• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

נקודה טובה עגור, אבל..
"לא אמרת אלים, אמרתי חוקים. אלים הם גם אנושיים במידה זו או אחרת, לא? אם כך הם גם חייבים ללכת מכות מדי פעם, פשוט כי ככה העולם פועל. ובמקרה כזה, חייבים להיות איפשהו (לא משנה כמה עמוק הם קבורים או לא משומשים) חוקים לקרב! חוקים שיאפשרו לטיפוסים כמונו ללכת מכות בלי לשבור שום איסור שמיימי מטופש. ובמקרה כזה, כל מה שצריך זה למצוא את החוק הזה, ולעוות אותו אותו כדי שנוכל לקטול את אל המשכן השמימי, ומה יהיה יותר פשוט מלטעון שאנחנו רוצים את האבן שלו?"

פתלתל, פתלתל מדיי, מרוב סיבוכים ומזימות הוא לא רואה מה מונח לפניו....

"כי כשאל שמימי לא קרבי במיוחדף ימצא על סף דלתו חבורת סולארים שמזמינה אותו לקרב בתואנות הזויות על אבן המוקד, יש סיכוי סביר שהוא פשוט יתן לנו אותה, או לחילופין, פשוט יצחק לנו בפנים כיוון שחשפנו חוק אחד, אבל הוא אל שמימי כבר מיליון שנה ויודע קצת יותר על מה הול ביו שאן, למרות שלא יזיק לבדוק את זה עם הבחוריקו החמוד שלך מנקסוס..."

IN
"רק רגע. שני דברים: הראשון- אז אתה הסולאר החבוב שאל ההשקעות של נקסוס דרש מאיתנו לראות? תקענו אותו במושב ההמתנה כדי לו לחשוף את מיקומכם. איזה אל שמימי של ההשקעות בנקסוס, דיי עוצמתי, בא לכאן. הושבנו אותו בחדר האורחים. הוא קשור אליך אני מבין" אומר הרואה ויודע לעגור שחור. "שנכניס אותו לכאן?" שואל הרואה ויודע את עגור שחור. "אה כן, ושתיים- משכן משל עצמו? תבינו, הוא אל המשכן. מה שאומר שכשאתם שואבים כוח מהמשכן אתם שואבים כוח ממנו. הוא עצמו המשכן, ונראה שלא הבהרתי את עצמי היטב. כל אחד מהמשכנים עליהם אני מדבר מקושר אל שאר המשכנים. כך שלמעשה, האל הזה שולט באחד חלקי 25 מהמשכנים בבריאה, וחמישית מהמשכנים במזרח. כל המשכנים בבריאה כבולים למשכנים הללו, אם כי זה לא טבו רציני, רק אם אותו יצור בא לדרוש את המהות. במקרה הזה האל לא רצה למשוך תשומת לב של נשגבים, מחשש לצבור אויבים לא רצויים, אז הוא לא מנע משום נשגב שרצה בזאת להתכוון למשכנים שתחת שליטתו, וכך נוהגים כל חצרות הרוחות. אתם מבינים, קיומנו נשמר בסוד, וכן קיומם של אלי המשכן. אין רבים מהם, ואל המשכן כאן נחשב לאחד העוצמתיים ביותר, כי בדרך כלל אין אלים למשכנים. קיום חצר הרוחות שלנו בעצמה נשמר בסוד כמוס. טוב, להכניס את האל הזה שלכם?" שואל הקדמון, תוך כדי... לקיחת חתיכה גדולה למדי מגוש הבשר העסיסי, כשבערפל מופיע פתאום פה גדולה, הבבולס את כל הבשר בביס אחד, ומעלים אותו, ברגע אחד. קולות לעיסה נשמעים משום מקום... ובליעה. "לקרוא ל... אל ההשקעות הזה של נקסוס?"

יש כול כך הרבה לחץ אימה ועכשיו זה רק שיהיה לנו מספיק זמן לחזק את עצמנו "תראו אין בעיה אני חושבת שעדיף שקודם כול נחדש מהות ,אחרי זה נתאמן אם החלום שלי ושל סם היה נכון עד שהם יגיעו ללוקאשי זה רק חודש, וזו הדרך הכי מהירה לצאת למסע בים .
ואפילו בנהרות יכול לקחת יותר משלושה חודשים עד שהם יגיעו עד לנקסוס, יש לנו זמן הרבה זמן עד שהם יגיעו אני חושבת שננצל כמה שיותר בשביל להתאמן, ואחרי זה נצא להדיח את האל זה לא אמור להיות קשה ,אל המשכן הארצי חסר תמיכה וכולם בעיר שונאים אותו ,ראיתי את זה.
ובגלל שהוא ארצי אז יש לנו סיכוי לגמור אותו בקרב פשוט ,אבל קודם תנו לי לדבר איתו הוא לא יוכל לפגוע בנו כול עוד לא נתקוף אותו אני אנסה להערים אליו, ואם זה לא ילך אז עגור פשוט יוכל לשלוף את חרבו " אומרת שושנה ואז מסתכלת על כולם "תראו אני אומרת שאם הלגיונות יצאו אתמול ,יש לנו זמן ויש לנו מקום מוגן אנחנו צריכים לנצל את הזמן הזה ולהתאמן כול עוד אף אחד לא מפריע לנו, אם ננצל את הזמן כראוי אני בטוחה שנוכל להיות מוכנים הרבה יותר לקראת האל הזה ,מאשר מה שאנחנו עכשיו " מוזר ביותר ,מדוע הקדמונים לא ביקשו ממני להסיר את השבועה הקודמת ? ומדוע הכול כול כך בחטף ,יש כול כך הרבה פרצות בעיסקה שזה מדהים אנחנו יכולים לשנות את הדרישות שלנו והעיסקה תכבול אותם ,אנחנו יכולים לעשות משהו שבסופו של דבר יביא לשיחרורם מהשפעות אלים אחרים ולא דווקא אל המשכן ,מדוע כול כך בחטף ?
out
למדתי ודניאל אל תעשה שהיא שחררה אותם, כי היא לא אמרה כה נחתם היא אמרה רק על העיסקה האחרונה ,וזהו .

"ברור! אני לא מאמין שתקעתם אותו בהמתנה! הוא יהרוג אותי.. ולא אמרתם שאתם לא אוכלים?"
אל ההשקעות של נקסוס! אתה כאן? נהדר! ככה זה יהיה הרבה יותר פשוט (הו אדוני הנעלה והמושלם וכל מני דברים כאלה שאני צריך כבר לעשות לו חגיגה דתית נורמלית..)

דארט, אל תלך רחוק. בשביל לשחרר אותם הם גם צריכים להסכים, ולא ראיתי שהם אמרו זאת :twisted: :twisted: :twisted:
ואגב, תתכוננו לכניסה של שחקן נוסף... בקרוב דג יצטרף, אני מודיע מראש. בנתיים מי שרוצה להיות יצירתי בדרך מותה של איינידאומה, או רוצה להציע הצעות מגניבות למה יקרה איתה חופשי(אני לא אלך ע"פ הם, אבל זה תמיד כיף להיות יצירתי, ובנוסף זה יכול לעזור לי ולתת לי השראה, כמו הרעיון של עגור שחור שהיא תשאר בעיר למשול, מה שלצערי לא יהיה אפשרי בשל... כמה דברים שאני לא יכול לספר).

OUT
דניאל אני מוכן להצטרף.
לכל שאר הדמויות, אני עומד לשחק נשגב דמודומים מכשף, שאם מנוחה של שלושה חודשים יוכל להטיל זימון שד מעגל שני. בינתיים הוא מתמחה בזימון יסודנים ושדים מהמעגל הראשון, וגם הרבה פרפרי בזלת.

עריכה: כרגע סיימתי לקרוא עשרה עמודים אחורה. זאת אומרת מעמוד 94 עד עכשיו.

טוב בקיצר מה ששושנה עשתה זה מאוד חכם ,או שהקדמונים מאוד טיפשים .
כי הם לא אמרו מתי כולם ישחררו אותם מהשפעת האל ,אז טכנית הם יכולים ללכת ועדיין העיסקה תקפה, ככה שהם יהיו חייבים לתת להם מחסה ותמיכה כול עוד הם בעיר .
בעצם הם יכולים לא לעשות אותה בכלל ,וזה לא משנה בעצם הם לא חייבים כלום לקדמונים.
(מעניין אם נהרוג את כולם זה גם ישחרר אותם, ולכן נוכל לקחת את כול מה שהם הבטיחו האמת אם נהרוג אותם גם ניקח. )
וזה די מוזר שהם איימו להביא את הנזירים הטהורים ,השבועה כוללת אי פגיעה ישירה או עקיפה (ונזירים טהורים זה בהחלט עקיפה) אחרי כול החשיבה הזאת הם בטוח לא מושפעים משבועות ,והם סתם שקרנים שהולכים להזמין נזירים טהורים .

או לחלופין הם רק איימו שהם יקראו לנזירים הטהורים, כמו שאכן קרה.

IN
קדמון קטן מופיע פתאום. "אדוני, זוכר את הגנרל שאמרנו לך שהוא יגיע. ובכן הידע שהשגנו מאוד לא עדכני. הוא התעקש לבוא לחדר של האורחים, וכשהוא גילה שהחדר ריק הוא הבין שהם לא כאן. הוא דורש לראותם. הוא סולאר מקאסטת הדמדומים. מה לעשות?"
OUT
דג, דיב"שתי אותך ממש מעת. צורפת למשחק.
IN
ברן שחור גלימה נמצא כרגע בהמתנה בחדר מסריח(טוב נו, ראוי לציין שהוא נקי ומצוחצח, עם 4 מיטות. יכל להיות החדש של הסולארים, אילולא שמעת שיש כאן אחווה שלמה של נזירים טהורים[מה שנשאר ממצוד פראא שהומת ע"י שחר רצחני ומשוגע], ואתה גם דיי בטוח שהם כרגע נלחמו עם סולאר בוגד שעבר לצד האפל, ושני אביסאלים(שאתה דיי לא בטוח למה הם שיתפו פעולה...). אתה ממתין בקוצר רוח לפגוש את הסולארים, כשקדמון קטן מופיע. "אנא המתן אדוני, לא ידענו על בואכה. המתן נא".

"כל כך מהר?! טוב נו, כל נשגב יכול לעזור.. תכניסו אותו, אבל אל תתנו לו להרוג אף אחד."
קוסם נוסף? עכשיו? מה זה יעשה לעיסקה? מה הוא עושה כאן? מה עם אל ההשקעות של נקסוס?
טוב נו, פרה פרה.. ולא להזמין הביתה יצורי פראא.

"מצוין כול עזרה תהיה מבורכת " אומרת שושנה "תכניסו אותו מייד ,אל תתנו לו להתייבש שם " היא מוסיפה, ומחכה בצפיה אדירה לראות את הסולאר מעניין מאוד, יכול להיות שהמכשף הזה יוכל להועיל מאוד שושנה ניגשת מייד לכיוון הדלת ,נרגשת כמו ילדה קטנה ומחכה לראות מי ייכנס.
out
רועי בעיקרון העיסקה תקפה למעגל שלנו, ולכול מי שנוסיף.
לכן אם דג רוצה לזכות בזה ,הוא צריך פשוט שאנחנו נקבל אותו כחלק מאיתנו.

IN
ברן שחור גלימה ממתין, עד שהוא רואה מולו יציר רוח בלתי מוחשי כמו כל הקודמים. יצורים מוזרים ומטרידים[i/]. ברן שחור גלימה מובל, עד שהוא מוצא את עצמו בחצר. השעה היא שעת בוקר, והשמש כבר בשליש דרכה. "בוא אחרי בבקשה" אומר יציר הרוח, ומוביל את ברן שחור גלימה לגרם מדרגות לוליניות הפונה כלפי מטה. המדרגות ארוכות, ובסופן הוא רואה מולו... שישה יצורים, האחד גדול יותר מהחמישה, עשויים חומר ירוק משונה ובלתי מזוהה, אשר קדים לפניך ומצביעים על פתח בקיר. מעבר לפתח אתה רואה...
[את שושנה שחורה שתיתן תיאור, ומאחוריה את שאר הנמצאים בחדר שיתנו תיאור.]
על אחת המיטות יושבת אישה, על גבה קשת זהב גדולה ועל ברכיה ספר. היא נראת יפה, לובשת שריון חזה עשוי אורכיקלקום פשוט, אך עומדת מאחורי השאר, מרוחקת.
"אלה הסולארים האחרים אדוני" אומר בקידה יציר הרוח.
OUT
כולם לתת תיאור של דמותם. נתתי תיאור קצר של איינידאומה, עכשיו תורכם.

אישה יפיפה כבת 17 נראית פשוט מושלמת ושמימית שיערה בלונדיני וארוך אשר נופל על גבה היא לבושה בבגדי מסע בלוים שחורים חליל קטן תלוי על חגורתה ועל גבה שתי חרבות גדולות ומפחידות אשר ניצוץ אוריכולקים נראה אליהם בבירור האישה מאוד חייכנית אשר נראית חמה ואוהבת האישה אשר נראית מוקסמת מהסולאר החדש, מתנפלת אליו ולוחצת את ידיו במהירות "שמי הוא שושנה שחורה דיפלומטית מהוגנת, ואלו חברי מעגלי " אומרת שושנה אשר מצביאה על חבריה "מי אתה ?" היא שואלת לפתע.

IN
ברן מרים גבה נלהבת יתר על המידה. כנראה המצב שלהם באמת נואש אך לוחץ את היד ביעילות מרבית. לאחר שהוא משתחרר, הוא מציג את עצמו בקול משועמם כמה פעמים אני אאלץ לחזור על זה עד שאמות? הוא חושב בשעשוע "אני ברן, או בכינויי שחור הגלימה, או מכשף הבזלת. אני נשגב מקאסטת הדמדומים, מומחה בכישוף ובזימון" לאחר שכולם מציגים את עצמם הוא נאנח סיימנו את שלב הנימוס הבסיסי, או לפחות נקווה שהדיפלומטית לא תאריך את זה עוד יותר ואז הוא יושב, וניראה כאילו הוא מתעורר לחיים. "מה המצב שלנו כאן? הקדמונים האלה בכלל יכולים להועיל, או שהם ניצבים לא מטילי אימה במיוחד? יש לנו מקום לברוח? הגנות קסומות?" הוא שואל הכל בנימה קרה ועניינית נקווה שלא נאלץ לחכות יותר מדי זמן עד שיקלטו את המידע הוא חושב בבוז

דג, המדות שלך לא יודעת שאלה קדמונים. אלה הם יצירי רוח משונים. ולא נתת להם תיאור של דמותך.
ועוד משהו-
IN
ברן, בנוסף לכל אמירותיו, משתחווה אפפיים לפני אחד האנשים בחדר אשר אין עליו אורכיקלקום, אך ברור לך שהוא סולאר בכל גופו ונשמתו. אז אתה משתחווה גם לפני האישה אשר בצד אשר קוראת את הספר. למה עשיתי את זה? טוב נו, זה לא חשוב ברן שחור גלימה חושב, וחוזר לרגיל.

ועוד חשבתי שהוא יהיה נחמד כנראה כולם כבר לא יודעים מה זה להיות נחמד "יש פה כול מה שתצטרך " אומרת שושנה, אשר משנה את הבאת פניה "תראה אנחנו בטוחים כאן ,הקדמונים בעלי כוח והם מגנים אלינו בחירוף נפש ,צריך עוד מידע?"

OUT
טוב, אז יצורי רוח משונים. זה ממש לא משנה
IN
"יגנו עלינו מפני כל הנזירים הטהורים והאביסיילים שעוד מעט יגיעו אלינו?" שואל ברן ביובש, ומוסיף "איך את יודעת שהם לא יפרשו כשהם הולכים להפסיד" קדמונים, מעניין. אולי אחד מהם יוכל לעזור לי לגמור את הקסם שלי, הרי הם עשויים ממהות טהורה. בטח הנשגבת השביעה אותם באיזו שבועה, אבל קדמון יכול למצוא פרצה בכל שבועה. זה ידוע, השאלה אם זה ידוע גם לה.

דניאל, מותר להתייחס לתקרית המוזרה ההיא?
ודג, למה אתה מתייחס לקריאה ליצורי מהות משונים בשם קדמונים בכזה שוויון נפש? ומתי דניאל סיפר לך שקדמונים עשויים ממהות טהורה? לי נראה שמשהו קצת על משחקי בהודעה האחרונה שלך..
אגב, דניאל, חשבת לגרום לה להחטף בגלל הספר למקום מרוחק? זה יכול להיות אחלה סיפור. אבל לא עכשיו כנראה, כי מי שמחזיק בספר הוא מין הסתם חזק מדי בשביל המעגל..
חומר למחשבה.
IN
מדובר באיש בגיל העמידה, כנראה, הוא לבוש בגדים די מפוארים, ומכוסה באופן מתוחכם בתחבושות מאוד לא בולטות, אבל בהרבה מהן. צלקת עוברת על פניו מאוזן לאוזן, והוא מחייך חיוך מוזר..
אין עליו עתקים, בכלל. אפילו לא נשק.

"אני הוא סם מנדז, הוא אומר." ממשיך לחייך חיוך מוזר "אתה אחד מהגנלרים של לוקשאי, לא? ואל תדאג לגבי הקדמונים האלה, הם די טובים,אנחנו די טובים, הם חייבים להגן עלינו, ואנחנו הולכים להציל להם את התחת ממש בקרוב."
בשוד מזהיר.. וגם אתה תעזור.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה