• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה -

IN
"תומס?" דולורוס נראה תוהה. "זה השם האמצעי והעסקי של לנטרוק... הוא חותם כמסמכים עליו אם הוא סוגר עסקים. למשל, השליטה על החיילים נתונה לתומס."
הבית עוצר בתדהמה, מחכים לאדם שיפר את הדממה.
עסקים. הוא קורא ליצירת אנשי חיה...
עסקים.

OUT
אם אמרתי את זה במקום אחר תתעלמו מזה שאמרתי את זה. פה מגלים את זה לראשונה.

ממלכה-
ניאלדו נראה נינוח לחלוטין, "אז בוא ננצל את זה, אסאדאר ואלאמוריק, אנחנו זזים, צריך לשחרר את ריטקט, וזה הזמן המושלם, זה גם רגע טוב מאוד לבצע את ההפיכה", הוא מסתובב לשאר, "אסור שהאחוזה תיפול, גלוריה, אם מישהו מתחיל לשרוף את האחוזה, תכבי את זה עם קסמי קרח, או שתשתמשי בקסמי אש בשביל לעשות אש נגדית, אני סומך עלייך, כל מי שיכול לעזור לה שיעזור, רוגל, לך תחפש כל חפץ שאתה יכול להשתמש בו, תייצר משהו שירחיק את השומרים, תיכנסו לעמדות הגנה, שמישהו ייגן על חברי המועצה, זה המטרות העיקריות שלהם, אם למישהו יש לחש שיכול לעזור בעניין ההגנה שישתמש בו, אנחנו עוזבים, נחזור כמה שיותר מהר, במקרה והאחוזה נופלת, תברחו לבתי אצולה אחרים, תיזהרו מהמשמר, אנחנו כבר נגיע אליכם, תשמרו על האישה הזאת", הוא מצביע על האישה שחבשו לא מזמן, "אנחנו נצטרך אותה אם אנחנו רוצים להפיל את לנטרוק, כל מי שיש לו כלי נשק מכסף שיכין אותם בהקדם האפשרי, אנחנו זזים".

איתמר
IN
"כן.אני חבר בגילדת הכוהנים.יותר נכון אני ראש גידלת הכוהנים בארצי.
OUT
רשימת התארים של לביוס[בשביל הכיף]
לביוס נצר האריה,ראש כוהני האל האחד,נגיד המזרח,תלמיד הנבחר,ראש לגיון החיים.

ממלכה-
In
אסאדר פותח קלף נייר ומתחיל לרשום מכתב לריקן, בכתב מכובד שמזוהה כשלו. בסוף המכתב הוא נותן לכולם לחתום עליו. ובמכתב נרשם-

להוד מעלתו הנכבד ריקן
אני, אסאדר גריאון, רושם לך שורות אלו מבין רחובות שגופות מוטלות בהן, בתים העולים באש, וכאוס עצום שנגרם בגלל בגידה חמורה של לנטרוק, בן בריתו של בראסיוס.
פאנדל זקוקה לעזרתך. בארסיוס בעזרתו של לנטרוק הבוגדני ביצע הפיכה בעיר, שהתחזה לחברו של ריטקט, מי שעכשיו כלוא במרתף כלא תחת שלשלאות. שלטון הדיקטטורה שלו הוא נורא, חפים מפשע נטבחים ברחובות בידי חייליו. בעוד שבוע צבא הנביא יבוא ויחנה בעיר פאנדל, מה שיגרום לעיר ליפול לחלוטין אצל הברברים המתועבים של הנביא. מקורותינו מצביעים כי המטרה הבאה שלו תהיה הבירה, וכול הדרכים להודיע לך את זה נחסמו. חוץ מהנשר הזה, ששייך למשפחת האצולה שלי. אנחנו מבקשים ממך בתחינה שתשלח את צבא הממלכה לעזור לנו. אולי נצליח להחזיק אותם עד שהצבא יגיע, אבל אסור לתת להם לכבוש את פאנדל ולשרוף אותה.
הם חושבים שאנחנו ניפול בקלות, מצפים להפיל גם אותנו עם כוחותיהם. אסור לנו לתת לעבר לחזור לעצמו, אנחנו צריכים לעצור אותם.

מקווים שתבין, אסאדאר ואוליביה גריאון, עין אור כוהן פאנדל הראשי, האציל דולורס (תוסיף שם משפחה), וניאלדו הדיפלומט

[חתימות של האנשים בחדר בסוף]

Out
קרדיט? לא. אני רשמתי את כול המכתב לבדי, בעצמי, ובלי שום עזרה מאנשים אחרים מצד הממלכה או מצד המנחה.

ממלכה-
In
"שולחים אותו, אלא מה?" שואל אסאדר והולך לחדר קטן, בו אתם רואים נשר. הוא מלטף את נוצותיו "גדלת מאוד" הוא אומר לנשר ואז אומר לו "הבירה" כמה פעמים וקושר אליו את המכתב. "הוא כבר העביר כמה פעמים מכתבים לשם, לאבא שלי ולריקן. הוא יודע את הדרך" הוא אומר.

ממלכה-
In
"היא פצועה, וצריכה להתאושש..." אומר אסאדר "אבל הנסיבות מחייבות... בכול מקרה, אני לא רוצה שהיא תיחלץ כאן מכול האנשים." אומר אסאדר ותופס אותה בזרועותיו, מרים אותה לחדר קטן וסוגר את הדלת. לפני שהוא סוגר הוא מסמן לניאלדו לבוא ולוחש לו "שלא יכנסו לכאן, אני לא רוצה שהיא תיכנס לפאניקה, היא במלא בטח פוחדת להיחשף לחברה אחרי מה שנעשה לה" הוא אומר בשקט.

ממלכה (רוי)-
In
אסאדר משכיב את הבחורה על המיטה, מסתכל עליה ומנער את היד שלה קלות כדי להעיר אותה. היא מצמצת מעט ומתעוררת. "ברוכה הבאה לעולם החיים" אומר אסאדר בקול מרגיע ומחייך "לזמן מה חשבתי שאין לי סיכוי להצליח להציל אותך. אבל הנה את כאן, חיה ושלמה." הוא אומר.

ממלכה (עמית ורוי)-
In
אסאדר מזיז מצד החדר כיסא קטן ותולה את הבד שעליו על הידית של הדלת, ככה שהוא חוסם את חור המנעול.
Out
ועמית מפסיק לצטט לי, כי הוא היה צריך במלא לערוך את ההודעה אחרי שהוא הודעה בזה בסקייפ.

ממלכה (רוי)-
In
"אסאדר גריאון, לשירותך" אומר אסאדר וקד קידה של אצילים "הייתי שמח אם היינו נפגשים במצב קצת פחות, את יודעת, מסובך, והייתי מזמין אותך לאכול או משהו. אבל המצב כאן לא מאפשר לי לעשות את זה. מקווה שתסלחי לי" הוא מוסיף בחיוך.

OUT
הסברתי לך את זה בסקייפ בערך 100 פעם. המתן מעט.

ממלכה (עוג) -

IN
היא נראית מעט מבוהלת מההצעה הישירה. "לא, לא, אני רק רוצה להציל אותם... אתה חייב להציל אותם!"

ממלכה (עמית) -

IN
שומרים מתקרבים. והרבה. ומהר.

ממלכה(רוי)-
סרפנט זוחל מהר אל ניאלדו, מספר לו במהירות על מה שהוא ראה.
ממלכה-
"שומרים מתקרבים צריך לזוז, זה יותר מדי מכדי שנגן על האחוזה", הוא דופק בדלת, "אסאדאר, צריך לזוז".

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה