• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

האם הדיסקים חזרו לאופנה?

לאחרונה הלכתי עם אבא שלי לאוזן השלישית בדיזינגוף כדי לקנות DVD. כן, השנה 2026, אבל מה לעשות שזה פשוט כיף שיש לך מדיה פיזיתאמיתית, אוף ליין, ששייכת לך. הסתובבנו והסתכלנו מה יש כשבסוף הלכנו על האזרח קיין, הטוב הרע והמכוער, פסיכו ומלתעות.
מה נעשה, סרטים של היום פשוט לא טובים מספיק.

בזמן שהסתכלנו בחנות הופתעתי מכמה בני נוער בגילי נמצאים בחנות, מתלהבים מתקליטים ועורמים זה על זה אלבומים של מטאליקה.
ממש כאילו חזרתי לשנות התשעים.

אז אני אשאל כאן את הדורות המבוגרים, מה עלה בגורל הדיסקים שלכם? משתמשים עדיין? זרקתם אותם לפני עשר שנים או שהם עדיין שוכבים במגירה מאובקת בלי שימוש?

ולדור שלי, מישהו מכם עדיין שומע מוזיקה במדעה ישנה כלשהי?

לי יש עדיין .... (פותח אקסל)
95 דיסקים של מוזיקה, אבל... לא רכשתי אחד חדש מזה שנים וגם אלו שיש מזמן עשיתי להם RIP ובעיקר שומע דיגיטלית, אפילו שיש לי מערכת קולנוע ביתי מפוארת.

לעומת זאת, יש לי (שוב מעיין באקסל):
16 סרטים / סדרות ב DVD
169 סרטים / סדרות ב Blu-ray
ו- 61 סרטים / סדרות ב- 4K
אתמול בדיוק צפינו ב Xmen 3 the Last Stand עם הילדים.
לסרטים (בעיקר) הרבה יותר נוח לי מדיה פיזית, שיש לי את הסרטים שאני רוצה תמיד זמינים ולא צריך להתחיל לחפש איפה יש סטרימינג. בדיוק לפני שבוע קיבלתי שני דיסקים חדשים, אז אני גם ממשיך לקנות (משהו כמו 10-15 בשנה להערכתי).
אפילו שדרגתי בזמנו את רוב ה DVD ל Blu-ray ואת חלק מה Blu-ray שדרגתי ל 4K (מחכה לשדרג את המקרן לטלויזיה 4K מתישהו....)

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

אם נשאר לי 45 ש"ח הנחה מהשובר מנחה, יש דרך לעשות איתם משהו/להעביר אותם למישהו אחר?
אפשר להכין דמות לכל משחק בדרקוניקון שמציין באיזה דרגה הוא?
Dark sun!!! שמישהו יעלה פוסט על ההכרזות של Wizards :)
יאללה, מתחיל לראות האודיסאה. נראה איך יהיה.
אשרו לי משחק אחד לדרקוניקון ועל השני עדיין לא הוחלט כבר כמה ימים.
מה זה אומר?
חזרה