף בולט, שפות קפוצות ומבט ..." חנה מהססת, היא לא תגיד מבט מת "מבט רדום, תמהוני משהו".
חנה לוקח פסע אחורה לאב ג'ון ולוחשת
"ג'ק אמר שהגנב לפעמים מגיע לכאן בשעה 11 בלילה... הוא היה מחכה לו בחניה כל פעם. אני מציעv שנכין את עצמנו , נסתתר ברכב או נצא אחריו במידה והוא יגיע"
השריף רם נראה קצת מפקפק "נשמע כמו נסיון להתנער מאחראיות, אבל אי אפשר להתעלם מזה. אממ. אני עם צוות אחד נעשה מארב. עשיתם את חובתכם האזרחית, אבל לא אתנגד לגיבוי שלכם, אם תסכימו."
חנה נלהבת ... עד היום היא התעסקה רק בתרבות. זאת כתבה על תרבות מעורבת בפלילים !! "זה בדיוק מה שהעיתון צריך" היא חושבת לעצמה ומחייכת חיוך מטופש. מדמיינת אותה משודרגת לתפקיד בכיר יותר בעיתון. ובעיקר צוחקת על תומאס ... כתב הפלילים המתנשא עם האף המחודד והכובע המזעזע.
שריף רם מהנהן "טוב מאוד. אם אכן מדובר בסוכן BOI לשעבר, יתכן שיצליח להמלט. אז אפילו אם רק תצליחו לקלוט את הקלסתר שלו, זה כבר יקדם אותנו. נעשה מארב לחניה, אתם תארבו לו קרוב למחסן שלו- למקרה שאיכשהו הוא יעקוף אותנו. אני חושב שיש לכם שעתיים להתרענן לפני שתחזרו לכאן. שאלות?"
IN:
האב ג'ון מתכנן לפזר קמח או חול אחרי ההתמקמות במארב, למקרה שבדרך כלשהי החשוד יחמוק מעינינו.
אם יש מספר איזורי גישה או מעבר, הוא גם היה רוצה להניח ארגזים כבדים בהם, כדי לצמצם את הגישה פנימה או החוצה רק למעבר אחד.
"פיזור קמח על רצפת בית הספר לא יעורר חשד?" תוהה חנה מול ג'ון. "אולי נחכה בקומת הכניסה במשרד חשוך עם חלון שצופה לחניה?" היא מציעה "וכשהוא ייכנס נעקוב אחריו למרתף. אבל אני מפחדת במידה והוא חמוש או מסוכן ... גם לפגוש את הארנב ההוא בלילה מלחיץ אותי."
"אני חושד שהוא ינסה להסוות את עצמו היטב, אבל יש משהו בדברייך, קמח יעורר חשד...".
"אז ננסה לארוב לו, אבל אני מציע שנחסום דרכי גישה חלופיות, כך שהוא יוכל לעבור רק בדרך אחת", גון מוסיף ומקמט את מצחו.