Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ברוכים הבאים לפורום הפונדק
הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!
המנהל עונה לג'ון בפניקה:לא! לא היה לי שום מושג! אבל לג'ק כאן..."
הוא תופס אותו בצווארון וצווח בזעם ופניקה מנענע אותו באלימות. "יש לך מושג מה עשית לי? לבית ספר? לקהילה? הם יעצרו את כולנו! יסגרו את בית הספר! יעשו לינצ' בכולנו! וזה הכול בגללך שוטה! לא הייתי צריך לתת הזדמנות לאסיר לשעבר!"
ג'ק מרים ידיים בתחינה. "...בבקשה..אתה... לא מבין..."
אסיר לשעבר? חנה חושבת כנראה שצדקתי בהנחה לגבי השופט ומישהו שהכיר אותו. חנה מרוצה מעצמה.
היא מסתכלת על ג'ק ומוכנה לכתוב "...אז אתה אסיר לשעבר ג'ק ... למה רצית להתנקם בשופט הארדי? והאם יש לך שותפים?"
ג'ק מתחיל לבכות, נופל על ברכיו. "לא.. זה לא השופט הארדי ששפט אותי..."
הוא בפניקה מוחלטת. "האיש.. ההוא.. אמר שהוא סוכן BOI*... ושאם לא אשתף פעולה... יש לו רשיון להרוג אותי...
נתתי לו עותקים של מפתחות ואמרתי לו מתי הוא יכול לפעול כאן בלי הפרעה...'
*BOI-
Bureou Of Intelgence.
הגלגול הקודם של FBI.
השם שונה לFBI ב1935
האב ג'ון מופתע מהתשובה.
"קום על רגליך בני!" הוא אומר בנחישות.
"המשטרה בדרך, אבל אני מפציר בך בינתיים לספר לנו כל מה שאתה יודע, אם העיר הזו חשובה לך! ואני יודע שהיא כן!".
ג'ק קם, הבעתו חתומה. בוהה. כאילו מביט במשהו שאף אחד אחר לא רואה.
הוא עונה בקול שטוח, מאופק. "...לא.. זה לא הארנב..."
המנהל ממלמל. "איזה ארנב?!"
ג'ק ממשיך. "הוא... שקט מאוד. הוא. מקריח, גבות עבות קצת, אף בולט..שפות קפוצות.. ומבט מת. והוא שקט כל כך... כאילו.. הוא שואב כל רעש אליו... ומשהו בו מרגיש.. מת. ראיתי.. אנשים מתים פחות מתים ממנו."
ג'ק מהנהן. "...הוא לפעמים מגיע לכאן בשעה 11 בלילה... לפי ההוראות שלו, אני מחכה לו בחניה כל פעם.."
הוא שוב מהנהן. "אני חושב שיש לו עוד מקומות.. אבל אני לא יודע עליהם."
כעת נשמעת סירנת משטרה מתקרבת.
המשטרה הגיעה לחניה, ונראה שהם מתכוונים להתיחס למעצר הזה ברצינות מקסימלית.
ג'ק מחוויר פונה לברוח אבל המנהל תופס בכתיפו. "לאלאלא. אני לא אתן לך לגרום נזק לקהילה שלנו. אתה תיתן לכחולים לקחת אותך ותזמר להם את כל הלהיטים שהם רוצים לשמוע."
ג'ק בוכה. "אתה לא מבין. אני לא יכול לחזור לכלא! והברנש.. ההוא.. הוא יהרוג אותי כשידע שדיברתי! אני חייב להיעלם!"
המנהל מחזק את האחיזה שלו בג'ק. "ומה אתה חושב הלבנים יעשו לבית ספר שלנו ולקהילה בכלל כשתיעלם?"
חנה לוקחת צעד אחורה. היא מבינה שג'ק צריך לתת את הדין. אין ברירה. הוא כנראה שותף לפשע ולא היא תחנון או תשפוט אותו. בשביל זה יש את מערכת הצדק. היא מסתכלת בעצב ומבינה למצבו אך ידיה כבולות. "ג'ק. הדרך היחידה שלך לצאת מזה היא לספר מי הברנש ... אנחנו נמצא אותו ונביא אותו לצדק ... אני אוציא את הסיפור לאור ... במעצר יהיה לו קשה להגיע אליך!"
חנה מנסה לשכנע, בתקווה שהוא יבין שהדרך היחידה שג'ק יכול לשמור על עצמו מהברנש יהיה מאחורי סורג ובריח.