• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

דניאל, אתה מתעלם ממני ביעילות מדהימה ממש, הה?
וסם שוב על הרגליים עם הבעה של הלם "מזת'ומרת גוסס?! שמש הרגע ירתה בשליח?! מה זה ה.." הוא נופל פתאום נאנק "חרא הזה, טוב, מה שליח בעצם עשה שהיא ירתה בו את החץ הארור?"
"חייכם יהיו מלאים בגידות" אמר הקדמון.
בגידות, רגשות, שינוי צורה (!?) ויסודות.
יסודות זה בטוח לטאות, לונארים זזה שינוי צורה, אנחנו רגשות (כנראה..) והסיידי..
בגידות?
יכול להיות ששליח השמיים הזהוב סובל מהקללה ברגעים אלו ממש?
IN
סם מביט בעצבים בעגור מפיו יוצא רצף מילים בשפת האש "אני מסכים איתך לחלוטין חביבי, אבל למרבה הצער אנחנו פצועים הרבה מעבר לרמה שבא נשנה משהו בקרב בחוץ וגם נשאר בחיים, אז כל דבר שנעשה בקרב הזה יהיה חייב להיות דרך הרוח המטופשת הזאת!" הוא מצביע בעצבנות על הרוח, ונופל, אוחז בכתפו "בשם אימותיהן הארורות של כל המתים והמתות באשר הן! אני שונא את אביר המוות הזה!" הוא מוסיף בשפת היער, וחוזר לאש "אז בקיצור, אם תצליח לשכנע אותו לעשות משהו כך שזה לא יראה כמו פעולה נגד אבירי המוות וצאן מריעתו אז נוכל להשפיע, אם לא.." הוא מעביר אזבע מכוסה דם על צווארו "כלום, נאדה, שמש תצטרך להלחם לבד מול אביר מוות שעברו חמישים שנים מאז נשגבותו וכל דמי הדרקון הארורים שלו!"
חרא, כל מה שחסר זה שמכוון עתיד הארור (הלוואי שמישהו יאמר לי כבר אם הוא סיידי או לא!) וושושנה יקפצו לבקר עם עוד זוג אבירי מוות מחייכים!
חרא...

עצה לחיים- לעולם אל תתנו לסולאר ליקוי חמה להגיע לרמה של 11 ומעלה אנימה, כי אז זה יראה כך:
שושנה מתחבאת ,מנסה שדרך החלונות יראו כמה שפחות זוהר ,ויותר את האפלה של לילך .
כאשר דם דרקון נכנס ,היא טופסת בצווארו ,מוכנה לשסף את גרונו, בעזרת חרב צמודה לצוואר, ואומרת "תישבע שאתה עושה ,את כול מה שאני אומרת".
היא משביעה כול אחד מדמי הדרקונים שנכנס ,ולאחר מכן משביעה אותם במגוון שבועות

IN
יציר הרוח מקשיב לרגע, ואז אומר לסם- "שליח השמיים אמר לשני דמי הדרקון 'תפסו אותה', ואז היא אמרה 'בוגד חלק לשון' וחוררה אותו. רגע! יש לי כאן דיווח שהמשקיף שלי רואה שתי אנימות, אחת של אביר ומוות ואחת של סולאר, ושניהם זוהרים ברמה של לביור ענקי החודר דרך בנין. נראה לי שבמרחק קילומטרים מכאן רואים אותם, אלוהים! אני פשוט מסתכל דרך עיניו. כנראה שהברקת עוצרת את האור."
OUT
דארט, אתה לא יכול להסתתר, האנימה שלך ברמה 16, מה שאומר שרואים אותך במרחק קילומטר. מה שכן, זה לא אומר שאתה לא יכול להפתיע אותם, כיה הם לא יודעים איפה אתה בחדר.
IN
שני דמי דרקון נכנסים לחדר, והראשון נתפס בידי שושנה שחורה. לילך מזנקת וצועקת "שושנה מאחוריך" כשמאחוריה דם הדרקון השני מרים את ידו ושולח אותה אל גבו, שם יושב גרזן ענקי עשוי ברקת. "מה את רוצה?!" היא שואלת בזעם, בעוד היא קולטת לפתע שהיא מוטלת במהירות מרבית. ביש מזל! האיש אשר עליו היא התנפלה הוא ללא ספק אומן לחימה, כי הוא הטיל אותה על גבה מעבר לכתפו לפני ששושנה הספיקה לגעת בוא. רגלו נחה במהירות על צווארה, בעוד דם הדרקון השני מצמיד את הגרזן לצווארה. לרגע שושנה מופתעת מהנטרול המהיר, ואז היא נזכרת שהיא ריקה ממהות. "מי את ומה את רוצה!" הם שואלים שוב.

"אני שליחתו של שליח השמים ! נשלחתי לעזור לבעלת בריתו ,להתרפות לקרבות הבאים ,נגד מעגל הסולארים ! .
הייתי חייבת לבדוק שאלו אתם, ולא בעלי ברית שלהם ,עכשיו שליח אמר לי להשביע אתכם לא לספר לאף אחד, אי אפשר לדעת מי בעיר הזאת, הוא בני בריתם!".
out
בעיקרון מנסה לעבוד אליהם, שהיא כמו מכוון העתיד, עובדת אם שליח השמים.
אני מניח עורמה+חברה לשניהם, אם צריך היא קונה הצלחה אחת.

חרא! שליח בגד בנו?! מה זה הזבל הזה? אוף.. אם רק היו לנו יומיים.."
יופי סם, אין לכם יומיים, צא מזה ותחשוב מה כן אפשר לעשות..
הוא מזנק פתאום "אנימה של סולאר? רגע, זה לא בחסות אל החרא והתחבולות, נכון? אז אתה יכול לשלוח את הרוחות הנחמדות ש'ך לברר מה הסולאר הזה שם ואם הוא שוש, נכון? אז כדאי שתעשה את זה כבר!"
הרוח הזאת היא הדרך היחידה להשפיע על רצף המאורעות הזה, אז חייבים להשתמש בה כמה שיותר..

"סם" אומר עגור בקול שקט ומעט חלול, "תחלוט את הפרח בבקשה ממך" הוא מרים את עיניו אל הפרח "אם התוכנית שלי תצליח, אנחנו נוכל להיסתדר בקלות רבה הרבה הרבה יותר, תאמין לי סם, פשוט תחלוט את הפרח..."

סם מפנה את מבטו אל עגור "מי שמדבר, אני מנסה לגייס משהו לטובת המעגל ואתה עם הפרח, אוקי, תסכם לי את הקטע עם הסמים שלך כך שאני אאמין שזה מספיק חשוב ואני אשרוף כל טיפת מהות שנשארה לי על החרא הזה כך שתוכל לשתות ממנו תוך שתי דקות בול, אבל תסביר לי בן אדם! אם אתה לא נותן לי סיבה מספקת תצטרך לחכות יפה יפה עד שתהיה לי מספיק מהות לאבטחת התהליך ושניינו נהיה מספיק בריאים בשביל החרא הזה, קאפיש?"
אוקי מר 'אני אסביר מאוחר יותר' תענה עכשיו או שתבקש את החומר שאתה מכור אליו מרופא אחר.

"באמת שלא מדובר בהיתמכרות, או אולי כן, אני לא יודע! מה שאני יודע, זה שתה שכזה יתן לי כנראה, ואני מדגיש שזה לא בטוח! זה עבד פעם אחת, לא בטוח שזה יעבוד שוב!, ליצור קשר עם רוח עוצמתית, כוחה בקרב עולה עלי שלי, ואני לא אצטנע לריק ואגיד שכוחי זניח, את שזהותה נשבעת לא לחשוף, עלי להגיע לעולם הרפאים הזה! אם אצליח, עלי לחפש אותה, אם הצליח, עלי לשכנע אותה לבוא, אם אצליח, ואם תוכל לבוןא, זה יהיה פשוט מושלם!"

IN
דמי הדרקון עומדים מול שושנה שחורה, ונראים כשוקלים מה לעשות. אז הם מסתכלים על לילך, ואומרים. "אנו נשבעים לא לספר ותו לא. כעת עלינו לטפל בה" הם אומרים ובלי שהות מתחילים לחבוש את הפצוע. המהות שלהם כל כך בסיסית עד שהם אפילו לא ממש מצליחים לרפאת אותה, רק לעצור את הדימום ולנקות את הפציעות נגד זיהום, ואפילו כמה סמי הרגעה המשככים את הכאב. לא יותר.

יציר הרוח מהנהן. "בסדר, אסתכל מה קורה שם" הוא אומר, ועיניים מופיעות בגוש הערפל, ומתגבשות. "זוהי סולארית, היא זוהרת ויש לה אנימה ענקית של נמר, והיא זוהרת כל כך עד שבקושי אני מצליח לזהות שזוהי גברת יפיפיה. היא... נושאת בזרועותיה אבירת מוות יפיפיה וגוססת?! אבירת מוות שזוהרת כמוהה בערך, עם אנימה של לב ענקי מדמם שסכין נעוצה בוא, ועם סמל של דם בצורת עיגול של דם הדמדמם בחציו העליון בעיקר וממלא את הפנים שלה דם מזעזע... כן זו אבירת מוות. אבל למה הסולארית נושאת אותה בזרעותיה?! אלוהים זה מראה מוזר. הן מתרחקות, לעקוב אחריהן?" שואל יציר הרוח, בוהה באוויר בהלם.
OUT
אני כמעת ולא אוכל להגיב מחר(כנראה שעד השעה 4, וסביר שגם הרבה אחריי...), אז תמשיכו ותהנו. אה כן, עם אתם אומרים ליציר הרוח לעקוב אחרי הסולארית ואבירת המוות, אז שושנה שחורה תתאר, מה קורה. ולא, שושנה שחורה לא צריכה להשמית שום פרט. יציר הרוח יעקוב אחריה לכל מקום.
כך שיכול להיות שאפילו לא תצטרכו אותי!

מה זאת אומרת לתאר? לתאר את מה שהלך שם בכול הקרב או מה שהלך שהיא נשאה אותה ?
in
שושנה נוגעת בדמי הדרקונים ואומרת "כה נחתם" כרגיל ,הרונות מתערבלות, ומסמנות את הסכמת השמיים .
שושנה מחכה שדמי הדרקונים יצאו, ואז מדבר אם לילך "תראי יש לי תוכנית ,את צריכה להגיע למקום שבו נמצא מכוון העתיד ,לשאול אותו אם להחליף אותו בשמירה על התא .
אם הוא יסכים ,מצוין אני אבוא תבטלי את השבועה של המעגל שלי ,ונוכל לצאת לחופשי .
אם הוא לא רוצה לפחות, תוציאי ממנו את הזמן ,ותגידי לו אחרי זה שאת צריכה להמשיך במרדף אחריי ,ותחזרי לכאן.
אם יהיה לנו מזל ,אפשר לצאת מפה עוד הלילה ,אני שואלת אותך עכשיו, את חושבת שזה אפשרי?" שואלת שושנה .
אני עדיין לא סומכת אליה, אפילו שבועה מקודשת היא לא כפייה, מה ימנע ממנה לשבור חצי תריסר שבועות להביא אליה את מותה ,ולהביא אותי למותי ?טוב אין ספק רק הגורל יחליט ,ואני מקווה ששליח לא ישמע אותי איכשהו.

IN
"מכוון העתיד עשוי לשאול אותי איך נפצעתי כך. אני מעדיפה להמנע מזה, מכיוון ומכוון העתיד לא שומח עלי ולא שמח עלי מעולם. למעשה שנינו רוצים במותו זה של זה. אבל אראה מה אוכל לעשות. היי, אתם, תסיגו לי חובש, ומייד!" מצווה לילך על דמי הדרקון. הם מלכסנים מבט עצבני ואחד מהם יוצא.
"תגידי, בעצם למה את לא תופסת דמי דרקון ובני תמותה עם חרב בצוואר ומשביע אותם? עכשיו את יכולה להשביע אנשים כאוות נפשך, למה את לא משתמשת בזה כדי לארגן לעצמך צבא של דמי דרקון?" שואל לילך כבדרך אגב.
לפתע יש כל נפץ. דם הדרקון שבחדר קופץ וסוגר את הדלת במהירות, ומדקלם כמה מילים אשר הן כפי הנראה קסומות. הדלת ננעלת במנעול, ודם הדרקון שולף טפרי נמר עשויי אורכיקלקום ונעמד מול הדלת. קולו המתוק ברמה קיצונית של ה'עלה השולט ברוחות' נשמע מעבר לדלת- "סם?שוש? הצלחתי למצוא אתכם, עם כי הייתי עסוק מאוד. גיליתי שעגור שחור נלכח לתא הנקרא כלא הברקת. אתם שם?" הדלת מנסה להיפתח, אך מסרבת. דם הדרקון מסנן לשושנה שחורה- "זה מכוון העתיד, אפשר לפתוח לו?"

שושנה המומה לחלוטין לכול הרוחות, עוד מאט יגידו לי שאיינדימה, היא אבירת מוות . מתנפלת על דם הדרקון בשקט מפתיע ,היא מצמידה לו חרב לגרון "תישבע ,שתשרת אותי לנצח, או שאני עכשיו, עורפת לך את ראשך" היא לוחשת ,מצמידה אותו חזק לדלת, אבל בצורה רכה .
"אין לי כוח לשטיות שלך, תישבע ואני לא אעשה לך כלום, ואתן לך להמשיך בחייך, תישבע!" היא לוחשת .
לכול הרוחות ,הייתי צריכה להשביע אותם קודם, זה היה חוסך את כול השטות הזאת .
אבל עלה ,הוא מכוון העתיד? בגלל זה השליח ,לא הכניס אותו לשבועה ! זה היה כול כך ברור, אני כול כך מטומטמת לפעמים !

out
לכול הרוחות ,זה באמת דיפלומטי ! רק חבל ,שאני עכשיו מרוקן ממהות :mrgreen:
יא אלה, שחושבים על זה ,יכולתי להבין את זה קודם :oops: .

"אז למה לא אמרת קודם! והתשובה היא 'כן' חבוב" עונה סם בהתאמה לדברי עגור והרוח.
הוא מתכופף ומתחיל לשלוף כלים מוזרים למראה הכוללים כמויות של מבחנות ודברים נוספים..
(בהנחה שהוא מתחיל לדווח על מה שהולך מעבר לקיר..)
"מזת'מרת עלה הגיע?" הוא קם בהלם "אוקי, אין לי שמץ של מושג מה הולך שם, אבל תגיד לו שאנחנו כאן, תגיד לו שאייניאדמה נלחמת למטה, ותגיד לו את זה עכשיו" הוא יורק טיפת דם "חרא!".
פציעות ותחבולות, אני לא עומד בקצב ההתרחשויות הארורות!

אני עושה את כול הדברים האלה בהנחה שיש רק דם דרקון אחד אם כול המרפאים שם תגיד לי ותתעלם מההודעה הזאת
in
טוב בוא נחשב את הסיכויים.
אני מרוקנת ממהות ,עלה מלא במהות ומוכן לקרב,אני עכשיו מתעסקת עם דמי דרקונים,הוא לא,לו יש את כול העיר מאחוריו,ולי רק אבירת מוות ,טוב מה שנשאר הוא לקוות שהשמש, יזיז את התחת המוזהב שלו ממשחקי האלוהות, ויבין מה קורה פה
.
שושנה לוקחת את דם הדרקון, ומצמידה אותו לריצפה בשקט מפתיע, ליד לילך "לילך ,אם נשארה לך מהות ויש לך איך להעביר לי ,תעשי את זה,ואם אין לך, אז תנסי לזמן איזושהיא רוח, ודיר באלק היא תוקפת אותי ! אני לא מוכנה לשטיות ממך,לא עכשיו" לוחשת שושנה, בעודה מסננת "עלה בוגד מסריח" .

IN
שושנה שחורה פותחת את הדלת, בשביל למצוא את 'עלה' עם חץ טעון בקשת. לפני שהיא מספיקה לעשות משהו 'עלה יורה את החץ בעוצמה, והחץ עף, עוקף את שושנה שחורה באופן מושלם ומגיע למטרתו- סמל האנימה של אבירת המוות. החץ נבלם בלב המדמם, והחץ כמעת ומגיע אך מבלם במלואו. כשושנה מתנפלת עליו הוא נוסג אחורנית- "מה את עושה?! ולמה את עם אבירת המוות הזאתי? אל תגידי לי שאת תחת השפעה מוחית לא טבעית!" אומר 'עלה' ומרים עוד חץ במהירות, מכוון אותו לכיוון אבירת המוות אשר קמה ונוסגת אחורנית.

אבל היא, בכלל לא פתחה את הדלת ! טוב נו ,אני אלך אחרי השתלשלות האירועים .
אבל תגיד אם דם הדרקון, נשבע או לא כי זה חשוב.
in
"עלה ! או שאולי כדאי שאקרא לך, בשמך האמיתי ! מכוון העתיד משרתו של מסיכת החורפים.
אין זה משנה מה אבירת המוות הזאת עושה איתי ,משנה מה אני הולכת לעשות לך ! בוגד ! " היא לוקחת את חרבותיה, מוכנה לתקוף אותו ,בשנייה שהוא יעשה כול תזוזה .
"אני אתן לך הזדמנות אחרונה ,הוכח לי ,ששמעתי שקרים מפי של דם הדרקון ,ואולי ארחם אליך מכוון העתיד או עלה, אני נותנת לך את מילותיך האחרונות, לפני שתעמוד מול השמש, ותסביר לו איך מכול נבחריו ,את סרחת והצטרפת לשרי המוות, דבר !"

IN
'עלה' נראה בהלם. "אני לא יכול להוכיח לך, אבל יש לי כמה טיעונים מאוד משכנעים: א. את מסתמכת בדבריך על אבירת מוות, וכאן באה השאלה, איך את יודעת שהיא ל משקרת אותך. האם כבר היא ניסתה לשקר אותך והצלחת לעלות עליה? ב. נראה לי שמעניק הצל היה לטובתנו, למה שהוא יתן לי ללכת, הרי שמעת שהוא יודע על האדון שלי, אז כנראה שאדוני אינו שר מוות! ג. לעולם לא אשרת יצור תועבה כמו מסכת החורפים עם כל הזוועות שהוא עשה!" אבירת המוות וקמה ומצביע עליו- "הוא משקר! הוא משרת שר מוות המשרת את מסכת החורפים, ואני לא יודעת למה הוא לא זוהר כמונו או למה הוא לומד תעצומות כמונו אלה כמוכם, אבל גם אם הוא אביר מוות או לא, הוא משרת של שר מוות!"
OUT
דאטרט, ייענו עד עכשיו לא הבנת שמכוון העתיד זה ה'עלה השולט ברוחות'? זה כבר נאמר כאן, בכמה וכמה מקומות.

רציתי לתת לו להתודות אבל...
in
"שקרן מסריח, אפילו אם אצטרך לבחור בין להאמין לקבצן שברחוב ,ולך, הייתי מאמינה לקבצן שברחוב " היא מתרחקת ממנו, מוכנה לקרב ולוחשת ללילך "אם יש לך דרך להעביר אליי מהות ,תעבירי ובלי טריקים, זה גם תלוי בהישרדותך,הקרב הזה הולך להיות קשה." מה שאיינדימה אמרה לגביו הוא נכון ,לכול הרוחות, אם הייתי משביעה את כולם מוקדם יותר,זה לא היה קורא ! "לפני שאנחנו נילחם ,אני רק רוצה לדעת,האם הייתה משרתו של מסיכת החורפים, לפני שפגשת את האחרים? האם חשבת שלא יעלו אליך ? אני כול כך מתחרטת שלא הקשבתי לאיינדימה טוב אז לפני שאני מסיימת את חייך, רק תגיד לי אם נשלחת ע"י שר המוות שלך להתחבר לקבוצה שלנו ? או שהצטרפת אליו מאוחר יותר,בידיעה שבגדת באנשים היחידים שהאמינו בך ,טענה לי ! ולא אני אשלח אותך לגיהנום, ללא רגש חרטה קטן בנשמתי "

(שוב דניאל, אני יוצא מנקודת הנחה שסאש מעדכן אותנו במצב).
IN
"מה?!" אוקי, תעשה לי טובה ותגרום להם להפסיק! אני לא יודע מי משקר, אבל דבר אחד אני יודע- כשחברי מעגל הולכים מכות סימן שמשהו מאוד מאוד לא טוב הולך!" הוא מתחיל לחתוך את הפרח "למה אתה מחכה? לפי החשבון שלי יש לך עוד רוח משנית פנויה, לא? אז תשתמש בה בחיי אביך הארור! אם אתה רוצה שגנוב את המשכן הארור אתה לא רוצה שנהיה בהרכב חלקי!"
כן.. שוש תוכל להשביע אותו והכל יהיה בסדר..
אבל קודם שישארו בחיים!

IN
"אוסר לי להתערב. יש להם אישורים שמימיים עם אל הסודות והמזימות לעשות את אשר הם עושים, וזה כולל חסינות." אומר יציר הרוח לסם.

"תגידי לי שושנה, נפלת על הראש? אבירת המוות פה כישפה אותך? אני סולאר! על מה את מזבלת לי בראש כל היום?!" שואל 'עלה'. "תקשיבי, כדי שתורידי את חרבותיךף באמת כדי. מישהו עוד יפגע. אלה אם כן בא לך לערוף את הראש לאבירת המוות, מה שיהיה נחמד." ממשיך 'עלה'.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה