• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
ממלכה-
"בנוסף לכל, הוא גם יכול לספק לנו מודיעין, מכיוון שהוא מכיר את לנטרוק הרבה זמן, ומכיוון שלנטרוק עבר לבית ראש העיר, שאותו ריטקט מכיר היטב, להתבצר שם יהיה בלתי אפשרי בשבילו".

ממלכה
"לעלה הירוק יש יותר נסיון מאיתנו בפעילויות מפוקפקות כנגד הממסד, ואל תתפתה למראית עין, מכיוון שאם הם ירצו, הם ישחטו אותך כמו חזיר בחג החורף" אומר שורלאוודוס "הם מיומנים ומאורגנים יותר מאיתנו, ונסיונם המבצעי יהיה לנו לעזר, ובנוגע לריטקט, אינך מבין את המצב לאשורו, הוא אינו שליט טוב וחכם, המהווה אב צודק וחכם לכל נתיניו ומובילם בדרך הישר תוך היווי דוגמה אישית.
ריטקט הוא מעין עלוקה המוצצת את לשד החברה, הוא אינו דמות אב, הוא אינו מספיק חכם בכדי להדריך את נתיניו בדרך הישר והוא אינו דוגמה אישית בשום פנים ואופן, מסיבות שחיתות שבהן מופגן לעגו למעמד השלישי בפומבי אינן מחבבות אותם עליהם, משתאות פאר בזמן שילדים עניים גוועים ברעב בחוצות, מתחננים לפת לחם דלה אינם דבר שנתפס יחדיו.
ריטקט הוא שליט מושחת מיסודו ושנוא, ועלינו להסתיר את עובדת עבודתנו המשותפת למען אותה מטרה, מכיוון שאי הסתרתה משמעותה הרס כל מה שאנו עמלים למענו.
שליט טוב היושב על כסאו ברצון האלים אינו עורך נשפים ססגונים ומפוארים כשקופת ארצו מתרוקנת, הוא אינו קובר ראשו בין כל חגיגות החברה הגבוהה בזמן שמלחמה קרבה אל פתח ביתו, שליט טוב הוא העם, הוא יושב על כסאו בשל מנדט השמים האלוהי שניתן לו לא בשל שושלת אלא בשל מעולותיו הטובות ומידותיו האמורות להוות מופת ודוגמא לכל ההמון.
ריטקט אינו שליט שכזה, ולפיכך העם שונאו ובצדק רב.

ובנוגע למידת השכלתו, כל האסטרולוגיה, התאולוגיה והרטוריקה שלמד באוניברסיטאות החברה הגבוה המפוארות הם כאין וכאפס לעומת הידע המעשי והפרקטי שיש לנו. כישורינו עולים על שלו בכל תחום, ושום רטוריקה שנמצאת עלי אדמות לא תסייע לך כשקהלך שונאך. מילותיו ריקות מתוכן, והוא אינו עומד מאחוריהם, ולכן כל איש פשוט המבין את משמעות שבריו היוצאים מלבו, והוא ידוע כאיש ישר דרך והגון שמילתו כסלע יוכל לגבור בקלות על רטוריקת האקדמיות לחברה הגבוה מכיוון שמילותיו מעוגנות במציאות, צרובות לתוך עורו בעוד שמילותיו של ריטקט מרצדות להן מצד לצד ברוח, נישאות אל מקומות רבים, ואינן קשורות שום קשר בדבר מה אמיתי.
וגם אם הוא עולה עלינו בנאום, שליט אינו צריך לדבר אלא לפעול, ובזאת אנו עולים עליו באופן ברור ומוחץ" מסיים שורלאוודוס את נאומו

ממלכה-
"איני אמרתי שהוא שליט טוב, וגם לא שהוא חכם, אבל נצטרך את עזרתו בחלקת הנאומים, מכיוון שהוא מתמחה בה, ואני בספק שהעלה הירוק יתמכו בנו, מכיוון שכל מה שאנחנו יכולים להבטיח להם, גם לנטרוק יכול, רק שלו יש את האמצעים והעיר, ולנו אין".

ממלכה
"ונראה לך שהעלה הירוק ישתפו פעולה עם לנטרוק?! הם עם גאה מאוד, הם ירקו עליו ועל כל מה שיש לו להציע, הם לאומנים קיצוניים מאוד ולכן הם לא ישמחו שהאוטונומיה שלהם תזכר בספרי ההיסטוריה ככזו שהתקבלה משליט הבובה של בראסיוס הנתעב, מה גם שלאחר שחרור העיר כל החלטותיו יבוטלו לאלתר, כולל זאת" אומר שורלאוודוס בקוצר רוח "אם נדבר עמם בהגיון הם ישתפו איתנו פעולה, ובנוגע לדיון הזה, מה שאתה חושב או לא חושב על ריטקט אינו מעניניי, אלא מה שאתה מציע כתוכנית וכבר אמרתי לך מה אני חושב על הרטוריקה של ריטקט" אומר שורלאוודוס

ממלכה -

IN
"אני שמח מאוד שיש עוד אלף שמדבר בשם העלה הירוק" אומר פרילוס בחיוך קטן. "הדרך היחידה היא בפשטות לשאול אותם".

נביא (דינר) -

IN
"לא טוב... אני לא רוצה לקחת את הסיכון להיות איתך. אולי תלך לבד?"

ממלכה
"ובכן, נוכל לנהוג בשתי שיטות פשוטות-או לשבת עם השומרים על חבית של משקה, רצוי חזק או שננהג בשיטה הריטקטית מעט יותר הכוללת צרורות של מצלצלים זהובים וכבדים" אומר שורלאוודוס

Out
איתמר טוען שאני לא יכול לתת לכם להמשיך להתווכח. הייתי שמח להראות לו שהוא טועה ושאני יכול, אבל אני טוב לב :wink:

ממלכה-
In
אסאדר יורד מהקומה השניה אליכם, אחרי שהוא הקשיב לוויכוח. ״הזמן קצר מלבזבז אותו על ויכוחים״ אומר אסאדר ״ריטקט הוא בובה כרגע, הוא יעשה הכול כדי לא לחזור למות אצל לנטרוק, ובהחלט נוכל להציב לו תנאים לעתיד. הוא היחיד שיכול להמריד את העם נגד ברסאיוס עם ניתן רק ניצוץ קטן למרד. אז בואו נדבר איתו, נכין את הקרקע, ונדליק את המרד״ אומר אסאדר בהחלטיות.

טוב אני לא יכול להגיד שאני אוהב את הרעיון הסה אבל בסדר. אומר דום ומצחקקים לשמע הערתו של רודנות. עושים את זה בשבילם? אל תקשקש שטויות אנחנ עושים את זה בשבילנו. אף אחד לא ישמח כשצבא של לוחמים יתקוף את העיר

OUT
נביא - אני יודע שטייגר חשב שיש הפסקה בגלל שהוא ועידו בחופשה. אבל הוא חזר להגיב :)
אני אתן לעידו להגיב להודעה של טייגר.

נביא (דינר) -

IN
"פתרונות? המממ..." טאלדיוס חושב מעט. "אתה חבר בגילדת מסויימת?"

OUT
אני נותן לך לבנות את הדמות שלך פה מעט. כי זה כיף :)

ממלכה -

IN
"שוחד? יש לנו בכלל תקציב לזה?" שואל רוגל. "חילוץ נועז הוא אפשרות... אבל אני לא חושב שיש לנו מספיק אנשים נגד לנטרוק".
דולורוס נכנס לבית גריאון בריצה. "מטורף שם בחוץ! לנטרוק לוקח שליטה על העיר!"

ממלכה -

IN
"לנטרוק ביסס שליטה בבית של ריטקט!" אומר דולורוס. "הוא דרש מכל המועצה להישבע אמונים! כשהיססתי הם התחילו לאיים על חיי. ברחתי מהבית תוך כדי שהם שרפו אותו" הוא אומר ומציג בגדים חרוכים. "בקושי נמלטתי..." הוא נראה מזועזע.
מבחוץ הכאוס שולט. קבוצות חיילים של משמר העיר כובלות כמה שומרים בודדים שכנראה לא מוכנים לשתף פעולה עם הפיכה צבאית שכזאת. האזרחים אט-אט חוזרים לבתים שלהם. כמה שריפות נראות במרחק.
"גם אנחנו חברים במועצה" אומרת אוליביה בשקט. דולורוס סוגר את הדלת. "מים..." הוא מבקש. ווינסטון ממהר להביא. "לנטרוק הממזר..." הוא ממלמל. "מטורף, אני אומר לכם! הוא מטורף!"

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה