על דבר אחד אני חייב להסכים עם הזמן-
צריך לקרוא יותר טוב את מה שדניאל רומז לאורך הדפים, חצי מהמשחק מסתתר שם..
אחת הפואנטנות של המשחק היא שלאורך כל המשחק אני ממלא אותו ברמזים מטרימים...
IN
שושנה שחורה בוחנת אותה בעינה של המהות, וכמעת ומצליחה לזהות את מניע של זאתי, אבל לא מצליחה. היא חתומה כנייר, תנועותיה משוקלות וחכמות, לא מסגירות דבר, לא מניע לא דבר.
OUT
אכן, זה מה ששושנה הצליחה להשיג ב3 הצלחות בחקירה.
IN
"סילחי לי! באיזו חוצפה את מדברת אךי כך?!" שואלת הדמות המבורדסת ומורידה את ברדסה. פניה הם פנים יפי תואר של ליידי, דקי גיזרה וארוכים, והיא נראת ככמוצא של המזרח באופן מובהק, אם כי היא נראת... כתושבת חוף הים, מה שמתאפיין בצבע עור כהה מעת יותר בעיקר. היא עצמה יפת תואר, שער ארוך משתפל עד אל תוך גלימתה אשר מסתירה את השאר. עיניה מוזרות להפליא, ובעזרת המהות של שושנה שחורה היא מרגישה עצב הקורן מהעניים הללו בתת מודע. אבל, כמו העצב גם הרצון להמשיך הלאה.
"מה רצונך לדעת? שמי המקוצר הוא לילך האביב, ואני לא רוצה שאל המשכן יהרוס את העיר הזאת, אז אני רוצה שתבאי איתי! זה מסובך?"
יציר הרוח מושך בכתפיו. "לא סתם קוראים לנו חצר המשכן. אנו קשורים למשכן. במה זה מתבטא? תמיד נוכל לאתר את מי שמכוונן למשכן, ובהסכמתו נוכל לראות דרך עיניו, וליצור איתו קשר. בנוסף נוכל להשאיל לו כמות מהות בלתי מוגבלת בהסכמתנו, וכן גם אנו עשויים לבקש ממנו להשאיל לנו מהות. מי שיכוונן למשכן הזה ויהיה בברית עם הרוחות שלו יגלה שבשעת הצורך נוכל להשאיל לו כמות בלתי מוגבלת של מהות, אם כי נבקש תמורה נאותה. למה, אתה מתכנן להתכוונן למשכן?" שואלת הרוח בעיניים נוצצות. "המשכן הזה מספיק גדול, ונוכל לארגן זאת ולנפץ את אבן המוקד לכל מעגלך, אם כי זה יגרום לאבן לאבד מכוחה, זה יאפשר לכולם להיות בקשר עם המשכן, וכך לשחזר כמות מהות רבה! זה ישתלם מאוד!" עיניו של יציר הורח נוצצות.
אז הוא מפנה את מבטו. "אווץ'! בונה הם הולכים שם מכות חזק! תגיד, חבוב שהמראה שלו מנסה לחמוק לי מהראש, הוא לא נושא עימו שום נשק אבל ברור שהוא נשגב, ויש לו צמיד עשוי מתכת מוזרה, ת'מכיר אותו? שמו אגב שליח השמיים, אם זה עוזר לך להיזכר אם אתה מכיר אותו. אגב, החברה ש'ך לפני כמה רגעים שיפדה אותו עם חץ כהוגן, והוא נראה כדיי גוסס. נראה לי שהחברה שלך ניכנסה לעמוק רציני או משהו, למרות שהיא אמרה משהו על 'בוגד מסריח'. בו'נה, מענין פה!"