נקסטורל? הצבעתי לו! לא שזה באמת משנה משהו, אבל שיהיה.
הסבר מספיק.King Revange אמר/ה:אין לי תירוץ טוב מספיק בשבילך. אני עובד בחנות כל יום, משהו כמו 8 שעות. אני מרים שולחנות וסוחב ארגזי חשמל, מטפס על מדפי ברזל ומסדר קופסאות של צלחות הגשה. אני מתווכח עם קונים מפגרים ועם אנשים טיפשים שרוצים זבל זול באיכות גבוהה. כשאני חוזר הביתה אני מגיב כמה שאני יכול, אבל רואה שרוב העץ הוא שטויות ושאלות טכניות. בשאר הזמן - כושר, צבא, נקיונות פסח. אני גם לא ממש מגיב בעצים אחרים, זה לא שרק בעץ הזה אני מגיב מעט.2MUCH אמר/ה:נקודה טובה. נקודה מאד טובה. קינג, יש לך הסבר טוב לזה?גאלאן אמר/ה:למען האמת, יש הבדל אחד חשוב בין ההתנהגות של KR בדרך כלל ובמשחק הזה- בדר"כ הוא הרבה הרבה יותר פעיל ואגרסיבי. במשחק הזה הוא משחרר מידי פעם תגובה, אבל מגיב הרבה פחות ממה שהוא מגיב בדר"כ (נכון אני מגיב הרבה? KR לרוב מגיב יותר ממני). זה לא אומר כלום, אולי אין לו מספיק זמן או משהו, אבל להגיד שהוא תמיד משחק ככה זה לא מדוייק
...אז לא, אין לי הסבר.
אני רוצה להעיר: אמנם כמה מהטיעונים של קינג הם קצת far fetched,בזה אני מסכים איתך, אבל אתה עושה כאן כשל: אד הומינם. במקום להתיחס לטיעון של קינג, אתה מתיחס אל הטוען.King Revange אמר/ה:מה שיותר מועיל למאפיה לדעת זה דווקא באיזו טקטיקה אנחנו לא חושדים. כשאנחנו אומרים במה אנחנו חושדים, אנחנו מגלים להם בערך במה לא. לפני המאפיונר עומדות אפשרויות רבות, וכשאנחנו אומרים לו במה אנחנו חושדים, הוא מוחק כמה מהרשימה, ומגיע עם טקטיקות שבהן אנחנו עוד לא חושדים. לכן אני לא מסכים עם הטענה הזאת, ואפילו מוצא אותה חשודה.2MUCH אמר/ה:. מצד אחד אמרתי שאני לא אוהב לדבר על איך מאפיונרים מתנהגים. מצד שני אמרתי שיש טכניקות נפוצות בשימוש מאפיונרים. כולם הזדעזעו. איך לעאזאזל זה מתיישב. FUUUUUUUUUUUUUU וכו' וכו'. ההסבר פשוט. אני לא אומר "מאפיונר חכם מוביל את הדיון", אני אומר "מאפיונרים משתמשים הרבה פעמים בטכניקה X". אני לא קובע איך או למה המאפיונרים במשחק הזה מתנהלים. אני מציע הצעות. ובנקודה הזו אני מתנגד לדעתו של גאלאן. להציע למאפיונרים שיטות זו דרך מעולה לסתום להם פתחים. בכל פעם שאתה אומר בגלוי שהשיטה הזו והזו נמצאת בשימוש מאפיונרים, יש לך יותר כוח להתגונן מולם. סביר להניח שהם יירדו משיטה מסוימת ויתחילו באחרת. ואז תוכל להגיד שתפסת אותם על חם - כי מהרגע שבו אמרת שכל המאפיונרים מובילים בדיון, השחקן X הפסיק להוביל בדיון ונהיה שקט כמו קרפד. לכרות להם בור. כן. וגם ההסבר הזה הוא מלכודת. בכל פעם שאתה לכאורה מוסר להם מידע, אתה מניח מכשול בדרכם. כי עכשיו יש עוד שיטה שלכולם יהיה זמן לחשוב עליה ולנתח אותה. הסיכויים של העיירה לשרוד הם במידע שיש לנו או אין לנו. Every time we admit שיש דרך נוספת שהמאפיונרים יוכלו להשתמש בה, זו מכה נוספת, כי עכשיו הם כבר לא, או שאנחנו מוכנים לאפשרות.
עמיתפ
לדעתי הוא פשוט יודע שיש דדליין אז הוא מחפש את מי שהכי חשוד ומצביע לו. הוא אמר קודם ״יש לי 4+2/3 שעות לגבש חשד לגבי מישהו, שזה לא אני (כי כמו שאמרנו, זה טיפשי להצביע לעצמי והמקום היחיד שזה יוביל אותנו אליו זה לינץ' מהיר).״amitf0123 אמר/ה:עד עכשיו היית בסוג של ריב עם קינג, ופתאום אתה מתחיל לתקוף את נקסטורל?, בהתחלה זה היה עם גאלאן, שממנו עברת לקינג, ושהריב הזה נגמר, אתה עובר לנקסטורל?, חוץ מזה, כל הההאשמות שלך הן: "הוא מאפיונר, תראו, הוא מאפיונר!".
הקטע עם הפייטן כבר תם ונשלם, הפייטן עשה טעות, נקסטורל פיתח מזה דיון קצר, משהו שכל אזרח יכול לעשות.
ההגנה על עוג, אם מישהו(נקרא לו בחור א') היה מאשים מישהו אחר(נקרא לו בחור ב'), ואתה רואה סיבה למה בחור ב' לא אשם, וזאת האשמת סרק, אתה לא היית עוזר לבחור ב'?
בקשר להצטרפות ללינץ', נכון, זה די מחשיד, אבל הוא הצטרף ללינץ' רק פעם אחת, וזה היה נגדך, כי הוא חשד בך, זה לא טיעון בעל בסיס מוצק, אבל כן, זה הופך אותו לחשוד.
דרקמו
darkmo10 אמר/ה:1. כי אתה בכלל לא פונה לרגש (אהםציניאהם)
[...] אם כי הwifom שלי מבוסס על הניסיון הדל שלי במאפיה, בעוד אנשים אחרים (אהםקינגאהם) מסתמכים על נסיון העבר של הFBI עם פסיכופתים. אנחנו לא FBI ולא פסיכופתים, עם כל הכבוד.
[...]
3. שוב, אתה לא FBI, אני לא פסיכופת. מקסימום אתה מאפיונר במשחק פורום. וזה שאתה לא אוהב לדבר על מאפיונרים שיושבים בצד ומתלרקרים להם לא אומר שהם לא קיימים, נכון?
[...]
שוב, אני לא פסיכופת. או סוכן FBI. ולא רצחתי את הבת שלך. ואתה לא רצחת את שלי. ולא נראה לי שאתה מפתח אלי הזדהות כלשהי.
OMGIIS (II=IT IS(
darkmo10 אמר/ה:1. כי אתה בכלל לא פונה לרגש (אהםציניאהם)
2. אני משתדל להגיד "אני מניח" ו"אני חושב", אבל ברור שפספסתי חלק. אני לא עורך את ההודעה שלי שלוש פעמים בשביל שתיראה עובדתית.
3. מודה באשמה. אם כי הwifom שלי מבוסס על הניסיון הדל שלי במאפיה, בעוד אנשים אחרים (אהםקינגאהם) מסתמכים על נסיון העבר של הFBI עם פסיכופתים. אנחנו לא FBI ולא פסיכופתים, עם כל הכבוד.
4. פעם ראשונה אקראית, פעם שנייה הרבה זמן אחרי שהצבעת לי ובצורה מנומקת היטב.
5. whatever. חשבתי שסיימתי את זה כשהבנתי שאין דדליין.
אם "a witch!" זו פנייה לרגש, בוב זה פנייה לרגש+זלזול באינטליגנציה.
אתה +- אומר שאתה יודע הכל, ואתה משתמש בסמכותיות שלך כדי לשלוט במאפיה.
תגובה לתגובה שמפרקת את התגובה שלי לגורמים:
1. הצבעות שנאה זה רע לדעתי, כי זה דופק את כולם. כשאנשים מרגישים נדפקים זה לא עוזר בכלום.
2. אני אמרתי בהתחלה "טכניקות נפוצות למאפיונרים" ואז הבעתי את דעתי על הטכניקה היותר טובה. ואני מסכים איתך לגמרי שזה טוב להציע הצעות.
3. שוב, אתה לא FBI, אני לא פסיכופת. מקסימום אתה מאפיונר במשחק פורום. וזה שאתה לא אוהב לדבר על מאפיונרים שיושבים בצד ומתלרקרים להם לא אומר שהם לא קיימים, נכון?
פייטן - http://lmgtfy.com/?q=wifom
4. טוב.
שוב, אני לא פסיכופת. או סוכן FBI. ולא רצחתי את הבת שלך. ואתה לא רצחת את שלי. ולא נראה לי שאתה מפתח אלי הזדהות כלשהי.
"בוב" ו"לאמאסו" זה בסדר גמור, אבל "a witch!"? הוא מאפיונר! תשרפו אותה! היא שוקלת כמו ברווז!
ובקשר לדארק סית', אני אשמח אם תביא את מה שחשבת לגביו. יש לי 4+2/3 שעות לגבש חשד לגבי מישהו, שזה לא אני (כי כמו שאמרנו, זה טיפשי להצביע לעצמי והמקום היחיד שזה יוביל אותנו אליו זה לינץ' מהיר).
אה, ודרך אגב, לרגע לא הנחתי ששנינו מאפיונרים. חשבתי שאתה מאפיונר ושאתה מנסה לקשור ביני לבינך, ככה שניפול ביחד. טעות שלי. והמאפיונרים בטח יושבים עכשיו בצד=המאפיונרים מתלרקרים להם ונותנים לנו ללכת מכות על כלום. "a witch!"=לקפוץ על ההצבעה. ככה שהחמישי שיצביע לי יהיה מישהו שכנראה "גילה" ברגע האחרון שאני אשם אחרי כל שעות הברבורים של KR על כמה אני אשם בגלל פסיכופתים וFBI. ואז אני אבדוק אותו, אצביע לו, מאפיונר שני יגיד שזה OMGUS ויורידו אותי.
OMGIIS (II=IT IS(
נכון, גם אני עשיתי את זה. ההבדל הוא שאני צועק את זה בקול רם, ככה שאני לא מצביע לך כי אני לא בטוח בעניין ולא בגלל שאני לא חושד בך\לא רוצה שיחשבו שאני חושד בךdarkmo10 אמר/ה:גאלאן - אתה יודע מה מדהים? שגם אתה עשית את זה.
אבל אתה עשית את זה בצורה בולטת, והוא עשה את זה ככה מתחת לפני השטח.
אז כרגע אני נשאר על נקסטורל, אבל ידש לי 27 דקות לשנות את זה.
darkmo10 אמר/ה:קודם כל, ממציא זה בא.
דבר שני, הוא לא ממציא. הוא סרק את העץ בחיפוש אחר חשודים.
דבר שלישי, מאוד מחשיד אותי שנקסטורל מוכן לענות על השאלות שלי רק אחרי שאני מת.