• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

in
"לא אכפת לי" אומרת שושנה בחיוך, והולכת לחדר אחר ,ולובשת את שימלתה מעניין מה יחשבו, שאני אבוא אם סם לנשף,זה יהיה ממש מצחיק . לאחר חצי שעה של מדידה, ואיפור(סתם מנסה לראות איך יושבת אליה ,הכי טוב השמלה) היא יוצאת מהחדר ,לבושה בפאר ובהדר, שמלתה זהובה כמו שיערה הארוך ,שרוולי משי מכסים את זרעותיה באופן רפוי, וכפפות לבנות מכסות את זרעותיה החשופות.
"אני שוב חייבת לך תודה סם ,כול זה לא היה מתאפשר בזכותך"

לאחר ששושנה יוצאת, סם נאנח, ומתחיל לטפל בעצמו, הוא מוריד בתור התחלה את כל התחבושות, מקלל כל מספר שניות, מטפטף טיפות של תמצית סמים חזקים זונח את שפיותו לטובת גופו, ולאחר שמסיים, עובר לטיפול עצמו, עוטף את הכוויות בתחבושות אלוורה משומרת, ואת החתחים הפשוטים- תופר, מחזק את גופו בחומרים שזיקק בעצמו, מאחא את פצעיו במהות גולמית מתוך נפשו, ומעשיר את מאגר הקללות שלו להפליא.
כששושנה נכנסת היא תופסת אותו בדיוק באמצע הטיפול, מהדק תחבושות לכוויה מחרידה על גבו "אחלה שוש.." הוא פולט מפיו קללה מסובכת שכוללת את אימו של אל הבלטות "אני כנראה אגיע באיחור אופנתי של אייזה.." הוא מהדק את שיניו, וקושר את התחבושת "חצי שעה, תהני.." הוא גוזר את השארית "רק תשתדלי לא להבטיח הבטחות מרחיקות לכת בשם המעגל, ונסי להביא לשיחרורו של חבר שלנו שם בכלא.." הוא קם, נאנק, מתיישב, ומתחיל לתפור חתך לא נעים ברגלו "כלא זה חרא של מקום.."

לפי דעתי תאחד אותי ואת שושנה, זה לא כזה עקרוני, וזה יקל על כול כשיהיו רק שתי קבוצות זמן...

עכשיו גם אם אין לי את אבן המשכן, בכול זאת אני מכוונן אליו לא? אני עדיין מחדש 8 מאנות לשעה בעזרתו.

דון, לא...
*הרצה*
IN
איינידאומה נכנסת לפונדק למראות מחאותיו של הקדמון שעדיף ללכת קודם כל לכלא, ואיינידאומה מוצאת פתק קטן ועליו כתוב- 'לאן נעלמתם? פגשתי איזה יציר רוח מוזר אבל מוכר, ואני ברגע זה בדרך לנסות לשחרר את עגור. אני לא מבין בקשקושים בשיט, אבל רק הבנתי שחצר הרוחות באה בעצמה לאחר שהוא רצח המון המון אנשים ושוטרים, וריתקה אותו בעוצמה רבה. יצירי הרוח ההם מוזרים, ואני חושד שלחצר הרוחות יש-' הקטע נמחק בפתאומיות, כשהקדמון מסתכל בבלבול. "זה לא אני העלתי את זה, זה היה קדמון אחר מחצר הרוחות." הוא מודיע.
הקטע ממשיך- 'אני לא מבין בענינים והייתי שמח אם הייתם באים לכלא, ואם אין לכם כוח אז מספיק שאחד מכם יבוא(שושנה כי היא מבינה טוב בענינים, איינידאומה כי אני מניח שאחרי מה שראיתי בשער היא תוכל לדאוג לכל, וסם... עם החבר שלו נראה לי יוכל במילה אחת לשחרר את עגור, גם אם לא בזול).
תמהרו! אני חושד שהם יתקעו עם עגור עם הרבה מנייקים. שלום'.
באותו רגע ממש נכנס לחדר שליח השמיים ובוהה באיינידאומה וחותף את הפתק וקורא אותו במהירות. "לעזעזל! איך הסתבכנו. בואי!" הוא אומר, מתעלם מדבריה(או אם איינידאומה לא אומרת כלום אז לא מתעלם...) ויוצא מהחדר. מלמטה איינידאומה שומעת- "אספי את חפציך ובואי מהר".
OUT
אייסדרום, הופ, יש כאן קצת קטע של לחץ על הדמות שלך, אבל לא ממש משיכה באף. אם איינידאומה ממש תופסת בשליח השמיים ועוצרת ממנו ללכת אז מילא, אבל כרגע הוא פשוט נכנס ויוצא במהירות הבזק, מתעלם מדבריה של איינידאומה. בנוסף, בפעולותיך תצטרך לנסח היטב את פעולותיה של איינידאומה, כי כרגע עשוי להיות ניגוד למעלת החמלה, אשר ידרוש תשלום כ"ר יחיד להתנגדות(כבר גילגלתי מעלה). אבל אני רוצה להזכיר שבשביל זה יש כ"ר- כדי שהמנחה לא ימשוף באף, אלה רק 'ילחוץ'. פירוש הדבר הוא שאתה יכול לעשות עדין מה שבא לך, לא מושך אותך באף, ותשלום כ"ר זמני זה לא כזה ביג דיל... רק להבהרה.
IN
שושנה שחורה הולכת בצעד מהיר והדור לנשף, זוכה לשריקות רועמות משיכורים בברים, ומגיע לנשף. הבית הוא בית גדול ומרשים, עם גדר חיה מטופחת, ואור עשוי מהות מרחף בכניסה(מה שבפני עצמו מרשים). שני שומרים בני תמותה מסתכלים על איינידאומה, ומזיזים למולה את כידוניהם, לא חוסמים בפניה את הדרך. אחד מהם קד קידה רשמית ופותח בפניה את השער, שם היא הולכת ומגיע לדלת פתוחה ומלאת אורות. יש שמה כרגע בערך 10 בני תמותה, בן תמותה לבוש הדר שבא לקראתך בצעד מהיר, שתי דמויות מבורדסות בפינה, דם דרקון אשר אוחז בדייקלהב ירוק אשר נראה כבעל יכולות כישוף כולשהן, ולובש שריון חזה ברקת ירוקה, עונד צמידי מוקד ברקת, ועונד את נזר דמעת הדרקון, ולובש את 'צווארון אורו המטהר של השחר'. קצת חשוד... הדם דרקון נסוג לפינה חשוכה יותר אחורה. עוד שני דמי דרקון עומדים משני קצוות שולחנות וצוחקים.
הבן תמותה שבא לקראתך נראה כיפה תואר ברמה יוצאת דופן, ולרגע מזכיר דם אלים, אבל אז את נזכרת בדברי קולינס בכניסה כשהוא סיכם אתך את ההסכם. 'המארח של הנשף הוא בן תמותה ממשפחה של דמי דרקון, אך טוהר הדם שלו הוא רב, אך הוא לא נשגב'.
"ברוחה את, שושנת השמחה והאושר- שושנה שחורה. אך איה מעגלך? ציפינו הרי לבוקרו של ה'עלה השולט ברוחות' בקוצר רוח, וכן גם חבריו" אומר במארח ומהנהן בחיוך על שתי הדמויות המבורדסות. "בואי כנסי, תלי את מעילך..." בזמן שהוא מדבר הוא מכניס אותך, מצביע על דברים ומספר משרתים בא להציע לך דברי מאכל. לפני שאת מדברת הוא מוסיף- "עקב חיסול מצוד הפראא וה... פגיע בנזירים הטהורים הרבה אנשים לא יהיו פה. אל המשכן עצמו יגיע רק בעוד שלושה רבעי שעה, ועוד כמה אורחים חשובים יאחרו".

באותה שנייה, שבה שושנה עושה את צעדה הראשון בבנין, משהו משתנה בה,או לא ,אי אפשר לדעת ,אבל היא הגיע למקום כנערה יפיפיה, ונכנסה למקום כפשוט אלה, עורה צחור כשלג, עדין ורך, ושיערה מבריק ומנצנץ ,היא כמאת זוהרת, קשה שלא להסתכל אליה ,היא פשוט ..אפילו המילה יפיפה לא תהיה יכולה לתאר אותה, היא יותר מזה .
שושנה קדה למארחה בתנועת כבוד ,האופינית למקום ,ואומרת "ברוך אתה מארח נכבד ,שהרשת בטוב לבך, למעגלי להגיע לנשף.
אני כה מתנצלת על זה שפעולתיו של המצוד, גרמו לכך שאנשים רבים יעדרו מנשפך, אני מתנצלת עמוקות ,ומבטיחה שאפצה אותך, איך שרואות עיניך לנכון." שושנה לוקחת נשימה קצרה וממשיכה.
"לצערי אין לי מושג מה קורה אם 'העלה השולט ברוחות' ואני מצטערת על העיכוב הזה, בינתיים יש לי רק שאלה אחת מארח נכבד ,האם קולינס ממשפחת ללוש ,ואינדרו ממשפחת אמליו ,גם יבואו לנשף ?"
שושנה שומעת את התשובה ,קדה קידה עמוקה, והולכת להסתובב במבנה.
היא לוקחת איתה צלחת קטנה ,וסורקת במהירות את אולם הנשף, מדברת קצת אם בני תמותה ,כדאי להבין מי הם, מה תפקידם ,ואם היא רואה דם דרקון לא מראה פרצוף עוין ,כשהיא מתקרבת ,היא מתחילה לדבר .
במהלך כול השיחות שלה, היא שותלת רמזים בהצהרותיה ,על כוונותיה הטובות של משפחת אמליו, והאדרת שמה .
הרמזים סמויים מהעין ,ורק מי שבאמת יתרכז בשיחה, יבין את הרמזים הסמויים, את כול השאר היא משאירה לנשף.
out
שליטה בנימוסים והליכות .

IN
"אינני מכיר את איסרטו או מה שלא יהיה שמו מבית אימיליו, אך קולינס לא יגיע, הרי הוא לא הוזמן! את כנראה חדשה, גבירתי הנאווה. אני הוא רוג'אן, בנו של דם הדרקון אמסטרו אמיליו. אלו הם שני אחי, הנשגבים הארציים לולן אמיליו וסגרס אמיליו." הוא מציג אותם בפניך. כרגע איש עוד לא הגיע לנשף.
כרגע אני ממתין למה שיקרה אם איינידאומה, כי אני לא יודע איך יפול דבר, אז נחקה רגע. אתה יכול כמובן להגיב, אבל ההרצה תמתין.

ברשות דניאל, אני אקצר-
in
סם ממשיך בטיפול המתיש לאחר ששושנה הולכת, קושר, מהדק, תופר, מגבס, ובקיצור- מטפל בכל חבורה (ואף הזעירה ביותר) על בשרו, ואלו רבות.
לבסוף, לאחר כחצי שעה של מאמץ אינטנסיבי, הוא גומר, ומתמוטט, מותש, אך מרוצה.
לאחר מספר דקות של הקלה מבורכת הוא קם, ובוחן את עצמו בראי.
צחוקו הפרוע מהדהד ברחבי החדר, עם כל התחבושות האלה הוא נראה כמו מומיה מהלכת!
אבל כמובן, זה לא מה שיעצור אותו.
הוא שולף מהחבילות שלצד מיטתו כד צבע קטן ומברשת, ומעביר אותם על עורו, מיישר כל תחבושת למקומה מייד לפני הצביעה, חוזר על התהליך בכל פיסת חבישה על עורו.
כעבור דקה, הוא מסיים, ומחזיר את פחית צבע העור למקומו, נעמד, מחכה שהצבע יתייבש, ומשזה קורה, עובר לשלב האחרון, הוא מתחיל ללכת בחדר במעגלים, בתחילה בצליעה קלה שנוצרה מהכאב, אבל אז לאט לאט בחינניות רבה יותר, עד שהוא מחזיר את חינו הישן. משווה לצליעתו מראה של פסיעה עצלה שאינה ממהרת.
ארבעים דקות לאחר ששושנה הלכה, נשמעת דפיקה חזקה על הדלת "נו, למה אתם מחכים!? אני צריך להגיע לנשף אם יודעים!" וכאשר יפתחו את הדלת, יראו לא מתנקש פצוע וחבוש, אלא אדם עמיד למראה לבוש בגדי משי, עורו חלק, וצלקת ססגונית מעטרת את פניו.
בקושי אפשר לזהות את סם מנדז.
הוא נותן להם לכסות את עיניו, והולך לו אחריהם בצעד חינני.
קשה להאמין שהוא היה על סף המוות לפני שישים דקות...
mate
טכניקת איחוי הפציעות, שוב מתעל כ"ר, לא כולל פעלול (אם) שלוש הצלחות, שלוש דרגות בריאות, הוא על 2- לפחות.
החלק השני הוא תיאור התחזות, התחזות לאדם בריא ורענן (לא מישהו אחר, פשוט להעמיד פנים שהוא לא פצוע).
שמונה קוביות (כולל מחסר פציעה) לא כולל פעלול (אם) ארבע הצלחות, ד"ק די מכובד לזיהוי פציעה.
תצרף אותי לנשף כשיגיע הזמן, ובבקשה תכתוב כמה היו הפעלולים כדי שאדע כמה מותר לי לשחזר.

OUT
רגע, רגע...
לא הבנתי. ><
חמלה על מה? על עגור שמסכן וצריך לשחרר אותו? לפחות תגיד על מה גלגלת. XD

בבקשה תנסה לסדר את ההודעה ממקודם שתהיה קריאה, או לתת לי תקציר שיסביר לי מה התכוונת, ואני אשתמש בו לפענח את מה שכתוב.

את IN אתה תצטרך להבין לבד, אבל בOUT התכוונתי שבגלל שכרגע עומדים לתלות את עגור, גם אם זה לא דחוף, צריך חמלה אחד כדי לומר 'טוב נו, שימשיך לשבת עם מנייקים פסיכופטיים בכלא מסריח ולרעוב ולתת לתהליכים שבעד תליתו להתקדם, ונשב בינתיים בשקט.
א- הוא בכלא קיבינימט! כולם יודעים שכלא זה לא כיף חיים!
ב- עומדים לתלות אותו בעוד שבוע, לאגיד 'אני אנסה לשחרר אותו אחר כך' זה קצת מטומטם.
ג- נאמר ישירות 'אני חושד שהם יתקעו עם עגור עם הרבה מנייקים'. בוא נתן לו להנות.
מכיוון ודארט אני מבין שאתה לא ממש עושה משהו מיוחד... וגם לטובת שאר השחקנים...
הרצה.
IN
שושנה שחורה מהלכת בנשף בין האנשים. עוד 5 בני תמותה מגיעים בחצי שעה הבאה, כולם אצילים בעלי מעמד וכסף, ושלושה מהם אשר מוצגים בפניך הם גם כן אנשים עם דם טהור שבניהם בוודאי יצאו דמי דרקון, אך להם לא יתמזל המזל. ב'איחור אופנתי' של 40 דקות מגיעים 5 דמי דרקון לובשי בגדים רשמיים ומהודרים, 2 מהם רוזנים, ו-3 הם אנשי משפחת אמיליו. עימם, באיחור, מגיעים סם מנדז, ואל המשכן.

סם מנדז מהלך ברחוב, מושך אליו מבטים. אין ספק שהוא נראה טוב יחסית! הוא מגיע לשער, שם הוא רואה גדר חיה ומטופחת המטילה צללים מאורכים על הרחוב בשעה החשוכה, בעוד מנורות המהות אשר מסביב מפיצותך אור לבן יפה. נראה שהנשף עצמו מתחיל להתחיל, כי להקה של זמרים בני תמותה עולה לבמה ברגעים אלו ממש, אתה מבחין מבעד לגדר. ואז מבתך נוחת על השער. בשער עומד-
מלך.
גלימה מפוארת נגררת אחריו, בעוד שני בני תמותה שפופים מרימים אותה אחריו. הוא אוחז בידו מטה עשוי חומר אשר סם מצליח לזהות כמתכת הכוכבים המסתורית, ובקצהה יש למרבה תדהמתו של סם מנסיונו האישי, בדולח יסאל, אשר מוחזק בגימורים עשויים אבני חן אשר מעוצבים לגימורים האלה באופן כה מדהים ושמימי ויוצא דופן שאתה נדהם למרבה הדבר. עיניו רואות הכל בוחנות את הסביבה, והוא שולח חיוך הממיס את בני התמותה שמסביב מרוב אושר. שני השומרים יורדים על ברכיהם באופן טקסי, ומנשקים את ידו בכניסה ופותחים לו את השער...

אל המשכן המלכותי, אשר חזותו ה... מלכותית שופעת ממנו כגלים של הדר ועושר צועד פנימה. שני בני תמותה רזים וכמעת שקופים אשר נראה כאילו הם לא הכניסו ארוחה אל פיהם זה שבוע צועדים מאחוריו. הוא חוגר חרב עשויה מעשה ידי אומן בין היתר, ולובש דיי בגדי מלכות הראויים לקיסרית בכבודה ובעצמה(סם יודע שעקרונית אלים יכולים ליצור באופן מוגבל יופי והדר בעזרת תעצומה בסיסית של לבישת צורה שונה על מנת ליצור רושם, אבל כנראה שהוא אל מאוד חזק, אשר נתמכים בעושרו משאבים אשר לא ממהותו[כגון המטה המרהיב]). הוא צועד פנימהף והדלתות נפתחות מולו לבן תמותה. כל הנוכחיםן בחדר חוזים במרההו, כשמהות קלה מרחפת סביבו, מקופפת מוחות, וגורמת מיידית לכל בני התמותה לרכוע ברך, בעודו הולך. דמי הדרקון נעמדים לפני דמי הדרקון משני צידי הדרך בא הוא הולך ברשמיות, אוחזים בחרבותיהם. הם קדים בפניו קידה רשמית, אשר חלקה מכילה כבוד אמיתי, וחלקה רשמיות קרה.
ואז... קורה משהו מוזר. בכל התהליך, כולכם מרגישים כאילו... הדיבור לא לכם עם יצור נעלה זה. אתם יכולים לדבר, אבל לא לכבודכם, אלה אם הוא יפנה אליכם. סם מוצא את עצמו בכניסה כשהוא מבין שמהות האל משכה אותו אחריו עד לפתח. האל פולט גלי מהות של כפיה סביב, יוצר את הרושם.
OUT
בחלק הזה אתם יכולים לשלם כ"ר אחד כדי לנפץ לחלוטין את הכל. יעודד אתכם לשמוע שנראה לכם שהתעצומה שהוא הפעיל היא לא זולה, והיא גם כנראה איזה 4 תעצומות יקרות...
IN
לפני שמישהו מספיק להגיב מי שמגיב ראשון זה...
אחת הדמויות המבורדסות שהיו בפינה, הגבוה מבין השנינים. קול נמוך ועמוק ונמוך, אשר אתם מופתעים למצוא אותו מוכר מעת סם ושושנה, אומר- "אתה צבוע ברמה לא יאומנת. אני הולך מהנשף הזה לעזעזל, חתיכת זבל. אבל לפני שאני אלך, כדי שתפסיק להשתמש בכוחך אל אחרים" אומרת הדמות המבורדסת, ומרימה את ידה. בלי לראות אתם רואים לרגע את שניהם נאבקים מבין הידיים, כשכלום לא קורה ממש, מלבד שאתם מרגישים איך האוויר טעון בכמות מגוחכת של מהות. ברגע אחד שניהם שופכים מהות עצומה, ואז האל נשבר. לפני שאתם ממש מספיקים להגיב לאל- השפעותיו התפוצצו. מולכם עומד דמות של בם אנוש יפה תואר ברמה על-טבעית, לבוש בגדים של אדם עמיד ואוחז במטה מפואר להפליא. סביבו יש בני תמותה מקיאים המסתכלים עליו בחרדה, ומפתיהם של דמי הדרקון הופכים לדאוגים כשהם ממשיכים לעמוד בטקסיות, גם אם לא ברצון. הדמות המבורסת פונה אחורה ופותחת בהליכה מהירה...
OUT
אתם יכולים להשיג אותה.
IN
בני התמותה סביב מקיאים, ורבים מהם שולכים במטי שנאה טהורה אל אל המשכן הכבר לא כל כך אדיר. סם ושושנה שוב חופשיים לעשות כאוות נפשם, ובוחנים את המצב ומוצאים זה את זה. בני התמותה משתחררים בזעם, ומעטים כעת כורעים ברך. כמה זעקות נשמעות- "איז המין מנהיג יכפה את עצמו?"
האל שולח מבט של מוות בדמות המבורדסת.
בכל הבלאגן, גיבורי הבריאה, השופטים הפוקדים ומסדרים את גלגלי החברה ומסדרים את השלטונות ומבטלים את השחיטות, או כיום יצירים עם טונה של מהות אשר הפכו לשנאת עולם, עושים...
OUT
קיצר- האל מפעיל שמונה מיליות תעצומות חברה שגורמות לכל בני התמותה לסגד ולכם לכבד ולסתום ת'פה בערך, באה דמות מבורדסת ונעמדת מולו, משתחררת טונה מהות, גם הוא משחרר טונה מהות יענו נגד. ואז האל מפסיד והתעצומה נשברת ובני התמותה המכושפים מתחילים להתעצבן, בעוד הדמות המבורדסת נוסגת אחורה.

סם, בריא לחלוטין למראה, ולבוש היטב (להזכירך עזבת אותו לפני ארבעים דקות במהלך טיפול כואב ומייסר למראה שכלל חומרים ממש מוזרים וערימות על ערימות של תחבושות.. שלא נראות עליו כעת) "שמעי, תשארי לראות מה הולך בנשף, ס'דר? אני אנסה לתפוס ת'בחור ההוא.." הוא מתחיל למהר אחרי הדמות המסתורית בהליכה מהירה, חצי ריצה חצי סוחר שממהר לעבודה.
(עוד הערה קטנה, הנשקים היחידים שיש עליו [למראית עין כמובן..] הם קאטאר בחגורה, ופגיון לידו [מישהו ממש חד עין יוכל להבחין שיש על הנשקים מעין שיכבה שמנונית קלושה, כאילו הוא שימן אותם הרגע..])
OUT
דניאל, כמה היו התיאורים הקודמים? היה פעלול? לא היה פעלול? כמה יצא בקוביה? זה משפיע ישירות על דרגות הבריאות שלנו..
ועל המאנות שלי.

שושנה מהנהנת לסם, ומסתכלת על אל המשכן.
בין כול האנשים המקיאים ,היא הולכת בחינניות ,אלה לצד בני תמותה ,היא מתקרבת אל האל "אני מניחה שלא הצגתי את עצמי ,אני שושנה שחורה ,אורחת פה בעיר, אני רואה שיש לך בעיה קטנה אם כמה בני תמותה ,האם תצטרך עזרה בשמירה על הסדר פה? הרי הכול אינך רוצה שעירך, תהפוך לאנרכיה " היא אומרת.
מילותיה צודקות ,הסדר בבריאה חייב להישמר, גם אם זה אומר להשאיר במשטר של עריצות, חייב הסדר להישאר ,למען תושבי הבריאה.

IN
אל המשכן מחייך חיוך רחב. "אשמח לעזרה, גברתי המחוקקת" הוא אומר ומסתכל על שושנה שדיבור יודע דבר.

סם ממהר ומגיע אל הדמות המבורדסת. הדמות ממשיכה לנוע. "כן, מה אתה רוצה. ותמהר לפני שהיסודנים של אל המשכן ינסו להתנקש בי בבקשה".
OUT
רועי, יצא לך פעלול 2, ריפאתה שתי דרגות בריאות נוספות ואתה ראשי לשחזר 4 מאנות או נקודת כ"ר.
IN
עגור שחור יושב בתאו, חסר עונים. דם הדרקון מביט עליו ומחייך, חושף שיניים, וסוגר את הדלת על עגור-
חושף על פני האדמה. עגור שחור יושב לבד, בתא עם הדם, בחושך(או שהוא מדליק את האנימה, אם כן תודיע), בדד. הריצפה נעה מתאחתיו במעין גמישות מוזרה לרגע, וחוזרת להתייצב. כלום לא קורה.
לאחר שעה תמימה חסרת מעש ומשמעות, משהו מופיע מול עגור. "אני לא אמור להיות כאן. אני מחצר הרוחות, ואני רוצה לסגור עימך עסקה".

והרפוי של שושנה? וההתחזות? ו.. זהו :).
כוח רצון אם יש לי יותר מחמש מאנות, מנות אם פחות.
IN
סם מגביר קצב לזה של צעדי הדמות "מי אתה?" הוא שואל בקלילות, לוגם מכוס קוקטל פירות שחטף לפני שיצא מהנשף.
אני חיב לו תודה על הקטע עם שבירת הקסם, הטיפולים התישו אותי מספיק גם בלי לעבור מסכת של תעצומות מקסימות..
אעזור לו עם המתנקשים, בכל מקרה הצלחתי לאלתר לא רע את הקסם.
השאלה איך זה ישפיע על המאזן.. נו, נחייה ונראה.
אולי הוא אפילו יוכל לפתור לי את בעיית האחסנה של החומר.
עם קצת עזרה משוש.

in
זו ההזדמנות, אם הוא רק ישבע .
שושנה מחייכת חיוך ,קדה לאל, ואומרת "אני צריכה שתעשה לי בתמורה לזה טובה, ואני אחזיר את בני התמותה לשליטתך, עד שתחדש את מהותך ,אני צריכה שתישבע לעזור לי בדבר אחד פשוט" .
היא מחכה לתשובתו של אל המשכן, בידיים שלובות ,כאשר אל המשכן חלש ,ובני התמותה מתגודדים סביבו ,זה הזמן שבו שושנה מכה, מציאה נחמה ומפלט, אך מוחה החריף חושב הרבה קדימה.
"אז מה אתה אומר, תעזור לי בזה ?" היא שואלת.

OUT
בסך הכול ניסיתי להבין מה עשית שם, לא ביקשתי הסברים למה אתה צודק במה שעשית.
IN
"לא בשבילך." היא אומרת בחריקת שיניים, ושמה על עצמה את שריון החזה, תולה את הקשת על גבה, מכניסה את החפצים שלה לתיק, ואת הכלים היקרים של סם שנשארו בחדר(אני מניח שנשאר משהו).
"אדוני הקדמון, תוכל להראות לי את הדרך לבית הכלא? יושב שם הראשון מחבריי למעגל. אני מאמינה שהוא ירצה להקשיב לסיפורי המשכן שלך לא פחות משתרצה לדבר איתו בעצמך." היא אומרת לקדמון, ומתעלמת לחלוטין משליח השמיים הזהוב כאילו שכחה ממנו.

סביר להניח שאין שם כלים, כולם על סם בעיקרון..
אני ודניאל המשכנו קצת את המשחק, ובאישורו-
IN
הדלת נפתחת בפתאומיות "וודאי שיש" מעיר סם מנדז המתרסק על הקיר, נופל על ברכיו "פשוט עוד לא מצאתי אותה.." הדלת נטרקת מייד לפני המישהו מספיק להגיב.
אור בוקע מסם, מעיר את החדר "היי עגור! מה הולך?" הוא מחייך כמו משוגע, כל אלפי החתכים שנראו עליו כשהנזירים פצעו אותו נעלמו כלא היו, אך ארבע שריטות מדממות מכסות את גופו, והכתף שלו בפירוש שבורה..

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה