• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

משחק נשגבים- 'מבטן האדמה'(4/4)- התחלנו

IN
"ההבנה המגלה את המחשבות? הוא ראש חצר הזקנים. חצר הזקנים מכונת כך, כי היא מתאפיינת כמוח של חצר הרוחות. ההבנה המגלה את המחשבות למיטב ידיעתי נוצר עם מרד הנשגבים, שם השפעות מהות משונות בראו אותו. למיטב ידיעתי הוא זה אשר ברא את הנעלם בין כוכבי השמיים, הוא אדוני. למרות שהנעלם בין כוכבי השמיים אינו רוכש לו חיבה או דבר כזה. הוא חכם מאוד, ויש ברשותו ידע עתיק ורב עוצמה, והוא משתמש בו. איני יודע יותר" אומר הקדמון.

אתם לא נאלצים להמתין הרבה. לאחר חצי שעה של מנוחה, מגיעים שלושה קדמונים קטנים. 'המשקיפים'. אחריהם מגיעים חבורה שלש שלושה שומרי ראש המקיפים קדמון אשר עומד במרכז, והוא המשקיף של המאסטר הגדול, וכך זה ממשיך באותו סדר, עד שמגיעים הנעלם בין כוכבי השמיים, ההבנה המגלה את המחשבות והנעלם בין כוכבי השמיים. היית מפרט עליהם, אם הם היו יותר מגושי ערפל אשר אתם מבדילים בינהם ע"פ הגודל. אתם אינכם יכולים למחוק את אכזבתכם- אלו סתם גושי ערפל!
"ברכות" אומר קול עמוק. "אני הוא ההבנה המגלה את המחשבות. אלה הם מכין השטיח האדום, פורש השטיח האדום, מגלגל השטיח האדום מעצב השטיח האדום והפניות לעת צרה" הוא אומר בכל רשמי, ומצביע על המשקיף[גוש ערפל], על שלושת שומרי הראש[שלושת גושי ערפל] ובמעורפל אחורנית.
"ברכות" אומר קול המרתק את מבתכם אליו. קול רב עוצמה החודר לעמקי ישותכם. "אני הוא הרואה כל ויודע כל. אלה הם הנמצא עם רגליו באדמה, המתעורר ראשון מן החלום, מנקה העקבות, השומר על השינה השלווה, והמשמש לידע המעשי" אומר גוש ערפל, ומצביע שוב על גושי ערפל.
"ברכות" אומר אותו קול שידברתם איתו קודם לכן, קול קטן אשר כעת נראה שמנסה לחמוק מכם, ודורש מכם מאמץ להכריחל אותו להישאר במוחכם. "אני הוא הנעלם בין כוכבי השמיים. אלה הם העילי שבמרגלים, ההולך בראש, המאסף, הדוב והמתקשר" אומר גוש ערפל ומצביע על שלשוה גושי ערפל המקיפים אותו, אחורנית בערפול, וראשון ראשון על העילי שבמרגלים. כל אחד מגושי הערפל שתחת השלושה מוקף בעצמו בעוד חמישה, כך שלפי חישובכם נוכחים כרגע במקום... 393 קדמונים...
"הבאתי את זה מהאפסנאי" מודיע הרואה כל ויודע כל, ובמרכז החדר בוא ישנתם מופיע מתוך הערפל של הרואה כל ויודע כל שולחן גדול ולבן. השלושה מתיישבים בוא, בעוד המיטות שלכם נעלמות. לפתע הדלתות נסגרות, ואתם מוצאים את עצמכם לבד עם השלושה, ועם 5 הקדמונים והעילי שבמרגלים, אלה אשר שמרו עליכם(יש שישה, העילי שבמרגלים וחמשת משרתיו). השלושה מתיישבים, ומצביעים על כיסאות. "סילחו לנו על הבלאגן, אך ראשית כל היה עלינו להציג את כולכם. מה שמכם?" שואל הרואה כל ויודע כל בנימוס, תוך כדי הנחת כדור בדולח מולו על השולחן. ההבנה המגלה את המחשבות מניח מולו גוש חלק בעובי של שני סנטימטרים של מתכת ירוקה(בערך חצי מטר מרובע). הנעלם בין כוכבי השמיים שם מולו על השולחן מקופלת כך שלא תתפוס הרבה מקום גלימה שחורה.

"אני הוא סם מנדז" אומר סם, ומתיישב באחד המקומות, מניח מולו על השולחן קופסא שחורה קטנה.
מעניין אם שברתי הרגע כלל חשוב.. טוב, במקרה הכי גרוע אראה להם שזו פשוט קופסאת סושי..
"לי קוראים שושנה " אמרה שושנה והתיישבה לראות מה יאמרו שאר הקדמונים.
הקדמונים לחצו את ידו של עגור שחור ברוב חשיבות, מהנהנים. "כן... אתה עגור שחור נכון? כן. פגשנו אותך לפני רק כמה שעות. אתה זוכר? כשהלכנו איתך מכות ודחפנו אותךלתא הברקת שלך?" שואלו הקדמונים את עגור שחור, ברוגע.
קדמונים, קדמונים! לעזאזל! זה מסתבך לי הרבה יותר מדיי! חשב לעצמו עגור שחור.
מאוד מנומסים החברה האלה.. ציין לעצמו סם בסרקאזם.
"ושלום לך, סם. ברוכה היא הפגישה, אשר זומנה בידי הגורל" אומר ההבנה המגלה את המחשבות.
"טוב יש לכם משהו להגיד לפני שנתחיל ?" שאלה שושנה את הקדמונים.
סם ביינתיים פותח את הקופסא, ושולף משם סושי "לא גורל ולא נעליים, סתם סיידי."
"סיידראל אתה מתכוון? לא נראה לי. גם הם כפופים לרצונו של האורג, אדונם של עכבישי הגורל. כולם בסך הכל בובות שלו. לי נראה שאפשר להתחיל" אמר הרואה כל ויודע כל.
"אדון הנול? על מי אתה מדבר אם יותר לי לשאול?" שאל סם.
"כן נו... איזה מישהו שאיש לא יודע ממש מהו, אשר יושב בנול הגורל. כיום אומרים שנול הגורל מתגלגל לבד בלא שליטתו, אבל כנראה שחמשת העלמות הציבו אותו לשמור על הנול או משהו"
"ואתה מכיר אותו כי..?" שואל סם.
"אבל זה לא קשור לשיחתנו. איני מכיר אותו. טוב, הבנה, התרצה לומר לנו למה התכנסו כאן?" שאל הרואה ויודע.
"יש לנו בעיה נוראית הנקראת הממלכה" הכריזה שושנה
"ואחת גדולה יותר בשם שרי המוות" הוסיף עגור.
"כן כמובן. התכנסו כאן כדי לדון בנושא שיחרור חצר המשכן מידי אלי המשכן, אשר יבוצע בידכם בתמורה לתשלום אשר תנקבו בוא" הודיע הבנה.
"תני להבנה להתחיל שוש, הוא המארח, בערך." אמר סם.
"אבל איזו בעייה יש לכם, ויותר מזה איך זה קשור אלי?" הוסף הבנה.
חוסר הבנה, התחלה לא טובה. חשב לעצמו סם.
"לגיונות הממלכה באים לפה הם באים לצוד אותנו אז עכשיו גם אם נעזור לכם ישנה הסכנה של הלגיונות של הממלכה שיבואו לצוד אתכם" אמרה שושנה.
"לא ממש שוש הם עוד די רחוקים." אמר סם.
לכול הרוחות סם אל תפריע חשבה שושנה. "אתה יודע את זה אני מניח" אמר סם ליודע.
"סם בבקשה ! תן לי לסיים!" אמרה שושנה.
סם נשען לאחור והביט על שושנה, אוכל סושי.
"תראו גם אם נשחרר אתכם לעיר הזאת אין הרבה סיכויים נגד הלגיונות אנחנו צריכים להישאר פה זמן קצוב בלבד" אמרה שושנה.
"מה? על מה מדובר? אני לא מבין." אמר הבנה. רואה ויודע הניד בראשו. "החיזוי שלי מתמקד בעיר, ודיי והותר לי בזאת. נדבר עם לגיונות הממלכה, והם ידלגו על עירנו. אבל האם הם באים בעבורכם?"
עגור שחור הבליע גיחוך.
"הם לא באים עבורנו ספציפית, עוד לא." אמר סם.
"אבל הם יבואו" אמרה שושנה.
"כללית כן, אנחנו סולארים" אישר עגור.
"אהה.. לא בטוח. אולי הם ינסו לשדוד את המשכן, אבל זה לא נשמע לי סביר" אמר סם.
"לכן אנחנו צריכים להישאר פה כמה שפחות סם כמה לגיונות בדיוק באים אתה יודע?" אמרה שושנה.
"אז מה רצונם מהעיר? אה... מצוד פראא. טוב, אז תברחו אנחנו לא עומדים להעניק מקלט כאן. סורי" אומר מייד הנעלם בין כוכבי השמיים ברוגז, מעורר מבטים משני האחרים המסתכלים עליכם בדאגה.
"אני מניח שמטרת המסע הוא כיבוש מחדש של הקולניות וטיהורן מנשגבי שמש?" שאל עגור.
"כעשרים לגיונות למיטב זכרוני. ונראה לי שכן. כמו גם לתקוף כמה לונארים וסיידי." ענה סם.
"הם לא כבר מתו?" שאל עגור.
"הלגיונות עוד בדרך." ענה סם.
"אין לנו צורך במקלט אנחנו נעשה את עבודתנו ונעוף מפה עכשיו יש לי כמה שאלות" אמרה שושנה.
"בהסכם שלנו עם משפחת ללוש הייתה ספינה מעופפת האם היא באמת קיימת?"
"רק רגע. הלגיונות באים לכבוש את ארצות הבוזזים?! זה מגוחכך! לוקשאי תקטול אותם! הרי שללוקשאי יש חצר רוחות כשלנו, אך היא השניה בגודלה בעולם כולו אחרי המשכן הקיסרי. הקדמונים בלוקשאי לא ירשו לזה להתרחש, כמו גם הלגיון השביעי. אין לממלכה סיכוי! על מה מדובר?"
"היי, שמש, את עדיין יכולה לזמן את הסופה הנחמדה ההיא? שאל סם את שמש הירחים.
"זה לא רק זה גם המסדר הטהור איתם" ענתה שושנה לקדמונים.
"וגם הוורד השחור.." הוסיף סם.
"והספינה המעופפת" אומר היודע ורואה, "קיימת". הוא מסיים. איינידאומה מהנהנת. "בכל עת שתרצה" היא אומרת.
"בקיצר אין לארצות הבוזזים סיכוי רב נגדם או שאולי יש ?" אמרה שושנה.
"אגב, אני לא חושב שהם יגעו ללוקאשי, כנראה שישאירו אותה לסוף" אמר עגור.
"המסדר הטהור? הורד השחור? אלה לא כוחות של ממש. המסדר הטהור מחזיק בקרבו רק איזה עשרים סידראלים. כן הם חזקים, אבל רוב הסידראלים סתם חיים ביו-שאן ולא בממלכה עצמה. זהו לא סיכון רציני"
"ולוקשאי תגיע אליהם! הרי זה ברור שלוקשאי לא תתן להם להתחיל מסע כיבוש!"
"זה מידע מעניין." אמר סם.
"אבל גם סיעת הארד איתם" אמרה שושנה.
"כבר הזכרתי שהם סידרו לעצמם קיסרית חדשה על פי המידע שלי?" אמר סם.
אנחנו כמו ילדים, בלי תוכניות, בלי כלום..
"מה?" שאלום שלושת הקדמונים יחדיו. "קיסרות חדשה?!" שאל רואה ויודע. "הייתי צריך להרחיק ראות בחזיונותי. לעזאזל!"
"יאפ." אמר סם.
"אתם ממש לא מעודכנים הא?" שאל עגור.
"בקיצר יש לכם סיכוי אחד, והוא ליצור עוד כמותכם." אמרה שושנה.
"כמה זה משנה את התמונה?" שאל סם את הקדמונים.
"אגב, אני לא מבין אתכם" אמר עגור.
"קיסרות חדשה? בלי מריבות ורציחות? לדעתכם מישהו עלה על המשכן הקיסרי? כי אם כן אז הרי שהוא יבוא בקרוב לדרוש את המשכן הזה"
"אני לא חושב שזה קרה." ענה סם.
"אגב, ההיתנקשות לא תאחר לבוא, אני משוכנע בכך" אמר עגור.
"על איזו התנקשות אתה מדבר עגור?" שאל סם.
"מישהו כבר יחסל אותה וינסה חתפוס את מקמוה! הרי זה ברור כשמש.." ענה עגור.
"כנראה ינסו להתנקש בקיסרית החדשה" אמרה שושנה.
"לא כולם במכה אחת!" אמר הנעלם בין כוכבי השמיים.
"אה, על הקיסרית.." מלמל סם, השתתק, ואכל סושי נוסף, והביט על שושנה.
"טוב חברים שנייה שקט !" אמרת שושנה "תראו אתם יכולים לעצור את זה"
עגור טעם מן הסושי.
"חשבתם ליצור צבא של קדמונים כמותכם? תוכלו להביס אפילו את לוקאשי עם כזה דבר ואפילו את הממלכה" אמרה שושנה.
הסושי, כמובן, חריף להפליא, ובעל טעם אלוהי.
"חכו רגע. חכו רגע" אמר הבנה. "אתם רוצים ליצור עוד קדמונים? זה לא אפשרי. זה יצרוך מכם את כל מהותכם רק כדי ליצור אחד כמוהו" אומר הבנה ומצביע על העילי שבמרגלים. הנעלם בין כוכבי השמיים והעילי שבמרגלים מסתכלים על הבנה במבט נעלב.
אממ, למה היא מכניסה להם רעיונות לראש, זה מה שחסר לנו, עוד צבא בכול המחראה הזאת בשם בריאה חשב לעצמו עגור.
"כל מהותנו? זמנית או קבוע? שאל סם.
"אז האם לא תעזרו לנו ? תחשבו על כך בעזרת מהותכם ובעזרת מהותנו תוכלו אפילו לקחת שליטה על כול 100 הממלכות" אמרה שושנה.
"אנחנו לא יודעים! זה ידרוש מכם להוציא את מהותכם לתוך כלי מהות טהורה" אמר הקדמון
"איך בדיוק נוצרתם אתם?" שאלה שושנה.
רואה ויודע הסתכל על שושנה במבט נוזף. "איננו רוצים שליטה על מאה ממלכות. הרי שיש למאה ממלכות בני פיה, סולאר זנית שמנהיג עיר אחרת, השניה בגודלה, אסופה של דמי דרקון בעיר הראשית, ועוד כמה. בקושי אנחנו שורדים את החורפים גם בלי זה."
"איך נוצרנו?" שואל הבנה.
"וגם אנחנו לא רוצים שליטה על מאה ממלכות שוש.. זה ייהיה כאב ראש איום." אמר סם.
"ממהות טהורה. הסיכוי שהיא תלבש צורה הוא אחת למאה בערך. אז מאית המהמהות הקמאית של המשכן לבשה צורה. הנה אנחנו" ענה הקדמון.
"כן, חוץ מזה מה יש במאה המלכויות שווה להישתלט עליו? מזון?" אמר עגור.
"אז כמה קשה לדחוס הרבה מההות בתוך כלי? אולי לא יהיה לו את הנסיון שלכם, אבל קצת תבונה אולי, לא?" אמר סם.
"חכו רגע!" אמר הנעלם. "אנחנו כבר לא בנושא לשמו התכנסנו. זמננו קצר, ובאנו לדון על שיחרורנו בידכם"
"קצר, כמה קצר?" שאל סם.
"באמת אתם חושבים שזה משנה ? אנחנו נעזור לכם אבל לא תשרד עוד עונה אחת" אמרה שושנה.
"עד שלחברינו ולאלי המשכן יבינו שנעלמנו ויחפשו אחרינו. ואם הם יכנסו לכאן הם ישחטו אתכם ויעשו הצבע על מי בעד שאנחנו נעוף חזרה למקום ממנו באנו ונצייט להם לנצח, וההצבעה תנצח וזה יהיה הסוף שלנו"
נראה לי שהיא הולכת עם המניפולציות רחוק מדי.. חשב לעצמו סם.
"בקיצור אנחנו נשחרר אתכם רק תגידו לנו איך ואז נגיד לכם את דרישותינו" אמרה שושנה.
"אז למה אנחנו מחכים?! מה התנאים?" אמר סם.
"ואנחנו כן נשרוד. אתם תעופו מכאן בספינת האוויר, והלגיונות יניחו לנו. אם הם לא יניחו לנו יכאב להם מאוד."
"עשרים? טוב, אם אתם אומרים.." אמר סם.
"עכשיו אנחנו מדברים!" אומר בשמחה הנעלם. "התנאים- אתם מקבלים כיכר מתכת כוכבים ואת ספינת האוויר המדוברת, והופכים לבני ברית, ומתתכוונים למשכן. בתמורה אתם, או- שוברים את ההשפעה העל טבעית על אחד הקדמונים אשר תצטרכו לאתר, או תחסלו את אל המשכן השמימי"
"מוסכם?"
"סליחה סיכמנו על 10" אמרה שושנה.
"לא אמרתם שהתכווננות למשכן תספיק?" שאל סם.
"אתם לא יכולים לשנות ככה 10 כיכרות" אמרה שושנה.

כסף.... חחחח, יש לה עוד הרבה ללמוד חשב לעצמו עגור.
"סליחה?" שואל בהלם הרואה ויודע. "בתור תושב יו-שאן אני יכול לומר לכם שכיכר מתכת כוכבים שווה יותר מ-10 כיכרות ברקת. אבל היי, סם מנדס הנכבד צודק! אתם לא צריכים כלום מלבד התכווננות למשכן!"
"הכוונה שלו הייתה קשישא, האם היתכווננות תספםיק בכדי לחסל את אל המשכן? או לשלוט בו..." אמר עגור.
"חחח אתה חושב שאנחנו באמת ניפול בזה אנחנו רוצים לפחות 2 כיכרות את ספינת האוויר את אבן המשכן ואת תמיכת החצר הזאת מוסכם?" אמרה שושנה.
"זה לא יעזור" אמר הקדמון.
הלו, אל ההשקעות של נקסוס הגדול והכביר? זה סם מדבר, אל תגיע עכשיו ממש, אבל אם אפשר תמצא איזה כרוב שיענה, כמה אתה יכול לעשות מכיכר מתכת כוכבים? התפלל\חשב\שידר סם במהירות לאל ההשקעות של נקסוס.
"ובהחלט לא מוסכם" אמר הקדמון.

"קדמון נכבד" אומר עגור שחור, בקול שקט " עלה במוחי רעיון, לאחר השיחה אשמח לדבר איתך בעיניין פרטי"
הוא יעיר את כוכב, אני יודע את זה!

"ובעיניין הקרבות, למה שלא ניתן לשרי המוות ולממלכה לשסע אחד את השני? ורק אז נשלח את כוחותיניו, יהיו מה שלא יהיו?"

"קרבות זה לא העניין עכשיו " אומרת שושנה "תראו אנחנו נעזור לכם אנחנו רוצים את הספינה, 2 כיכרות מתכת כוכבים, את אבן המשכן ותמיכתם " היא מפנה את פרצופה ואומרת "אין לנו הרבה זמן ,אנחנו נעשה את עבודתנו ונלך, הדרישות מוסכמות?"
לפחות לנסות להוציא מהם יותר

סורי על חוסר התגובה, אך לא אוכל להגיב עד מחרתיים אחר הצוהריים המאוחרים בערך.
אגב, השחקנים שהתקבלו הם: את'מה, דג. הם יצטרפו בעוד לא הרבה זמן.

חזרתי!
IN
"לי יש שבוע יותר טובה. אנחנו נעיר אל בשביל נמר הארד כאן, נתן לכם דברים בשובי של 10 כיכרות ברקת + ספינת האוויר עשוית הברקת אשר נמצאת אצל אוסף האוצרות הנצחי(המכונה האפסנאי), ואת אבן המוקד" מאשר הרואה ויודע. ההבנה המגלה את המחשבות מחייך, מעין משהו בוא גורם לכם לחוש שהגוש ערפל הזה מחייך. החיוך הוא חיוך משועשע, ציני ושמח. העילי שבמרגלים מהנהן, ואז צוחק צחוק קטן. "עלי זה מוסכם" גוש ערפל קטן נוגע בשושנה שחורה. "אני נשבע" אומר העילי שבמרגלים, "לשבוע הנאמרה קודם בידי הרואה ויודע". הרואה ויודע גוש של ערפל על ידה של שושנה שחורה. "אני נשבע לשבוע אשר אמרתי קודם לכן, ואשר היא זאת אשר אליה אני בדעתי הכנה ביותר מתכוון". ההבנה המגלה את המחשבות, נשמע שמנסה להחניק צחקוק, מניח גוש קטן של ערפל על ידה של שושנה. "אני נשבע למה שהרואה ויודע נשבע" הוא אומר.
השלושה מביטים בכם בציפיה.

"ומחסה בטוח בכול זמן בו נרצה לבוא... או לצאת, וכמובן שלנצח לא תבצעו כנגדנו מעשה שיפגע בנו"

רק רגע! אולי הם בכלל לא כבולים לשבועות האלה, אחרי הכול, הם קדמונים, אפילו שקטנים, אולי הם לא כפפוים בכלל לחצר השמימית! ואז כול זה הוא מלכודת אחת גדולה!

זיק רדוף מופיע שניה בעיניו של עגור שחור, ואז שוכח שוב, ודריכותו נירפת.

"תראו אני לא יודעת איזה שבועות הוא נשבע, או איזה שבועות השני נשבע .
ואתה בכלל לא אמרת נשבע ,אני רוצה שכול אחד מכם יחזור אחרי " שושנה נושמת אוויר ומדקלמת "אני אתן למעגל שמולי הכולל את החברים עגור שחור, סם ,איינדימה ,שושנה שחורה ,וכול מי שיצטרף אליהם שהם יאשרו ,לא משנה מי יבוא אפילו אם זה לא יהיה כאשר כולם נמצאים ,את הדברים הבאים ללא שאלות :10 כיכרות ברקת או כיכר ממתכת אחרת ששווה 10 כיכרות ברקת לפי תקן הממלכה הרשמי ללא בעיות,בנוסף אתן להם את הספינה המעופפת שהובטחה להם ללא בעיות ,גם אתן להם את אבן המשכן ואת ההתכוננות למשכן ,לבסוף אצור כול אל שעגור יבקש ממני ליצור .
אני אתמוך בהם בכול פעולה שיעשו ,לא אתנגד או אפגע בהם בשום צורה ישירה או עקיפה הנחשבת בעיני חברי המעגל, בזאת אני נשבע " אומרת שושנה מתנשפת מאט מהניסוח הארוך .
"צריכים שאכתוב את זה לכם?" היא לוקחת נייר כותבת במהירות את השבועה, ונותנת לכול קדמון "קדימה תישבעו ואז נתחיל בעבודה שלנו " היא מוסיפה ומוכנה להשביע כמה שצריך "האם אתם בכלל נחשבים כחלק מהגורל? הרי אתם חלק מהבריאה ונוצרת מהמהות שלה ,אז בטוח אתם נחשבים כחלק מהגורל וההשבעה חלה עליכם, נכון?"

עגור לוקח את הדף וקורא בו, לאחר רגע הוא מתקן אותו ודורש כי אין צורך ליצור אלא רק להעיר ואל אחד בלבד, לאחר מכן הוא משרבט בתחתית הדף בשפת הלהבה ומראה לסם אך לא לקדומנים , ואומר "זה נראה לכם בסדר?"

אצבעו המזיקה בדף מכוונת על המילים המוקפות בעיגול אני לא חושב שהם כפופים לשבועות האלה, הם קדמונים, הם עולים לא כבולים לחוקי ההיררכיה השמימית!

לאחר מכן הוא מביט ואומר- "האמת שבזה אין צורך..." וקורע את החלק בדף בו רשם את ההודעה, מסתיר את גזיר הנייר בכיסו.

IN
הקדמונים נראים משועשעים. "השבוע לא כובלת אותנו, אלה את הסביבה שלנו. זאת אומרת שכל עוד האדמה עליה אנו דורכים היא בנול הגורל, אז אנחנו נהיה כבולים לשבוע. מלבד זאת, למה אתם כאלה פסימים? השבוע היא זאת אשר כבלה אתכם והפילה אתכם, לפי מה שהנעלם בין כוכבי השמיים הסביר לי" אומר ההבנה המגלה את המחשבות. הנעלם אומר "העילי שמע אתכם וסיפר לי".
ואז כל השלושה נשבעים בשבוע במפורש, באנחה.
"סיימנו? תוכלי לקדם בבקשה את השבוע" הם אומרים לשושנה, במעת קוצר רוח. ההרגשה של... החיוך המשועשע עדין לא נעלמה... הם עדין מעת מחייכים.

"איך הם ידעו לעזאזל! הא, הרואה והידוע כול הזה, הייתי צריך לחשוב על זה!, טוב נחשפנו אין טעם להיצטדק"

"אתה מבין רוח קשישא, אין לנו שום ערבון שהשבועה תחול עליכם, ואני לא הייתי רואה זאת כעלבון בכך שאנו לא סומכים עליכם, אלא דווקא כמחמאה לכך שאתם נעלים על גרמי השמיים במעמדכם אם לא עוצמתכם, כלומר, השבוע תיגזר מנול הגורל, אך נול הגורל נוצר בידכם לא כן?"

הלוואי שהבנתי איך שבועות האלה פועלות ולא יצאתי אידיוט מושלם...

"כה נחתם" אומרת שושנה שנוגעת בכול הקדמונים "עכשיו בוא נראה אם זה עובד " אומרת שושנה, חיוך נסוח על פניה "עכשיו נשבעתם לעשות דברים ,ובכלל לא אמרתי שאנחנו נעשה משהו ,אם מישהו עכשיו יתנגד לנו ולא יקרה לו שום דבר זה אומר שאתם משקרים ,אם יקרה לו משהו אנחנו נישבע ונעשה את מה שצריך " הוא מצביאה על קדמון אחד(לא משנה מי אחד מהשלושה) "אתה תביא לי את אבן המשכן ,ותתן לכולנו את הכונון " היא אומרת מחכה לראות מה התוצאה .

סם נאנח "אוקי, שמע עגור, לי נשמע שהם די כן בפנים, אחרת לא היינו כולאים את קודמיהם בתפקיד." הוא מפנה את עיניו אל הרוחות "אוקה, שמעו אנשים, אין לי מושג מה העניין, אבל אני לא אוהב את זה, למה אתם מחייכים? ואגב, אל תדאגו בקטע הזה, אני אעזור לכם."
וכדאי שזה יהיה משכנע..

דארט- יפה! אבל רק כהערה- גם אם אתה מומחה לאש, דע, שמי שמשחק באש, נכווה.
IN
"דמט!" מקלל ההבנה המגלה את המחשבות בהפתעה. העילי שבמרגלים פונה ללכת, כהרואה ויודע לוחש לו משהו. "בסדר גמור, יהיא כן. העילי שבמרגלים הלך. כעת מה תרצי, תועבה מתעתעת? את נשמתי?" שואל בלעג הרואה ויודע. הרואה ויודע מחייך חיוך קטן ואומר בשפה... שושנה מזהה את השפה כניב משונה ממש, עתיק ממש, ולמעשה בלתי מזוהה בשבילה של השפה העתיקה. שושנה מנסה לזהות את הנאמר, אך נכשלת. ההבנה המגלה את המחשבות מחייך. "כעת, ניתן לכם מסתור כמבוקשכם, חצופים. איננו רוצים כלל שתשבעו על חלקכם בעיסקה. זוהי חוצפה ועלבון שאין שניים להם" הם אומרים, ושני הקדמונים נעלמים. 5 הקדמונים מוצאים את עצמם נהדפים בידי כוח בלתי נראה אל מחוץ לחדר, כשהדלת נסגרת, ונשמע קול נקישה של מנעול. קלנק!
3 הסולארים נמצאים בתוך חדר הנראה כיער, רק עם גבולות לא נראים, במיטה מושלמת, במקום מושלם להתאמן בוא. אבל... לצאת?
"את תועבה, ואני מקלל אותך" אומר העילי שבמרגלים שמופיע מולכם, ובידו אבן מוקד. הוא מניח אותה מולכם, ואז מחייך. "רוצים? לללא... לא תקבלו" העילי נעלם באותה מהירות שבא הוא מופיע, כשאתם מבינים בתסכול שלו מהירות או עוצמה הם אלה שמגבילים אתכם, אלה חוסר היכולת שלכם נגד יצורים בלתי גשמיים. הם פשוט מחליטים להופיע, נכנסים דרך הריצפה, ויוצאים דרך הריצפה, מופיעים ונעלמים כרצונם, ואתם, פשוט חסרי עונים. אבן ירוקה זרחנית רבת עוצמה מופיע מולכם, אך היא יורדת עם העילי שבמרגלים אל מתחת לריצפה, מחוץ להישג ידכם. המילה מהדהדת באקוסטיקה המשונה של החדר- "תועבות, תועבות, תועבות."
OUT
לפני שתיבהלו, חישבו על מה שקרה ביתר דיוק- כל מה שהם עשו זה להיות עם עורמה מספיק גבוה כדי למצוא את כל הפירצאות שבשבועתה של שושנה שחורה(הם לא אמרו מתי והיכן הם יקיימו את השבוע, לדוגמא), ושפה משותפת והעובדה שהם רוחות(מה שאומר שהם יכולים להיות בלתי גשמיים), וקצת אכלתם אותה. אם תחשבו על זה, תימצאו שהם לא הפרו כלל את השבוע. הם שומרים עליכם במקום מוגן, והם לא מפרים שום הסכם...
אני ארגיע אתכם ואומר שהם לא חזקים מכם או משהו, פשוט הם בעלי יכולת להיות בלתי גשמיים, ועורמה גבוה, וגאווה פגועה. יצורים אשר נעלבים בקלות...
IN
"מה חשבתם? שתרמו אותנו?!" הקול מהדהד בחדר. "לא היה ולא יהיה. אנחנו כבולים לשבועתכם, אך שבועתכם פונה כנגדכם. בוגדים, רשעים, מתעתעים, תועבות!"

סם נאנח "מזל טוב שוש. אני רוצה לשבח אותך על כך שהפעלת עוד שבוע מטומטמת. להבא תסתפקי במשהו כללי ומוגדר שחל גם עלינו, קאפיש?" הוא נשאן על אחת המיטות, עוצם את עיניו, וקורא בקול "היי, קדמונים! אין לכם איזה מקום להתחפף אליו או משהו? אני לא רוצה שתושמדו לי רק בגלל עוד שבועה מטופשת! נקבו בדרישתכם להחזרת כבודכם לפני שהשאר ישימו לב שנעלמתם! שבועה אחת לא הזיזה אתכם מבחינתי לצד השני של המתרס."
שבועות שבועות שבועות.. אולי אפשר להשביע את שוש להפסיק להשביע דברים?!

IN
"את זה תגידו לאחוות הנזירים הטהורים שבאה אליכם!" אומר הקול, מהדהד בחדר.
OUT
למען הישרדותכם ראוי לומר: דארט, אם יש לשושנה תעצומות חברה, לא יהיה זמן טוב יותר להפעיל אותם.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיית הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
חזרה