בקבוצה הביתית קמפיין "תהפוכות הלב" (המשוחק ב־Heart) אותו אני מנחה בעיצומו. חבורה של חוקרים יורדים ללב – מערות שהן מעין ממד מקביל חצי תבוני ומשבש מציאות – לנסות לברר כמה אמיתות על העולם, ואולי לשנות אותן. בלב הן נפגשות בכת אסורה שברחה מספייר (העיר האנכית, הדיקטטורית, שבנויה מעל הלב), ומסתבכים בפוליטיקה הפנימית שלה.
אומר את האמת, לא הולך לנו חלק עם Heart. השיטה מתפוצצת מרעיונות טובים, אך סובלת ברמת הארגונומיה, עם יותר מדי דפדופים בחוברת ופחות מדי פרוצדורות מסודרות ונגישות. רק כדי להבהיר: הדרישות שלי בתחום מאוד גבוהות. בהארט זה לא מתקרב להיות גרוע כמו שחוויתי בפאת'פיינדר, למשל, אבל זה עדיין יותר דפדופים מהרצוי מבחינתי ומבחינת השחקניותים שלי... קצת חבל. אנחנו חושבים מה לעשות... לא בטוח שנמשיך את הקמפיין.
בקבוצת הנערותים שאני מנחה אנחנו עמוק בקמפיין "מגמת הפלאים" (שמשוחק ב"פלאים"). השנה היא 2083. החבורה הם קבוצת תלמידותים ב"מגמת הפלאים", מגמה בתיכון שנותנת תעודת "פלא" ומאפשרת להשתמש בכוחות על במסגרת סוכנות גיבורים מאושרת. לאנשים בלי תעודה אסור להשתמש בכוחות שלהם, בגלל ממנגנון הפיקוח העולמי – שר"ף – שנוצר בעקבות "מלחמת האדירים", שבה פלאים נלחמו בגלוי לראשונה בהיסטוריה ושברו את העולם.
אבל כעת המדינה במרד. קבוצות של פלאים דורשות להגמיש את הכללים של שר"ף ולאפשר לאנשים להשתמש בכוחות שלהם. זאת גם הזדמנות לחברה הסודית "האדירים" – קבוצת פלאים שמאמינה בעליונות הפלאים ומבקשת לתת להם שליטה על בני האדם חסרי הכוחות – לפעול יותר בגלוי ולנסות לגייס חברים חדשים, בזמן שהם זוממים את תכניותיהם הסודיות..
שר"ף עצמה התגלתה כארגון מאוד בעייתי, שמביים עימותים אלימים עם מפגינים כדי להצדיק מעצרים נרחבים ולא חוקיים. במקביל, פלג סודי בשר"ף עובד על "מבצע עלטה" – שימוש בכלי כלשהו שיגרום לעצירה מידית של הכוחות בכל המדינה באופן שיאפשר לעצור פלאים רבים ולבצע הפיכה בשר"ף ובמדינה במקביל.
הקבוצה כבר בחושה עמוק בתוך הבלגן הזה. מגמת הפלאים נסגרה והם במחתרת יחד עם מספר סופר גיבורים מבוגרים מהם. אבל הם החליטו בשלב הזה דווקא להצטרף ל"אדירים". קיט, האופנוענית הקשתית חסרת הכוחות פותתה ע"י טריקסי, סוכנת של האדירים, להצטרף אליהם בהבטחה שהם יוכלו לתת לה כוח על (חוץ מזה, אולי קיט קצת מאוהבת בטריקסי!). החברים האחרים החליטו שהם חייבים להצטרף גם הם, אך הם רק מעמידים פנים בניסיון לחלץ את קיט. קיט עצמה, לאחר שהוכיחה את הברוטאליות שלה בקרבות אימון מול כמה מהלוחמים הטובים ביותר של האדירים, מגיעה למורגנה, מנהיגת האדירים, שעומדת לתת לה כוח על. אמארי – האמפתית הגאדג'טירית מתפרצת ומנסה לעצור את זה. מה יקרה?
נדע ביום רביעי הקרוב!
ב
לא קריטי אנחנו ממשיכים באנתולוגיית "אגם הפעמון" – סדרת משחקים בה אנחנו יוצרים עולם משותף חדש בעזרת משחקים שונים, שכל פעם מאירים פן אחר ממנו. אנחנו עכשיו בעיצומו של המשחק השני, אותו אנחנו משחקים ב"להבים בעלטה" ובינתיים הוא מאוד כיף ומאוד פרוע (רק הפרק הראשון עלה ובו אנחנו בעיקר בונים עולם ודמויות. בעיניי הוא מגניב, אבל האקשן יגיע בהמשך). למשחק הזה הצטרפה אלינו
ענברק וזה ממש כיף!