• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /
  • עליית שרי הרונות מתחילה!

תמכו עכשיו בפרויקט החדש של הפונדק עם שלוש הרפתקאות בערכה אחת, הדפסה שנייה של ספר הבסיס ואוגדן המפלצות, והמון משחקי תפקידים, קסם, והרפתקאות

מלחמה?

The oldman אמר/ה:
מכשף, זאת ראיית עולם עצובה, אם אתה חושב שהלחם זאת הדרך לחיים. נלחמים מחוסר-ברירה.

אני לא מכחיש שהיא עצובה, אבל זאת ראיית עולם שלי מאז שאני זוכר את עצמי, החיים שלנו הם מילחמה שהטעם שלה לא יורגש בתקופתנו, ובכל זאת צריך לחיות חיים טובים, כדי שהמילחמה הזאת לא תידפוק אותנו עד הסוף.

שי כמה ראשי תיבות אני מבין בדרך כלל מילים כמו כן ולא לא כל מיני ראשי תיבות מסובחים כאלה, נשא להסביר את זה פעם הבאה.

אה כן, בישביל הישיבההמשעממת במיקלטים נוצרו המישחקי תפקידים, אם אין לכם תקבצו יפתחו איזה מישחק חד פעמי, עצה נחמדה

molejo אמר/ה:
shay5525 אמר/ה:
מספיק רסיס קטן בחופה, במנוע או בכנף כדי להפיל מטוס
או שיפגע בטייס, שעל העיקרון הזה עובדים גם כמעט 100% מטילי הא"א שיש היום
מטוס בלי טייס לא שווה הרבה (בהנחה שהוא לא בא מראש בלי טייס, ואז הוא דווקא די מגניב)

כך או כך, אני חושב שיכולת הפגיעה של הפטריוטים בטילים שהם כ"כ קטנים כמו אלו שחיזבאללה משגר עלינו מלבנון (בין אם אלו קטיושות, גראדים, או כל דבר אחר) היא אולי אפשרית, אבל בהחלט לא משהו שאפשר לבסס עליו מערך הגנה

לגבי להשתמש ב"חץ" בשביל ליירט אותם, ובכן זה קצת כמו לירות על זבוב עם תותח. לא כזה פשוט.

אצלנו במדור עכשיו המוטיבציה היא לא לעשות דברים שלא חייבים ומבזבזים זמן
שינה ? סתם Overrated
אוכל ? סנדוויץ', שמישהו אחר הכין, מול המחשב, ביד אחת. וביסים גדולים.
להשתין ? בשביל מה המציאו את הבקבוקים עם הפתח העבה של פריגת ?
ויאללה להגן על המולדת

יא אללה מודיעין.. אצלנו עובדים גם כשאין מלחמה, בגלל זה עכשיו אנחנו שומרים על אותו קצב :P

Wolf's Bite אמר/ה:
אוי ווי... נראה כאילו חיזבאללה מתכננים להפציץ אותי... עם כל שעה שעוברת הטילים פוגעים יותר ויותר קרוב אליי, ממש כאילו הם עדיין בשלב איפוס מטרות. עליי.

זה התחיל בחיפה והאיזור, ואחר כך ברמת הגולן... ואז זה התחיל להצמצם ממערב לעבר רמת ישי, ואז עפולה(15 דקות נסיעה) ואז מצפון מזרח זה הצטמצם לטבריה, ואז לצומת גולני(10 דקות נסיעה)...

יבא'לה!

Be strong Goat-boy :wink:

by the way, sometimes the CNN people call us as the jewish state, not israel ..

זה בטח בגלל הסיכסוך של הטאוורישים מהעולם הערבי עם הטאוורישים מהעולם המערבי.
באירן הכל שמרני, עובדה שהנשיא/רה"ם שלהם עכשיו הוא שמרן, והוא זכה לתמיכה של כל השמרנים הגדולים ואנשי הדת, המתמודדהוספי מולו, שמרן לשעבר שהחליט לתמוך ברפורמות הפסיד, השמרנים אמרו כל האינטלקטואלים שתמכו בו(כל החבר'העם השכל שלא יכולים לפרסם ספר/עיתון כי יש צנזורה רצחנית) מםגרים ושהם לא רואים את האמת.
בארה"ב הכל מותר(טכנית, חופש הדיבור המפורסם שלהם מתנגש עם ה"פוליטיקלי קורקט" המפורסם לא פחות שלהם), וכמעט ואין הגבלות(אז בוש מצטט לטלפונים..ואנשיFBI באים לדבר עם אנשים שאמרו דעות אנטי-בושיות במכון כושר)...זה מתנגש...בארה"ב הם נהיו אנטי מוסלמים...בטח בגלל זה אומרים יהודים כדי להראות שאנחנו תוכמים במערב...אבל אנחנו סתם שונאים את האנשים שיורים עלינו טילים בלי קשר למוצא שלהם...מצידינו שיהיו סינים.

Wolf's Bite אמר/ה:
אוי ווי... נראה כאילו חיזבאללה מתכננים להפציץ אותי... עם כל שעה שעוברת הטילים פוגעים יותר ויותר קרוב אליי, ממש כאילו הם עדיין בשלב איפוס מטרות. עליי.
הם כנראה באמת באיפוס מטרות -לא עליך ספציפית אמנם, אלא על יישובים בכלל- ולכן הם יורים ביום. כשהם יסיימו עם האיפוס, זה יתחיל גם בלילה.

Wraithbone, עצוב לשמוע מה אומרים עלינו ב- CNN, ואני חושב שאתה צודק.
:(

טאוורישים זה חברים.(אאל"ט :roll: לאון תקן אותי אם אני טועה)

ובחזרה לנושא:
לפי מה שאני מהCNN זה שהם ממש לא רוצים לראות אותנו על המפה עם הדיבורים שלהם,אבל תמיד צריך לדעת מתי להתעלם ומתי לא.
ועוד דבר מה לגבי תושביי הדרום?מה עם שדרות?מה עם אשקלון(זה כבר ממש נוראי הפלסטינאים האלה סוגרים פערים מדרום והחיזבאאלה מצפון!בסוף שתי טילים יפגעו באותו הזמן על הבית שלי!(חס וחליליה))?הם גם נפגעים מקאסמים 24/7,להם לא שולחים ניחומים.אבל אני לא אתחיל להרצות לכם על זה ולכן אתם עכשיו מרגישים את מה שמרגישים האנשים משדרות בכל יום במהלך השנתיים האחרונות.

אז לא אוהבים אותנו פה, מה חדש? אנחנו עצם בגרון לכל כך הרבה אנשים פה, לארה"ב מאוד משתלם עכשיו שנהיה פה, נהיה חזקים ונפתח להרבה מאוד אנשים(ערבים, אירגונים המושפעים מאירן) את הצורה.

זה כמו במלחמה הקרה, צריכים איזורי השפעה פה, לאירן יש את החיזבאללה, לארה"ב יש אותנו.

טאווריש זה "חבר, ידי, ידיד לנשק, חבר במםפלגה הקומוניסטית(אבל זה לא בידיוק נכון, כי זו סתם מילה רוסית שהם עשו בה שימוש מאסיבי פעם)" לפי מורופיקס.

שמעתי בחדשות שניסו לחטוף חיילת ליד מצפה רמון.
נראה כאילו המלחמה עברה להיות בכל המדינה ולא רק בצפון,גם ליד עזה והדרום בכלל.

Wolf's Bite אמר/ה:

זה התחיל בחיפה והאיזור, ואחר כך ברמת הגולן... ואז זה התחיל להצמצם ממערב לעבר רמת ישי, ואז עפולה(15 דקות נסיעה) ואז מצפון מזרח זה הצטמצם לטבריה, ואז לצומת גולני(10 דקות נסיעה)...

יבא'לה!
יא בכיין, לי נפל אחד חצי קילומטר או קילומטר מאיפה שהייתי, או משהו כזה, נשענתי על חלון זכוכית ומההדף קיבלתי כזה זבנג לראש, הוא כמעט עף!!!

nemesis אמר/ה:
Wolf's Bite אמר/ה:

יבא'לה!
יא בכיין, לי נפל אחד חצי קילומטר או קילומטר מאיפה שהייתי, או משהו כזה, נשענתי על חלון זכוכית ומההדף קיבלתי כזה זבנג לראש, הוא כמעט עף!!!

ולי נחת אחד בכניסה לרחוב, ניצחתי במשחק ה"למי נחת טיל קרוב יותר לבית"

לא ידעתי שמשחקים משהו כזה אידיוטי... אם הייתי יודע היית כותב שאחותי היית ברכב באיזור עפולה עם חברים, ועברה איפה שנפלה הקטיושה איזה חצי דקה אחרי שהיא פגעה...

Guys be strong. I'm still in the US but we watch TV and go on the Internet. Most americans are actually on our favor. I'm coming to Israel on August btw. Also, I have a jewish friend who is on a trip to Israel. I guess he picked up a bad time to see Israel. I hope he comes back in one pice.

היה לי אתמול בלאדנים בקניון.
אני עובד בהום סנטר וזה בקניון. כידוע היו התרעות על מחבלים באזור השרון. את כל הקניון הקיפו משטרה צבא כוחות ימ"מוהיה מלא בלאגן ואזעקות והפסקות חשמל. לא נתנו להיכנס או לצאת . בסוף אחרי שסקרו את הקניון הכוחות הלכו . אבל אף פעם לא היו עד כדי כך הרבה כוחות ברננים כשהיו התרעות בשרון.
היה מפחיד למרות שאני יודע שזה לא משתווה לקטיושות בצפון.

Drizzt אמר/ה:
היה לי אתמול בלאדנים בקניון.
אני עובד בהום סנטר וזה בקניון. כידוע היו התרעות על מחבלים באזור השרון. את כל הקניון הקיפו משטרה צבא כוחות ימ"מוהיה מלא בלאגן ואזעקות והפסקות חשמל. לא נתנו להיכנס או לצאת . בסוף אחרי שסקרו את הקניון הכוחות הלכו . אבל אף פעם לא היו עד כדי כך הרבה כוחות ברננים כשהיו התרעות בשרון.
היה מפחיד למרות שאני יודע שזה לא משתווה לקטיושות בצפון.
האמת, אני הייתי הרבה יותר מפחד עם המון שוטרים היו מקיפים את המקום עבודה שלי מאשר הקטיושות פה....

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

מתחיל בפעם הראשונה את המסע המופלא של עולם הדיסק!
הרגע שמתי לב, אתמול בדיוק, לפני שנתיים הצטרפתי לפורום!
לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
חזרה