• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

דרושים שחקנים-דרקונים אמיתיים

טוב,החייתי את המשחק באופן זמני במקום הזמן,וחסרים לי שחקן או שניים.הנתונים נימצאים בהודעה הראשונה של העץ-פה

כמו שכתוב שם,תצטרכו לבחור אחד מזני הדרקונים שם.יש מחסור קל בכרומטים,אז אני אשמח לכאלו,אבל לא חייבים כלום.מעבר לזה,יש כמה צבעים תפוסים,שאותם אפשר לקבל רק אם יש לכם אישור מיוחד והדרקון הוא חריג בצורה מזעזעת מהסוג שלו,והם-שחור,ירוק,ארד וכסף.
אחרי זה אתם צריכים לבחור מקום שהביצה שלכם נימצאת בו.זה יכול להיות תיאור בסיסי של האזור או הנחיה כללית,או שאם אתם מכירים את איי הסערה אתם יכולים להתחיל באזור יותר ספציפי.אין צורך בהבנה על איי הסערה,כי מין הסתם הדרקון שלכם גם לא יודע ויצטרך ללמוד אם הזמן,אבל ממש אין לי התנגדות שתשמשו בכל פפיסת מידע ששמתם עליה יד,זה רק יוסיף למשחק.יש לציין שאני והזמן משנים ומוסיפים הרבה דברים,אז קחו דברים בערבון מוגבל.תיאור מקוצר של איי הסערה ניתן למצוא כאן-http://publishing.pundak.co.il/downloads.html

החלק החשוב ביותר בדף הדמות הוא החלום,כפי שמתואר בעץ.אתם צריכים לתאר את אחד מהחלומות של הדרקון שלכם,שילמד אותי על האופי והייחוד שלו.החלום יכול להיות על העתיד של הדרקון,על מעלל שלו,על איך שהוא רוצה שהעולם יהיה א סתם תמונה תמימה לכאורה שתעזור לי להבין את הלך המחשבה שלו.זה החלק הכי חשוב שלפיו אני אקבל שחקנים,אז להשקיע ולתאר טוב.אני מצפה שהחלום יהיה גם מקורי יחסית,אין כזה דבר 'סתם דרקון' מסוג מסוים.
לזה אפשר לצרף פסקא או שניים[או שלושה,או כמה שבא לכם] על מה אתם רוצים לעשות במשחק,איזה סוג שחק הייתם מעדיפים וכו'.

המשחק עצמו יעסוק בהתפתחות של הדרקון שלכם לאורך מאות שנים,ואתם תראו איך גם העולם מתפתח סביבכם.אני מצפה לתגובות מושקעות.לא חייב להיות ארוך או לפוצץ בתיאור על כל דבר,אבל אני לא רוצה לראות הודעות קצרצרות ובתיאורי 'אני מתקיף אותו'.תיאור טוב יותר הוא אווירה טובה יותר,ובאווירה טובה יותר כולם[ובעיקר הדרקונים] מרוויחים.
יהיה לכם המון חופש במשחק,אתם תוכלו לבחור לעשות מה שתרצו בעולם.כמובן שיש המון סיפורי עךלילה בעולם,ואני הזמן עובדים כל הזמן על עוד,אבל אתם דרקונים,ואתם יכולים לעשו מה שתרצו.

הדמות נשלחה כבר בפרטי, וכמו שידוע לך אני מעונין לשחק :) אז מי ייתן ובסופ"ש אני יתחיל לקחת חלק בהרפתקה.

משום מה זה עושה לי בעיות עם הספוילר, אז אני אוותר על לשים פה את הדמות, אם לא איכפת לך יותר מדי :)

סליחה על הבלגן, הייתי צריך לגרד את הדמות מההודאות הפרטיות
גזע:אדום
חלום:
איש עודר את שדהו, אישה חולבת פרה ברפת, ילדים משחקים בין בתי כפר, תמונה של חיים שלווים ופשוטים.
אך באופק, כמעט מעבר לטווח הראיה מתחילה להיווצר סופה.
הסופה בתחילה נראית כרק עוד אחת מהסופות הפעוטות הפוקדות את האזור, אך הסופה הזאת תהיה שונה.

