• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
אוקיי, בשעה טובה, אני מוציא לפועל את ההרפתקה שלי.
אני מחפש שחקנים להרפתקת מו"ד מה' 3.5 לדרגות 10.

ובכן,עקב העובדה שחלק מהשחקנים שלי פרשו או לא מתפקדים,אני מחפש שחקן או שניים להוסיף למשחק למשחק שלי 'מאזני ההיסטוריה'.המשחק איטי, אז הוא לא דורש תגובות לעיתים קרובות[למרות שאני בהחלט מצפה ליותר ממה שיש עכשיו...].למי שלא יודע,המשחק עוסק בלשחק גזעים ועמים בעולם פנטזיה לאורך ההיסטוריה שלו. השחקן יוצר לעצמו גזע ומשחק אותו לאורך גלגוליו השונים.ניתן למצוא את חוקי יצירת הדמות והתיאורים של המשחק בקישור הזה.
מי שמעוניין מוזמן לדבר איתי בפרטי.אין צורך[ואפילו מומלץ שלא] להשלים את הקריאה של מה שכבר עשינו,הגזע שלכם ישתלב בהיסטוריה באיחור מסויים ממש כמו עמים אמיתיים.

אהלן,
לאחרונה ממש התחשק לי לחזור לשחק קצת.
תהיתי אם יש שה"מ/שחקנים שירצו לעשות משחק ממש ממש איטי, כי אני בצבא.
משחק שיתנהל אחת לשבועיים בסופ"ש בסשנים של כמה שעות מרוכזות (לא על גבי הפורום מן הסתם).

אני מעדיף לשחק אבל אם יהיה צורך אני מוכן גם להנחות.
מבחינתי זה יכול להיות בכל שיטה/עולם.

יש מישהו שזה מתאים לו?

Anthrax1 אמר/ה:
אהלן,
משחק שיתנהל אחת לשבועיים בסופ"ש בסשנים של כמה שעות מרוכזות (לא על גבי הפורום מן הסתם).

יש מישהו שזה מתאים לו?
אני לא מעוניינת להנחות, אבל אשמח לקחת חלק במשחק כזה (רצוי מו"ד 3.5, פריפורם או tSoY, אבל זה לא קריטי).
דרך תוכנת IM כמו מסנג'ר, דוא"ל או מדיום אחר?

אם הדבר אפשרי אשמח להתנסות במו"ד 4, אותו עוד לא ניסיתי, לפחות לפגישת משחק אחת אבל אפשר גם מערכה שלמה. אם אני אוהב את מה שאראה, ייתכן וארכוש את ספרי המהדורה הזו.

מעבר לזה, אשמח להשתתף כשחקן בקבוצה באזור תל-אביב או רחובות, לא בהכרח במו"ד. הנחיתי כבר יותר מידי פעמים ב-14 השנים האחרונות ובא לי קצת לשחק...

טוב,אז גם בדרקונים האמיתיים יש דרישה עכשיו לשחקנים.עקב הפרישה של הומיניד,אני מחפש שחקן חדש[פרטים אפשר למצוא כאן]
עכשיו,סוגי הדרקון התפוסים כרגע הם כסף,ארד לבן וירוק.למרות זה אני בהחלט מעדיף דרקון כרומטי[מי שמאוד רוצה גם יכול לקבל ירוק],משום שיש מחסור בכאלו כרגע.כל השחקנים שרצו בפעם הקודמת ולא נכנסו-זה ממש לא באשמתכם,את חלקכם נורא רציתי להכניס והיו אילוצים טכניים,כך שאתם מוזמנים להרשם.

סלחו לי על הנודניקות, באמת, אבל אני די רוצה להתחיל את ההרפתקה שלי במהירות ולרוץ איתה, ויש פוטנציאל ממש טוב לעשות את זה, אני רק צריך ששחקנים ישלחו לי דפי דמות, אז פעם נוספת:

מחפש שחקנים להרפתקת נבואת הראש הכרות [3.5], לדרגה 10.

Hominid אמר/ה:
Anthrax1 אמר/ה:
אהלן,

יש מישהו שזה מתאים לו?
אני לא מעוניינת להנחות, אבל אשמח לקחת חלק במשחק כזה (רצוי מו"ד 3.5, פריפורם או tSoY, אבל זה לא קריטי).
דרך תוכנת IM כמו מסנג'ר, דוא"ל או מדיום אחר?

אני חשבתי על IM. נראה לי שזה הכי מתקרב ל"מסביב לשולחן".
יש לי עוד חבר שישמח להצטרף. לכן ביחד איתך אנחנו צריכים עוד 2 אנשים לפחות.
יש מעוניינים?

מעוניין גם כן, אך לא מסוגל להנחות (אולי בקרוב כשאסיים לכתוב את ההרפתקה שלי.)

אז רק להיות בטוח, יש שישה שמעוניינים להיות שחקנים? זה גודל של קבוצה אידיאלית מבחינתי (גם אם לא כולם יכולים באותו זמן, עדין יש מי שיכול לשחק, יש כיסוי תפקידים רחב מספיק, אנחנו הרבה, אבל לא יותר מדי), מעדיף בהרבה 6 על פני 4. אבל עדין חסר מישהו שיהיה מוכן לשה"ם. ו-IM בשבילי XD

כמה דברים:
- מסתמן שאני אנחה. נו סבבה.
- רסטלס, אפשר לעשות את זה בחמישי בערב ואז לא תהיה בעיה עם השבת.
- דיפי, כל הרעיון של משחק בIM הוא שכל השחקנים אוליין. אני מעדיף 4 שחקנים שתמיד יהיו מאשר 6 שרק 4 מהם יהיו בכל פעם. המשחק גם ככה יתרחש בסשנים מועטים מאוד, לכן חשוב שכולם יהיו תמיד כשמשחקים.
- השתפרו לי היציאות. אני סוגר אחת לשלושה שבועות.

Hominid, Restless, סול, dipi,ziog93 אשרו השתתפות.
קחו בחשבון שבאמת חשוב שכולם יהיו בסשנים. אז תשאלו את עצמכם אם זה מתאים לכם.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה