• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חדשות הכרוז מהדורת עשור למשחק התפקידים Symbaroum

הליגה החופשית הכריזה על מהדורת העשור למשחק התפקידים Symbaroum - משחק פנטזיה אפל במערכה ממוקדת.
רכשתי את ספר הבסיס המקורי, והוא נראה לגמרי אחלה, אם כי לצערי עד היום לא יצא לי לשחק בו.
מה שגרם לי להרים גבה, זה ההכרזה של הליגה החופשית שעם המהדורת החדשה הם מפסיקים להפיק במקביל גרסאות באנגלית ובשוודית, אלא עוברים לפרסם את השיטה רק בשוודית. אני לא יודע מה גודל השוק בשוודיה, אבל זה קצת מפתיע ואולי מאכזב שממקדים את התחביב בשפה אחת.

למי שמחפשת שיטות אפלות עם מערכה מצוינת, שווה בהחלט לעקוב אחרי עמוד מימון ההמון: https://www.kickstarter.com/project...-rpg-revised-core-books-and-setting-expansion
1776785229286.webp

מה שגרם לי להרים גבה, זה ההכרזה של הליגה החופשית שעם המהדורת החדשה הם מפסיקים להפיק במקביל גרסאות באנגלית ובשוודית, אלא עוברים לפרסם את השיטה רק בשוודית. אני לא יודע מה גודל השוק בשוודיה, אבל זה קצת מפתיע ואולי מאכזב שממקדים את התחביב בשפה אחת.
יש מקור לדבר הזה? כאילו במימון המון עצמו הם מדברים על ספרים באנגלית.
ומהדורת העשור? זה עשור ליציאה הבין לאומית באנגלית (בשוודית זה היה שנתיים קודם).
kickstarter page אמר/ה:
The Symbaroum Anniversary Kickstarter will be launched on May 19, 2026, and you can sign up to follow the project here. The main attractions of the campaign are four hardcover volumes in English, richly illustrated by Martin Grip and Gustaf Ekelund. More information on featured items will be presented at the launch.

מחכה לראות מה בדיוק התיקונים שהם הולכים לעשות, אם הם ישפרו גם חוקים או שזה רק ארגון מחדש של השיטה.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה