הדרקון הכסוף
פונדקאי ותיק
חח
הצביעו לי כבר 2!אני פפולרי!
הצביעו לי כבר 2!אני פפולרי!
נקסטורל אמר/ה:פייטן- אתה רוצה לתלות מישהו שהצביע לך באקראי רק בגלל שיצא לו בקוביה 4? אני חושב שזה קצת מוזר...
הפייטן מסולאס אמר/ה:נקסטורל אמר/ה:פייטן- אתה רוצה לתלות מישהו שהצביע לך באקראי רק בגלל שיצא לו בקוביה 4? אני חושב שזה קצת מוזר...
אין לי בעיה שאלדרין מצביע לי.
אבל אם לא להצביע לו אז למי? בסופו של דבר אני בוחר אלדרין כי בינתיים יש לי סיבה קטנה להצביע לו, למרות שהוא עשה את זה באקריות.
הפייטן מסולאס אמר/ה:וחוץ מזה, מזה משנה אם אני מצביע לו זה בסך הכל סיבוב שאין עוד חשדות ולא ידוע מי הרוצח.
זה לא מוזר. יש לזה הסבר הגיוני להפליא- זו המאפיה הראשונה שלו.נקסטורל אמר/ה:פייטן- אתה רוצה לתלות מישהו שהצביע לך באקראי רק בגלל שיצא לו בקוביה 4? אני חושב שזה קצת מוזר...
נקסטורל אמר/ה:הפייטן מסולאס אמר/ה:נקסטורל אמר/ה:פייטן- אתה רוצה לתלות מישהו שהצביע לך באקראי רק בגלל שיצא לו בקוביה 4? אני חושב שזה קצת מוזר...
אבל אם לא להצביע לו אז למי? בסופו של דבר אני בוחר אלדרין כי בינתיים יש לי סיבה קטנה להצביע לו, למרות שהוא עשה את זה באקריות.
אבל עדיין, לדעתי זו לא סיבה אמיתית להצביע לאלדרין, הרי הוא הצביע אקראי. לכן אי אפשר לקבל אף חשדה מההצבעות האקראיות, אם כבר, אתה מחשיד אותי.
הפייטן מסולאס אמר/ה:וחוץ מזה, מזה משנה אם אני מצביע לו זה בסך הכל סיבוב שאין עוד חשדות ולא ידוע מי הרוצח.
טעות. זהו סיבוב שבו מנסים למצוא דברים מחשידים באחרים, מה שלדעתי מצאתי בך. לא ידוע מי המאפיונרים עד הסיבוב האחרון, לכן זה גם לא קשור בכלל.
ואו ואו ואו. באתי להגיב הודעה לימודית על למה היום הראשון כן משנה, אבל ההודעה הזאת אומרת שהמצב שונה ממה שחשבתי.הפייטן מסולאס אמר/ה:נקסטורל אמר/ה:הפייטן מסולאס אמר/ה:נקסטורל אמר/ה:פייטן- אתה רוצה לתלות מישהו שהצביע לך באקראי רק בגלל שיצא לו בקוביה 4? אני חושב שזה קצת מוזר...
אבל עדיין, לדעתי זו לא סיבה אמיתית להצביע לאלדרין, הרי הוא הצביע אקראי. לכן אי אפשר לקבל אף חשדה מההצבעות האקראיות, אם כבר, אתה מחשיד אותי.
טעות. זהו סיבוב שבו מנסים למצוא דברים מחשידים באחרים, מה שלדעתי מצאתי בך. לא ידוע מי המאפיונרים עד הסיבוב האחרון, לכן זה גם לא קשור בכלל.
יכול להיות שלקחת את ההצבעה שלי יותר מידי ברצינות.
אבל אתה פתחת את זה:
בינתיים אני לא האשמתי אף אחד שהוא האזרח החשוד בעוד שאתה מנסה להטיל את זה עליי.
ולקחת את זה ברצינות כזאת רק כדי לנסות להפליל אותי, באמת :| איזה אזרח היה לוקח את את ההצבעה שלי ברצינות רבה?
הייתה לך הזדמנות קטנה להחשיד מישהו בשביל להסית את אור הזרקורים ממך.
ואני חייב להגיד לך שזה יותר מחשיד מההתנהגות שלי בינתיים.
וגם ל2much לא ניסיתי להביא לינץ׳ על אלאדרין רק הצבעתי לו.
ועם כבר כבר מדברים על שחקן חדש אני חושב שהמנחה של המשחק יעדיף לבחור מאפיונרים יותר דומיננטים בפורום הזה מאשר שחקן חדש שזה הפעם הראשונה שלו לשחק מאפיה ברשת, בשביל הכיף והאיכות של המשחק וגם מתוך עניין חברתי.
(אני כותב את ההודעה הזאת עייף. קח בערבון מוגבל כל מה שרשום כאן, אולי אחר כך אני אקרא את זה שוב ואראה שהכל שטויות, אבל נכון לזמן כתיבת ההודעה זה נשמע נורא הגיוני.)אלדרין אמר/ה:גאלאן,למה היום הראשון הכי משנה?
(ברצינות,לא בציניות)
אי אפשר ללמוד בלי לחשוב - ולכן חושבים בעירבון מוגבל, בלי להיצמד לשום פרט, מדגישים פרטים שנראים לך חשובים ואם אתה במקרה מאפיונר (אני מקווה שאתה לא, כי אז אני יריתי לכיוון הלא נכון - ונכון לעכשיו אין לי סיבה לחשוד בך) אתה מנסה להסיט ממך את האש.גאלאן אמר/ה:(אני כותב את ההודעה הזאת עייף. קח בערבון מוגבל כל מה שרשום כאן, אולי אחר כך אני אקרא את זה שוב ואראה שהכל שטויות, אבל נכון לזמן כתיבת ההודעה זה נשמע נורא הגיוני.)אלדרין אמר/ה:גאלאן,למה היום הראשון הכי משנה?
(ברצינות,לא בציניות)
ביום הראשון אנחנו לא יודעים כלום. אנחנו יכולים ללמוד קצת מהלילה הראשון, אבל המידע הזה מתבסס בעיקר על החלטת המאפיונרים ולא על מה שאנחנו רוצים לגלות- ולכן במהלך היום הראשון אנחנו נלמד הרבה דברים, פשוט כי אנחנו חייבים ללמוד הרבה דברים. אין ספק שלא יהיה לינץ' עד שיהיה מושג כללי של מה קורה, כי אנחנו לא רוצים לגמור את היום בלי לצאת עם מידע. במילים אחרות, אנחנו יכולים להבטיח שנקבל מספיק מידע ביום הראשון בשביל שניתן למאפיונרים להרוג מישהו. ויש עוד משהו- אנחנו לא חושבים שום דבר על אף אחד עד סוף היום.
לילה מתחיל אחרי שיש לינץ'אלדרין אמר/ה:מתי לילה ומתי יום?
(מצטער על השאלות זאת פעם ראשונה שלי)
darkmo10 אמר/ה:מצביע עמיתפ0123
- כי כמעט תמיד מי שנשמע הכי משכנע ומשחק מעולה הוא המאפיונר הכי טוב. הוא הצליח לשכנע אותי - ולכן אני חושד בו. זה למה במאפיה הקודמת הייתי בטוח שסול מאפיונר - הוא נשמע אמין.