• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

ממלכות שבורות, מו"ד 4 לעומק - עץ משחק

• מחבר/ת הנושא מחבר/ת הנושא rui
  • תאריך התחלה תאריך התחלה
OUT
טייגר, בצהריים אני מגיב לדינברלו. תנסה להגיב עד אז (אני יודע שאתה בתיאלנד אז אני בסדר עם זה). כנ"ל לנקסטורל.

ממלכה (עוג) -

IN
"לא, לא, אין זמן לאכול! אני רק רוצה להציל אותם... אתה חייב להציל אותם!"

דינרבלו אמר/ה:
מה אתה רוצה?

ממלכה (רוי)-
In
״אנחנו נעשה את זה, את פצועה מידי...״ אומר אסאדר ואז שומע את ניאלדו ״יש צרות, תישארי כאן, תתאוששי״
Out
יש שמן רותח על המחבת במטבח? :twisted:

ממלכה
ברק מוזר ניצת בעיניו של שורלאוודוס כאשר הוא שומע על השומרים. לרגע קט הוא שותק.
השקט שלפני הסערה.
הוא פונה אל ניאלדו בקול המלחשש כנחש, כגחלת הלוחשת באפר, כלחישת השדים המשחיתים את התמימים הוא אומר אל ניאלדו המבועת "אני יודע כיצד לטפל באנשים כאלו, טיפלתי ברבים מהם בעצמי בעבר, ולא אירתע מלעשות זאת שוב, ואני מניח ששרפה נוספת בעיר לא תפריע לאף אחד, נכון?" אומר באותו קול מבעית.
הברק האדום כשלהבת האש המזנקת מרצדת בעיניו בזוהר אדום ולא טבעי בזמן דיבורו, וכמדומה אצבעותיו מתחילות להתפתל בנחשים אחת סביב השניה בתנועה משונה.
הוא ממשיך בדיבורו המחריד "עליכם להשיג עבורי בגדים, בגדים, סחבות, נייר (שהיה עשוי מסיבי בד עד 1700 ומשהו בעולמנו אנו אז אני מניח שגם בגאנור זה כך), צמר וחבלים.
אם אגלה ששומרי העיר הצרים על הבית מצרינו הם אשלח בהם אש, אש כה נוראה, כה מחרידה, כה יפה ומופלאה, כה כבירה, כה נהדרת.
אש שבעל זבוב הזקן בעצמו לא מסוגל ליצור, אש שתגרום ליסודנים להחוויר, אש שתשמיד אותם אחת ולתמיד ותשלח אותם בייסורי תופת אל הנשמות האבודות המשוטטות בגהינום הרותח ובתופת השטן."
מסיים גורלך את דבריו הרצחניים הזורים מאימה בללב אנוש.

נביא (טייגר)
"תזכור שאנחנו לא הbad guys, אנחנו גם לא הgood guys אנחנו הלוחמים שבצבא של ברסאיוס, פלוגת עלית קטנה. אנחנו לא רוצחים סתם, לא משקרים סתם. לנו יש מוסר, בניגוד אליך כנראה" רונדון מביט בדום בשנאה תהומית. או לפחות ככה הוא היה מביט בו אם היו לו רגשות אמיתיים.
"בוא נזוז"

ממלכה-
ניאלדו פשוט מסתכל על אלאמוריק כמה שניות, לא מגיב, "אני מבין שאתה כרגע באישיות שלך שאוהבת לשרוף דברים, אבל תעשה טובה, אל תשרוף דברים, תנסה להרדים אותם, הרג מיותר לא יעזור לנו כרגע".

ממלכה-
Out
הניחו שזה אחרי שאני מסיים את השיחה.
In
״אף אחד לא הולך לשרוף לי את הגינה, ומי שיעשה את זה אני אשרוף אותו בדרך״ אומר אסאדר ״יש לי שומרים מחוץ לבית, מבוקשת בחדר האחורי ואני עומד להישבע אמונים לאדם מרושע כדי להטביח את חיי. התוכנית- השומרים פשוט לא יכנסו לכאן. יש חלון מעל הדלת, ונראה אותם מנסים להיכנס בה.״

ממלכה
"אינכם מבינים את המצב לאשורו," אומר שורלאוודוס בקולו הנורא "זה אנחנו או הם, נו נשרוף אותם או שהם אותנו, ושום לחש הרדמה פשוט ומוכר לא יניס אותם" אומר שורלאוודוס בעודו פונה אל אסדאר "ואני מבטיח ללורד ריימונד הנכבד שעדיף שגנו הפורח יעלה בלהבות מאשר שאשתו האהובה, אמו הכבודה וכל יקירו ונאמניו יעלו באש" אומר שורלאוודוס "מלכי, הנני מציע לך את הבררה האמיתית ללא כחל ושרק, שרוף אותם או שהם ישרפו אותנו"

נביא (דינרבלו) -

OUT
לביוס נצר האריה - שום בעיה.
ראש כוהני האל האחד - זה ברסאיוס.
נגיד המזרח - זה לא אמא שלו?
תלמיד הנבחר - אוקיי.
ראש לגיון החיים - זה נכון.

IN
"ממ... אני לא בטוח בזה. הו, טוב, בסדר. שאלות לפני שנצא?"

נביא (רונדון וטייגר) -

IN
הם מגיעים לבסוף, לאחר שיטוט ושאלה של כמה אנשים מפוקפקים שציחקקו, הם מגיעים אל פונדק בשם 'המסכה'. האירוניה...
הם שומעים מבפנים כמה שירי שיכורים. הם במקום הנכון?

טוב אז מה התכנית? אפשר להבטיח לו כוח וכסף אחריי שנכבוש את העיר. אבל זה מסוכן ההוא עלול לקלוט את השקר. ואפשר כמובן להסביר לו שעדיף לו תחת שלטון הנביא. סביר להניח שמה שהוא שמע לא כול כך טוב על הנביא. יכול להיות שהוא יאמין שהם ברברים ושיהיה לו הרבה יותר קל תחת שלטונם

נביא
"או שפשוט נאיים עליו, אני בעד זה אבל לא נראה לי שזו אופציה. בוא ננסה את השיטה הדיפלומטית, ואם היא נכשל נלך לתוכנית B- השקר והאיום. אם גם היא תכשל- תכונית C"
OUT
אני יודע שאתה לא תבין את זה כי אתה לא רואה סקורסאו :(

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה