• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

עץ הודעות וחיפוש שחקנים ומנחים

סטטוס
נעול לתגובות.
הם הגיעו מכל העולם, מגים קוסמים ומכשפים.
כולם הגיעו לאירוא שקורה פעם באלף שנה-טורניר המטה.
פעם באלף שנה אל הקסם מביא מטה עוצמתי למישור בני התמותה, הוא נותן אותו לקוסם החזק ביותר, הקוסם שהוכיח את עצמו. ואיך הקוסם מוכיח את עצמו?
בקרב.
טובי מטילי הלחשים מתאספים מכל העולם כדי להתחרות בטורניר להשגת המטה.
האם אתה תהיה המנצח?

המשחק אמור להיות טורניר בין מטילי לחשים-משחק ללא הרבה חוקים אך גם ללא הרבה משחק תפקידים. במהלך המשחק הנרשמים ילחמוו אחד כנגד השני בקרבות של אחד נגד אחד. קרבות יתבצעו בסבבים כשבכל סבב ירדו חצי מהשחקנים.
מישהוא מעונין במשחק כזה?

מספר שחקנים-מכיוון שאין צורך לעקוב אחר כל אחת מהדמויות מלבד בפן הבסיסי-אין מספר מוגבל
מכאניקה-חופשיטה עם מעט חוקים שיצרתי-בעיקרון לדמות יש 2 מאפיינים: חיים ואנרגיה. ככול שאתה משקיע יותר אנרגיה בקסם יש יותר סיכויים שתפגע ושהלחש יגרום יותר נזק-אבל אם נגמרת לך המאנה אתה כמעט חסר אונים...

א)יש אנשים שלא מכירים את החוקים של מו"ד 4
ב)מכיוון שהמשחק הוא בעיקר קרבות יהיה דגש על תיאורים-כשיש מספר מסוים של כוחות זה מגביל את התיאורים.
ג)דומה לסעיף ב'-יש מספר קטן יחסית של מקצועות שלכל אחד הכוחות שלו-ואם אתה תרצה להיות אשף שמתמחה בקסמי התמרה-אתה לא תוכל.

זה לא משנה, חופשיטה זה בשביל משחקים זורמים שלא מתעכבים יותר מדי על אתגרים. פה כל המשחק הוא קרב, ואתה מתכוון לעשות את הקרב הזה בנוי מתיאורים. זה לא אמור לעבוד.

וואו,גארל,ממש לא נכון.קרב שבנוי מתיאורים אפשר בקלות לעשות בחופשיטה.חופשיטה זה פשוט משחק שלא משתמש במכאניקה,ומה שעושים אותו הוא לא משנה.ברור שאם המטרה היא מנצ'קניזם ואסטרטגיה אז לא משתמשים בחופשיטה,אבל בשביל קרבות תיאורים?בטוח שכן.

זה מה שאמרתי. חופשיטה שיש בתוכה קרבות כחלק מהמשחק אז אין בעיה, אבל פה כל המטרה של המשחק זה מכות אחד נגד השני, וזה אפילו לא נגד השה"מ אלא בין השחקנים, אז חייבים חוקים כדי שזה יצא טוב, וכמה שיותר חוקים.

אני מחפש שחקנים למשחק שאני רוצה להריץ שנקרא ניו דנמרק, המשחק הוא משחק עולם פשע שישוחק בחופשיטה, אני אשמח אם תצטרפו, או לפחות תקראו את הטייזר בעץ של המשחק.
דיוניסוס.

אני מחפש משחק, לפתוח או להצטרף, עם שחקנים שאין להם כל כך זמן, ושהמינימום תגובות יהיה פעם-פעמיים בשבוע. משהו בלי לחץ, אבל שכן יתקדם. יש מישהו...?

זה נשמע כמו סוג המשחקים שיתאים לי להמשך השנה.
אני ארצה להצטרף למשחק שכזה.

גארל אמר/ה:
אני מחפש משחק, לפתוח או להצטרף, עם שחקנים שאין להם כל כך זמן, ושהמינימום תגובות יהיה פעם-פעמיים בשבוע. משהו בלי לחץ, אבל שכן יתקדם. יש מישהו...?
אני אשמח.
אבל לא במו"ד.
חופשיטה, לא משהו מסובך.

סטטוס
נעול לתגובות.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
אגב "הצד האפל של הירח" - בעוד שבוע בערך אמורה להשתגר "ארטמיס 2", משימה מאוישת שתקיף את הירח...
חזרה