אותו מקום, אותו בית, אותה רפת ואותו כפר, אך עתה הסופה כבר שם.
הסופה ממטירה אש וברקים, שורפת את שדהו של האיכר, מנפצת את הרפת ומעיפה את בתי הכפר. אנשים רצים בתוך הסופה, מנסים להציל מה שאפשר-אך הם אפילו לא מצליחים להציל את עצמם, ובתוך כל זה-צחוק נשמע מתוך הסופה.

אותו מקום, כעת הסופה כבר חלפה ויתן לראות מה היא השאירה אחריה, אבנים מהכפר ומהרפת מפוזרים מסביב, השדה שרוף וגופות מונחות על הארץ, מאכל לתולעים.

מקום אחר, זמן אחר.
איש בונה סירה, אישה בדרכה לשוק וילדיה עימה.
ובאופק, הסופה מתקרבת.

אותו מקום, הסערה כבר כמעט מעל העיר, האנשים מרימים מבט בדאגה לעבר השמיים ומתכוננים לגרוע מכל.

אך הסערה חולפת בשעטה מעל העיר, לא עושה דבר מלבד להוריד מעט גשם על ראשי האנשים המפוחדים. רגע לפני שהסופה נעלמת נשמע קול צחוק בוקע ממנה.

ורחוק משם, נפח מכין חרב, אישה אורגת בביתה כשתינוק בחיכה.
ובאופק, כמעט מעבר לטווח ראיה הסופה מתקרבת...

מטרות:
להביא תוהו על פני איי הסערה ובכך להגדיל את כוחי ועוצמתי.

סוג דרקון: דרקונית לבנה
מיקום ביצה: (אני לא מוכר עם איי הסערה, ולא הצלחתי לפתוח את הקבצים אז זה יהיה די כללי):
ביצה לבנה כשלג, בחריציה חומר נוזלי תכול בוהק שכזה מעניק לביצה מראה קפוא מרהיב, המשקף את השתקפות המביט בה כקרח או אגם שקט. אבני הספיר המשבצות אותה לסירוגין מנצנצות קלושות מבין סערת האיתנים של השממות הקפואות, כעשרות מטרים מתחת לשלג. בתוך תיבה שכושפה בקסם יסודני ראשוני, ובסמלי רועה עתיקים כדי לעמוד באכזריות הסערה התמידית המקיפה את התיבה.
חלום: אחת..... שתיים.... שלוש.... אין טעות.... אני חושב... אני נושמת... אני חיה.
זו הייתה מחשבתי הראשונה... מה אני? כמעין תשובה הברורה מאליו, קפצה למוחי המחשבה: אני לטאה.... לא... זה לא זה.... אני יותר מזה.... אז מה אני? כעת התשובה הייתה מכוונת לחלוטין... אני דרקונית. אין לי מושג מה הדבר אומר. כעת עולות למוחי מחשבות רבות. אדון החיים, שליט של כפור וסערות, הנעלה לכל, שדבר לא שני לה, זורעת הפחד, מחריבת עולמות שטנית, חורבן. כן.... זה מה שזה אומר... באותו הרגע החלה להתפתח אצלי תחושת הגאווה.... אני יצור נצחי, אשר לרגליי, אפילו הגדולים שבקיום הם לא יותר מכדי תמונות חולפות וחסרות משמעות...
הבזק של אור, תמונה אל מול עיני הדרקונית העתידה להיוולד.
דרקונית לבנה, טסה מעל יערות ירוקים. היכן שחלפה השאירה לא יותר מכדי שממה קפואה ושלג התנופף כשובל של הילה לבנה מאחורי משק כנפיה. כפרים שלמים קופאים תחת נשיפתה, ואנשים המבקשים רחמים.
מה זה היה? זיכרון... לא שלי... אז של מי? של אמי. אני יודעת זאת. אז כך נראים הדברים... כך נראה העולם.
אני כבר שוכן בביצה זאת כבר מעל לשבעה עשורים... (ניתן להחליף בזמן ממשוך אחר המתאים לתקופת האינקובציה של דרקון לבן בעולם זה) אני שונאת את זה...אני מרגישה כה מסוגרת,וכמכופפת לשליט, אסירה של העולם. הצלחתי להבין יותר על עצם קיומי, משמעות המילה דרקון. אני דרקונית לבנה. זהב זה יפה, טעים ונוח. בשר ודמם של החפים מפשע טעימים כמעט כמו הפחד אשר אוחז בהם כשנוכחותי מכה בתודעתם. אני יצור גאה, ואני שנייה לכלום. אני נצחית.... כמעט. גם אם חיי יאריכו לכדי 5 מילניומים, הדבר לא יספק אותי. כן... זהו רצוני... להפוך ליצור נצחי... לא איכפת לי כיצד... כאגדה, כיצור שחמק ממותו, ולמד לכופף אותו לרצונו, או כאלה. הפחד שאזרע בלב האנשים יהיה אלמותי כחיי, והעולם יכרע בתחנונים לרגליי. הם יבקשו שאני ארחם עליהם, ואני אפסוק בקור נשיפתי, 'לא'.
כן... זה מה שאני אהיה, כאל של טרור אפל, כאגדה התזרע פחד ממית בלב שומעייה, או כיצור שחיבק את המוות ולקח אותו אל חיקו, אימץ אותו, וחי דרכו. לא משנה כיצד, אעשה זאת.

דרקון כסף
בן נולד למלך, בארמון בעוד המלך נפגש עם הרך שזה עתה נולד ועם האם הלאה, רב המשרתים נכנס לחדר בהתרגשות גדולה.
ביצת הדרקון שעומדה מזה עשרות שנים דוממת כאבן, קישוט בחדר היכל המלך החלה זוהרת ופסים של כסף החלו פועמים עליה.
ובתוך הביצה עם רעש פעימות הלב החזק והמהיר, מחשבה ראשונה עולה בלי שהעובר ממש יבין מה הוא רואה.
צבא ובראשו ניסים שעליהם מתנוסס דרקון כסוף והאלופים קוראים בקול ומנופפים קדימה כשידם אוחזת מגן עגול ועליו אותו דרקון כסוף, צל גדול מתקדם מאחוריהם מכסה אותם וממשיך קדימה. כל הצבא שואג ומסתער קדימה. האור מתערפל ונמוג.

דרקון הזהב שונה בעיקר בזה שהוא הרבה יותר פילוסופי-היכולת המיוחדת שלו היא לקבל חזיונות שמרמזים על העתיד,אבל הוא חסר את היכולת המאגית והתחכום של הדרקון הכסוף.הוא קצת קשה למשחק כי הוא בעצם בעיקר מחפש להרהר בדברים כל הזמן,ועצלן כרוני.

דרקון ברונזה
בן נולד למלך, בארמון בעוד המלך נפגש עם הרך שזה עתה נולד ועם האם הלאה, רב המשרתים נכנס לחדר בהתרגשות גדולה.
ביצת הדרקון שעומדה מזה עשרות שנים דוממת כאבן, קישוט בחדר היכל המלך החלה זוהרת וברקים של אנרגיה חשמלית החלו מבזיקים עליה בפעימות.
ובתוך הביצה עם רעש פעימות הלב החזק והמהיר, מחשבה ראשונה עולה בלי שהעובר ממש יבין מה הוא רואה.
צבא ובראשו ניסים שעליהם מתנוסס דרקון ברונזה והאלופים קוראים בקול ומנופפים קדימה כשידם אוחזת מגן עגול ועליו אותו דרקון ברונזה, צל גדול מתקדם מאחוריהם מכסה אותם וממשיך קדימה. כל הצבא שואג ומסתער קדימה. האור מתערפל ונמוג.

זן הדרקון- כחול
מיקום הביצה- באמצע מדבר, בתוך סופת חול בלתי פוסקת
חלום: דורות של אנשים עוברים מול עיני, מזדקנים, מולידים ילדים וחוזר מההתחלה, אבל אז מתעוררת התחושה הזו.. רעב, בתנועה אחת מהירה נלקחים בני אדם, לא רואים את ההבדל, אבל הרעב שכך, ובמקומו בא הרגשה של.. כוח, עובר דור ונלקחים עוד, ועוד אנשים, ושוב פעם הרעב נעלם, ובמקומו בא הכו.
דורות חולפים, ונלקחים אפילו יותר בני אדם, אבל הכוח... הכוח גדל
בני האדם לא מפסיקים לחזור, הם תמיד שבאים, ואיתם בא הכוח
עשרות דורות חולפים, ובני האדם כבר לא מסוגלים להתעלם מהצל ששוכן על גזעם, הצל של הכוח
הצל של הכוח שלי
המטרות שלי- המטרה הראשונה של הדרקון היא לגדול, אבל יש מטרות משניות כמו השתלטות על ממלכה, בנוסף, הדרקון אוהב מאוד אוכל, והוא יחפש מאכלים משונים בשביל לספק את הטעם המשתנה במהירות שלו
סוג של משחק- אני הייתי מעדיף משחק יותר קרבי ופחות דיפלומטי, אבל שעדיין יהיו בו בחירות שמשפיעות
הייחוד שלו- כמו סופות המדבר, המחשבה שלו עלולה לשנות כיוון ללא אזהרה (כלומר- הוא משנה את המטרות שלו בקלות, אבל זה לא אומר שהוא לא ממוקד, הוא פשוט משנה מהר)
למרות שכבר שלחתי

פלדריק, שלחתי לך הודעה פרטית לפני מס' ימים, אך מאחר ולא השבת עליה, הייתי מעוניין להפנות את תשומת לבך לעריכה הרבה שנעשתה בבקשת המשחק שלי מסיבות אשר אני משאר ברורות לך ברובן. במידה ואכן קראת את השינוי, הייתי מעוניין לקבל אישור, הודעה פרטית או בנושא הזה יעשו את העבודה :)

עידכון-אני מתכנן להמשיך עכשיו ואכן דרוש שחקן נוסף,אולי אפילו שניים.הפעם רצוי מאוד שהדרקון יהיה כרומטי,והצבעים התפוסים הם ארד,כסף ולבן.מי שהגיש דמויות מקודם[פאראסק ופלסמיד] יכול כמובןן להגיש את אותה דמות,למרות שאני כאמור מעדיף דרקון כרומטי.

דף דמות:
זן:כרומטי ירוק

מיקום תחילי: מערה חולית במרכזו של הר סלעי וגדול

חלום:
"שני יסודות חומר רחוקים זה מזה במרחב גדול וסגול נעים לעצמם לאט לאט ופתאום מתרחקים ונעלמים וניצוצות של אור בצהוב וכחול מבצבצים לפעמים מן החשכה ולאחר מכן הניצוצות גדלים וניתן לראות צורת יהלום
יהלום בעל הילה עוצמתית... חלק מהיהלומים עוברים וחולפים אחד ליד השני וכאשר הם חולפים ניתן לראות שהצבעים הצהובים והכחולים אינם משתלבים יחדיו ודוחים אחד את השני... לאט לאט אותם יהלומים
מקבלים צורות... והרקע מבהיר עצמו לאט לאט... ולפתע חול ושמש מוצגים יחדיו ואותם יהלומים שינו את צורתם לצורות לבנות שמטיילות על החול... מרחוק נראים אותם הצורות כאנשים הנודדים במדבר, בני אנוש הנושאים
גמלים ועגלות... ניתן לראות שארבעה עבדים לבושים בבגדים דלים אוחזים יחדיו בתיבה גדולה ונושאים אותה במדבר בליווי האנשים בעלי לבוש הבד הלבן.
בראש השיירה רוכב על גמל אדם זקן, אדיש ועצוב המביט מטה אל החול שלא נגמר.
את השיירה מקיפה סופת חול כבדה. הקשיש שעומד בראש השיירה לא משנה את מבטו והבעתו. תמונות קלושות של אותם היסודות מתחילת החלום מופיעים שוב וחוזרים אל הזקן... לאט לאט הפרטים שניתן לראות בחלום מטשטשים עצמם ומשתנים

מטרות: לפתור את כל המסתורין והלא נודע, להיגמל מהפחד ממנו.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה