• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

"סממ... סם!?!? אתה חי!!! סם חי! חי!!! חי חי חי חי חי!!" עגור שחור קופץ על רגליו משמחה, ונופך שוב מותש, לא רואים עליו הרבה נזק, אבל רופא כמצו סם רואה מהר מאד שכמעט כול עצם בגופו שבורה בנוסף ליותר דימומים פנימיים ושטפי דם מיאשר יכלים להיות לאדם חיי
"וואו! אני, אני הייתי בטוח שהם חיסלו אותך הנבלות האלה! מה קרה? איך הגעת לפה? אוי ואבוי! גם אותך הולכים לחסל! טוב, אין מה לעשות..." הוא נאנח ואז לוחש "הישתמשתי בילד אחד מקודם כדי לנסות לראות אם אפשר בכלל לצאת, אבל זה לא אפשרי, הילד הזה, היה נשגב שמש גם, לילה אני חושב, יכול להפוך לבלתי נראה, אבל למרות זאת תפסו אותו!" ואז הוא ממלמל "אל חנדו, קסרו מן סופו אל קיסרית הארגמן", הא סליחה, "זה אומר המקום הזה שמור יותר מהכוס של קיסרית הארגמן, זה פתגם אצלנו בדרום, בשפת הלהב זה נשמע יותר טוב..."
ואז הוא נשען אחורה ואמר בשקט בלי להזיז את השפתיים- "אין לך פה במקרה מעט מהתה רפאים הזה של עלה?, זה ששונה חשבה שהוא רעל יוזי"

סם מתחיל לצחוק "אתה רוצה לומר לי שאתה יכול לתקשר עם השאר בעזרת החרא הזה?! או שאתה סתם התחלת להתמכר?" הוא מרצין פתאום "עכשיו ברצינות, זה חשוב? אם כן אז יכול להיות שאוכל לאלתר משהו, אביר המוות המטופש זרק אותי לכאן עם כל הציוד שלי, חוץ מזה, מה בעצם עשית שם? גם אותך תקפו בטענה שפשעת אבל אתה מגניב מדי בשביל משפט?"
אייזה פיגור! אני מפגר, האביר מפגר, אוטוכטון מפגר, כל הסמטוחא הזאת היא פיגור אחד גדול!
עכשיו, אם רק נוכל לתקשר עם השאר..

"האם אני רציני? האם אני רציני!? אני הרבה יותר מדיי רציני לעזאזל!, כן, אני רציני, הדבר הזה בהחלט יכול לעזור לנו, אני יוכל לשלוח מסר אחד פעמי, אולי, אני אולי אצליך למצוא שליח, אבל עלי להגיע לשם, לאותו... מקום!"
המקום בו נושבת הרוח...

"ואני מקווה שלך לכול הפחות עושים משפט, אני תקוע פה על הגנה עצמית! הגנה עצמית לעזאזל! חיסלתי את הלטאות שעשו לך את זה, וגם, גם... גם חיסלתי את שושנה."
הוא אומר את זה מהר, ועוצם את עיניו, לאחר מכן הוא מרכין את ראשו אל חזהו, נאנח עמוקות, ומעביר יד שחורה בשערו הלבן.

סם קם "סליחה? מזה אמור להביעה 'חיסלתי את שושנה'?!" הוא צועד שלושה צעדים לאחור, האור שהוא מפיץ מתמקד בעגור, מאיר סביבו מעגל ריק..
"למה לעזעזל חיסלת אותה ולמה אתה חושב שהיא מתה?"
אוקי, הוא לא חמוש, אני כן, לו אין שריון, לי יש, סביר להניח שאין לו הרבה יותר מהות מלי..
אני גמור.

"אוי תרגע כבר, חתיכת חמור! הבני דרקון גרמו לי לעדשות את זה! או שיותר סביר שזו הייתה הכושלת השמיימית, היא עשתה לי משהו לראש! היא העירה את הקללה שלי בצורה חזקה יותר ממנה שראתה יכול לתאר, היא מילאה אותי שנאה כה רבה לכול דבר אחר, היא גרמה לזה שכשראיתי את שושנה היא נראתה לי כמו דם דרקון, כמו שדת יוזי, כמו כול דבר שצריך לחסל שאתה יכול לחשוב עליו... אני תקפתי אותה, ןאני הרגתי אותה, ומגיע לי להענש על זה, אבל לא עכשיו! ולא ככה! אני אסבול כול עונש שאתה ואיינאדמה תחליטו להטיל עלי, כול דבר! אבל הם זה לא אתם. אני לא אתן להם" הוא מחווה בראשו אל השומרים "לקחת את כבודי!"
"עכשיו יש לך מהדבר הזה או שאין לך? מה זה לאלתר משהו!? אתה מתכוון לזקק את זה מהשתן שלי או משהו?"

סם נאנח בהקלה, ונשען על הקיר "אז אתה יכול להרגע עגור, שוש חיה ונושמת, טיפלתי בה לפני שעתיים בקושי, היא תהיה בסדר." הוא מתיישב "עכשיו, התשובה היא כן. אין עלי את החומר הזה, אבל אני לא מטיל ספק ביכולתי לייצר או לשחזר חומר עם השפעה שתהיה זהה לפרח הרפאים, אבל שב עגור! יש לנו שבוע שלם לדון בתוכניות הבריחה והתקשורת שלנו!" הוא מגחך "תחי הביוקרטיה! עם אייזו רוח אתה מתכוון לתקשר?"

המשכתי עם רועי, מכיוון ויצא לי והוא בבית הספר.
IN
הקדמון מהנהן ומסמן לאיינידאומה. ואז הוא מצליב לפתע את מבטו אם שליח השמיים. "אני חלש, אבל אני רואה כל יודע כל" אומר הקדמו לשליח השמיים, מסתכל עליו במבט רצינין, ומאבד מגשמיותו, ונע הרחק במהירות הבזק.
"מי זה? טוב, את רוצה שאני הוביל אותך לאיפה שאמור להיות המעצר? אני מכיר את העיר, הר זו לא הפעם הראשונה שאני מבקר כאן. אבל כדי שנתחבה, אני חושב שאוכל להסתתר וללכת קדימה ובכך להבטיח שלא תתפסי בדרך. היזהרי איינידאומה, עגור שחור הגיע לכלא, וכמו שאני מכיר אותם הם יכולים לתרצת סיבות לתא בכלא בלי בעיה."

סם מנדז מבחין ב... יציר רוח מוזר המופיע בחדר וממתין בנימוס לדבריכם. ואז הוא מרצין למשמע דבריו של סם, ממתין לרגע שסם יסיים ואומר- "אביר מוות? כן... דולב, אחד מראשי חצר הרוחות שלו, הוא אשר רואה כל ויודע כל, זיהה מיידית שישנם בעיר שני אבירי מוות, ועוד כמה מוזרים, כפי הנראה רוחות רפאים או דמי רפאים. זה מסביר את הידיעה שקיבלנו שהותקפתם בידי רוחות רפאים. סליחה על ההפרעה, אך אני כאן מייצג את חצר הרוחות, וכמו שאמרתי לעגור שחור, יש לי הצעה למעגל שלכם- לעגור שחור, עגור לבן, סם ושמש ירחים." אומר יציר הרוח המשונה. סם מבחין, שהוא לא ממש אל.... ?!

אל המשכן מביט אל שושנה שחורה במבט רב משמעות. "יש לי שומרים, שידאגו לאנשים" הוא אומר בארסיות. בן אדם נמוך ורחב מסתער, וחוטף לאובדן הכרה בצד הכהה של דייקלהב, ושוכב, כשהפצעה הכהה הצליח לפצוע אותו ולגרום לו לדימום. בעוד רופא דם דרקון פונה ועוצר את הדימום, אל המשכן מסתכל במבט לחוץ על שושנה שחורה. "מה את רוצה ואעשיו!"

"שתחשוב בהגיון ,אדוני אל המשכן " היא אומרת במשפט קובע, וחורץ "המצוד תקף אותי ,ואת חבריי .
ועכשיו על זה שהוא הגן עליי ,על חבריי ,ועל כול העיר שלך הוא בכלא "היא מזרימה מהות ללשונה, אשר הופכת למשכנעת ביותר ,מהותה מתערבבת במילותיה ,אשר מטרתם להביא את אל המשכן אל האמת "עגור שחור ,לא צריך להיות בכלא, הוא צריך לקבל מדלייה ואיתור כבוד ,על הצלת עירך ממצוד הפרא. "

סם מקמט את מצחו "רגע רגע רגע, מי זה רואה כל יודע כל, אילו מוזרים בדיוק, למה הכוונה ''חצר הרוחות שלו', ולמה אתם לא מכללים את עלה ושליח? אל דאגה, אתה לא מפריע."
נפלא! דרך אלגנטית ליצור קשר עם אלו שמבחוץ!
העניינים הולכים ומשתפרים...

OUT
אתה מוכן לתאר אותו פיזית? יציר רוח משונה זה לא ממש ברור, דמוי אדם? גוש ערפל? ביןם זה לבין זה? מה?

כמה מאנות למצויינות? באופן רגיל יצא 4 הצלחות ועוד תסופות ממהות.
IN
אל המשכן נראה כמתפתה, ולבסוף הוא רק אומר בקול חלק ומלכסן מבט- "אני לא יכול להסכים לעסקה. בית המשפט יודע מה הוא קובע, ויש מערכת משפטית מאוד... ברורה על התנהלות הענינים".
דמי הדרקון מושכים את תשומת הלב, בעוד בני התמותה מסתכלים שם. אחד מדמי הדרקון אומר בשקט- "אבל הוא רצח 3 דמי דרקון משלנו, ואת דודנתי ועוד 20 בני תמותה! איך את יכולה לומר ככזה הדבר". במקביל דם דרקון אחר לוחש "אל ההוא אשר רצח להומת בעינויים, אך עונש דומא צריך לצפות עם הכל יעבוד כשורה לנזירים הטהורים הדבילים ההם, שתקפו אותם ראשונים!"

סם מנדז מסתכל ומדבר אל גוש הערפל העומד מולו. "הרואה כל ויודע כל. אחד מחמשת סגני החצר השמימית. אתה מבין, בחצר הרוחות יש חמישה כוחות המגיעים יחדיו להחלטה, אבל חלק מהכוחות לא פעילים. ברגע שיש רוב, יש רוב. חמשת הכוחות הם החצר השמימית הכוללת חמישה אלים מחצר הרוחות אשר הם הכוח ה'עילי'. לדוגמא, הרואה כל ויודע כל יושב כל היום ורק מרוכן כל טיפת מהות שהוא מצליח להשיג או לשחזר דרך כדור הבדולח שלו כדי להביא ידיעות למועצה, בזמן שהמפקח מרגל אחרי דמי הדרקון וחופש תרמיות ומביא אותם לידיעתם המועצה, וכן הלאה. הם המרגלים, והם החצר השמימית. הכוח השני הוא חצר החוכמה. החצר מכילה את חמשת האלים הזקנים ובעלי הניסיון והחוכמה הרבים ביותר, אשר אליהם מביאים ידיעות והם עושים איתם את דעתם. הם לכשעצמם נוטים להיות עוצמתיים למדי במספר דברים מגוונים, והם מתפקדים כזקני השבט. הכוח השלישי העילי הוא החצר המבצעת, אשר עושים כפקודת חצר הרוחות, ומוציאים לפועל החלטות. יש שמה לדוגמא את הכוח הלוחם, הכוח המרגל הקרבי, הכוח המביא ביצועים דיפלומטיים, וכו'. הכוח הרביעי הוא אלי העיר עצמה, אשר הם מעת נפרדים מחצר הרוחות. אתם כנראה לא יודעים זאת, אבל בעיר יש בסך הכל שני אלים חזקים באמת- אל המשכן, ואל הסודות המרמות והמזימות. לאל המשכן הרבה טריקים, ואל הסודות כמו שבא משמו ידוע אך למתי מעתים, גם אם אפילו כך הוא זוכה לסגידה רבה. הכוח החמישי והאחרון הוא אדוני המשכן, שהם הנשגבים אשר מכוונים למשכן הזה.
אך כיום, איש אינו מכוון למשכן, ולכן הכוח הרביעי נחשב כפונה אל הצד הקרוב אליו ביותר- האלים של העיר. אל הסודות לא מעז להמרות את פיו של אל המשכן, על כן לאל המשכן יש קול כפול. אל המשכן במרמה, תעצומות מתקדמות ושוחד הצליח להשביע שלושה מחשמת המבצעים הראשיים[הדיפלומט-מכשף, הלוחם על והבירוקרט מרגל], ולכן בכל הצבעה במחלקת המבצעים יהיה רוב להחלטת אל המשכן, מה שגורם לבסוף לכך שלאל המשכן יש 3 קולות מתוך 5. זה אומר, שהוא שולט בחצר הרוחות. הדבר יש בוא שחיטות רבה, והחצר השמימית יחד עם חצר החכמים כבר נראים כמתחילים לפעול. אני עצמי מחצר המבצעים, מהמתנקש איש מסע, שהוא אחד מחמשת המבצעים אשר עדין לא שוחד. אתם מבינים, החלטות חצר הרוחות עובדות על כך שכל מועצה מתכנסת ומחליטה החלטות, בעזרת הצבעה. לבסוף כשמגיע חצר להחלטה היא מגיעה עםה דעה אשר הוחלטה למועצת חצר הרוחות, שם כל חצר מחליטה את החלטתה. לכל אחד מחמשת האלים המרכיבים את המועצות יש חמישה אלים המתפקדים במגוון תפקידים עבורו, רובם מרגלים המעבירים מידע או הודעות, ותחת חמשת האלים האלה יש בדרך כלל חמישה אלים קטנים המשמשים כשומרי ראש, סיירים ואפילו גם מרגלים. זוהי... הבירוקרטיה של החצר" מסכם האל... יציר רוח.
אתם מבינים שנראה שלא ניתן היה לעצור אותו. אתם קולטים שרצון עתיק התעורר בכם מעידן קודם- אילו עוולות נגרמו בבריאה מאז עזבנו אותה? עוד מה עלינו לתקן? עוד כמה בירוקרטיה עלינו ללמוד?

סם ממצמץ "שמע, מזה שאתה מספר כל כך הרבה בנוכנותנו אני מניח שהשליח המת המוזר ההוא של אל הסודות (טיפוס די חביב למען האמת.. רק חבל שהוא מת) לא מקשיב לנו כרגע, אז אולי תיקח פסק זמן ותסביר לנו את הסיפור במלואו? קצת חסר לנו מידע כאן, יש לנו שבעה ימים בערך פנויים כרגע, ואתה לא אל." סם שולף חבילה, ופותח אותה, חושף קצת סושי מתובל..
הוא לוקח אחד, ומתחיל לאכול, מחכה לתשובה.
אם רק עלה היה כאן כדי לאמת את מה שהוא אומר..
לא! בפירוש לא! אין סיכוי! אחד בכלל זה לא נעים, שניים זה כאב ראש, אבל שלוש? שלוש זה כבר מוגזם!

זה בדיוק הזמן לפעול "ואתם באמת חושבים, שקורבנותיהם של אחיכם, ובני משפחותיכם ,הם לחינם ?
קורבנות אלו הם על מנת, להשאיר את העיר הזאת חופשיה.
האם חשבתם שמצוד הפרא יתן לממלכה כול כך משגשגת ,להישאר סתם כך? לא ,הוא היה מקים פה התיישבות, ומדכא את כול האלים ,כולל אותך " היא אומרת, בפנייה מיוחדת לאל המשכן
"כדאי שאתם תוכלו להישאר חופשיים פה, ללא השפעת הממלכה ,עגור הקריב את עצמו .
למען אנשים שלא יודעים להעריך הקרבה מהי ,הוא הרג 20 אנשים ו2 דמי דרקונים משלכם, אבל תחשבו שנייה מה היה קורה אם הממלכה הייתה פולשת לפה ? הרבה יותר מאלו היו מתים.
האם חשבתם באמת, שהם יתנו לכם לנהל את חייכם, כמו שתרצו ? לא ,הם יכתרו תחתיכם יהרגו ,ירצחו ,ויעשו דברים נוראיים אף יותר, אני מצטערת להגיד אבל מצוד הפרא ששילם לכם כול כך הרבה, הוא סכנה לעיר! ואם אתם חושבים שאתם בטוחים ..
נראה שגורלכם נחרץ"
שושנה מסתובבת, ופונה אל המשרתים מבקשת אוכל ,היא יושבת לבד ומתחילה לאכול בנימוס ,משאירה את אנשי הנשף בפיות פעורים .
out
אם יש צורך ,אז היא משתמשת במצוינות שנייה חברה לעוד 4 הצלחות.

"אחריך." היא עונה בפשטות וברצינות.
כאן אני צריכה אותו, ואצטרך לקוות שהוא לא יזרוק אותי למלכודת. אם רק סם היה פה, הייתי יכולה להגיד לו שישמור את חוסר השמיות המוחית שלו לעצמו. היא חושבת בכעס.

IN
שליח השמים מהנהן, ומוביל את איינידאומה בצעד בוטח. איינידאומה הולכת בדרך הראשית, זוכה לכמה מבטים מבני תמותה[יצאתי מכלל הנחה מהעובדה שאיינידאומה חושדת במלכודת שהיא לקחה עימה את נשקיה...]. שליח השמיים לבסוף מוביל אותה למה שהיא מנחשת שהוא המשכן- המקום עשוי לבנים לבנות, וגם... כולשהיא מתכת מושלמת מהממת לחלוטין. המתכת... מזכירה לאיינידאומה באופן מחריד את...
השליח של נקסוס? כן! הצבע של המתכת הזאת ושל השליח של נקסוס זהים!
שליח השמיים מסתכל על המשכן בעין מתרשמת, ומחייך- "חתיכת עבודה עשו פה!" ואכן- המשכן הוא כמו טירה ענקית או עיר, ואיינידאומה קולטת שזה דיי מוזר שהיא לא הבחינה בוא בכניסה לעיר, בשל גודלו. איינידאומה מרגישה שבמשכן מעורבת כמות רבה מאוד של מהות, וכמה וכמה כישופים. המשכן עצמו בגובה של בערך 150 מטר(מה שעצום ברמה מדהימה ממש, ורק מגביר את ההתפלאות מהעובדה שלא הבחנת בוא ממרחק), חומות מקיפות אותו עשויות לבנים לבנות, החומות בגובה של 15 מטר לפחות. דלתות עשויות מתכת ירוקה הזהה לצבעו של השליח נמצאות בשער. השער פתוח. שליח השמיים מוביל את איינידאומה דרך השערים אל עבר חצר מלאה ערוגות ואדמה תריה. מבפנים הקירות עשויות גם הן לבנים גדולים ולבנים, אך כל גימור של חלון, כל דלת כניסה וכל מעבר מגומרים במתכת הירוקה הזהה לזו של השליח. שליח השמיים מוביל את איינידאומה מסביב, אל דלת צדדית עשויה מהמתכת, המובילה למעלה לגרם מדרגות לוליני ארוך. "כאן נמצא בית הכלא של העיר, ואני מנחש שכאן נוכל למצוא את עגור" הוא אומר ומתחיל ללכת במעלה גרם המדרגות.
מחשבה לא נעימה עוברת בראשה של איינידאומה-
כמה קל יהיה לבצע מערב מבעד למדרגות הללו.
החצר עצמה ריקה מאדם, אך יש בא הרגשה אלילית. איינידאומה נזכרת שהתעצומה שלה של 'מבט חושף רוחות' כבר אינה פעילה.
OUT
עברה סצנה, לכן התעצומה לא פעילה. מכיוון והמקום מלא הרגשה של מהות, וגרם המדרגות מעת חשוד, נראה לי הוגן שלפני שאני מריץ קדימה איינידאומה תעשה כעוות נפשה.
IN
אל המשכן מחייך לאיינידאומה חיוך נכנע. הוא מתיישב לידה, ולוקח כוס יין ושותה. "טוב, נראה לי שזכותך לדעת. איחרתם את המועד. את, עגור שחור, סם מנדז ושמש ירחים כבר כבולים לשבוע. אין זה במקרה שעגור לבן, אותו נראה לי שאת מכירה למרות הכל ולמרות מה שחושבים חבריך, לא חוסל במקרה. יכולת הלחימה שלו הייתה רחבת היקף מדי. אני אישית רק מופתע שמעניק הצל לא חשף את התרמית, אבל ממה ששמעתי מהמקורות שלי, אשר רובן אגדות אני חייב להודות, הוא רוצה במותכם, ונראה שהוא ראה שמותכם יגיע כך או כך, אז הוא לא טרח. את מבינה, כל זיז סלע בעיר הזאת מלבד כמה בודדים כבר כבול לשבוע רחבת היקף מאוד. מחוייבויות קודמות. חיסול עגור שחור לא היה במקרה. אני לא יכול לפרט כמעת כלום, השבוע הזאת עוצמתית מספיק כדי לעצור אותי, אך זאת אומר לך- כל מאורע ארור בעיר הזאת מתוכנן היטב. אני רק מקווה שבסיום המאורעות תעזבו את עירי ותנו לי להישאר עם עירי בשקט. אך לא יקירתי, צר לי על זה, אבל איני יכול לומר לך כלום."
OUT
אין מה לעשות, כשלאל לא נותר מהות להגן על עצמו בקרב חברתי, 9 הצלחות זה קטלני(4 רגיל, הצלחה מפעלול 2, ו-4 ממהות). שושנה שחורה רשאית לשחזר 4 מאנות או נקודת כ"ר.
IN
יציר הרוח מחייך לסם מנדז ועגור שחור. "אני אגש ישר לענין. אתם, כל המעגל שלכם- עגור שחור עגור לבן, שמש ירחים ואתה, סם מנדז, תחוסלו. אין לכם הרבה מה לעשות בנידון. אנחנו, חצר הרוחות, כבולים לחוקי חצר הרוחות. זה אומר שהדרך היחידה להביס את אל המשכן היא דרך משחק בשיטה שלו. הענין הוא, שאנחנו, חצר המשכן אנו נקראים, אנו החצר השמימית, חצר החכמים והחצר המבצעת, כבולים לחוקי הפוליטיקה הסבוכה. אל המשכן, או יותר נכון לומר אלי העיר, והם, מכיוון והם אלים רגילים, במקרה זה מידע חסוי" הוא מנמיך את קולו, "אך לעיר יש את אל המשכן הארצי, עליו אתם יודעים, ואת מי שמנוות ושהוא החבר במועצה הזאת, והוא זה שגרם לכל התסבוכת, והוא אל המשכן השמימי, זה שגר ביו-שאן. כעת, רק האלים ומי שמכוון יכולים להפר את את החוקים הללו, מכיוון והם לא חלק ישיר מהמשכן. כעת, במצב הזה רק אם האלים יעשו צעד לא נכון, נוכל להגיב עליו בצעד לא חוקי, באותו קנה מידה. אנחנו רוצים, שתפטרו מחצר האלים, או לחלופין תתכווננו למשכן, או לחלופין תסיטו את אל המשכן לעשות צעד מוטעה, למרות שהאופציה האחרונה היא בעלת סיכויי ההצלחה המועטים ביותר. ברגע שתתכווננו למשכן, לאל המשכן שוב לא יהיה רוב, וכך ננצח בהצבעות, ואז בהצבע האחר הצבעה נחזיר את הסדר למצבו הנורמלי. לחלופין אתם יכולים פשוט להיפטר מאל המשכן השמימי, ובכך לשחרר את כל מי שהיה כבול אליו, מה שישאיר את אל המשכן הארצי ואל הסודות לתפוס את מקומם, כשלהם יהיו סך הכל שני קולות, כשבמקביל אלה סודות אשר הוא אל שמימי, יעיף מעליו את אל המשכן ויקח שליטה. ואז עדין יהיה להם רק שני קולות. לעומת זאת אם תסיטו את אל המשכן לעשות צעד מוטעה, התוצאות עשויות להיות מגוונות. חצר החוכמה, החצר השמימית ואדוני, אשר הוא אחד מחמשת אנשי החצר המבצעת, ואחד מהשניים אשר לא כבולים, והשני אשר לא כבול, יפנו לטובתכם ויעשו את מלוא מעצמיכם לשחרר אתכם. נראה לי עסקה הוגנת, כי אני רואה כבר עכשיו שעגור לבן נמצא בסכנת חיים רצינית."

אני ממליץ לך לקרוא פשוט את ההודעה שוב, כי היא דיי מבולבלת בכוונה. אבל מה שהוא אמר שם בסך הכל, זה שהעיר כולה כבולה כבר לשבוע כולשהי, שבגללה הוא לא יכול לומר לך כלום, שהוא מופתע שמעניק הצל לא גילה לכם שהעיר תחת שבוע, אבל שכנראה שמעניק הצל רוצה במותכם אז הוא לא גילה לכם שהעיר כבולה בשבוע ושכל צעד אשר נעשה בעיר מתוכנן היטב בידי מישהו מלמעלה.
קצת מוסבך, אבל אמרתי שזו תהיה בערך מערכה פוליטית...

שבועה ? שושנה מתיישבת בחיוך ,ליד אל המשכן .
ומתחילה לדבר"שבועה כזאת, בעצם כובלת אותך ואת כול העיר, לא להגיד לי או לכול אחד מחברי מעגלי,כלום " היא חושבת לשנייה .
אני צריכה להוציא את זה במרמה ,שיחשוב שהוא לא אמר לי כלום ,אני צריכה לדעת את זהות המשביע . "שבועה שכזאת, מקודשת ע"י השמים עצמם נכון? הרי אתה לא מגלה לי כלום,אבל האם באמת שבועה זאת היא מחייבת אותך, ואת כול העיר ,ע"י נשגב כמותי או שבועה עתיקה ?" לפתע היא משנה את הנושא "האם החקלאות בעירך טובה, השנה ?".
היא מחייכת לכול מילה של האל, שואלת אותו על מעלליו, מה יכולותיו האדירות, אבל באותו דיוק של חץ אשר נורה בידי נשגב שמש ,היא מוצאת את מניעו הנסתר של האל מבינה מהם רצונותיו באמת .
out
סתם מתחילה איתו שיחת חולין ,ודוחפת כמה שאלות ברקע.
היא שואלת אותו על כלכלה, חקלאות,מסחר,מלחמות,חיים אשיים.
ובגלל שליטה בנימוסים והליכות ,יש לה 3 הצלחות בגלגול חקירה .

OUT
מי זה השליח של נקסוס?
META
ואני מפעיל כמובן את הצ'ארם הזה שוב. אמרתי לך שאני מפעיל אותו שיהיה כל הזמן. הייתי רציני.
אז תגיד לי בבקשה מה אני רואה.
IN
"המקום הזה פשוט מדהים." היא לוחשת, משתמשת בקול החלש כדי לכפות על הקול החלש של הקשת שלה שנמתחת. החוט, עם פס מתכתי קטן שמתלפף בתוכו, מתארך ומקבל צורה זוויתית כשהוא מתקרב למתיחה המקסימלית שנראית אפשרית. חץ מהות יחידי עם קצה שטוח וקשיח של פטיש, זנבו מעוקל ללא סיבה נראית לעין מופיע לאט לאט למקומו.
אבל שום דבר הוא לא כמו שהוא נראה. החוט משתחרר ללא קול, והחץ רועד במעבר באוויר במהירות לוע שהייתה יכולה לקחת אותו למרחקים, אם הוא לא היה נתקע בקיר עם הזנב במהלך הרעידות ומטפס דרך הקירות את הפנייה הקרובה במדרגות.
מארב או לא מארב, לקבל אורחים הם לא יודעים.
META
יריתי חץ, אם לא היה ברור. יריה סתמית בלי כוונה אפילו לעשות נזק. יותר כדי לשמוע את ההתנגשות של החץ במשהו שם, או לשמוע את התנועה של מישהו שמתחמק.

IN
איינידאומה מבחינה בבערך 10 עד 13 רוחות המסתובבות ומרחפות סביבך ומתרחקות כשהן רואות שאת מבחינה בהן, ונוסגות מבעד לחרכים ופתחים.
החץ לא פוגע בשום דבר.

שושנה שחורה מנתחת את המצב, והמצב דיי ברור- הוא רוצה כסף, הוא שונא את כל העיר הזאת, והוא אפילו הצליח להעלות את הנושא שהוא מזלזל קשות בחצר הרוחות.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה