• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

"טוב.." סם קם, נאנק, וחוזר להתיישב.
יש לי דז'וו... אך! למה הייתי כזה מטומטם?! טוב, כדי להוציא מהמצב את המקסימום..
"אני חושש שיש כאן עוד כמה דברים לא ברורים.. למה אנחנו צריכים למות? למה אתם לא יודעים שעגור לבן מת? האם המשכן קיים במקביל גם כאן וגם ביו-שאן? מה אתה? והאם אל הסודות הזה הוא אל שמיימי?"

עגור שחור שישב האזין במשך כול השיחה בין סם לרוח, כורע על בירכיו לפתע ושואל-
"אני לא מבין, מזאת אומרת אין לנו מה לעשות בנידון? יש לנו הרבה מאד מה לעשות בנידון, האשלה מה זה יגורם לטווח הארוך, וזה יגרום להרבה צרות, ואני מנסה להפסיק עם הצרות,אבל מכיוון שהשיתוף פעולה שאני זוכה לו הוא אפסי, אני באמת שלא יכול להתחיל לכפר על מה שעשיתי, ואגב סיטאש (כינוי לא חריף במיוחד שנאמר לרוחות לא גשמיות ולא יעילות, בשפת הלהבה של בעגה מזרחית למדיי, שמשמעותו "אוד"), אני חייב לציין, שאנחנו ממש מודים לך על עזרתך, אבל לפי מה שאתה מציג אין לנו שום סיכויי החלצות מצידכם, או מצידנו, לא כן? מה אתה מציע אם כן? מלבד מילים כמובן?"

אוח! אם רק הייתה לי פה את התה רפאים הזה! או בעצם, מעניין אם יהיה אפשר להשיג פה גישה לפראא

"ואגב ידידי, הוא שואל כמתעניין, יש לכם פה אולךי נוכחות פראא דיפלומטית? כמו בנקסוס אולי?, אני פשוט רוצה להבין אם הם מעורבים איכשהו... אפילו בצורה האיזוטרית ביותר... יש כזה דבר?"

אייסדרום, השליח של נקסוס זו דמות אגדית שומרת חוק של נקסוס. ניתן לנחש שהיא מאוד גרוע אם היא שומרת חוק, אבל יצא לה שם... של ישות רבת עוצמה מאוד.
פגשתם אותה באופן מוזר כשהייתם אצל מעניק הצל, והיא זאת אשר אמרה לנסיך השדים המופקד על הפסלים דדברים הקשורים לשבוע אליה נסיך השדים כבול שהתוצאה של דו השיח הייתה שנסיך השדים עזר לכם וקרע את הצורה למצוד הפראא. והשליח הזה קורא כל הזמן למעניק הצל- 'אדוני'.
IN
יציר הרוח ממצמץ. "אני אל, לשאלתך, גם אם אני נראה מוזר. ואני, בלתי גשמי כמו ששמתם לב, יכול לצאת, ולומר לאדוני. אדוני הוא המתנקש, והוא יוכל להגיע לכאן בסתר ולהיפטר מהלוחמים. אז, הישות השנהי מהמבצעים אשר לא כבולה לאל המשכן, שהיא ישות עוצמת המילים, תוכל לדאוג לכל העניניים הבירוקרטיים, להרוויח לנו זמן ולעצור את אל המשכן השמימי בעזרת מילים יפות ותרמיות, מה שיסכן אותה ברמה כה קיצונית, עד שזה יכריח אתכם לפעול באופן קיצוני אחרת גורלה וגורל אדוני יחרצו. בנוסף, המועצה השמימית הסכימה לתמוך בנו, ומרגע שתצאו מהתא הזה יתגשמו מולכם 20 רוחות אשר הן שומרי ראש פחותים, אם לדייק הם בדרגה 1, אבל הם יספקו לכם הגנה והתרעה, כי שלושה מהם בעלי חושי אזהרה קיצוניים, ושניים יסיירו קדימה. שתבינו, הענין עם הדרגות זה שכל חצר מורכבת מ-5 רוחות, כל רוח היא בדרגה ה-3, יש לכל רוח חמישה משרתים בדרגה ה-2, שלהם משרתים בדרגה ה-1. אני לדוגמא משרת של מי שאמרתי, אוני בדרגה 2, ויש לי שלשוה שומרים הראש הממתינים לי ממש כאן, רוח אחת שמשקיפה לודא שאיש לא מגיע, ורוח אחת שמעבירה את הקשר ומעדכנת את אדוני. אני מקווה שתעשו את הדבר הנכון ותסכימו לעסקה, וכך נחלץ אתכם מפה".

סם מקמט את מצחו "אתה לא נראה כמו אל." הוא מעיר, ומשנה נושא "אתם תצטרכו לבצע את זה בפרק הזמן הקרוב, או שהעניין יכול להידחות? שלא תבין לא נכון, תוכנית הבריחה נשמעת לי מצויינת (וגם כל הצד שלנו בעיסקה נשמע מתוכנן היטב וכו'), אבל אני מעדיף ליצור קשר עם שאר המעגל קודם בקשר לעניין, וחוץ מזה, יש לנו שבוע שלם לפני ההוצאה להורג, ונראה לי שהמקום הזה טוב לא פחות מכל מקום אחר להחלמה ואימונים (עיזבו את הקטע עם אבירי המוות האורבים והעובדה שהכלא נוצר ע"י אוטוכטון, בתכלס הם משאירים אותנו כאן שבוע לבדו, וזה זמן צויין לאימונים חיוניים) ואני רוצה ליצור קשר עם חבר שלי ביינתיים. עכשיו, כל אלי המילים היפות והשקרים כאן הם אלים שמיימים? או אלים ארציים של משהו? למה אתם מתעלמים בעקשנות משני הנעלמים כחלק מהעיסקה ולמה הסוכנות של אל המזימות רוצה להוציא אותנו להורג?"

OUT
בהתחשב בזה שלא עמדתי מול שום מצוד פראא שבו עזרו לנו(פעם אחת ברחנו בסופה, פעם שנייה ברחתי ברגל), אני לא מצליח להיזכר בדמות הזו.
IN
"טוב. נעלה." היא אומרת לשליח. "אבל תזהר שלא נתקל במארב, בסדר?"
ואז היא עולה, עם מחשבות שנתונות רק לאיך אפשר לדקור אותה כשהיא עוברת את הפינה.

IN
יציר הורח נאנח. "אני מתעלם כי אני שוכח מהם, כי זהו כוחו של אל הסודות והמזימות. הוא אל שמימי, כן. ויש רק שני אלים שמיים ואל ארצי בכל העיר הזאת- אל המשכן השמימי, אל הסודות והמרמות השמימי, ואל המשכן הארצי. בסופו של דבר כמה סוגדים לאל הבזיזה, שהוא אל שמימי אשר אין לו שום קשר לעיר(בשונה מאל התככים והמזימות, שהוא למעשה תחת פיקודו של אל התככים של המזרח, אבל הם לא אותו אחד, מה שמעיד על עוצמתו של אותו אל סודות), הוא אל הבזיזה של כל ארצות הבוזזים. כמה סוגדים לאל האסלה שלהם, אבל אלו לא כוחות אמיתיים. הענין הוא שאל המשכן הארצי זוכה בסגידה קיצונית מהעיר, כל ערב, סגידה אינטנסיבית, ויש שמועה על קורבנות אדם. עכשיו, הענין של אל המזימות הוא ענין חסוי לחלוטין[מפתיע]- אלי המשכן הם בברית עם משפחת אמיליו, ואל הסודות הוא עם משפחת ללוש, אשר חתמה בסתר על המון בריתות, בתור צעד נואש. מן הסתם היא לא תשרוד הרבה, כי היא חתמה על ברית אחת יותר מדי מן הסתם-עמכם. כעת היא תצטרך בקרוב מאוד לבחור במי היא תבגוד, וזו בדיוק הסיבה למה אמיליו לא מתערבים- הם נותנים להם להסתבך עם הנשגבים עימם הם רוצים לכרות ברית, \עד שאחד מהם יתעצבן ויפיל אותם. אני אישית מאמין שמשפחת ללוש הכניסה אתכם לפה, היא זאת שביקשה מאל המזימות והסודות, שלו זכות לבצע מעצרים סודיים, והוא כמו הסוכנות החשאית, אשר אל המשכן השמימי החליט שאל הסודות הזה יעשה את טובת העיר בסופו של דבר, ולמרות שהוא יעשה את טובתו האישית, כדי למנוע ממנו להתמרד, ובכך למעשה לקחת את הסיכון שיהיה שיוויון בחצר האלים, אשר לה הרי יש שני קולות, מה שיהיה הכי גורלי כאן, אל המשכן השמימי משתדל לרצות את אל המזימות. אני מאמין שבא לכאן מישהו שרוצה במותכם והסכים לשלם למשפחת ללוש, או לחלופין שהם רוצים בבזיזת כספכם, מה שלא נראה הגיוני מכיוון וסם שלנו כאן עדין נושא עימו את הכיכרות שלו, וכנראה שללוש יתנו חלק לאל הסודות. את זה אני מסיק מכך שלאל הסודות אין שום סיבה נראת לעין, ושלמשפחת ללוש יש 4 בריתות שונות עם 4 נשגבים אחרים מלבדכם, מעגל הסולארים, עגור שחור עגור לבן שמש ירחים ואתה סם. במקרה, אחד המשרתים שלי, מי שכעת מעביר את המאורעות לאדוני, במקרה נכח בעת ביצוע אחד הבריתות. הוא הסתתר בגג בעת ששתי דמויות מבורדסות נכנסו פנימה וחתמו עסקה עם אותו קולינס. העסקה היה מתוסבכת, והמרגל שלי אמר שכולשהי הגנה מונעת ממנו לספר עד הסוף, אבל עכשיו אתה אומר אבירי מוות, והלא אחד משומרי הראש שלי אשר היה בחוץ ראה אותך נלחם בפלדת נשמות אשר אותה אנחנו כאן כבר מכירים מברית קודמת, ועל כן אני מניח שללוש למעשה חתמו עימם עסקה, וביקשו טובה מאל הסודות והמזימות, שנתן לאותו דם דרקון שעומד שם בחוץ עם רומח אימים את הזכות לאסור אנשים, ולדרוש מהחצר המבצעת עזרה, אלה עם מישהו מחצר הרוחות יתנגד. צר לי לומר לך עגור שחור, שבאופן מיידי החצר המבצעת היייתה מחוייבת לדעת, אבל קיבלה את אישור חצר האלים, ולכן היה מיידית רוב, ולכן אחד מהם, האחד הלוחם, הלך עם 25 משרתיו(5 משרתיו ו-5 משרתים לכל אחד מהם), והם השתלטו על עגור שחור, לאחר שהוא הפך 15 מהם ללא גשמיים. המידע כאן זורם במהירות אתם יודעים. כך או כך אני חוזר ואומר, שאם תצליחו להכניע את אל המשכן הארצי, ולהצליח להגיע לחדר אבן המוקד, תוכלו לקחת משם את אבן המוקד, ולהתכוונן למקום! מה יותר טוב מזה לדעתכם? אם תעשו זאת בזריזות מספקת לאל המשכן השמימי לא יהיה זמן כלל לעשות משהו! ואז לחצר האלים יהיה רק שני קולות, ונחליט בהצבעה להדיח את 3 המשועבדים בחצר המבצעת, ואז יהיה לחצר האלים רק קול אחד! ואז גם נוכל בהצבעה טובה לבטל את הסגידה לאל המשכן הארצי, מה שיגרום למעשה לאל המשכן השמימי לדעוך לו לאיטו" חיוך אכזרי מופיע בגוש הערפל "אל המשכן יאבד כמות אדירה של מהות, כוח רצונו יחלש, ואת מקומו יחליף אל הסודות והתככים, שהוא בתור אל סודי לא יעשה בעיות בנושא של סגידה, שכן אל הסודות הוא אחד שמעת סוגדים לו, אבל אלה שסוגדים לו משועבדים לו באמת ובתמים, כך שלכולם זה יגמר טוב! וכך תוכלו לתקן את עוול העיר! ומרגע שחצר הרוחות תחזור לעוצמתה הנורמלית, מכיוון ולמשפחת אמיליו וללוש אין דבר להציע לנו, חצר המשכן, אלה רק לאלים, אז נוכל לאזן את דמי הדרקון, לנטרל אותם, ולהחזיר את האיזון.
שלא לדבר על כך שאל המשכן השמימי מתכנן לבנות משהו גדול ומפחיד! אתם חייבים להסכים! אנא, הסכימו ותוך 24 שעות אני מחלץ אתכם! ולא, יותר זמן לא עולה בחשבון, כי ברגע זה אנו מסתכנים שמישהו מאזין לנו!"

איינידאומה מטפסת במדרגות הלולניות, ועוצרת בהלם כשהמראה נחשף לפניה במכה אחת- היא מסתכלת בזעם על שטותה- למרות כל דריכותה הקיצונית, היא לא הצליחה להבחין בפתח בקיר, שממנו יוצא דםדרקון אוחז דייקלהב ברקת. מול איינידאומה, נעמדים במכה אחת שתי דמויות- האחת אוחזת רומח אימים עשוי ברקת, והשניה היא אחת הדמויות המבורדסות אשר נראו כבר. יש בצד מעין... קיר עשוי ברקת?!
האנשים קמים, והדמות המבורדסת בוהה בשליח השמיים. "מה אתה עושה פה?" שואלת הדמות המבורדסת. "מה שאני לא עושה פה, תפסו אותה" אומר שליח השמיים ומצביע על איינידאומה, ונוסג אחורנית במהירות.
שני דמי הדרקון אשר מאגפים את איינידאומה מצייטים כאילו הם מכונות, בעוד הדמות הלבושה ברדס מהנהנת ושולחת את ידה אל גבה...
OUT
אייסדרום, קיבלתה מהערנות 3 קוביות נוספות[שזה המון], ועדין יצא לך מרחק של בערך 4 הצלחות מהד"ק, וע"פ בדיקתי אין לך שום מצויינות... כך שאיינידאומה לא הבחינה בדם דרקון, ולכן כולם מופתעים, ולכן כולם מגלגלים הצטרפות לקרב כרגיל.

"שליח שמיים, נחש בוגדני ופחדן. תעשה את העבודה שלך, ואל תזרוק אותה על לטאות." היא אומרת, ואז מתחילה לקלל אותו בכל מילה גסה אפשרית בשפה העתיקה, בשילובים שלא יעלו על הדעת בין שדים, צינורות ביוב מחלודה וחשופית מקיא של תינוקות.
META
וגלגול הצטרפות לקרב. אחרי שנכריע תור מי נוכל להתחיל להלחם.
מגלגל 5 קוביות(אלא אם הערנות נתנה לי תוסף, ואז תגלגל את התוסף ותוסיף אותו פה)
4 הצלחות.

תוסף קוביה אחת מערנות... סך הכל נאדה.

מקצב הקרב הוא 4:
טיק 0- איינידאומה.
טיק 1- שני דמי הדרקון.
טיק 2- שליח השמיים.
טיק 3- הדמות המבורדסת.
IN
"אני רק עושה את עבודתי השמימית" אומרת שליח בחיוך, כפי הנראה מרוצה מעל ומעבר למראה זעמה של איינידאומה.
OUT
תור איינידאומה, ואז מן הסתם כל שלושת הדב"שים.. ואז שוב יהיה כנראה תורה. והקרב מתחיל!

IN
שושנה מסתכלת ברחמים, על בני התמותה שמסביבה .
הם יכולים למות כולם ,ולהפוך את כול העיר הזאת לארץ צללים ,ולאל המשכן הזה לא יהיה אכפת ,אבל זה רק יגרור כאוס ואנרכיה ,אני חייבת לעזור לו אפילו אם הוא לא רוצה.
"תראה אדוני,אנשי העיר רואים אותך כעריץ,מישהו שכופה את עצמו אליהם.
אם תיתן לי לעזור לך,אני אוכל לגרום להם להעריץ אותך,לאהוב אותך ,לסגוד לך,הכוח שתפילות יכולות לתת הוא אדיר.
ויש פה כול כך הרבה אנשים,אם רק תגרום להם לחשוב אליך אחרת,כוחך יוכפל כפליים תוכל לעלות ליו שאן ,לעזוב את המקום הזה " היא אומרת, להט נראה בעיניה ,היא יודעת על מה היא מדברת.
ואז היא נותנת לאל המשכן את ידה "אז מה אתה אומר שותפות ? אתה תעזור לי ואני אעזור לך ?"

דניאל, אני רוצה לברך אותך רשמית, המשחק שלך הוא המשחק הכי מתוסבך שראיתי בחיים XD
IN
סם מרים גבה, ויוצר עם שפתיו את המילים הדוממות: מי מאזין?

(מחשבות-)

אייזה בלגאן! חסרים כל-כך הרבה חלקים בתמונה שזה פשוט מדהים! למה שאל שמיימי יתעניין בעיר הזו אם לא בגלל המשכן? מה בונה אל המשכן השמיימי? והאם העלה הכופה את הרוחות הוא סיידי..
וזה אחרי שרשרת (לשלשת?) נאומים ארוכים ומתוסבכים שהייתי מוכן למכור את סבתא שלי (מי היא בכלל?) בתמורה ליכולת לדעת מה היא האמת מתוכם ומהם השקרים...
וכן מר אל קריאת המחשבות השמיימי, יש שם שקרים.
תפילה אולי תעזור? הו ידידי אלוהי שמטפל בכספים שלי שם בנקסוס על כל השקעותיה! אל ההשקעות הכביר של נקסוס! תן לי את הסודות הביוקרטיים הנחוצים כדי לצאת מעסק הביישש הזה!!
אמן...

"אוח לעזאזל! אתה חייב לדבר בבצורה קצת יותר תמציתית! אתה מדבר פה עם שכיר חרב, לא עם בירוקרט קיסרי מלוקק! אני מצטער שאני כועס, אבל אני אולי אסכים לעיסקה בתנאי אחד, האם תוכל לארגן לי כאן איזה תה רפאים? זה יעזור במידה שלא תיאמן ממש, ולא ענית על השאלה שלי, יש בעיר נציגות פראא כול שהיא?, אולי נציגות לא רשמית?"

IN
יציר הרוח מושך בכתפיו. "היי! אתה לא מבין בעיה שלך! יש במאה ממלכות נציבות של פראא, עליה שולטים שני בני פיה דיפלומטיים ובן פיה לוחם. ולא, אין לי תה רפאים בטווח יד, אבל נראה לי שאני יכול להשיג לך אחד. היי! מה זה? השומרים שלי צורחים לי באוזן שהם מרוקנים את כל המהות שלהם באיזו הגנה..."
באוויר מופיע לפתע, איש עסקים לבוש חליפה טובה אשר רגליו הם ערפל, וכולו הדר ו... הוא מכובד.
"היי סם."
"איך אני שונא תפילות בלב, הן לא נותנות בכלל מהות! שמע סם, בעזרת טובות מחברים טובים ומאמץ רב הצלחתי לגרום לכך שתזקק אך לתפילה קטנה למדי כדי לזמן אותי, והנה באתי. המניות שלך נפלו, אתה אחלתה אותה בגדול, כולם בערך שמעו את השם שלך והסידראלים אומרים שהם מתכננים לשלוח תגבורת למצוד הפראא. הפסדנו כרגע בערך 15 כיכרות כסף, אתה תצטרך לצמצם את הכל, לא מוכנים למכור לי את סם האלים הזה, למרות העיסקה, ובשביל שלא יערפו לי את הראש בשל חובות שהופיעו פתאום איבדתי את כספך. שמע, אני מצטער מאוד. אגב, מה זו הייתה המהות ההיא שניסתה לעצור אותי מלהגיע?" אומר במהירות אל ההשקעות של נקסוס לסם מנדז.
"אגב, איפה אנחנו?"

OUT
תזכורת(כדי שכנגיב אז נוכל לראות ברשימה במקרה והקרב יערך הרבה, מה שאני מנחש שיקרה עקב היכולת של איינידאומה להפעיל הגנות מושלמות[למזלה])-
מקצב הקרב הוא 4:
טיק 0- איינידאומה.
טיק 1- שני דמי הדרקון.
טיק 2- שליח השמיים.
טיק 3- הדמות המבורדסת.

אה כן, רועי, עקרונית בשל אל ההשקעות של נקסוס יום אחד המשאבים שלך עשויים לקפוץ פתאום ל-5, אבל כרגע, סורי. ערך המשאבים שלך ירד באופן פתאומי ל-3.
ולפני שאתה פונה אלי בהאשמות- א. מחר זה יכול לקרות הפוך. ב. תזכור שיש לך רקע יריבים שנתן עוד נקודות רקע, ועדין יש לו השפעה :twisted:

"הי נקסי מה נצ'מע?" אומר עגור בקול מאנפף. סתם...

:mrgreen:

"ומי אתה אדוני? הא! אתה בטח הפתרון של סם, עגור שחור" מושיט יד ללחיצה, "עכשיו" הוא פונה אל סאש, "יש סיכוי שתארגן לי את התה הזה לפני שיתחילוצפה קרבות, זה פשוט יעזור בצורה שאתה לא מבין"
הלוואי שאני צודק, אבל אם כן אנחנו בחוץ!

אתה חייב לזרות לי מרח על הפצעים, הה :) ?

אלמלה לא היה יוצא לו מזה כלום הייתי בטוח שהוא עושה ממני צחוק..
אבל למרבה הצער, הוא לא עושה צחוק מהעבודה.

סם נאנח, נשען לאחור "אני אשתדל לערוך כמה מסיבות לכבודך כשיהיה קצת זמן (הצטרפה לאחרונה למעגל נגנית מהממת), ואשתדל לחסוך קצת הוצאות בזמן הקרוב. אנחנו בכלא עתיק שבנה אוטוכטון בתוך משכן שהאל שלו תפס אינטיליגנציה. המהות שחשת הייתה יציר המהות הז שטוען שהוא אל שמרחף לצידך שהעוזרים שלו ניסו להגן עליו. נא להכיר- שליח מדרגה שניה של הרשות המבצעת של חלק שעוד לא הושחטח ע"י אל המשכן השמיימי בחצר הרוחות המקומית- אל ההשקעות של נקסוס. אל ההשקעות של נקסוס (ישתבח שמו וירויח מלא כסף)- שליח מדרגה שנייה של חצר הרוחות המקומית שוען שהוא אל והציע לנו עסקה שכוללת (בצד שלנו) תכוונות למשכן או חיסול של אל המשכן השמיימי ו(בצד שלהם) שיחרורנו מהכלא." הוא קם וצביע על פצעיו "זה מאביר מוות שעומד במסדרון בחוץ ברשות אל התככים והמזימות התת מזרחי" ועל פצעיו של עגור "ממצוד הפראא וחצי מחצר הרוחות המקומית בערך."
עכשיו ניתן לאלוהים לעשות את העבודה ונקווה שנצא מזה בחיים...

IN
"מה?! אוקי, שמע. אני מניח שאתה לא יודע, אבל יש סיבה למה הצלחת לזמן אותי- אתה בודאי יודע מי אלה סיעת הזהב, טוב, הם הניחו שנהיה בני ברית יעילים זה לזה וארגנו זאת. אז אני אלך ברגע זה, אני אלך ליו-שאן, ומשם אלך ישר אל המפקדה שלהם, איפה שגדלתה, ואזעיק עזרה! או שיש דרך אחרת? כי אבירי מוות ממש מפחידים אותי! הם כמוכם, רק מאומנים נגד יצורים בלתי גשמיים ובעלי תמיכה ועתקים בעלי עוצמה לה מעולם הזה. טוב עוד משהו או שאלך?"

אל המשכן מחוויר מול שושנה שחורה. "תראי... אני באמת רוצה. אני אוכל להפנות אותך למי שכבל את כל ההסקעות בעיר הזאת, באמת! מי שתכנן הכל וכל זה. שמו... אני לא מצליח להיזכר! זה הוא, את זה אני זוכר, אבל שמו! משהו... ב'ש'... ואז 'ל'... של של של שלי! ממשיך ב'י'! שלי שלי שלי... אני לא זוכר ממש."

סם מהנהן "תגיד לחברה שם בסיעה שיזכרו את חצר הרוחות, אבירי המוות, האלים השמימיים, הנאבקת השמיימית, שליח השמיים הזהוב, העלה השולט ברוחות (מכוון עתיד?) ואת המשכן כשהם מתכננים תוכניות. שהכפתור האדום במסדרון בחוץ מפעיל רצף קירות בלתי נראים, שיצורים בלתי נראים ברורים לעיני השומרים, ושהם יוכלו לצפות לעזרה מצד אלו מאיתנו שעדיין מסתובבים בחוץ לגבי שיחרורנו, שינסו בעצמם לשחרר אותנו בלי קשר. אנחנו לא רוצים פה שתי משלחות חילוץ שונות שלא יודעות אחת על השנייה." הוא ממצמץ "אה כן, ותסדר לי פרח רפאים, טוב (לא התה, פרח יספיק)? עגור כאן טוען שזה מאוד יעזור לו. בהצלחה, ומי יתן ואל ההשקעות של נקסוס יהיה איתך בכל אשר תלך" הוא קורץ.
"אז מה הבוס שלך אומר על זה, מי שטוען שהוא אל?" שואל סם את יציר המהות.
הרגע שלפתי אס מהשרוול.
אבל אני חושש שיש להם ג'וקר...

IN
אל ההשקעות של נקסוס אומר- "אני לא נוהג להתגשם כה רחוק מביתי, ואדרוש ממך אחוזים גדולים יותר בהרבה בפעם הבאה שאראה אותך וגם אחזר על פרח הרפאים שעלה לי יקר" הוא אומר, ומניח על הריצפה- פרח רפאים! "אני תמיד נושא איתי דברים יעילים מהסוג הזה, למקרה שאתקל במתים. בעיקר מאז ששמעתי מהאל החוזה על כוס תה שנתקלתם ברוחות רפאים" הוא מוסיף, ומאבד את הגשמיות, אך עדין נראה, הוא עובר דרך הקיר, ונעלם.
יציר הרוח מהנהן. "לא ידענו שאל ההשקעות של נקסוס הוא חבר שלך. הוא מוכר למדי כאן בחצר הרוחות, מכיוון ואנחנו, חלק ממאה ממלכות, שהרי שהיא עיר חקלאית לגמרי. אנחנו כאן העיר הקרבית בעלת העוצמה הקרבית והנשגבים בכמויות היחידים בכל מאה הממלכות, ויכולנו להיוןת שליטים אילו רצינו. במקום זה אנו נותנים לשאר הערים במאה ממלכות לגדול ולתפוח, לגדל תבואה ואז אנחנו שודדים אותם. למאה הממלכות בסך הכל יש קשרי מסחר רבים, והם הגיעו לנקסוס כמובן, לגילדה. אל ההשקעות של נקסוס הוא בן ברית של ז'ורן, שהיא העיר הגדולה ביותר במאה ממלכות, והיא מבוצרת בחומה ועליה 15 קשתים נשגבים ודמי אלים, והעיר היא בקצה מאה ממלכות, קרובה מאוד להצטלבות הנהרות הגדולה, והבעיה שלנו שם זה שיש שם המון דמי אלים, יסודנים, אלים וגם מעת דמי דרקון, ואפילו יש שמועה על נשגב שמימי כולשהו. ברגע זה ממש המקשר שלי שולח הודעה לאדונך. אני עצמי אראה מה אוכל לעשות, למרות... שנראה לי שאני שומע שהולחים מכות מעבר לדלת".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה