• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

IN
"כן. אנחנו יציר המשכן, ומסוגלים לדעת איך הוא נראה ומי נמצא בוא בכל רגע נתון באופן מושלם. ברגע שמישהו מתכוונן למשכן הוא מאפשר לנו להרחיב את תודעתנו אל המכוונן, ולכן אנחנו רוצים ששתכווננו. אנחנו חשים כל טיפה במשכן, ומכירים אותו לחלוטין ומסוגלים לחוש בוא בכל רגע נתון. למה?"

"רק רגע, אתה רוצה לומר שאתה וכל הבוסים שלך בחצר הרוחות הם פשוט תוצר לוואי של המשכן שיצר אוטוכטון? (סלח לי על הביטוי.) ואם יותר לי לשאול, במה מתבטאת העובדה שאתם מרחיבים את התודעה שלכם למתכוונן?"
זה עלול להיות בעייתי...

שושנה עוצרת ברחוב הראשי מסתכלת, בזעם על האישה "איך אני יכולה להיות בטוחה שאת לא אחת מסוכני אבירי המוות ,או הנאבקת השמימית? אני צריכה לדעת מי את ,לכול הרוחות לפני שאוכל לסמוך אלייך ! תעני לי כבר !" היא צועק בזעם
אסור לי לתת לה להוביל אותי באפלה, אני חייבת לדעת מי היא.
out
בגלל שליטה בנימוסים והליכות, יש לשושנה 3 הצלחות, כדאי לדעת מה המניע שלה .
כי אני יכול להתערב איתכם על כסף ,שזו או הנאבקת השמימית ,או מישהיא שרוצה ברעתה של שושנה (אם זה לא ,תשכחו מה שאמרתי, ואני לא מביא לכם כסף!)
והזמן מה זאת אומרת שהם הוזהרו ?

אתה צריך לקרוא יותר טוב את מה שדניאל רומז לאורך הדפים, חצי מהמשחק מסתתר שם..
אה כן, ותזהרי מדמויות מבורדסות כגון זאתי."
ונחש מה, המות המבורדסת היחידה שהייתה במקום היא זאת שהתחלת ללכת אחריה בעיוורון לפני הודעה אחת בדיוק..

על דבר אחד אני חייב להסכים עם הזמן-
צריך לקרוא יותר טוב את מה שדניאל רומז לאורך הדפים, חצי מהמשחק מסתתר שם..
אחת הפואנטנות של המשחק היא שלאורך כל המשחק אני ממלא אותו ברמזים מטרימים...
IN
שושנה שחורה בוחנת אותה בעינה של המהות, וכמעת ומצליחה לזהות את מניע של זאתי, אבל לא מצליחה. היא חתומה כנייר, תנועותיה משוקלות וחכמות, לא מסגירות דבר, לא מניע לא דבר.
OUT
אכן, זה מה ששושנה הצליחה להשיג ב3 הצלחות בחקירה.
IN
"סילחי לי! באיזו חוצפה את מדברת אךי כך?!" שואלת הדמות המבורדסת ומורידה את ברדסה. פניה הם פנים יפי תואר של ליידי, דקי גיזרה וארוכים, והיא נראת ככמוצא של המזרח באופן מובהק, אם כי היא נראת... כתושבת חוף הים, מה שמתאפיין בצבע עור כהה מעת יותר בעיקר. היא עצמה יפת תואר, שער ארוך משתפל עד אל תוך גלימתה אשר מסתירה את השאר. עיניה מוזרות להפליא, ובעזרת המהות של שושנה שחורה היא מרגישה עצב הקורן מהעניים הללו בתת מודע. אבל, כמו העצב גם הרצון להמשיך הלאה.
"מה רצונך לדעת? שמי המקוצר הוא לילך האביב, ואני לא רוצה שאל המשכן יהרוס את העיר הזאת, אז אני רוצה שתבאי איתי! זה מסובך?"

יציר הרוח מושך בכתפיו. "לא סתם קוראים לנו חצר המשכן. אנו קשורים למשכן. במה זה מתבטא? תמיד נוכל לאתר את מי שמכוונן למשכן, ובהסכמתו נוכל לראות דרך עיניו, וליצור איתו קשר. בנוסף נוכל להשאיל לו כמות מהות בלתי מוגבלת בהסכמתנו, וכן גם אנו עשויים לבקש ממנו להשאיל לנו מהות. מי שיכוונן למשכן הזה ויהיה בברית עם הרוחות שלו יגלה שבשעת הצורך נוכל להשאיל לו כמות בלתי מוגבלת של מהות, אם כי נבקש תמורה נאותה. למה, אתה מתכנן להתכוונן למשכן?" שואלת הרוח בעיניים נוצצות. "המשכן הזה מספיק גדול, ונוכל לארגן זאת ולנפץ את אבן המוקד לכל מעגלך, אם כי זה יגרום לאבן לאבד מכוחה, זה יאפשר לכולם להיות בקשר עם המשכן, וכך לשחזר כמות מהות רבה! זה ישתלם מאוד!" עיניו של יציר הורח נוצצות.
אז הוא מפנה את מבטו. "אווץ'! בונה הם הולכים שם מכות חזק! תגיד, חבוב שהמראה שלו מנסה לחמוק לי מהראש, הוא לא נושא עימו שום נשק אבל ברור שהוא נשגב, ויש לו צמיד עשוי מתכת מוזרה, ת'מכיר אותו? שמו אגב שליח השמיים, אם זה עוזר לך להיזכר אם אתה מכיר אותו. אגב, החברה ש'ך לפני כמה רגעים שיפדה אותו עם חץ כהוגן, והוא נראה כדיי גוסס. נראה לי שהחברה שלך ניכנסה לעמוק רציני או משהו, למרות שהיא אמרה משהו על 'בוגד מסריח'. בו'נה, מענין פה!"

אני לא אדע למה להיזהר מדמיות מבורדסות עד שאני לא אחווה את זה על בשרי יאלה אני חושב שאם הלכתי על זה אני אלך על זה עד הסוף ואקווה לטוב
in
שושנה משפילה את ראשה "אני מצטערת, אני חשבתי שאת מישהיא אחרת, בבקשה תובילי את הדרך" אומרת שושנה בשקט, המומה מהאישה הזאת.
מי זאת בכלל? טוב אני צריכה לקחת את הבגדים הנורמלים שלי,והחרבות שלי "תראי ,אני אהיה שמחה לעזור לך, אבל אני צריכה לקחת את החרבות, והבגדים הנורמלים שלי ,אני מצטער ,אבל אם זה לא דיבורים, אני לא אוכל להועיל ככה."
out
כן הבנתי את זה, למשל זה ברור שיש בעיר כת עובדי יוזי ,או משהו דומה. (על תטפסו אותי במילה)

דארט, דיי ברור שכסם בסביבה אז שושנה תקח את החרבות שלה עימה, וסם יסתיר אותן, כך שאני מניח ששושנה שחורה בבגדיה היפים ביותר, ועם חרבותיה.
IN
הגברת מסמנת לה ללכת, ומובילה אותו אל אותו משכן. גם שושנה מבחינה בסוג המתכת ומתאימה אותו לשליח של נקסוס, אלה שאצלה זה בא... בפלש בק מגלגולים קודמים.
הגברת מהנהנת ומובילה אותה לאורך הדרך שם היא עוצרת ושוקלת. לבסוף היא עוצרת להאזין. שושנה שחורה נבהלת לשמוע את קולה של איינידאומה בא מבעד לפניה הבאה. "זין על מבסר הקץ המזנק מן האפלה! וגם על מכוון העתיק, גם אני רוצה להנות!" היא אומרת באופן מפתיע, ונעה אחורנית ומתחילה לומר מילים מוזרות.. ידיה מורמות ומהות זורמת ממנה, הופכת את ידיה לידי שלד מפחידות בעודה מרימה אותן למול שושנה שחורה. "חחחח... את ומעגלך כאלה תמימים, אבל למרות כל הדברים הרעים שחושבים עלי, שאני צעירה וכל זה, עכשיו אני הוכיח לכולם. אם תואילי רק לא להתנגד..." המהות זורמת באופן מוזר מהגבירה, כשלפתע שושנה שחורה נבהלת למראה חיקוי נלעג של האנימה של הדמדומים- עיגול אדום של דם, המדמם בחלקו העליון בפצע מכוער, והדם זורם לאורך פניה. "את האחרונה יקירתי, וכל מעגלך בידנו. חחח... התמימות! שליח השמיים צדק כשאמר שנצליח לנטרל אתכם בקלות!"
היא מתחילה לזהור, אך במקום לזוהר באנימה זהובה היא זוהרת בחיקוי נלעג, ירקרק חולני המשתלב עם כתום, אדמדם, והאנימה שלה עצמה זוהרת בשחור של אפלה, אשר מכהה ומישן את החפצים מסביב. "תוכלי קש! חח.."
OUT
היא ביצעה גלגול הצטרפות לקרב, בחצר המשכן, בדיוק כששושנה שחורה שומעת את איינידאומה מעבר לפינה מוסיימת בחצר, מעבר למבנה קטן דמוי מגדל הצמוד למבנה המשכן הראשי. מקצב הקרב הוא 3:
טיק 0- הגברת עם האנימה האפלה, שושנה שחורה. לשניכם יצא 3 הצלחות, אבל היא פועלת ראשונה בשל זריזות רבה יותר(כך שיניתי את זה). היא מפעילה איזה משהו שגורם לאנימה שלה לזהור מאוד מאוד, ומתחילה לעצב כישוף משונה(זה ברור שהיא מעצבת כישוף, המילים והתנועות מסגירים זאת.
לכן, סדר הקרב הוא למעשה:
טיק 0- שושנה שחורה
טיק 5- הגברת האפלה.

הוא היה נורא עסוק בטיפול רפואי מסובך בעצמו באותו הזמן, הוא לא.
ודרט, לא נראה לי שקראת טוב את החלק הקודם (לגבי הכת של היוזי אני לא מבין על מה אתה מדבר, אבל אולי אני לא קראתי טוב) אבל הדמות המאוד מכובדת שמסרה לך הודעה שהיא טוענת שהיא מסם, עגור, ושמש הרגע הזהירה אותך מדמויות מבורדסות כמו זאתי (במילים האלה) באופן תוך משחקי לחלוטין..
IN
וסם שוב על הרגליים עם הבעה של הלם "מזת'ומרת גוסס?! שמש הרגע ירתה בשליח?! מה זה ה.." הוא נופל פתאום נאנק "חרא הזה, טוב, מה שליח בעצם עשה שהיא ירתה בו את החץ הארור?"
"חייכם יהיו מלאים בגידות" אמר הקדמון.
בגידות, רגשות, שינוי צורה (!?) ויסודות.
יסודות זה בטוח לטאות, לונארים זזה שינוי צורה, אנחנו רגשות (כנראה..) והסיידי..
בגידות?
יכול להיות ששליח השמיים הזהוב סובל מהקללה ברגעים אלו ממש?

הייתי צריך להקשיב לדוד הזמן ולא ללכת לשחק אם בחורות מבורדסות טוב נו
in
שושנה שולפת את חרבותיה ממקום המסתור שלה.
מושלם ,אני לבד אם אבירת מוות, איזה כיף בואי נלך לשחק שושנה קוראת את שמלתה, כך שיהיה לה קל לזוז ומכווננת את מוחה, בדיוק מושלם אל חולשותיה, של אבירת המוות .
"אין ספק את מרשימה " אומרת אומרת שושנה ,ניצוץ מהיר ניצת בחרבותיה ,מוכנות להרוג את האישה הזאת, כמה שאפשר .
שושנה מתקרבת במהירות לנשגבת השאול, במקום לתקוף בוחנת את גופה "באמת מרשימה, רק חבל שכדאי לבצע כישוף, תצטרכי לא לתקוף ."
שושנה מניפה את חרבותיה למעלה למעלה, מוכנה להנחית את מכת המוות "תתכונני למות ,מכשפה".
החרבות יורדות על גופה ,של אבירת המוות, אבל לא תוקפות את עורה החיצוני .
שושנה טוחבת את חרבותיה ,לתוך פיה של אבירת המוות .
טוחבת אותם לתוך הוושת ,חוסמת את לשונה ואת האוויר שמגיע לגופה, היא תוקעת אותם חזק כול כך בתוך גופה של נשגבת השאול הנוראית, שלא נראה שאי פעם תוכל לדבר .
אבל שושנה לא סיימה בכך ,היא לוקחת את חרבותיה, ופשוט משתמשת במשקלה, כדאי להוריד את החרבות כמו גרדום בתוך גופה של אבירת המוות, כדאי לחתוך את איבריה הפנמיים .
out
אני מניח שאי אפשר להגיב באמצע כישוף, בעיקרון היא תוקעת את החרבות בתוך פיה של הנשגבת ,חוסמת את המקום ללשונה ולאוויר ,היא תוקעת אותם בתוך הוושט ,ומורידה אותם בקטלניות אשר חותכת את איבריה הפנמיים של אבירת המוות .

זה יוצא מאגר זריזות+קפא"פ 8 +מצוינות ראשונה 8 זה מאגר 16 .
לי יצא 14 הצלחות ,ואני חושב שזה אמור לפגוע ,בהתחשב שהיא לא יכולה להגן .

היא יכולה להגן כרגיל כמובן. אבל לפעלולים מותר שיהיו אפקטים מיוחדים, וכאן אם שושנה מצליחה לפגוע ולגרום נזק, אז היא מקשה את הבדיקת ריכוז להטלת הלחשים.
IN
האישה המבורדסת מחייכת. "עצה, אל תתעסקי עם אבירי מוות", היא אומרת, ולפתע היא נעלמת לתוך האדמה ומופיע שוב במרחק של 3 מטרים אחורנית, ומילותיה ממשיכות להדהד בעוצמה. אסבוליט, קירומי, למויש! היא אומרת, ומסיימת את הכישוף. ידיה מלאות מהות, אך לשושנה שחורה עוד פעם אחרונה אחת לנסות לעצור את אויבתה.
OUT
היא חמקה באופן מושלם. אני רק רוצה להבהיר, עיצוב כישוף אינו מונע הפעלת תעצומות, רק פעולת הטלת הכישוף נחשבת לצורך בדיקה האם היא יכולה להפעיל תעצומה ברצף. עקרונית כך או כך שושנה שחורה לא ממש יודעת את זה, אז זה לא משנה. עכשיו תור שושנה שחורה פעם אחרונה(מהירות 4), לפני שהיא תסבול מהשפעות הכישוף.

אני אחשוב על זה, או ששושנה תברח, או שהיא תילחם.
אבל זה לא הקטע שלה לברוח ,היא אחת שתילחם עד הרגע האחרון ,נקווה שזה לא יהרוג אותה.
ודניאל זה ממש לא פייר ,לא בניתי את שושנה לקרבות, והיא הייתה בקושי שתי הודעות בנשף ,לפני שאבירת המוות אמרה לה שהאל הולך להשמיד את כול חבריי הנשף .
אני יכול לדבר איתך מחר במסנגר, על שינויים קלים וכמה שאלות, כי באמת היא חסרת תועלת ככה .
in
עגלי זיעה מופיעים על מצחה של שושנה שחורה אני לא יכולה להביס אותה ,טוב נמאס לי לשבת בחיבוק ידיים ! אם אנסה לדבר איתה ,זה יתן לה מספיק זמן לשחרר את הכישוף ,אבל זה הדבר היחידי שאפשר לעשות.
שושנה מחזירה את חרבותיה לנדניה משתחווה אל מול אבירת המוות "תוכלי להרוג אותי בכול את שתחפצי, אבירת מוות נעלה,אבל בבקשה תני לי קצת אור ,על חוסר הידע שלי, לפני שאעלם לשיכחה .
בבקשה הסבירי לי ,מדוע אבירת מוות שכמוך משתפת פעולה עם נשגב כוכבים ?"
out
בגלל שליטה בנימוסים והליכות, אנשים נוטים לעשות לה טובות קטנות,(תחליט אתה אם זו טובה קטנה) והיא משתמשת במצוינות חברה, 4 הצלחות, בשביל לנסות לעכב את אבירת המוות ,מלבצע את הכישוף.

דארט, עם כל השימושים במקוריים שלך בתעצומות חברה אתה תקבל פיצויים מספקים בחלוקת הנק"ן בסוף.
גלגול [חברה+מראה] על הנסיון לבלום בפתאומיות את המצב- 5 הצלחות(כולל שליטה בנימוסים והליכות המעניק +1 למראה), +4 הצלחות אוטומטיות, והד"ק הוא אגב קור רוח. 9 הצלחות... אם... אין לה קור רוח 9 נראה לי.
שני מיליראד הצלחות עודפות.
IN
אבירת המוות מחייכת, ומסיימת את הלחש. המהות מתנפצת, וסמל של עוצמה עף מידה, הישר אל... האוויר הריק, מתנפץ. אבירת המוות מקללת כשהתאובה חומק ממנה בפתאומיות, ופצע מדמם נפתח בחזהה, גדול יותר מכל מכת חרב. המהות זולגת ממנה עד תום התאובה. עיניה כבולות לעיניה של שושנה שחורה. "מה את רוצה לדעת תועבה?! בגללך נפצעתי, והצלחת להרוס לי את הריכזו בכישוף, משימה קשה שאלפים נכשלו בה! מה את רוצה לדעת? נשגב כוכבים? שליח השמיים בא ואמר לי ולמבסר הקץ המזנק מן האפלה שהוא צריך מאיתנו עזרה בהיתנקשות במעגל סולארים, והוא לקח אותנו לעיר, פה הוא השביע את חצי מהעיר בשבועות סבוכות, כולל כבילת השומרים כדי שכולם ינסו לכלוא אתכם, ואז הוא הביא אתכם לכאן כדי לחסל אתכם. מה, זה לא ברור? מה שכן, לא צפיתי שמכוון העתיד יגיע לעיר הזאת. המנייק גרוע ממש כמוכם! חוץ מזה, לי ולא כבר הרבה זמן יש חשבון לא סגור... מה עוד את רוצה לדעת? הרסת לי את כישופי ופצעת אותי, אני לחסדיך כרגע. האם תוציאי אותי להורג?" היא שואלת בלעג. היא כורעת ברך, והחזה שלה מדמם לאט. "בכישוף תאובה אסור להיכשל. כעת לא רק שכמעת גזלת ממני את חיי, ובודאי עוד תגזלי, אלה שגזלת ממני ברגעים אל ממש גם את נשמתי! אני מקווה שאת מרוצה!" היא אומרת, ולמרבה הפלא מזנקת במהירות על שושנה שחורה בידיים ריקות, תוקפת.
שושנה שחורה מובהלת מההתקפה הפתאומית חומקת במניומנות חסרת מעצורים, במרחק של שנים מהמיומנות העלובה של אבירת המוות הנואשת.
OUT
כאן אין צורך בפעלול. ואל תגיד שזה לא יעיל, כי תאמין לי- מכת חרב היא דבר שקל לא לאבד בוא את הריכוז. אבל כרגע גרמת לה לספוג איזה שלוש דרגות נזק חמור, ולאבד את התאובה, ולפלוט כמות מסחרית של מידע.

אהמ-
וסם שוב על הרגליים עם הבעה של הלם "מזת'ומרת גוסס?! שמש הרגע ירתה בשליח?! מה זה ה.." הוא נופל פתאום נאנק "חרא הזה, טוב, מה שליח בעצם עשה שהיא ירתה בו את החץ הארור?"
"חייכם יהיו מלאים בגידות" אמר הקדמון.
בגידות, רגשות, שינוי צורה (!?) ויסודות.
יסודות זה בטוח לטאות, לונארים זזה שינוי צורה, אנחנו רגשות (כנראה..) והסיידי..
בגידות?
יכול להיות ששליח השמיים הזהוב סובל מהקללה ברגעים אלו ממש?

טוב בסדר אני פשוט מרגיש שאין לה דרך לבטע את היכולות האמתיות שלה
in
שושנה מסתכלת על האישה, מרחיקה ממנה כול כלי נשק שהיה לה.
היא נוגעת בלחייה ומתקרבת "איני יכולה, להבטיח לך כלום, אבירת מוות " היא אומרת באטיות "האנשים שרצחת,לא יסלחו לך בעולם התחתון ,אבל יש תקווה, יש מנוס". היא תופסת בראשה של אבירת המוות, ומפנה אותו אל עבר השמיים "ראי את החושך,כמו החושך שבנשמתך,אך החושך הזה הוא רק זמן קצר ,לפני שהאור יזרח אלייך שוב ".
היא מפנה את מבטה של אבירת המוות לפרצופה של שושנה "התפללי אבירת מוות ,שתוכלי לקבל מחדש את חינו,התפללי כדאי שהלילה יחלוף ,והשמש שוב תזרח אליך ,איני יכולה להבטיח לך כלום ,אבל נשמתך תוכל להגיע לשחכה כאשר היא מטוהרת ונקייה ".
היא קוראת חלק משמלתה, ומנסה לעשות תחבושת על פצעה של אבירת המוות "התפללי אליו ! אל החמה אשר תזרח בשחר של יום חדש ,על נשמתך, התפללי! ותוכלי לעזוב את העולם הזה נקייה מחטאים " היא מתקרב אל פניה ולוחשת "הביני שדרכיך הביאו אותך הנה, גלגולך לא יחזיק מעמד, אבל גלגולך הבא יכול להיות טוב יותר ,נקי יותר טהור יותר .
עכשיו התפללי!"
out
סצינה דרמטית, שבו שושנה מנסה לגרום לאבירת המוות ,לחזור מדרכיה הרעות .

המקרה הזה כל כך קיצוני עד שלשושנה שחורה כמעת ואין משמעות, זה למעשה מצב בוא אבירת המוות מתנגדת אפשר לומר למעלת הנחישות שלה. לכן צריך שמספר ההצלחות יעבור את כוח הרצון[מה שהצליח], ועכשיו אני פשוט מגלגל נחישות, ואם יש הצלחה אז זה לא עובד. זה המכניקה.
IN
אבירת המוות מחייכת. "את צודקת. בשם מסכת החורפים עלי לדאוג לנשמתי!" אבירת המוות קמה בסערה ומתרחקת. "טרפו אותה. אל תשאירו ממנה פרוטה. והרגו אותה. שילך שליח השמיים לעזעזל, אני רוצה אותה מתה!" היא אומרת. מתוך האדמה, בוקעים שלושה גושי רוחות מפחידים בעלי פרצוף נורא, ומנעמדים מול שושנה שחורה, חוסמים את גישתה לאבירת המוות. "בשם מסכת החורפים, אין לי שום חפץ בשמש מחורבנת ופחותה. אנחנו גירסא משופרת, ולא נקבל יצורים כמוכם! שיכחי מזה" היא אומרת, ומתחילה שוב לדקל את אותן מילות כישוף, וכעת האנימה שלה מגיע לרמה המקסימלית, בוערת בעוצמה כשלב מדמם ואדום ובוא תקוע סכים עולה מעל ראשה, מושך את העין, והמצח שלה מלא דם הממלא את פרצופה באופן מזביע ונורא. "תמותי. את והדיפלומטיה שלך".
OUT
דארט, בכנות שאני שוב לא יכול להתעלם מהעובדה שהדמות שלך היא ליקוי חמה, ועדין היא לא השביע בשום שבוע את המעגל. אם היא הייתה משביע אז סביר להניח שעגור שחור לא היה מצליח לגעת באיש, והשבוע הייתה פוצעת אותו במקום את שושנה ועגור. יתר על כן, השבוע הייתה מונעת משליח השמיים לבגוד כמו שכפי הנראה הוא עשה, ועוד אלף דברים. יותר מזה, אני חייב להזכיר לך כעת- שום רוח לא יכולה לגעת בשושנה שחורה, אלה אם היא תקפה קודם. מה שאומר שלמעשה איומה של אבירת המוות עם רוחות הרפאים ע\הם איומי סרק. צריך פשוט לחשוב על זה היטב. בסופו של דבר למה כבר ישמשו תעצומות דיפלומטיות? למצבים כגון אלה יותר. תעצומות נוכחות אשר גורמות לכך שלא יהיה אפשר לפגוע באופן פיזי בדמות, ודברים כאלה. קרבות חברתיים זה בממלכה, לא כאן.

בגלל זה אני חייב לדבר איתך על כמה דברים קטנים במסן..
in
שושנה נאנחת "תקשיבי, לי טוב !!" היא צועקת ,ובועטת בפניה של אבירת המוות.
"אני מנסה לעזור לך ! " היא לוקחת את חרבותיה "תקשיבי לי ,טוב !! נמאס לי מזה ,פשוט נמאס לי ! אני מנסה להיות טובה אליך ! אני מנסה לגאול את נשמתך ! אבל את מודה לי ככה? תקשיבי לי טוב, אני מקווה ששרי המוות שלך, ירחמו אליך כי עכשיו אני לא !" .
היא מכוונת את חרבותיה לפצע המדמם ,"יש לך מילים אחרונות ?" שושנה זועמת, פראיות נשקפת מעיניה, צד חבוי אשר היא ניסתה להסתיר משתחרר, זעם עצום פורץ מתוכה ,ובצעקה אחת היא תוקעת את חרבותיה בדיוק מושלם בתוך הפצע של אבירת המוות "תתבוססי בדמך מכשפה".
out
טוב אין לי כוח לשכנע את אבירת המוות, היא פשוט משתמשת במצוינות ראשונה, מוסיפה 8 קוביות מה שיוצא מאגר 16 .
ואני חושב שאם אבירת המוות במצב כזה גרוע ,זימנה רוחות רפאים, ונכשלה בכישוף, באמת יש לה איך לברוח ?

IN
אבירת המוות מחייכת. שושנה מזהה את טיפשותה בזה שהיא בעתה באבירת המוות- היא שחררה את הרוחות מהשבוע. שושנה מספיקה לתקוף, המהות סביבה, רק בשביל שאבירת המוות תעתיק את מקומה בשנית. "הרגו אותה" היא מצווה בקול מוחלט.
היצורים שסביב מחייכים, וכעת שושנה רואה אותם- שלושה יצירי אימה מכוערים החוסמים את דרכה. הם כמעת יצורים חיים, אך הילה נרקומנסית אופפת אותם מסביב בעוצמה מפחידה. תלוי להם על הגב גרזן, ובידם הם אוחזים בגרזן מוט. חיוך זדוני של מוות עולה על פניהם השחורות, בעוד האפלה אופתת סביבם. בלתי גשמיים לחלוטין, הם שולחים את היד האוחזת בגרזן המוט, ומכים. הם מכים במהירות כזאת עד שלרגע הם חודרים לעולם החיים, ומכתם מגיע לשושנה שחורה.

in
"לכול הרוחות איתכם,לכול הרוחות אם כולכם!" שושנה שולפת את חרבותיה מהאדמה, וחוסמת כול אחת מהתקפות הגרזנים, בעזרת חרבותיה המוצלבות .
בעודה זוהרת באופן מושלם ,הנמר שמהווה את מהותה ,מופיע לצידה, שואג על יצורי הלילה, אם אורו המתחזק של השמש.
out
ד"מ חסימה זריזות+קפא"פ+מצוינות ראשונה 8 קוביות+הגנה 2= ד"מ 18 (המאנות הקפיות )

אנשים, היתקדצתם 3 עמודים ביומיים! ועוד בשישי-שבת!, בחייאת ראבאק, בשישי שבת תורידו קצת קצב כי אני בדרך כלל לא בבית....
:mrgreen:

"אוך, זה מעצבן! זה כולכך מעצבן! שמש נשחטת שם מאחורה, ובינתיים, אנחנו יושבים פה ומדברים!"

טוב אני ודניאל המשכנו קצת
in
שושנה מקרבת אליה את האישה, "אני צריכה שתכניסי אותם אחד אחד, לפה דרך הדלת, תישבעי!" היא אומרת קולה אלוהי ומפחיד (אני מניח שהיא נשבעת) .
"כה נחתם" אומרת שושנה, ואז אומרת ללילך "נדבר אחר כך ,קודם כול יש לי כמה דמי דרקונים לטפל בהם." שושנה מתחבאת מאחורי הדלת, ואומרת"שלא תעזי להגיד, שאני פה" שושנה מתחבאת ,מנסה שדרך החלונות יראו כמה שפחות זוהר ,ויותר את האפלה של לילך .
כאשר דם דרקון נכנס ,היא טופסת בצווארו ,מוכנה לשסף את גרונו, בעזרת חרב צמודה לצוואר, ואומרת "תישבע שאתה עושה ,את כול מה שאני אומרת".
היא משביעה כול אחד מדמי הדרקונים שנכנס ,ולאחר מכן משביעה אותם במגוון שבועות ,שיתנו להם חופש, אבל שלא יתנו להם להגיד כלום לשליח "עכשיו תרפאו אותה " אומרת שושנה בפקודה .
out
זה פשוט אמצעי זהירות ,תגיד אם אני לא מצליח ,אם איזה דם דרקון.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה