טוב,הקיץ הגיע,וכרגיל אני רוצה להנחות משחק.יש לציין שבחצי חודש-חודש אני לא אפתח את המשחק כי לא אהיה פעיל,אבל אחרי זה יש לי את רוב החופש.אז כרגיל,יש לי התלבטות.מעבר לעובדה שאני כניראה אנסה להחיות אם הזמן את דרקונים אמיתיים[את 'מאזני ההיסטוריה' אני לא חושב שאנסה אלא אם תהיה ממש התלהבות],יש לי כמה רעיונות,אני אשמח לשמוע במה תהיה התעניינות-
הראשון הוא משחק בעולם של שאוש"ק.הרעיון עוד לא גמור, ולכן לא ברור עוד אם תשחקו שחקנים מאותו בית או מבתים נפרדים,באיזו תקופה וכו'.כרגע נראה שהמשחק יתרחש לפני הספר הראשון,אם התרחשויות שונות לחלוטין ודברים מחוץ לווסטורז שאני המצאתי,ואלא אם אתם מעדיפים אחרת,אני חושב שתשחקו נושאי-דגל,ולא את הבתים הגדולים,כי זה נותן לכם ולי יותר מקום להתפרע.זה לא ימנע מכם להתערב במשחקים הגדולים,להפך,תחשבו על אצבעון ותראו לאן אפשר להגיע בעבודה נכונה.[אגב,אני כרגע בספר השני,אבל זה לא אמור להפריע-מה שאני לא יודע אני אמציא].המכאניקה תנוע בין אפס לבין מכאניקה משנית שתאפשר 'קנייה' בסיסית של רקעים.
האפשרות השנייה היא משחק שאני חושב על כבר הרבה זמן,'ארבעת האדמירלים'[ההשראה לרעיון באה מהידרוסט שבקלדאריה,שבאחד הדיונים נתנה לי השראה].המשחק עוסק באימפריה דמויות בריטניה הויקטוריאנית, אם אבק שריפה וקסם ססגוני בו זמנית, בעולם פנטזיה עצום. האימפריה גברה על כל מתחריה מזמן, והקימה קולניות בכל ההעולם תוך חקירה של תרבוית עתיקות וגזעים מוזרים,אבל גם תוך כדי רמיסה וניצול אכזריים.כיום, כשמתחריה המעטים מלקקים את פצעיהם,האנשים החזקים בעולם אינם מנהיגי הממלכות,אלא ארבעת האדמירלים הגדולים שלה,שכל אחד מהם מנהל את אחת מכנפי השמים של האימפריה החזקה בתבל.כל אחד מהאדמירלים מחזיק בכוחות וארצות שונים,בהתאם למטרותיו ואויביו, וכולם נאבקים על תהילה באימפריה שבה המלך הוא כבר מזמן כלי בידי בעלי העוצמה, והאצולה יראה את הממון. כשארבעת האנשים החזקים בעולם הם מושחטים כל-כך,אף אחד לא יודע מה עלול לקרות לאימפריה בשיא כוחה....[כן,אתם משחקים את האדמירלים.הכוח בידייים שלכם

]המשחק יערב חקירה,ניהול,מלחמה ותככים,בתלות במה שהשחקן ישאף אליו,ויתמקד גם ובמיוחד בעולם העצום של האימפריה.
מעבר לזה יתכן שיצוצו לי עוד רעיונות,אבל בכל מקרה,כרגע אללו האפשרויות.אשמח לשמוע מה הייתם מעדיפים.