• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

"הולכים מכות? מי הולך מכות?" סם קם (מעשה קשה בבירור) "סולארים? סיידריאלים? אבירי מוות? דמי.. מה אני מקשק?" הוא אוסף את פרח הרפאים מהרצפה ומתיישב בפינה, נראה אומלל ומסכן מאוד..
"אתה מסתתר כשהדת נפתחת למקרה שזה עוד חבר מעגל שהיה מספיק מפגר כדי להכנס לכלא מרצונו, כן?" הוא מעביר מבט לעגור "שמע, אנחנו במצב על הפנים, ואביר המוות בחוץ מאוד מאוד מהיר, אז תישאר כאן, בסדר? הוא כמעט הרג אותי בפעם הקודמת, ולך אפילו אין שריון! אז נשמור את הפריצה החוצה לזמן קצת יותר טקטי, ס'דר?"
מעניין, אל ההשקעות של נקסוס (ישתבח שמו וכו' וכו') אפילו לא התייחס ליציר המהות המשונה הזה.
כשהסיידי בסביבה, אין דבר כזה צירופי מקרים...

OUT
אמממ... איך אתה תעשה סידור זמנים אם אני אצליח להביא את עצמי לתוך המיקום של שושנה שחורה/סם/עגור?
לי נראה שאתה תאלץ למשוך אותי באף.

והייתי מעדיף לעשות קרב במסנג'ר. קצר הרבה יותר.

שושנה קמה מהשולחן, ואומרת "נתראה" .
באותו זמן היא מתחילה לדבר קצת אם אנשי הנשף, מדברת במיוחד אם חברי משפחת ללוש .
פותחת בשיחות, נותנת למשפחת ללוש רמזים מתרימים, מנסה לתת להם להבין ששלטונו של אל המשכן לא טוב להם ,רמזים קטנים ועדינים היא שותלטת בסגנון ,של "ראיתה מה אל המשכן עשה ?" "חבל שהוא המנהיג וזה" אם הם באמת ימרדו בו, הוא יבין את הסכנה .
out
משקיעה כמה שעות שצריך" לדבר ביקורת הכופה איסור" כדאי לגרום למשפחת ללוש, לרצות למרוד באל המשכן.

"מה נעשה? פשוט מאוד. נתאם מכאן בחסות חצר הרוחות" הוא ניד בראשו לכיוון יציר הרוח "בריחה, תוך שאנחנו מתאמנים ומחלימים. אל תדאג בנוגע לסם שלך (אתה בטוח שאתה לא סתם מכור?) אני יודע לחלוט תה פרח רפאים. כרגע אנחנו פשוט מחכים שהקרב בחוץ יגמר והאביסל יתרחק. אז אוכל להתחיל בטיפול הרפואי שלך, אז שלי, ואז אני אחלוט לך את הפרח." הוא פונה אל יציר המהות "אני מאמין שתוכלו להקצות מספר רוחות פנויות כדי שנוכל לשמור קשר איתכם ועם חברי המעגל שבחוץ, נכון?"

IN
יציר הרוח מעיף מבט. הוא אומר משהו אשר הקול עצמו בלתי גשמי, ואתם לא שומעים תשובה. "זו סולארית, והיא נלחמת באביסל ממש מיומן. אני מתערב שהוא בסביבה הרבה, כי לפני רגע הוא הפעיל רצף עוצמתי קיבינימט. אני מקווה שהסולארית ההיא יודעת להילחם, אחרת הוא יסרוט אותה בטעות- ואז היא תמות מזיהום, למה נראה לי שיכולת האנטרופיה שלו עולה על זו של נפראק עתיק ומומחה. הסולארית היא עם קשת עוצמה אורכיקלקום, ושריון חזה- היא חברה ש'ך?"
OUT
אייסדרום, בנתיים תגיב כאן, וכשיצא להמשיך במסנצ'ר נמשיך במסנצ'ר. כרגע זה אתה הודעה של פעולתה, אני הודעה הכוללת את כל ההתקפות שלהם, אתה הודעה של כל הגנותיך, פעלוליך ותורך, אני תוצאות של כל מעשיך ואת תורם, וכן הלאה. זה לא יותר מדי, ואם יצא במסנצ'ר זה טוב, אבל בנתיים תגיב גם כאן.

סם חורק בשיניו "חרא."
זו שמש, זו חייבת להיות שמש, ויש לי בדיוק מספיק מהות כדי לא להספיק לפתוח את הדלת ולהתאבד בקרב מול האביסל, בדיוק פחות מדי כדי לשבת כאן בשקט בחושך..
אור האנימה שלו נכבה.
לשבת ולא לעשות כלום, לא להיות יכול להזיז למערך הקרב יותר מעלה הנידף ברוח..
היי..

הוא מרים את עיניו פתאום "היי, סאש, אתה יכול להשפיע על מה שקורה שם בחוץ?"

IN
"צר לי, אך אסור לי להתערב בענינים האלה, מכיוון ויש להם את אישור אל הסודות והמזימות. לא אוכל לעשות דבר." אומר בקול מצטער יציר הרוח.

IN
"אז תמסור את זה למפקדים שלך!" היא צועקת אל 'שליח השמיים'. כל האומנים בממלכה יכולים להגיד לך שסגול ושחור עם הצבעים של הנקמה. זמרים נודדים שרים על הבדים הסגולים של דם הדרקון שיצאה לבדה לתוך אזור פראא בשם אחיה, והאיכר הפשוט ביותר יספר על קללת הדבורים הסגולות, שזה מה שמגיע למארח ששופך את דם אורחיו על המלח שלו. כנראה שהם שכחו את הצהוב. עם מילותיה פורץ גל של אור מהגוף שלה, כמו פיצוץ של תותח מהות, ומקיף אותה
בצלליות הזהובות והכסופות שלה. סמל קאסטה סגול למעלה שהופך למוטמע בצהוב בחלקו התחתון בוער על מצחה, והשיער הכחול שלה מועף לאוויר מהכוח, ונראה שחור לחלוטין מול האור. הקשת השלופה מביאה את עצמה לגובה החזה של 'שמש הירחים', גובה שבו ניתן לראות את האוריכלקום עצמו מעביר מהות סגולה וכסופה נוזלית כמו עורקים על גבי השריון המעוצב.
חץ יחיד שוב מופיע בידה, לבן יותר משלג, ופשוט לחלוטין. חץ דק כקו יחיד, עם ראש חץ עבה רק בצורה חלקית לחלוטין. חוט הקשת נמתח שוב, לעוצמה כזו שקישוטי האוריכלקום שמחזקים אותו עוברים מהספירלות הארוכות שלהם לקווים ישרים, מתוחים בעצמם. העץ מתקפל ומאבד מגובהו כמעט כאורך זרת. "תן לי לתת לך את זה כתוב." היא מצליפה, יותר במהות מאשר במילים, כשעוצמת האנימה שלה בוערת לתוך החץ, משנה אותה לשילוב צבעים נוזלי משתנה של סגול, צהוב וכסף. צורה של דף נייר מגולגל עטוף בסרט סגול מופיע מעט מקדימה לזנב החץ. החץ משתחרר מהקשת במהירות לוע, ושוכח לאבד מהירות. האוויר עצמו נראה כאילו הוא שריון עשוי דפים שנקרע מול החץ, שהמהות הטהורה עושה את כיוונה אל השליח.

התקפת המהות מקפיצה את שליח השמיים בבהלה בלתי צפויה, חותכת את האוויר, אל שליח השמיים המקלל. "זו לא אשמתי" הוא נאנק, כשההתקפה פוגעת בוא בעוצמה מזעזעת.
שליח השמיים נופל, החץ המנוקב בלבו, שוטה דם, וראשו נופל אחורה ומאבד את הכרתו. מילותיו מהדהדות בעוד מוחו מפסיק לפעול- "זו לא הייתה אשמתי"
"זו כן." היא עונה.

שני דמי הדרקןו צועקים, ומזנקים על איינידאומה. האחד עם רומח האימים מרים את רומח האימים בעוצמה מזעזעת, ומעביר כמות אדירה של מהות דרך מכתו, הרומח שלו נע באיחוד מושלם עם הבריאה, ומכתו מגיע הישר אל איינידאומה.

מהצד השני, דם הדרקון מרים את הדייקלהב שלו וממלא אותו במהות, המגיע במהירות להתקפה.

"אין לי מריבה אתכם." היא אומרת ברצינות קרה, כמעט כמו המוזרות של האור העצום הנובע ממנה בלי להפיק חום. החלק הסגול, שבע מנקמה על בגידה, מפנה את מקומו כדי למלא בחזרה את 'שמש הירחים' בזהב. הם אומרים שהבריאה והגורל הם אחד. הם גם אומרים שמהות משנה את הגורל, משנה את הבריאה. כנראה שהאורקל המקומי יהיה זקוק להרבה מאוד זמן כדי להבין מה קרה לגורל של 'שמש הירחים', שכן הרגליים שלה דורכות על המהות של עצמה בצעד ראשון, והגוף שלה כאילו מפנה מקום להיות מהות כדי להחליק בין דמי הדרקון לקיר המדרגות, מכריחה את הנפת החרב שלהם לעבור דרך הקיר עצמו כדי להגיע אליה.

איינידאומה מזנקת הצידה, ודמי הדרקון בוהים בלהם מוחלט כשחרבם רוטת בידם, ואיינידאומה, מגחכת. זו התקפה? נשגב טיפש!
איינידאומה חומקת בקלות מההקפתה הראשונה, אבל ההתקפה השניה...
מגוחך פי אלף!
איינידאומה כמעת נוגעת באצבעותיה, רק מתוך שעשוע בלתי נמנע, בנשק האיטי... איטי כל כך!

"לא רע, ילדונת" אומר קולו של הדמות המבורדסת, קול גברי ועמוק, קול... מוזר.
הברדס מורד, ופנים רחבים ולבקנים מביטים עליה.
"אין לי מריבה גם איתך, אדוני." היא עונה.

הפרצוף רחב, והדמות שולחת את ידה ולרגע הכל דומם, כשאיינידאומה רואה את המהלך- מהלך סולארי, אך חיקוי נלעג. דייקלהב קוצר, אורכו מטר וחצי כמעת, עשוי מתכת שחורה נשלף איינידאומה מזהה את המתכת כפלדת נשמות, והנה מהמתכת ניבט אליה... השתקופתה? או שמה זהו פרצופו של ילד כלוא?
"זהו סופך" קובעת הדמות, קביע בלתי מעורערת, וחרבה נשלחת קדימה במהירות. מוות נראה בידו, כשהתקפתו מזנקת קדימה, ומהות נרקוטית ממלאת אותה במהירות. "תוכלי קש!" הוא אומר, כשהתקפתו מחפשת אחריך... אחר החיים לקחתם.

על מצח הדמות עיגול ריק אדום כדם, חיקוי נלעג ונורא של סמל הלילה של הסולארים. הסמל מדמם במהירות בלתי פוסקת, בלי יכולת לעצור את הדימום, והדם נשפך על פניו של האביסל, יוצר לו מראה נורא ואיום.

איינידאומה מסתכלת סביב, ורואה בהלם- קדמון! עוד אחד! ישנו קדמון העומד בחדר, נסתר מעין רגילה, ובוחן את הכל. ויש עוד קדמון, אשר עומד ליד דלת הברקת, ופעם ברגע נעלם לתוך החדר, ויוצא ממנו. שניהם נראים כרוחות ממש פחותות.

איינידאומה נזכרת במה שהיא למדה על האביסלים ממורה- 'האביסלים הם חיקוי לסולארים, חיקוי נלעג ונורא. הם ידועים כמסוגלים להעתיק את יכולות הסולארים ברמה מטרידה, וגם כבעלי יכולות לנקרופטיה. הם מחלישים את יריביהם, מרגישים את חייהם, עד שהם גוזלים מהם אותם. צריך להיזהר ממגע עם אביר מוות, כי אין לדעת איזו מגפה תועבר לך במכת חרבו וקשתו. נשגבי שאול, נציגי ארצות הצללים.'

"קדמונים, בשם השמש הבלתי מנוצח-" היא מתחילה לקרוא, אך המשפט אורך יותר משנייה. נציג ארצות הצללים והמתכת השחורה שלו. לילה מתועב של דם. בואו נראה כמה אתה מבין מכל זה.
דקירה ישירה תמיד הייתה הצד החזק של 'שמש הירחים'. התקפה שהתנופה שלה באה מהמשקל של האדם, ולא רק מהשרירים שלו. בדילוג קליל שנראה כמו צעד, רק טיפה גבוה מדי לצעד, היא מגיעה עם ידה השמאלית בדיוק מעל החרב המונפת ישר. זרם המהות הזהוב שלה מתחיל לסובב אותה, והיד שלה נשענת עם צמיד האוריכלקום למתכת השחורה כמשען. החופש המוחלט שמעניק צמיד הזהב עומד בניגוד מוחלט לכלא הנשמות של המתכת השחורה, כמו צוחק על ההחלטה הטיפשית לבחור במתכת כזו לנשק.

איינידאומה כמעת מחייכת, כשאביר המוות מקלל קללה עסיסית אשר כמוהה נשמע רק לעיתים רחוקות בבריאה. איינידאומה מדלגת על נשקו במהירות ונוחתת. ההתקפה הייתה טובה, אבל מה זה לעומתה?

"-תעצרו את נציג הצללים. או שיש לכם כוונה לתת לו את המשכן?" 'שמש הירחים' מסיימת את המשפט שמקודם.
הקדמונים מתעלמים, כאילו איינידאומה לא אמרה דבר.
שקט, ילד. אני אוציא אותך מהמתכת הזו. היא חושבת, מנסה להשתיק את הקול הבוכה שהיא מדמיינת מדמות הילד שראתה במתכת. הכסף באנימה שלה, הצבע שנתנה לאימהות, מועבר לידיים שלה. צמידי אבן המוקד מעבירים את האנימה ליד, מייצרים ממנה חץ כסוף מתכתי למגע. 'שמש הירחים' דורכת שוב על הרצפה, רק כדי לעשות עוד צעד כלפי מעלה, ומותחת את החוט שוב, הפעם באהבה, רכות השרירים של אמא שמחזיקה שמחזיקה תינוק כבד אחרי עבודה בשדה, ולא הברזל הקשיח של שרירי הדייגים של אביה. אבל אין רגשות מלווים להבנה הזו, רק זיכרון רחוק של איך שנראה האדם. אני מצטערת, אבא. אבל לא על זה שבחרתי ללמוד כישוף. רק על זה שאתם הדבר היחיד שהיה לי לתת. טיפה יחידה נופלת על החץ בחוט המתוח שלה, מלח שרצה לצאת כבר הרבה זמן, מהזמנים שגרה באנ-טנג ליד הים. וחץ המהות הכסוף משתחרר, חץ דק, עם סימן יחיד לבן המקום בו הטיפה מרוכזת המהות נחתה עליו.

איינידאומה תוקפת, והחץ מגיע עד אל אביר המוות המכה בחץ נואשות, והחץ נתקל בשריון לוחות ענקי, עשוי אותה מתכת נוראה.
META
זה היה 4 נזק סופי, כדי שיישמר.
OUT
המשך אחר כך, כשנתקדם במסנג'ר.

סם קם על רגליו בכעס "מה.."
רגע..
הוא מחייך "מצויין, הרי לא היינו רוצים שתעורר בעיות לפני הזמן המתאים לבריחה, אבל.. שמע נא, יש לנו שני חברים בסביבה.. עלה, ושושנה, תוכל אולי לשלוח מישהו (בלי קשר) לספר להם (באופן דיסקרטי ובלי שערימות של רוחות לא רצויות יצוטטו) ש" הוא עובר בפתאומיות לשפת האש "שמש הירחים נתונה בסכנה גדולה בקרב מול אביר מוות רב ניסיון ממש ליד כלא שבנה אוטוכטון, אסור בתחליט שתבואו לפה בעצמכם כי הם יוכלו לזרוק אתכם לכלא בלי משפט מיידית ויש לאביר המוות מספיק כוח בשביל זה, אבל אם תוכלו לגייס הסחה שלא תעמיד אתכם בסכנה מוגזמת ואולי תיתן לשמש את הצ'אנס שהיא צריכה, עשו זאת. נ.ב., תמהרו, הקרב מתחולל ברגעים אלה ממש." הוא חוזר לשפת היער "אז זה ממש יעזור, ואל תדאג, זה לא קשור למעצר הנ"ל, אני פשוט שכחתי משהו חשוב על האש.." הוא קורץ "תוכל להעביר את המסר הקטן והלא מזיק הזה?"
אין סיכוי שהוא יקנה את זה באמת, אבל אולי זה יספיק כדי לרמות נוהל ביוקרטי עיוור.

IN
יציר הרוח מושך בכתפיו. "לא הבנתי מה אמרתה, אבל יש לי כשרון לזכירת פרטים אמרתי לי:" הוא חוזר על דבריך בשפת האש, אך הסגנון בוא הוא אומר אותם מסגיר את העובדה שהוא כפי הנראה לא מבין בשיט את מה שהוא אומר. "הוא מהנהן. ההודעה עוברת ברגע זה ביו-שאן, ואין מצב שאל המשכן ידע על זה משהו. תוך חצי דקה ההודעה תגיע אל כרוב מתאים שישלח אותה באופן רשמי. אני מניח שאין שום נזק בהודעה שלך לבירוקרטיה השמימית, כי הרי הבירוקרטיה השמימית רגילה לקבל כל מסר שהוא, החל מ'הצילו אנחנו באמצע העולם התחתון, הלכו לאיבוד וכל 13 שרי המוות מכתרים אותנו', ועד ל-'מתי תחזרי הביתה, משה'. זה לא מענין אותם."

דם הדרקון עם הדייקלהב מחייך ותוקף את איינידאומה מאחור, בהתקפה מהירה וקטלנית, מלא גם היא בכמות רבה של מהות. "תועבה? לא מענין אותי. אני רוצה לחזור אל אשתי, ואני מעדיף לחזור הביתה כגיבור!" הוא אומר.
OUT
אייסדרום, הגנה נגד ההתקפה.
IN
דם הדרקון עם הרומח פונה מהצד השני. הוא מתעל גם כן כמות מגוחכת של מהות, וכעת האנימה שלו מגיע עד רמה מקסימלית, וקוצים של עץ עפים סביב, בעוד הוא נע עם הבריאה בשילוב מושלם, ומכה עם הרומח בעוצמה אשר יוצרת רעד בברקת אשר מסביב. "הא! תוכלי קש, יצירת מוות נוראה! לא סתם, סתם שמעתי מצודות פרא אומרים את זה. אבל על כל מקרה, תמותי!"
OUT
אייסדרום, הגנה נגד ההתקפה.
IN
אביר המוות מחייך. "לא ידעתי שיש בך עוצמה. אז נראה אם את שווה יותר מסם שלך, שאחת שתיים הלך פיפן.
פלדת הנשמות נע בתיאום מושלם עם סביבתה, ואז חותכת אותה. צרחה נשמעת, צרחת הילד. אז באה ההבנה של איינידאומה. לא עומד מולה יצור השווה לה. עומד מולה רוע עתיק, אשר כבר רעה את הרוע עצמו והבינו. דם פורץ, כשהחפצים סביב מוקהים כשאביר המוות מרים את הדייקלהב, ומכה בחלקות 4 התקפות עוצמתיות. צל, עצום ומפחיד, עובר מעליו, בעוד הוא שולח מכה ישירה אחת, מלאה מהות, ולאחריה עוד אחת, ועוד אחת, ועוד אחת. כל מכה מתוגברת במהות, כשסמל האנימה הנורא זולג בלוא הפסקה. הוא מרים את חרבו הנוראה ושוטת הדם אל מול איינידאומה לאחר התקפותיו.

"אין לך סיכוי, צעירונת. עבדתי שנתיים על פיתוח המכה הזאת, וכמו שאת רואה, את גוססת" הקביע כה מוחלטת, וכה נראת הגיוני בהתחשב בעוצמת הרצך הנורא, בעוצמת המכה הנוראה, עד שזה לגמרי מזעזע המצב.
OUT
איינידאומה עכשיו צריכה להגיב בנוסף לכל ההתקפות הקודמות ברצף של אביר המוות שהדליק את האנימה שלו לרמה 16, ושבעזרתו הוא יצר פיצול פעולות של 4 התקפות.
אני מזכיר, רצף זה דבר ברור ומובהק המתבטא בהמון מהות ואנרגיה ועוצמה. לחן קל לזהותו. לאחר מכן תור איינידאומה שוב(צר לי, אבל אם היא תשרוד).
אה כן, בשילוב חמוד האנימה שלו בעזרת הרצף שלו מאפשר לו להסתיר, וקשה לדעת באיזו הקתפה הוא השקיע יותר מהות, ואיזו פחות. יש צורך בניחושים כאן.
אני מזכיר, שיש כזה דבר 'מחסר שחיקה', מה שאומר שנגד אביר המוות ההתקפה השניה תהיה במחסר ד"מ -1, וההתקפה השלישית במחסר ד"מ -2, והאחרונה במחסר ד"מ -3.

כמובן.
IN
משפחת ללוש לא ממש באולם, אבל עד מהרה דמי הדרקון שולחים מבטים עצבניים לאל המשכן ותמגודדים בקבוצות, ולפעמים מדברים איתך. "אנחנו צריכים לבעוט אותו מכאן!" הם אומרים מדי פעם. אל המשכן בוהה בנשף, ורואה את המצב בעין מיומנת. לבסוף, דם דרקון אחד שולף קשת עוצמה ארוכה, טוען בה חץ ויורה על אל המשכן בגב. החץ פוגע בדיוק איפה שאמור להיות ראשו, והאל מאבד את גשמיותו ונהיה שקוף. "תודה לך, סולארית, או שמא מחוקקת, או שמא שופטת, או שמא בשמך האמיתי והנכון- תועבה" הוא אומר, ונעלם. הדמות המבורדסת אשר שתקה כל הנשף פונה אל שושנה שחורה, וכל נשי ומתוק אומר- "כל הכבוד. תקווי שהוא לא יקרא למשמר העיר או משהו. אני מעדיפה לעוף מהנשף, אבל, הייתי רוצה שתבואי אחרי כדי לנסות לתקן את העוול שגרמת" היא אומרת חלקות.
אז מתגבש למול שושנה שחורה, אל, כולו- מכובד. הוא לובש חליפה מכובדת, ובמקום רגליים יש לו עשן. "אין לי זמן, רק רציתי למסור בשמם של עגור שחור, סם מנדז וכנראה שגם איינידאומה, שאביר מוות תפס אותם, ושני דמי דרקון עוזרים לו, והם תקועים בכלא של ברקת עם... יצירי רוח. שמם אולי יראה לך הזוי מדי, אך הם לא כה עוצמתיים, אך זה לא משנה את מה שהם- קדמונים. הם לא יכולים לגעת באלים שימיים ונשגבים שמימיים בזכות השבועות העתיקות של נצחונם, ויתר על כן הם חלשלושים אמיתיים, אבל חשוב שתדעי. אה כן, ותזהרי מדמויות מבורדסות כגון זאתי." האל נעלם ברוב מסתורין. האישה בברדס מגרדת את ראשה- "מי לעזעזל זה היה?"
לאחר רגע של דממה מופיעה רוח בלתי גשמית, אשר קל לזהותה ככרוב- תווי פנים הבוהים מתוך העשן, ותג גדול עליו כתוב 'כרוב של הבירוקרטיה השמימית'.
הכרוב מכחכך בגרונו-
"התבקשי למסור את ההודעה הבאה" קולו לפתע משתנה לקולו של סם מנדז-
"שמש הירחים נתונה בסכנה גדולה בקרב מול אביר מוות רב ניסיון ממש ליד כלא שבנה אוטוכטון, אסור בתחליט שתבואו לפה בעצמכם כי הם יוכלו לזרוק אתכם לכלא בלי משפט מיידית ויש לאביר המוות מספיק כוח בשביל זה, אבל אם תוכלו לגייס הסחה שלא תעמיד אתכם בסכנה מוגזמת ואולי תיתן לשמש את הצ'אנס שהיא צריכה, עשו זאת. נ.ב., תמהרו, הקרב מתחולל ברגעים אלה ממש"
"בנוסף" ממשיך הכרוב בקולו שלו, "יש לי מסר ישיר מהדרגים הגבוהים של הבירוקרטיה השמימית שאתם מואשמים בבגידה ובעזרה לז'לד הבוגד הקרואי מעניק הצל, המסר הוא זה:" קולו שוב משתנה, לקול חד גוני ורגיל, רגיל!
"שלום לך שושנה שחורה. אני מניח שאינך זוכרת זאת, מכיוון וזה קרה בגלגולך האחרון, אך העונש עומד בעינו, ובוא את מואשמת באבון בגידה וסיוע לבוגד הגדול ביותר אשר בגד בלונה וביו-שאן, הקראוי מעניק הצל, ועונש הבגידה הוא פיצויים בסך קילוגרם אורכיקלקום. לחלופין אתם ראשיים להגיע ליו-שאן לבצע מעשה למען יו-שאן.
יתר על כן, יש לך מחוייבות שמימית להעביר את ההודעה לשאר חברי מעגלך."
הכרוב נעלם.

תראה שושנה לא תהרוס את התדמית שלה בפני האל אם המטרה שלה לא נמצאת אני לא מוכן שהיא תפעל אם משפחת ללוש לא שם
in
לכול הרוחות, למה זה לא יכול להיות נשף רגוע !! היא פונה אל האישה המבורדסת, מנסה לזהות אם יש בה איזשהו קול מוכר (במיוחד אם זאת הנאבקת השמימית). "תראי אין לי זמן עכשיו, אני צריכה לעזור לאנשים מסוימים ,בכלל מי את ?"

דארט, החמצתי למה זה משנה משפחת ללוש, ועדין יצאתי מכלל הנחה שהפעלת את זה על נציגי משפחת ללוש, משם זה התפשט לבד. עקרונית אל המשכן לא היה אמור לשים לב לכך.
IN
"אני מישהי שרוצה לעזור לך". עונה האישה בברדס לשושנה שחורה. "אני ממליצה לך לבוא עכשיו לפני שאל המשכן יפוצץ את הנשף הזה עם אריות שמימייים."

סם מחייך "מצויין! אני מודה לך מאוד!"
אולי זה יספיק כדי להטות את המאזן..
אבל עכשיו, יש דברים יותר מעניינים לעשות.

הוא מתיישב בהקלה "האם אתם מכירים את התוכניות של אל המשכן? או אם לדייק, את תוכניותיו של האל השמיימי, את אלו של האל הארצי, ואת תוכנית הבנייה שלו שכתב אוטוכטון?"

IN
יציר הרוח נראה מהורהר. "לא ממש. אנחנו מנחשים שהוא רוצה לבנות איזה עתק, כי הוא נתן באופן בלעדי כניסה למצוד הפראא והחליף עמו סחורות מהממלכה. אבל אנחנו לא יודעים ממש".

"בואי אחרי בבקשה" אומרת האישה האפלה, ומתחילה להוביל את שושנה שחורה לאורך הרחוב הראשי. "אנחנו צריכות להגיע למשכן, שם אני מניחה שהוא יארגן איזה פשיטה קטנה של רוחות הנתונות למרותו מהמשכן, ומשם הוא יצא לפשיטה", היא אומרת, ומובילה את שושנה אל המשכן הראשי.
OUT
לא נתתי תיאור של המשכן כי כבר נתתי תיאור שלו לאיינידאומה, כך שזה לא יהיה בעיה רצינית. אני אמשיך את מה שקורה אלה אם יש לשושנה שחורה משהו מיוחד לומר.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה