• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
שאלה: אם אני פותח כאן משחק גילוי [מסתורין, קצת אימה, שחור, יש אקשן] שמערב תככים בין הדמויות, מישהו מצייץ?

סול אמר/ה:
תלוי במשחק , ברמת המחוייבות ובמבחנים הקרובים.
אני מפחד לשמוע בפוסט השלישי שלך "מצטער, יש לי 937598062938575/234 מבחנים, אז אני לא אוכל להגיב למשך שבוע" ולגלות שזה הופך לחודשיים.

מה הקטע? אתה לא מסוגל לכתוב פעם אחת כמו בנאדם שמכבד את מי שמגיב לך, ולא לדבר איתו בסרקזם ועוקצנות?
King Revange אמר/ה:
אני מפחד לשמוע בפוסט השלישי שלך "מצטער, יש לי 937598062938575/234 מבחנים, אז אני לא אוכל להגיב למשך שבוע" ולגלות שזה הופך לחודשיים.
מה יש? לא רוצה אותי במשחק שלך? לא צריך.
ההודעה שלי בפוסט הזה זו ההודעה היחידה שכוללת אותי אומר שיש לי מבחנים. לא אמרתי שאני רוצה להשתתף, ולא התחייבתי לשום דבר.
יודע מה? אני באמת מתנצל שיש לי לחץ בלימודים ושאין לי הרבה זמן להיות בפורום השוקק הזה. לאחרונה הורדתי פרופיל כי לא היה לי הרבה זמן, עכשיו אני פשוט לא אכנס יותר. ממש נמאס.

להתראות, אשרדאלון.

לא ניסיתי להעליב אותך, מצטער. פשוט אמרתי שאני חושש מכך שתיכנס למשחק וההנאה של שנינו תיפגם מאוד בגלל שהוא יגזול ממך זמן יקר של לימודים לבחינות. חבל שאתה תוקף כך, זה לא בא מתוך רצון להכעיס אותך. רק רציתי לשאול האם תוכל לשחק במשחק זמן מספיק, והאם הזמן שתקדיש למשחק לא יפגע בדברים אחרים שאתה עושה. כשאמרת שאתה עמוס בלימודים, חששתי מכך שבגלל זה פתאום תיעלם מהמשחק, או שתגיב לעתים רחוקות יותר.

לא אמרתי שאני לא אשמח שתצטרף. אמרתי שאני חושש שזה יהיה לזמן קצר.

אז אני באמת לא מבין למה כתבת: 'אני מפחד לשמוע בפוסט השלישי שלך "מצטער, יש לי 937598062938575/234 מבחנים, אז אני לא אוכל להגיב למשך שבוע" ולגלות שזה הופך לחודשיים.' במקום 'פשוט אמרתי שאני חושש מכך שתיכנס למשחק וההנאה של שנינו תיפגם מאוד בגלל שהוא יגזול ממך זמן יקר של לימודים לבחינות. רק רציתי לשאול האם תוכל לשחק במשחק זמן מספיק, והאם הזמן שתקדיש למשחק לא יפגע בדברים אחרים שאתה עושה.'

כי רציתי להעביר את זה בדרך יותר ציורית ופחות ארוכה ומסורבלת. לא ידעתי שאתה אדם רגיש כל כך.

אני מציץ. אשמח לשמוע יותר פרטים. שיטה? עולם? קצת ספויילר עליליתי אם יש?

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה