• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

"מה זה היה צריך להיות!? אז מה אם אתה דיפלומטית נשגבת שמש אדירה ודועה וכו' וכו', זה היה הדבר הכי מטומטם לעשות! כי גם במידה והיו נתונים לשבועתנו, הם היו מצייתים ללא רצון, ואני מעדיף בן דרית מרצון מעבד משועבד! פשוט טיפשות לשמה!"

הוא פונה לקדמונים- "אני מצטער רוחות עתיקות, אבל כנראה שלשמע דברי שושנה פה נבלה ופעלה בפזיזות, דעו כי אני הוא מורה, ואני אדאג לכך שתיענש" הוא שולך בשושנה מבט שואל ותקיף, כאומר, 'ברור?', וחוזר לקדמונים.
"אין לנו הרצון, אפילו אם יש היכולת, למצוא חלקים בשבועה שיכריחו אתכם לשחרר אותנו וכדומה לכך, אני בטוח" ושוב המבט חודר לשושונה, "ששושנה שחורה תסכים לתת לכם פיצוי הולם שתנקבו בשמו כן?"

"לכול הרוחות קדמונים ארורים ,זאת הייתה בדיקה ! ברורה שנמלא את חלקנו, אני מוכנה להישבע עכשיו שאחד מכם ייכנס לפה אני אשבע !" קוראת שושנה לדלת אמרתי להם שזו הייתה בדיקה ,אני ממש לא חסרת כבוד שפשוט אקח מהם את הכול "תזכרו מי יכול לשחרר אתכם ,קדמונים ארורים ! " איך הם מעזים ,אנחנו יכולים לשחרר אותם וככה הם מתנהגים, אולי בעידן הקודם הייתי יכולה להרוג אותם אבל עכשיו אני צריכה לזכות בתמיכתם הם כול כך חמי מזג .
"ורק שתדע עגור אין דרך אחרת לבדוק אם השבועה כובלת אותם ,מבלי לכבול אותם בשבועה אז תן לי לעשות את מה שצריך"
out
חלק מהשבועה הייתה שהם לא יכולים להתנגד לנו ,ויתמכו בנו בכול פעולה לכן קדמון אחד חייב להופיע .

סם קם באלגנטיות, ומחטיף לשושנה אגרוף בפנים (לא התקפה, פשוט סטירה כזאת..) "מה את חושבת שאת עושה לעזאזל?! מי לדעתך ארורים כאן?! את זו שכבלת אותם לשבועה המפגרת! תשחררי אותם ממנה כבר! אי מעדיף למות בקרב מול נזירים טהורים שבאו בגלל טיפשוטך מאשר שחבורת קדמונים תמות בייסורים!"
אה.. לא. אבל זה עדיין משפט יפה.
הוא פונה אל הקדמונים "ואתם שם! די עם הבלופים! אולי עשינו מעשה מטופש, אבל זה לא משנה את העובדה שתחת מחסה נכלל הגנה מנזירים טהורים!"
out
אתה מוזמן להתעצבן עלי דרט :wink: .

"מה אתם חושבים ! שאני חסרת כבוד ! " צועקת שושנה "אני יודעת מה אני עושה ואם חמומי המוח האלו היו מקשיבים עד הסוף ,הם היו יודעים שרק בדקתי .
לכול הרוחות תקשיבו שנייה ואל תתנפלו תראו שרק רציתי לבדוק, בשם השמש " היא אומרת מתעלמת מהמכה של סם לא אכפת לה כאת "שקדמון אחד יגיע ואני אשבע !" היא מסתכלת על השאר "אל תפריעו ,בסדר יש עליי מספיק לחץ בגלל חמימיות המוח של כולם פה בסדר !" היא אומרת מסתכלת על חבריה לכול הרוחות זה לא אמור להיות ככה ! רציתי רק לבדוק

IN
הנעלם בין כוכבי השמיים מופיע. "בה... לא באמת קראנו לנזירים הטהורים. אבל תדעו שאנחנו יכולים לקרוא לנזירים הטהורים לתפל בבעיה, והם יעשו זאת מרצון, שכן זה חלק מדתם, והם אנשים של כבוד. כרגע תצטרכי לקרוא לרואה ויודע כדי שהוא ידע שאסור לו, וכרגע הוא רחוק מדי, ליד מקום מחבואם של הנזירים הטהורים, ורק צריך ממני סימן כדי לקרוא להם. כעת הישבעו כולכם, שתשחררו אותנו בדרך הנאמרה קודם לכן, ותשלמו את המחיר שאנו דורשים בעבור התכווננות למשכן, ולא פשוט נשאיר אתכם כאן לגבוע ברעב. ברור?"
OUT
בשביל יצורים מסויימים בבריאה כבוד זה יותר ממילה מוסרית.

"אני נשבעת שאם תספקו את המחיר שלנו אחרי ביצוע העבודה ,אנחנו נשחרר אתכם מכול השפעה של כול אל ,מוסכם? תבינו אנחנו לא רוצים צרות לכן אנחנו חייבים את תמיכתכם ,כדאי לדעת שלא יקרה לנו משהו .
ובקשר להתנגדות זה כדאי שנוכל לבטוח בכם שלא תביאו את הנזירים הטהורים לכאן זה פשוט ביטוח, אני מצטערת על זה אבל ממה שלמדתי על העיר הזאת אי אפשר להיות בטוח באנשים שמולך, זה ממש לא אישי " אומרת שושנה ברוגע ומוסיפה "אני נשבעת לא לנצל אתכם למטרות שפלות ,ולבקש את עזרתכם רק במקרי חירום ,האם אתם מסכימים ?"
out
ליתר ביטחון משלם 4 מאנות אשיות ל2 הצלחות בחברה .

למה לא חמש הצלחות, חמודי?

:mrgreen:

"אני אדם של כבוד, אתם רוחות של כבוד, אנו נוכל להגיע להסדר ללא שום עושק משום צד, מדובר נעשה מעשה מגונה מצד שושנה שחורה, אכן כן, לא נתכחש לזה. עכשיו מה המחיר שתבקשו עבור הסכם "סולחה", ביישנו אותכם, ואנו מביעים סליחה, מה תצרו עוד?"

IN
"המחיר פשוט- שחררו אותנו בדרך עליה דיברנו קודם לכן ואשר אליה אנחנו כולנו מבינים זה את זה, ותשלמו את המחיר אותו אנו דורשים, בלי ויכוחים ובלי שאלות, ממש כמו שאתם נשבעתם. הישבעו!"

אני כבר מתחילה להתייאש "אני משחררת אותכם מהשבועה, ובתמורה אתם תספקו לנו את מה שביקשנו כולל התמיכה שלכם ,אחרי שיחרורכם מהשפעות האלים, עכשיו נצטרך לכמה זמן התכווננות למשכן לעזור לנו לחדש מהות, וכמובן מחסה וזמן לאימונים לפני תחילת העבודה, מוסכם ?" שואלת שושנה ביאוש חמומי מוח ,אם אנשים פה היו קצת פחות חמומי מוח היה הרבה יותר קל."תראו אני באה לקראתכם ,אנחנו נכין את עצמנו ונעשה את העבודה כמו שאתם מבקשים, ואני מקווה שנמחק את אי הנעימות הזאת שנגרמה מאי הבנה משותפת " היא מוסיפה ,ומחכה לתשובתם .

"בשמו של השמש הירח והכוכבים הארורים שם למעלה! שוש תפסיק לזיין בשכל ותשבעי אותנו, אני לא מבין מה הם כול הפעלולי מילים האלה! אנחנו..." שולח מבט שואל אל עבר הקדמון, כשואל 'לא כן?' ואזתוך דיבור. "...בין ידידים כאן"

או עכשיו הם מדברים "אני נשבעת שכול אחד מאיתנו ימלא את חלקו בעיסקה, הכוללת את שיחרורכם מהשפעות האלים,ואחרי זה תביאו לנו את הספינה הכסף ואת אבן המוקד ,כה נחתם " אומרת שושנה בחטף, כאשר היא נוגעת בקדמון ואותם רונות כובלות את שושנה לאותה עיסקה שמימית "אני שמחה שהגענו להבנה עכשיו תוכלו לתת לנו זמן להתאמן ,ואת אבן המוקד לחדש מהות ? אפילו רק כוונון למשכן אני אישית מרוקנת "אומרת שושנה שמקווה לטוב .

IN
"אם... נוכל למלא את החלק של התכווננות למשכן ברגע זה. להביא לכם 5 אבני מוקד, או אבן מוקד אחת מאוחדת וחזקה?" שואל הקדמון, אשר מופיע מולכם. זהו הרואה ויודע. "וטוב שנשבעתם. כעת, ביקשו ממני גם להביא לכם את זה" הוא אומר, ואז מתחיל לשיר קצרות בשפה העתיקה. לאחר 5 שניות[בהם גם אם אתם תוקפים אותו- הוא בלתי גשמי], אחד העצים בחדר שולח גזע אדיר אשר עומד מולכם. הגזע ישר ונקי. מהתיקרה מלאת הצמחיה נופלים מגשים עשויים ברקת ויהלומים, ואתם כולכם מופתעים. על המגשים יש חתיכות עסיסיות וחמות של בשר משונה ועסיסי, ולידו בטטות. "שמענו שאתם אוהבים בשר, ואנחנו מנחים שבבוקר אתם מעדיפים תמיד לאכול את האוכל האהוב עליכם". הבטטות ברוטב עסיסי. "אני מצטער אם אני נמהר, אבל רציתי כבר שנעזוב את העיסקה וניתן לכם משהו לבלוס קצת. זהו דרקון נהר צלוי עם רוטב חלבי עם פטריות יער ובטטות מטוגנות עם קני סוכר. בתאבון" הקדמון קורץ לכם.
"אני מניח שסיימנו, ושאתם יכולים לאכול. אגב, בעקבות סיפורכם החלטנו להפיץ בערך שמוע על קיום סולארים בעירנו. למיטב ידיעותינו, ברגע זה ממש אחד מהגנרלים הדגולים, מכשף רב עוצמה, מלוקשאי, סולאר מקאסטת הדמדומים, בדרכו לכאן. אומרים שהוא היה מה שגרם לצבאות לוקשאי לנחול ניצחון בקרבות שנערכו בשנה האחרונה בין לוקשאי לממלכה אפילו. והוא בדרכו לכאן. אני מניח שהוא רב עוצמה מאוד וישמח לדאוג לכם" אומר הקדמון בקריצה, ומצביע על האוכל. "איכלו בבקשה!"
OUT
ו... נראה ששבוע יכולה לשנות פנים של אנשים להפליא. זה מה שמכונה 'דו פרצופי'.

נו באמת כאילו שלא ידענו (אוף פליי, שושנה ואלי סם אינפליי) שהם לא באמת נעלבו... אגב, אתה משחק אותם כאילו הם ערבים... X

:mrgreen:

"מצטער, אני לא אוכל הרבה בבוקר, הסושי של סם מילא אותי... והוא טועם חתיכת בשר כדי להראות שזה לא נובע מחשש להרעלה"
אלים! רק שלא עשיתי עכשיו שטות

"ובנוגע לאבן המשכן" הוא מרצין באחת, "אני חושב שניקח אותה שלמה קודם כול, נראה למה היא מסוגלת, ואז נחליט אם לחלק אותה, מה תאמרו?"

נראה שלסם אין בעיה כזאת, הוא מתנפל על האוכל בהתלהבות רבה, ואוכל את המנה שלו (ואולי גם קצת יותר) בתאבון בריא.
נו, נראה שהם סתם עשו עניין, נראה לי שאנחנו יכולנו לעשות בדיוק אותו הדבר וללחוץ עליהם, אבל כנראה ככה הם ישתפו פעולה יותר.
הממ. אולי האנחנו צרכים לנסות בעצמנו ללחוץ ככה על מישהו בהזדמנות.
אה! איזה כיף, שמועות על אודותינו מתחילים להתפשט בבריאה, גנרל של לוקשאי בדרך (ומקסימום, מה יקרה? שוש תוכל לעשות לו כמה קטעים ולהעביר אותו צד די בקלות אני מניח) והמעגל יוצא לכיוון מעלל הגבורה הראשון שלו.
טוב, אולי נוכל לשנות את זה לגנבה? זהו זה!

סם מרים את עיניו מהאוכל "סליחה? לתת לנו את האבן? למה שתעשו דבר כזה? הרי נצטרך עילה כלשהי כדי להגיע ליו-שאן, אתם לא חושבים?"

סם מחייך חיוך מאוזן לאוזן "מה, אנחנו לא צרכים? איך נוכל למצוא פרצה בחוקים השמיימיים שתאפשר לנו לתקוע את האל הזה בדו קרב עם עגור (או סתם ללכת מכות איתו בלי שכל יו-שאן תקפוץ עלינו) בלי עילה לדו קרב?"
זה יוכל לעבוד!

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה