• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

חיפוש שחקנים מחפש שחקנים לקמפיין הומברו!

טווח גילאים
18+
מיקום בארץ / פלטפורמה
Discord,Roll20,D&D Beyond
בתשלום?
לא
אהלן לכולם שמי יוסף אני מנחה D&D חובבן. מצטער על ההתראה הקצרה אבל לקבוצה שלי יש את הסשן הראשון שלהם השבוע ו2 שחקנים פרשו לי פתאום בגלל שאין להם זמן אז אני מחפש 2 שחקנים לקמפיין הומברו פעם בשבועיים ביום שישי!

שעות:14:00-18:00
גודל הקבוצה:6 שחקנים
פלטפורמה:דיסקורד,רול20 וD&D Beyond
טלפון למעוניינים:050-742-8575
אפשר גם לדבר איתי בדיסקורד: Israeli Carolean

היי יוסף, המון בהצלחה!
אם יורשה לי לומר את דעתי - אתה לא חובבן, אתה מנחה מתחיל וזה בסדר גמור!
דבר נוסף, המשחק יעבוד מצויין גם עם 4-5 שחקנים ולדעתי אם אתה מנחה בתחילת הדרך, לא כדאי לך לעבור את הכמות של 5 שחקנים, כי מניסיון, זה מאט את המשחק ועלול גם לגרום לזה שלא כולם יקבלו את "הספוטלייט" הראוי.

כל הכבוד על היוזמה! ושוב, בהצלחה והנאה רבה!

היי יוסף, המון בהצלחה!
אם יורשה לי לומר את דעתי - אתה לא חובבן, אתה מנחה מתחיל וזה בסדר גמור!
דבר נוסף, המשחק יעבוד מצויין גם עם 4-5 שחקנים ולדעתי אם אתה מנחה בתחילת הדרך, לא כדאי לך לעבור את הכמות של 5 שחקנים, כי מניסיון, זה מאט את המשחק ועלול גם לגרום לזה שלא כולם יקבלו את "הספוטלייט" הראוי.

כל הכבוד על היוזמה! ושוב, בהצלחה והנאה רבה!
תודה רבה! הקמפיין הזה הוא ל6 בגלל שזה הומברו וקשה לעשות באלאנס לקרבות בגלל קריטים פתאומיים ואני גם בכללי אוהב את הרולפליי הגדול של שישה שחקנים שתמיד יש איזה דרמה או מישהו שחושף קצת סיפור רקע טרגי אבל אני מאוד מקבל את מה שאתה אומר זה פשוט אני מעדיף קבוצה של 6 כדי באמת לתת לכולם את היכולת לזהור בספוטלייט

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה