שאדו, הטיעון שלך ממש משונה, הרבה יותר חשוד בעיניי אנשים שמחליפים את הצבעתם כל חמש הודעות. אני מהתחלת המשחק הייתי שקול זהיר וחיפשתי את הרגע שבו אני אוכל לראות איזה משהו חשוד, המשהו החשוד הזה הגיע ולכן לדעתי פסקי הוא מאפיונר. נימקתי למה והוא עדיין לא ענה על הטיעונים האלו בצורה שתוריד את החשד שלי כלפיו. לכן ההצבעה שלי נשארת בעינה.
תעשו טובה אנשים, תפתחו עיניים ותסתכלו על ההתנהלות שהייתה כאן. זאת התנהלות של מישהו שעשה טעות, נתפס ועכשיו מנסה להצדיק את עצמו בערך בכל דרך אפשרית.
עכשיו לפרט - אם מה שאתה אומר פה היה נכון, שפסקי לא ענה לך על הטיעונים בצורה מספקת, ושלדעתך פסקי הוא מאפיונר [נכון, אני לא יכול להטיל ספק על מה שאתה חושב, אבל אני כן יכול להטיל ספק על מה שאתה אומר שאתה חושב], וגם אם מה שאמרת קודם הוא נכון, שפסקי הגן על גארל ספציפית ולאזרח לא אמור להיות אכפת מהצבעות רנדומליות, אז כן, אתה באמת בן עיירה וכל זה. אבל זה פשוט לא [נכון]. פסקי ענה לך על הטיעונים בצורה מספקת. הוא א. אמר לך שהוא לא הגן ספציפית על גארל אלא העיר שהצבעה שנייה למישהו עדיין יכולה להיות רנדומלית, ולא אומרת שיש נסיון להביא ללינץ, ב. הסביר לך למה הוא דווקא כן היה צריך להעיר לך את זה [ושים לב, בניגוד אליך, אני לא זורק עובדות לאוויר, אני מפרט עד הסוף, בכל מצב: אתה אמרת שהוא מתגונן, שהוא ניסה להשתיק, וכו', אבל אתה פשוט לא מקשר את מה שאתה אומר לפעולות שלו-], כי קודם כל זוהי מאפיה לימודית והוא הרגיש מחויבות ללמד אתכם [עד כמה שזה נשמע סנובי] שהצבעה שנייה זה לא מסמל
בהכרח [במקרה שלכם, שאתם הצבעתם הצבעה שנייה לגארל זה היה ברור שזה היה כדי להביא ללינץ, אני לא חושב שאתה תכחיש את זה בעצמך] נסיון להביא ללינץ, ודבר שני כי הוא הרגיש שאם הוא לא יעצור את זה ויצדיק כמעה את גארל, יעשה עליו לינץ שלדעתו [לדעת פסקי] לא היה צריך להערך.
עכשיו, בנוגע לטענות שאולי יצוצו כלפי על זה שאני 'ממהר להחליף הצבעות'. אני פשוט מחליף הצבעות למי שמבחינתי יש עליו הכי הרבה חשד/למי שהכי יעזור לנו לגלות את התפקיד שלו, אלא אם כן הוא קרוב מאוד ללינץ, ואז אני אצביע לאותו האיש רק במקרים קיצוניים. ושתבינו, זה מה שכולם עושים. לטענה "הוא מחליף כל הזמן הצבעות", לדעתי, אין שום משקל. לעומת זאת, לטענה "תראו, הוא מצביע לאנשים שברור שהם לא מאפיונרים כל הזמן" כן יש.
האנט.
זה ממש ממש עולה לי על העצבים. במשחק הראשון, אני התנהגתי באופן מוחלט כאזרח. הלינץ שעשיתם עלי לא היה מוצדק בכלל. העובדה שבאמת הייתי מאפיונר הייתה מזל לא קטן בכלל. הבנת? אם יש כאן מישהו שהוא מתנהג כמו מאפיונר אדיוט, ו"מסיכ מסכנות מפגרוט" זה אתה(!)
הבעיה היא, שלדעתי אתה לא מאפיונר, אלא סתם בן עיירה שפשוט לא יודע להסיק מסקנות ולקרוא בכלל את העץ.
ועוד דבר,
לא פעילים??סליחה?אני לא פעיל?
אתה חי בסרט, הודי.
כן, אתה למשך רוב המשחק היית אחד הפחות פעילים. נכון, היית יותר פעיל ממייק וולבספיורי, גארל ועומרי נכון לזמן שבו כתבתי את ההודעה, ולכן היית מקום אחרון בניהם ברשימת החשודים.
ומי זה ההודי הזה שחי בסרט?
גאלאן, תתעלם ממנו, הוא סתם איד... בכ"מ, אנשים אחרים יבינו שזה היה בצחוק.