והמשפט חינם שלי - שיט. יאללה עיר/מאפיה!
תוכנית ססק לא הייתה אפשרית מראש, יש כאן חסם תפקידים2MUCH אמר/ה:Well fuck
חסל סדר תוכנית ססק![]()
amitf0123 אמר/ה:כי למה להצביע לחבר המאפיונר שלך?)
amitf0123 אמר/ה:ו..............אכלנו אותה.
צריך להתחיל לחשוב עכשיו, למה רצחו דווקא את גאלאן, אני ממליץ לסרוק את העץ, לחפש את האנשים שתמכו בדארקמו, או לא השתתפו בדיון איתו בכלל, סביר להניח שמי שהצביע לדארקמו כנראה לא מאפיונר(כי למה להצביע לחבר המאפיונר שלך?), זה כרגע כיוון החקירה הכי טוב שלנו.
זו חשיבה שגויה לדעתי, ואולי גם ניסון להסית אש ממך.amitf0123 אמר/ה:ו..............אכלנו אותה.
צריך להתחיל לחשוב עכשיו, למה רצחו דווקא את גאלאן, אני ממליץ לסרוק את העץ, לחפש את האנשים שתמכו בדארקמו, או לא השתתפו בדיון איתו בכלל, סביר להניח שמי שהצביע לדארקמו כנראה לא מאפיונר(כי למה להצביע לחבר המאפיונר שלך?), זה כרגע כיוון החקירה הכי טוב שלנו.
darkmo10 אמר/ה:נקסט
נתחיל מזה: (הערות באדום)
חייב להעיר שזה אקראי, ולא רק אקראי אלא גם לחלוטין ומה הבעיה בזה? סך הכל הדגשתי שאני לא בחרתי בטייגר מסיבה כל שהיא...נקסטורל אמר/ה:מצביע טייגר, אקראי לחלוטין
כאן התחילו האשמות כלפי! ואפילו לא חשבתי על האפשרות שמאפיונר יאשים את עצמו בשביל שיחשבו שהוא לא אשם! וברצינות, יצא לי 10. זה עדיין מאוד מוזר, לכן נתתי סך הכל סיבה לגיטימית לדעתי למה הצבעת לעצמך.נקסטורל אמר/ה:דינר- שמעת על פסיכולוגיה הפוכה?
חשבתי שגמרנו את הדיון הזה, הרי סך הכל ניסיתי לעורר דיון, והצלחתי.נקסטורל אמר/ה:הפייטן מסולאס אמר/ה:נקסטורל אמר/ה:פייטן- אתה רוצה לתלות מישהו שהצביע לך באקראי רק בגלל שיצא לו בקוביה 4? אני חושב שזה קצת מוזר...
אין לי בעיה שאלדרין מצביע לי.
אבל אם לא להצביע לו אז למי? בסופו של דבר אני בוחר אלדרין כי בינתיים יש לי סיבה קטנה להצביע לו, למרות שהוא עשה את זה באקריות.
אבל עדיין, לדעתי זו לא סיבה אמיתית להצביע לאלדרין, הרי הוא הצביע אקראי. לכן אי אפשר לקבל אף חשדה מההצבעות האקראיות, אם כבר, אתה מחשיד אותי.
הפייטן מסולאס אמר/ה:וחוץ מזה, מזה משנה אם אני מצביע לו זה בסך הכל סיבוב שאין עוד חשדות ולא ידוע מי הרוצח.
טעות. זהו סיבוב שבו מנסים למצוא דברים מחשידים באחרים, מה שלדעתי מצאתי בך. לא ידוע מי המאפיונרים עד הסיבוב האחרון, לכן זה גם לא קשור בכלל.
גם אני הייתי חושד מהOMGUS הזה. אם לא הייתי מבין שהוא חסר נסיון.
כאן מגיע הקטע שבו ידידינו החביב יותר מדי מנסה להסביר שהפייטן חדש ושזה נקרא OMGUS, ושזה דווקא לא מוזר - זה הגיוני. כמו שאני עצמי אמרתי, אין פסול בלהצביע למישהו הצבעה שנייה
אבל נקסטורל המתוסכל תוקף. או, אבל איך בדיוק אתה יודע שהוא חדש? הוא יכל לשחק בדברים כאלה מחוץ לפורום ואנחנו לא יודעים. אבל כבר סיימנו את הדיון הזה.
לא הלך הפעם. נמצא הזדמנות אחרת. השמצה מצד דארקמו...נקסטורל אמר/ה:2Much- אני לפחןת.מנסה ליצור טיעון...
אם אני לא טועה, הפייטן לא הגיב בין ההודעה הקודמת להודעה הזאת:
גאלאן שואל "למה הגבת את ההודעה הזאת"נקסטורל אמר/ה:פייטן- מה שאתה אומר בעצם זה "נקסטורל הוא מאפיונר מרושע שקופץ על ההזדמנות להאשים אזרח נוב תמים כמוני" ואני מצטער לומר לך אבל אף אחד לא מאמין לך, וזה מחשיד יותר ממני שמנסה לעורר דיון, ומצליח בכך.
זה היה ניסיון התגוננות ללא התקפה עליך, בעיקר לא מצד הפייטן. ניסית להסיט את החיצים שלא ירו עליך. לא, זה היה הסטת החצים עלי, פשוט קצת מוזר לנוכח העובדה שהוא מאשים אותי בזה.נקסטורל אמר/ה:כיוון שקראתי מספר הודעות שפספסתי וגיליתי מספר האשמות מחשידות עלי, ובנוסף לשאר הודעותיו) "מצטער שאני שואל אני פשוט חדש וכו' "( זה מאוד מחשיד ונראה לי כמו ניסיון להטיל את האשמה והחשדות עלי, כמו שהוא אומר שאני עושה לו
ואיך אתם יודעים את זה?נקסטורל אמר/ה:דארק סית'- מה שמחשיד בו זה שהוא מיד תוקף ועושה מה שאני לכאורה עושה- מעביר את החשדות. =מה שמחשיד בו זה שהוא מתנהג כמוניDark sith אמר/ה:נקסטורל- זה לא מחשיד. אאז״נ אתה תקפת והוא התגונן ואיזה דרך יותר טובה להתגונן מאשר לתקוף את הצד השני? ההגנה הכי טובה היא התקפה. הוא תקף אותך ולכן אתה ״חושד״ בו? מה מחשיד בו בעצם?
״מצטער שאני שואל אני פשוט חדש״ זה של אלרדין לא של הפייטן.
בנוסף היו כמה קטעים בהם הפייטן אמר שהוא חדש ולא יודע. כי הוא חדש ולא יודע
שם אני מבקש שיצטט את הקטעים שמחשידים אותו ויסביר מה מחשיד לדעתו
איפה?נקסטורל אמר/ה:דארקמו- אני אתן ציטוטים כשאגיע הביתה.
גאלאן- כיוון שהוא מאשים אותי במשהו ואז עושה את זה בעצמו שזה גם מה שאתה עושה
שהוא האשים אותי על מה שהוא עושה לי...נקסטורל אמר/ה:הפייטן מסולאס אמר/ה:אלדרין אמר/ה:אקראי - יצא 4
אז מצביע הפייטן מסולאס
הקם להורגך השכם להורגו!!&@&!!
מצביע אלדרין
כלל לא הגיוני, כיוון שזה אקראי לחלוטין...הפייטן מסולאס אמר/ה:יכול להיות שלקחת את ההצבעה שלי יותר מידי ברצינות.
אבל אתה פתחת את זה:
בינתיים אני לא האשמתי אף אחד שהוא האזרח החשוד בעוד שאתה מנסה להטיל את זה עליי. שניכם השתמשתם באותן השיטות טעות כמו שכבר אמרתי הרבה מאוד פעמים...
ולקחת את זה ברצינות כזאת רק כדי לנסות להפליל אותי, באמת :| איזה אזרח היה לוקח את את ההצבעה שלי ברצינות רבה?
הייתה לך הזדמנות קטנה להחשיד מישהו בשביל להסית את אור הזרקורים ממך.וניצלת אותה
וגם ל2much לא ניסיתי להביא לינץ׳ על אלאדרין רק הצבעתי לו.
ועם כבר כבר מדברים על שחקן חדש אני חושב שהמנחה של המשחק יעדיף לבחור מאפיונרים יותר דומיננטים בפורום הזה מאשר שחקן חדש שזה הפעם הראשונה שלו לשחק מאפיה ברשת, בשביל הכיף והאיכות של המשחק וגם מתוך עניין חברתי. טיעון הגיוני למדי, אם כי לא באמת תורם ובעל משמעות
אלו הדברים שמחשידים לדעתי עם הפייטן.שהוא האשים אותך וטען שהוא חושב שרוי לא היה עושה אותו מאפיונר?
לא, מנסה להגיד שהמאפיה הקודמת הייתה מעפנה ולא למדתי כלום, ולכן אני לא אמור לדעת כלום...נקסטורל אמר/ה:2MUCH אמר/ה:אתה, לעומת זאת, מצטייר כמאפיונר שמחפש הריגה קלה. הרי ברור שהטעות שעשה הפייטן היא טעות מתחילים קלאסית, ואתה ששיחקת ביותר ממאפיה אחת, אמור לדעת זאת.
שבמאפיה ששיחקתי פשוט לא היה מה לעשות בגלל הוויכוחים בין קינג ונרוביאן, שלא הובילו אותנו לשום מקום, עד שפרשתי כי לא היה לי זמן להגיב כמו שצריך.
יענו, גם מנסה להגיד אני חדש.
wat?!נקסטורל אמר/ה:כיוון שאני לא מוצא סיבה ממשית לעשות בו לינץ'. אתה סתם מברבר שעה על החשד אני רק מראה מהם הדברים המחשידים בינתיים. אם זו טעות של מתחילים (שזה אפשרי), אז לא יעזור לעשות עליו לינץ, בינתיים אני משאיר את ההצבעה שלי ככה. אז אתה מצביע למישהו שפחות מחשיד אותך? מה שניסיתי לעשות זה לא לינץ' אלא דיון. הסברתי את זה הרבה מאוד פעמיםdarkmo10 אמר/ה:במקום עשרים הודעות אני אפריד בין נושא לנושא ב---
נקסט - אם אתה כל כך חושד בפייטן, למה אתה מצביע לטייגר?
darkmo10 אמר/ה:נקסט - ולא למדת כלום מהמאפיה הקודמת? אז למה אתה מאשים מישהו חסר ניסיון על חוסר ניסיון אם גם אתה חסר ניסיון?![]()
מה למדתי? למדתי לא להקלע לוויכוח בין קינג לנרוביאן, ולמדתי להרשם רק אם יש הרבה זמן. זה הכל... אני לא בטוח אם הוא אמר סתם קודם על החוסר נסיון או שהוא אומר סתם עכשיו על הניסיון. נראה לי שהוא מנסה להרוויח משני הצדדים.
זה היה בעמוד 7. הוא חוזר בעמוד 10
ממש צבא הגנה לעוגיםנקסטורל אמר/ה:כחול זה רק כדי שיהיה ברור אל מי מדברים, זו לא הצבעהאלדרין אמר/ה:אה,נכון,סתם צבעת את השם שלי בכחול ליופי.בגלל זה לא באתי בצעקות "מאפיונר! מאפיונר!" אלא אמרתי שתפסיק להשתמש בתירוץ הזה, מאותה הסיבה
אז אחרי שהוא הגן על העוג, העלמות עד עמוד 15:
רואה שחושדים בו, אז הוא קופץ להצטרף. כמו עוג, "a witch!" נתתי סיבות מדויקות למה לא הגבתי, אף על פי שהסתכלתי, והצטרפתי לחשדות של עוג כי זה החשיד גם אותי.נקסטורל אמר/ה:טוב טוב, אחרי שהצלחתי סוף סוף לסיים (כמעט!) את השיעורים, ועברתי את הימים הבעייתיים של הטיולים, אני חוזר להגיב בכל המרץ.
דארקמו- אני באמת מתחיל לחשוד בך. "אני מניח שאם זה היה המצב הייתי יודע את זה (ועל הדרך הייתי יודע גם שאני מאפיונר)." בדיוק מה שלא אומרים במאפיה, אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר ישירות- אתה חשוד, לפחות בעיני. וכל הקטע הזה עם ה"דיון מושתל" גם די מחשיד. ושלא נדבר על שינוי ההצבעות המהיר. על תאמר שזה היה "רק בגלל הדדליין" כי כבר שינית הצבעות ממש בהתחלת המשחק, על הרגע הראשון.
מצביע דארקמו10
אם כבר יש דדליין אז לבחור את הכי חשוד.
חיזוק לטענה שלי - אתה טענת ככה - גם אני! בואו נעשה לינץ'! לא, יותר בכיוון מוחות גדולים חושבים דומה.נקסטורל אמר/ה:ME TOO בנוסף לסיבות שהזכרתי בהודעה שליamitf0123 אמר/ה:אמרתי שאני מצביע לו מכמה סיבות, לא רק זו, יש גם את ההצבעות המתחלפות, ההאשמת אנשים שהם מאפיונרים בצורה עקיפה, זה שהוא אומר רבות "אם אני מאפיונר", הגזמה בקשר ללורקריות, וחזרה על עצמו, התירוצים העלובים של ההאשמות(המאפיונר החכם לדוגמה).
אני לא חושב שהוא מאפיונר, אני חושב שהוא חשוד, מאוד, חוץ מזה, היום הראשון צריך להיגמר מתישהו, ואנחנו מתעסקים בו כבר שבוע שלם, אז הצבעתי לראש רשימת החשודים שלי, דארקמו.
דינר, למיטב זכרוני, לא דיבר על הסתה ללינץ'. ושוב, הוא חוזר על דברי אחרים ומנסה לסחוף ללינץ' על מה הגבתי בדיוק פה? על מה שדינר אמר על הסתה ללינץ'.נקסטורל אמר/ה:דינרבלו-אני לא מבין איפה יש הסתה ללינץ', דארקמו הכי מחשיד אותי בינתיים, במיוחד בגלל כל הדיבורים על הדיונים המושתלים וה"אם אני מאפיונר", "אני יודע שאני לא מאפיונר" וכו'.
נקסטורל אמר/ה:tiger אמר/ה:על סמך איזה תגובות/אופן התנהגות דארקמו מחשיד אותך?גאלאן אמר/ה:אוקיי, אני באמת לא יודע למי להצביע. דארקמו מחשיד אותי, אפילו מחשיד אותי מאוד, אבל גם עוד שחקנים (KR, טומאץ', נקסטורל טיפה). אני גם יודע שלא להצביע זה שווה ערך להצביע לדארקמו, אז אני בטוח יצביע *למישהו*.
כולללם להגיב היום. אין דבר כזה "אין לי מה להגיד", תגיבו משהו
אני די בטוח שכבר הסברתי, בהודעה הזו בדיוק:
נקסטורל אמר/ה:טוב טוב, אחרי שהצלחתי סוף סוף לסיים (כמעט!) את השיעורים, ועברתי את הימים הבעייתיים של הטיולים, אני חוזר להגיב בכל המרץ.
דארקמו- אני באמת מתחיל לחשוד בך. "אני מניח שאם זה היה המצב הייתי יודע את זה (ועל הדרך הייתי יודע גם שאני מאפיונר)." בדיוק מה שלא אומרים במאפיה, אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר ישירות- אתה חשוד, לפחות בעיני. וכל הקטע הזה עם ה"דיון מושתל" גם די מחשיד. ושלא נדבר על שינוי ההצבעות המהיר. על תאמר שזה היה "רק בגלל הדדליין" כי כבר שינית הצבעות ממש בהתחלת המשחק, על הרגע הראשון.
מצביע דארקמו10
הוא כבר הצביע לי, אבל בואו נדגיש את זה בשביל להגביר את הסחף בטעות![]()
נקסטורל אמר/ה:darkmo
ובנוגע לקינג- ככה הוא משחק תמיד, עם FBI ולאמאסו וכל החרטא הזה, זה לא מאפיונרי, זה פשוט סגנון המשחק שלו. זה קטע שמאוד עזר לי להבנה שלי את המלך של הנקמהdarkmo10 אמר/ה:דיבורים כל דיונים מושתלים לא אני התחלתי.
אם אני מאפיונר התחיל כי אמרו שבגלל שאני מאפיונר אני מתנהג ככה וככה - ואז טענתי שזה לא נכון, הסברתי למה עשיתי את זה, ואמרתי שאם אני מאפיונר סביר להניח שהייתי עושה בדיוק אותו דבר.
אני אומר שאני יודע שאני לא מאפיונר - אבל אין לי דרך להוכיח את זה. לכן, זה לא באמת משנה מה אני אגיד - כי גם אם הייתי מאפיונר הייתי אומר את זה. אבל אם אתה אומר שאתה לא מאפיונר, רוב הסיכויים הם שאתה כן מאפיונר, ובבקשה אין לי כוח ללאמאסו של קינג שוב פעם...
[אתה אומר לאמאסו אבל אין לי כוח ללאמאסו=אני טוען ככה ואני לא רוצה להיכנס ללמה ואיך] לא, אני אומר שזה לאמאסו, אבל אני לא רוצה להתעמק בטקטיקת הלאמאסו שמשגעת אותי כל פעם מחדש...
יותר מדי - כן, זה נראה כמו OMGUS. שהגיע באיחור מטורף. אמרתי את זה עכשיו, לא כשהוא הצביע לי איפהשהו באמצע.
אני מסכים שההתנהגות של טייגר יכולה להתפרש בצורה מאפיונרית, אבל אני (כרגע) לא חושב שהוא מאפיונר, אם כי אני אשמח לתגובה.
רוי - אבל פוגע בעיירה יותר.
נקסט - עוד אחד שאומר "a witch!". מה? ואסור לי להצטרף לחשדות של אחרים אם זה מחשיד גם אותי? אתה פשוט הכי מחשיד כאן, בינתיים יש לי עוד חשודים (פייטן, אלדרין) אבל אתה הכי חשוד אצלי ולכן אני מצביע לך. בגלל הדדליין כמו שאמרת כל כך הרבה פעמים...[כי זה היה בגלל הדדליין]
רק שבניגוד לקודם, אתה משתמש בסיבות פחות "מאפיונריות".
טייגר - תקרא את כל הדיון שבו KR אומר על בסיס FBI ודברים אחרים שאני מאפיונר. לא צריך לפתוח את כל הדיון עלי מחדש - כבר עברנו את זה.
לא, מה שעשית זה "הוא מצביע לי רק כי אחרים עשו ככה!", ונותן כל הזמן את אותם תירוצים "חשבתי שיש דדליין" אף ע"פ שחלפת הצבעות בעמ' הראשון, וכך הלאה... זה מה שאמרתי עליך, אבל אז לא האשמתי אותך, נכון?darkmo10 אמר/ה:אני הסתכלתי על מי שהכי מחשיד אותי, ואמרתי מה מחשיד אותי בו. אם זו התנהגות מאפיונרית, אז אני אשאל אותך שאלה פשוטה - אזרחים אמורים לשתוק ולתת למאפיונרים לטבוח בהם?ומשם הוא לא הגיב.
אותי מחשיד בעיקר זה שהוא נכנס לדיון רק בשביל להגיד משהו שיגן על עוג מאלדרין. זו הייתה התגובה היחידה שלו במשך 7 עמודים. וגם כל העניין של לקפוץ על מישהו אחרי שכבר האשימו אותו ואז לנסות לסחוף ללינץ' מחשיד. זכותי להצטרף לאחרים בחשדותיהם אם הם עלו על משהו...
לסיכום - מצביע נקסטורל - נקסטורל, תודה שהסברת לי את התנהגותו של קינג, זה עזר לי להבין את ההתנהגות שלך.
קינג - רובנו ביחד, אבל אנחנו לא יודעים מי בוגד. כשאני אומר אנחנו אני מתכוון לעיירה. אם אתה רוצה, אני מוכן להגיד מעכשיו העיירה במקום אנחנו.
עמיתפ - תודה שהסברת את זה לרוי. וכמו שאמרתי, אני רואה שאני הולך למות.
רק דבר אחד - אם אתם מורידים עכשיו אזרח, מחר נקום עם 2 אזרחים פחות. סיכויים פחותים ביותר לעיירה (קינג, הפסקתי להגיד לנו. מרוצה?) אני די בטוח שהורדנו מאפיונר :lol:
וגם זה לא לגמרי נכון.amitf0123 אמר/ה:אני לא אומר שמי שהצביע לו ירד מחשד, אמרתי שזה יותר סביר, מצד שני, אלה שהתחילו להצביע לו ראשונים פחות חשודים, כי הם התחילו את הדיון נגדו(אני לא אומר שהם יורדים מחשד לגמרי, אני אומר שהם פחות חשודים).