IN
שליח השמים מהנהן, ומוביל את איינידאומה בצעד בוטח. איינידאומה הולכת בדרך הראשית, זוכה לכמה מבטים מבני תמותה[יצאתי מכלל הנחה מהעובדה שאיינידאומה חושדת במלכודת שהיא לקחה עימה את נשקיה...]. שליח השמיים לבסוף מוביל אותה למה שהיא מנחשת שהוא המשכן- המקום עשוי לבנים לבנות, וגם... כולשהיא מתכת מושלמת מהממת לחלוטין. המתכת... מזכירה לאיינידאומה באופן מחריד את...
השליח של נקסוס? כן! הצבע של המתכת הזאת ושל השליח של נקסוס זהים!
שליח השמיים מסתכל על המשכן בעין מתרשמת, ומחייך- "חתיכת עבודה עשו פה!" ואכן- המשכן הוא כמו טירה ענקית או עיר, ואיינידאומה קולטת שזה דיי מוזר שהיא לא הבחינה בוא בכניסה לעיר, בשל גודלו. איינידאומה מרגישה שבמשכן מעורבת כמות רבה מאוד של מהות, וכמה וכמה כישופים. המשכן עצמו בגובה של בערך 150 מטר(מה שעצום ברמה מדהימה ממש, ורק מגביר את ההתפלאות מהעובדה שלא הבחנת בוא ממרחק), חומות מקיפות אותו עשויות לבנים לבנות, החומות בגובה של 15 מטר לפחות. דלתות עשויות מתכת ירוקה הזהה לצבעו של השליח נמצאות בשער. השער פתוח. שליח השמיים מוביל את איינידאומה דרך השערים אל עבר חצר מלאה ערוגות ואדמה תריה. מבפנים הקירות עשויות גם הן לבנים גדולים ולבנים, אך כל גימור של חלון, כל דלת כניסה וכל מעבר מגומרים במתכת הירוקה הזהה לזו של השליח. שליח השמיים מוביל את איינידאומה מסביב, אל דלת צדדית עשויה מהמתכת, המובילה למעלה לגרם מדרגות לוליני ארוך. "כאן נמצא בית הכלא של העיר, ואני מנחש שכאן נוכל למצוא את עגור" הוא אומר ומתחיל ללכת במעלה גרם המדרגות.
מחשבה לא נעימה עוברת בראשה של איינידאומה-
כמה קל יהיה לבצע מערב מבעד למדרגות הללו.
החצר עצמה ריקה מאדם, אך יש בא הרגשה אלילית. איינידאומה נזכרת שהתעצומה שלה של 'מבט חושף רוחות' כבר אינה פעילה.
OUT
עברה סצנה, לכן התעצומה לא פעילה. מכיוון והמקום מלא הרגשה של מהות, וגרם המדרגות מעת חשוד, נראה לי הוגן שלפני שאני מריץ קדימה איינידאומה תעשה כעוות נפשה.
IN
אל המשכן מחייך לאיינידאומה חיוך נכנע. הוא מתיישב לידה, ולוקח כוס יין ושותה. "טוב, נראה לי שזכותך לדעת. איחרתם את המועד. את, עגור שחור, סם מנדז ושמש ירחים כבר כבולים לשבוע. אין זה במקרה שעגור לבן, אותו נראה לי שאת מכירה למרות הכל ולמרות מה שחושבים חבריך, לא חוסל במקרה. יכולת הלחימה שלו הייתה רחבת היקף מדי. אני אישית רק מופתע שמעניק הצל לא חשף את התרמית, אבל ממה ששמעתי מהמקורות שלי, אשר רובן אגדות אני חייב להודות, הוא רוצה במותכם, ונראה שהוא ראה שמותכם יגיע כך או כך, אז הוא לא טרח. את מבינה, כל זיז סלע בעיר הזאת מלבד כמה בודדים כבר כבול לשבוע רחבת היקף מאוד. מחוייבויות קודמות. חיסול עגור שחור לא היה במקרה. אני לא יכול לפרט כמעת כלום, השבוע הזאת עוצמתית מספיק כדי לעצור אותי, אך זאת אומר לך- כל מאורע ארור בעיר הזאת מתוכנן היטב. אני רק מקווה שבסיום המאורעות תעזבו את עירי ותנו לי להישאר עם עירי בשקט. אך לא יקירתי, צר לי על זה, אבל איני יכול לומר לך כלום."
OUT
אין מה לעשות, כשלאל לא נותר מהות להגן על עצמו בקרב חברתי, 9 הצלחות זה קטלני(4 רגיל, הצלחה מפעלול 2, ו-4 ממהות). שושנה שחורה רשאית לשחזר 4 מאנות או נקודת כ"ר.
IN
יציר הרוח מחייך לסם מנדז ועגור שחור. "אני אגש ישר לענין. אתם, כל המעגל שלכם- עגור שחור עגור לבן, שמש ירחים ואתה, סם מנדז, תחוסלו. אין לכם הרבה מה לעשות בנידון. אנחנו, חצר הרוחות, כבולים לחוקי חצר הרוחות. זה אומר שהדרך היחידה להביס את אל המשכן היא דרך משחק בשיטה שלו. הענין הוא, שאנחנו, חצר המשכן אנו נקראים, אנו החצר השמימית, חצר החכמים והחצר המבצעת, כבולים לחוקי הפוליטיקה הסבוכה. אל המשכן, או יותר נכון לומר אלי העיר, והם, מכיוון והם אלים רגילים, במקרה זה מידע חסוי" הוא מנמיך את קולו, "אך לעיר יש את אל המשכן הארצי, עליו אתם יודעים, ואת מי שמנוות ושהוא החבר במועצה הזאת, והוא זה שגרם לכל התסבוכת, והוא אל המשכן השמימי, זה שגר ביו-שאן. כעת, רק האלים ומי שמכוון יכולים להפר את את החוקים הללו, מכיוון והם לא חלק ישיר מהמשכן. כעת, במצב הזה רק אם האלים יעשו צעד לא נכון, נוכל להגיב עליו בצעד לא חוקי, באותו קנה מידה. אנחנו רוצים, שתפטרו מחצר האלים, או לחלופין תתכווננו למשכן, או לחלופין תסיטו את אל המשכן לעשות צעד מוטעה, למרות שהאופציה האחרונה היא בעלת סיכויי ההצלחה המועטים ביותר. ברגע שתתכווננו למשכן, לאל המשכן שוב לא יהיה רוב, וכך ננצח בהצבעות, ואז בהצבע האחר הצבעה נחזיר את הסדר למצבו הנורמלי. לחלופין אתם יכולים פשוט להיפטר מאל המשכן השמימי, ובכך לשחרר את כל מי שהיה כבול אליו, מה שישאיר את אל המשכן הארצי ואל הסודות לתפוס את מקומם, כשלהם יהיו סך הכל שני קולות, כשבמקביל אלה סודות אשר הוא אל שמימי, יעיף מעליו את אל המשכן ויקח שליטה. ואז עדין יהיה להם רק שני קולות. לעומת זאת אם תסיטו את אל המשכן לעשות צעד מוטעה, התוצאות עשויות להיות מגוונות. חצר החוכמה, החצר השמימית ואדוני, אשר הוא אחד מחמשת אנשי החצר המבצעת, ואחד מהשניים אשר לא כבולים, והשני אשר לא כבול, יפנו לטובתכם ויעשו את מלוא מעצמיכם לשחרר אתכם. נראה לי עסקה הוגנת, כי אני רואה כבר עכשיו שעגור לבן נמצא בסכנת חיים רצינית."