IN
יציר הורח נאנח. "אני מתעלם כי אני שוכח מהם, כי זהו כוחו של אל הסודות והמזימות. הוא אל שמימי, כן. ויש רק שני אלים שמיים ואל ארצי בכל העיר הזאת- אל המשכן השמימי, אל הסודות והמרמות השמימי, ואל המשכן הארצי. בסופו של דבר כמה סוגדים לאל הבזיזה, שהוא אל שמימי אשר אין לו שום קשר לעיר(בשונה מאל התככים והמזימות, שהוא למעשה תחת פיקודו של אל התככים של המזרח, אבל הם לא אותו אחד, מה שמעיד על עוצמתו של אותו אל סודות), הוא אל הבזיזה של כל ארצות הבוזזים. כמה סוגדים לאל האסלה שלהם, אבל אלו לא כוחות אמיתיים. הענין הוא שאל המשכן הארצי זוכה בסגידה קיצונית מהעיר, כל ערב, סגידה אינטנסיבית, ויש שמועה על קורבנות אדם. עכשיו, הענין של אל המזימות הוא ענין חסוי לחלוטין[מפתיע]- אלי המשכן הם בברית עם משפחת אמיליו, ואל הסודות הוא עם משפחת ללוש, אשר חתמה בסתר על המון בריתות, בתור צעד נואש. מן הסתם היא לא תשרוד הרבה, כי היא חתמה על ברית אחת יותר מדי מן הסתם-עמכם. כעת היא תצטרך בקרוב מאוד לבחור במי היא תבגוד, וזו בדיוק הסיבה למה אמיליו לא מתערבים- הם נותנים להם להסתבך עם הנשגבים עימם הם רוצים לכרות ברית, \עד שאחד מהם יתעצבן ויפיל אותם. אני אישית מאמין שמשפחת ללוש הכניסה אתכם לפה, היא זאת שביקשה מאל המזימות והסודות, שלו זכות לבצע מעצרים סודיים, והוא כמו הסוכנות החשאית, אשר אל המשכן השמימי החליט שאל הסודות הזה יעשה את טובת העיר בסופו של דבר, ולמרות שהוא יעשה את טובתו האישית, כדי למנוע ממנו להתמרד, ובכך למעשה לקחת את הסיכון שיהיה שיוויון בחצר האלים, אשר לה הרי יש שני קולות, מה שיהיה הכי גורלי כאן, אל המשכן השמימי משתדל לרצות את אל המזימות. אני מאמין שבא לכאן מישהו שרוצה במותכם והסכים לשלם למשפחת ללוש, או לחלופין שהם רוצים בבזיזת כספכם, מה שלא נראה הגיוני מכיוון וסם שלנו כאן עדין נושא עימו את הכיכרות שלו, וכנראה שללוש יתנו חלק לאל הסודות. את זה אני מסיק מכך שלאל הסודות אין שום סיבה נראת לעין, ושלמשפחת ללוש יש 4 בריתות שונות עם 4 נשגבים אחרים מלבדכם, מעגל הסולארים, עגור שחור עגור לבן שמש ירחים ואתה סם. במקרה, אחד המשרתים שלי, מי שכעת מעביר את המאורעות לאדוני, במקרה נכח בעת ביצוע אחד הבריתות. הוא הסתתר בגג בעת ששתי דמויות מבורדסות נכנסו פנימה וחתמו עסקה עם אותו קולינס. העסקה היה מתוסבכת, והמרגל שלי אמר שכולשהי הגנה מונעת ממנו לספר עד הסוף, אבל עכשיו אתה אומר אבירי מוות, והלא אחד משומרי הראש שלי אשר היה בחוץ ראה אותך נלחם בפלדת נשמות אשר אותה אנחנו כאן כבר מכירים מברית קודמת, ועל כן אני מניח שללוש למעשה חתמו עימם עסקה, וביקשו טובה מאל הסודות והמזימות, שנתן לאותו דם דרקון שעומד שם בחוץ עם רומח אימים את הזכות לאסור אנשים, ולדרוש מהחצר המבצעת עזרה, אלה עם מישהו מחצר הרוחות יתנגד. צר לי לומר לך עגור שחור, שבאופן מיידי החצר המבצעת היייתה מחוייבת לדעת, אבל קיבלה את אישור חצר האלים, ולכן היה מיידית רוב, ולכן אחד מהם, האחד הלוחם, הלך עם 25 משרתיו(5 משרתיו ו-5 משרתים לכל אחד מהם), והם השתלטו על עגור שחור, לאחר שהוא הפך 15 מהם ללא גשמיים. המידע כאן זורם במהירות אתם יודעים. כך או כך אני חוזר ואומר, שאם תצליחו להכניע את אל המשכן הארצי, ולהצליח להגיע לחדר אבן המוקד, תוכלו לקחת משם את אבן המוקד, ולהתכוונן למקום! מה יותר טוב מזה לדעתכם? אם תעשו זאת בזריזות מספקת לאל המשכן השמימי לא יהיה זמן כלל לעשות משהו! ואז לחצר האלים יהיה רק שני קולות, ונחליט בהצבעה להדיח את 3 המשועבדים בחצר המבצעת, ואז יהיה לחצר האלים רק קול אחד! ואז גם נוכל בהצבעה טובה לבטל את הסגידה לאל המשכן הארצי, מה שיגרום למעשה לאל המשכן השמימי לדעוך לו לאיטו" חיוך אכזרי מופיע בגוש הערפל "אל המשכן יאבד כמות אדירה של מהות, כוח רצונו יחלש, ואת מקומו יחליף אל הסודות והתככים, שהוא בתור אל סודי לא יעשה בעיות בנושא של סגידה, שכן אל הסודות הוא אחד שמעת סוגדים לו, אבל אלה שסוגדים לו משועבדים לו באמת ובתמים, כך שלכולם זה יגמר טוב! וכך תוכלו לתקן את עוול העיר! ומרגע שחצר הרוחות תחזור לעוצמתה הנורמלית, מכיוון ולמשפחת אמיליו וללוש אין דבר להציע לנו, חצר המשכן, אלה רק לאלים, אז נוכל לאזן את דמי הדרקון, לנטרל אותם, ולהחזיר את האיזון.
שלא לדבר על כך שאל המשכן השמימי מתכנן לבנות משהו גדול ומפחיד! אתם חייבים להסכים! אנא, הסכימו ותוך 24 שעות אני מחלץ אתכם! ולא, יותר זמן לא עולה בחשבון, כי ברגע זה אנו מסתכנים שמישהו מאזין לנו!"
איינידאומה מטפסת במדרגות הלולניות, ועוצרת בהלם כשהמראה נחשף לפניה במכה אחת- היא מסתכלת בזעם על שטותה- למרות כל דריכותה הקיצונית, היא לא הצליחה להבחין בפתח בקיר, שממנו יוצא דםדרקון אוחז דייקלהב ברקת. מול איינידאומה, נעמדים במכה אחת שתי דמויות- האחת אוחזת רומח אימים עשוי ברקת, והשניה היא אחת הדמויות המבורדסות אשר נראו כבר. יש בצד מעין... קיר עשוי ברקת?!
האנשים קמים, והדמות המבורדסת בוהה בשליח השמיים. "מה אתה עושה פה?" שואלת הדמות המבורדסת. "מה שאני לא עושה פה, תפסו אותה" אומר שליח השמיים ומצביע על איינידאומה, ונוסג אחורנית במהירות.
שני דמי הדרקון אשר מאגפים את איינידאומה מצייטים כאילו הם מכונות, בעוד הדמות הלבושה ברדס מהנהנת ושולחת את ידה אל גבה...
OUT
אייסדרום, קיבלתה מהערנות 3 קוביות נוספות[שזה המון], ועדין יצא לך מרחק של בערך 4 הצלחות מהד"ק, וע"פ בדיקתי אין לך שום מצויינות... כך שאיינידאומה לא הבחינה בדם דרקון, ולכן כולם מופתעים, ולכן כולם מגלגלים הצטרפות לקרב כרגיל.