• ברוכים הבאים לפורום הפונדק
    הפונדק הוא הקהילה הוותיקה והמובילה של מבוכים ודרקונים, משחקי תפקידים ומשחקי לוח בישראל.
    ההרשמה היא בחינם ולאחר מכן תוכלו לפרסם הודעות, למכור ולקנות משחקים, לחפש קבוצה למשחק ועוד!

הרשמה /

מאפיה ונילה: אף אחד אינו בן אלמוות [המשחק נגמר, ניצחון לעיר]

תשמע רני, אתה חותך משפטים שלי באמצע ואז מתיחס אליהם, זה לא באמת מיצג שום טיעון ככה, ואני לא מתכוון להגיב לעיוות הזה.
תעשו טובה אנשים, תפתחו עיניים ותסתכלו על ההתנהלות שהייתה כאן. זאת התנהלות של מישהו שעשה טעות, נתפס ועכשיו מנסה להצדיק את עצמו בערך בכל דרך אפשרית.

שאדו, הטיעון שלך ממש משונה, הרבה יותר חשוד בעיניי אנשים שמחליפים את הצבעתם כל חמש הודעות. אני מהתחלת המשחק הייתי שקול זהיר וחיפשתי את הרגע שבו אני אוכל לראות איזה משהו חשוד, המשהו החשוד הזה הגיע ולכן לדעתי פסקי הוא מאפיונר. נימקתי למה והוא עדיין לא ענה על הטיעונים האלו בצורה שתוריד את החשד שלי כלפיו. לכן ההצבעה שלי נשארת בעינה.

אגב אנטרקס,במקומ היתי מחליף חתימה..

אנטרקס-אני חושב שכדאי שניקח את הסיכון שפסקי מאפיונר כי יש יותר סיכוי שהוא יועיל לנו בעתיד ביחס לאחרים שאני לא בטוח אם הם מאפיונרים.

ולכן מצביע:דג. נמאס, הבנו, אתה עושה בדיוק מה ששאדו עשה במשחק הראשון ומתנהג כמומ מאפיונר אדיוט, מצטער על זה ואם אתה בן עיירה פשוט, ינקטו צעדים ,אני מבטיח.

___________________________________________________________________________________________
בלב כבד אך נחוש , האנט מבין כי זה הזמן לסיים את זה, הוא מכנס תא כולם להבצעה אחת ומצביע לעבר דג "מצטער,דגיג, עלית בחקת החוק"

hant אמר/ה:
גאלאן, החלק האחורן של ההודעה שלך היה טיפשי- במקומך גם אם זה הומור לא היתי אומר כזה דבר, אנשים יחשבו שאתה במאפיה, ואולי אתה באמת בה...

למה יחשבו שאני במאפיה? א. לאף אחד לא אכפת אם אני במאפיה, ללאנשים אכפת מהכת (אני יודע אני יודע אבל סתם כי משעמם לי) ב. אני בכלל צחקתי, לא הצבעתי לו וגם לא אמרתי להצביע לו, רק אמרתי שמתחשק לי טונה! מה זו השחיטות הזאת שלא מאשרת לי לאכול טונה, הא?

שאדו, הטיעון שלך ממש משונה, הרבה יותר חשוד בעיניי אנשים שמחליפים את הצבעתם כל חמש הודעות. אני מהתחלת המשחק הייתי שקול זהיר וחיפשתי את הרגע שבו אני אוכל לראות איזה משהו חשוד, המשהו החשוד הזה הגיע ולכן לדעתי פסקי הוא מאפיונר. נימקתי למה והוא עדיין לא ענה על הטיעונים האלו בצורה שתוריד את החשד שלי כלפיו. לכן ההצבעה שלי נשארת בעינה.
תעשו טובה אנשים, תפתחו עיניים ותסתכלו על ההתנהלות שהייתה כאן. זאת התנהלות של מישהו שעשה טעות, נתפס ועכשיו מנסה להצדיק את עצמו בערך בכל דרך אפשרית.

עכשיו לפרט - אם מה שאתה אומר פה היה נכון, שפסקי לא ענה לך על הטיעונים בצורה מספקת, ושלדעתך פסקי הוא מאפיונר [נכון, אני לא יכול להטיל ספק על מה שאתה חושב, אבל אני כן יכול להטיל ספק על מה שאתה אומר שאתה חושב], וגם אם מה שאמרת קודם הוא נכון, שפסקי הגן על גארל ספציפית ולאזרח לא אמור להיות אכפת מהצבעות רנדומליות, אז כן, אתה באמת בן עיירה וכל זה. אבל זה פשוט לא [נכון]. פסקי ענה לך על הטיעונים בצורה מספקת. הוא א. אמר לך שהוא לא הגן ספציפית על גארל אלא העיר שהצבעה שנייה למישהו עדיין יכולה להיות רנדומלית, ולא אומרת שיש נסיון להביא ללינץ, ב. הסביר לך למה הוא דווקא כן היה צריך להעיר לך את זה [ושים לב, בניגוד אליך, אני לא זורק עובדות לאוויר, אני מפרט עד הסוף, בכל מצב: אתה אמרת שהוא מתגונן, שהוא ניסה להשתיק, וכו', אבל אתה פשוט לא מקשר את מה שאתה אומר לפעולות שלו-], כי קודם כל זוהי מאפיה לימודית והוא הרגיש מחויבות ללמד אתכם [עד כמה שזה נשמע סנובי] שהצבעה שנייה זה לא מסמל בהכרח [במקרה שלכם, שאתם הצבעתם הצבעה שנייה לגארל זה היה ברור שזה היה כדי להביא ללינץ, אני לא חושב שאתה תכחיש את זה בעצמך] נסיון להביא ללינץ, ודבר שני כי הוא הרגיש שאם הוא לא יעצור את זה ויצדיק כמעה את גארל, יעשה עליו לינץ שלדעתו [לדעת פסקי] לא היה צריך להערך.

עכשיו, בנוגע לטענות שאולי יצוצו כלפי על זה שאני 'ממהר להחליף הצבעות'. אני פשוט מחליף הצבעות למי שמבחינתי יש עליו הכי הרבה חשד/למי שהכי יעזור לנו לגלות את התפקיד שלו, אלא אם כן הוא קרוב מאוד ללינץ, ואז אני אצביע לאותו האיש רק במקרים קיצוניים. ושתבינו, זה מה שכולם עושים. לטענה "הוא מחליף כל הזמן הצבעות", לדעתי, אין שום משקל. לעומת זאת, לטענה "תראו, הוא מצביע לאנשים שברור שהם לא מאפיונרים כל הזמן" כן יש.

האנט.
זה ממש ממש עולה לי על העצבים. במשחק הראשון, אני התנהגתי באופן מוחלט כאזרח. הלינץ שעשיתם עלי לא היה מוצדק בכלל. העובדה שבאמת הייתי מאפיונר הייתה מזל לא קטן בכלל. הבנת? אם יש כאן מישהו שהוא מתנהג כמו מאפיונר אדיוט, ו"מסיכ מסכנות מפגרוט" זה אתה(!)

הבעיה היא, שלדעתי אתה לא מאפיונר, אלא סתם בן עיירה שפשוט לא יודע להסיק מסקנות ולקרוא בכלל את העץ.

ועוד דבר,
לא פעילים??סליחה?אני לא פעיל?

אתה חי בסרט, הודי.
כן, אתה למשך רוב המשחק היית אחד הפחות פעילים. נכון, היית יותר פעיל ממייק וולבספיורי, גארל ועומרי נכון לזמן שבו כתבתי את ההודעה, ולכן היית מקום אחרון בניהם ברשימת החשודים.
ומי זה ההודי הזה שחי בסרט?

גאלאן, תתעלם ממנו, הוא סתם איד... בכ"מ, אנשים אחרים יבינו שזה היה בצחוק.

ספירת קולות עדכנית:

1 אנטרקס [שאדו]
5 דג [מייק, גארל, שרקליך, עמרי, האנט]
1 TNJ [פסקי]
1 אודין [דג]
1 פסקי [אנטרקס]
1 גארל [T_N_J]
1 שרקליך [אודין]
1 עמרי [באקאפיט]

7 ללינץ.

לא מצביעים: גאלאן.

מייק, אני מציע לך להוריד את ההצבעה מדג, כי אמרת שתעשה את זה כשהוא יתקרב באופן מסוכן ללינץ.

שאדו, אתה לא פעלת כמו אזרח במאפיה הקודמת. אתה החלפת הצבעות כמעט בבירור כדי לנסות לעשות לינץ' על אזרח כלשהו שיש עליו הכי הרבה הצבעות. בהתחלה הצבעת לאשאר כי ראית שנוצרת עליו עגלת לינץ' וקיווית לעשות עליו לינץ' כדי להוציא אזרח מהמשחק, וברגע שראית שהלינץ' לא עומד להתרחש ככל הנראה, עברת למועמד הבא בתור עם מקסימום קולות (או אני או האנט, לא זוכר כבר). הפעולות שלך היו מאוד מאפיונריות. לא ברמה של 100% כמובן, אבל ברמת חשד גבוהה למדי. חוץ מזה שאין לך זכות דיבור לגבי האם התנהגת כמו אזרח או לא. אם אני טוען שחשדתי בך והיית מאפיונר, אז כנראה שאני צדקתי ובאמת עשית דברים מחשידים. :)

והחלפת הצבעות לעתים קרובות כן מעידה על מאפיונריות, מהסיבה הפשוטה שלמאפיונר לא ממש אכפת על מי עושים לינץ', כל עוד זה לא מאפיונר. לכן, להחליף הצבעות לעתים קרובות כדי לנסות למצוא על מי הכי נח לעשות כרגע לינץ' עובד לטובתו. מאפיונר לא באמת צריך לחשוב על הטיעונים שעולים ולנתח במי הוא חושד יותר. הוא כבר יודע מי המאפיה. לכן, מאפיונר ינטה לקפוץ מעגלת לינץ' אחת לאחרת בלי לחשוב יותר מדי כדי לנסות ולקדם את הלינץ' ולמזער את הדיונים בצד העיר.

בהקשר זה, אתם באמת ממהרים יותר מדי עם דג. מה השמחה והששון בלעשות עליו לינץ'? הטיעונים עליו אמנם לא נטולי טעם לחלוטין, אבל בכל זאת לא מזהירים... כדאי לחכות ולראות אם נצליח להוציא משהו טוב יותר. מה גם שלדעתי, אנטרקס ושרקליך בכל זאת חשודים יותר כרגע.

אנשים, אם אתה חושבים שהטיעונים שלכם נגד דג מספיקים כדי לתלות אותו - לכו על זה. אם מישהו לא משוכנע (או שהצביע בשלב ההצבעות הרנדומליות ואין לו כוונה לגרום ללינץ', כמו מייק) כדאי שיוריד את ההצבעה.
אני לא מגן בהודעה הזאת על דג, אלא על העירייה. פשוט הרגשתי שמישהו צריך לקחת את התפקיד של להזהיר לפני שיהיה מאוחר מדי.

אני נשאר עם ההצבעה שלי על עמרי, עד שיסביר לי את פשר ההצבעה המשונה ההיא שלו.

יכול להיות שאתה צודק ויכול להיות שלא, אבל זאת לא הנקודה בכל מקרה, אז אני אבקש לרדת מזה. ולא, אני לא העלתי את זה מלכתחילה, האנט עשה את זה, בהודעה האחרונה שלו.

עכשיו, אמרת בעצם מה שאמרתי, רק שלדעתי הגעת לתוצאה סופית לא נכונה.
במילים אחרות אמרתי, שיכולה להיות סיבה טובה להחליף הצבעות: רשימת החשודים משתנה כל הזמן, ואתה רוצה לשמור את ההצבעה שלך על מי ש*מבחינתך* יש עליו הכי הרבה חשד [אלא אם כן אתה חושב שהחשד הזה לא מספיק כדי להביא ללינץ, ועל המישהו הזה כבר יש הרבה הצבעות ככה שהצבעה נוספת תסכן אותו בלינץ].
עכשיו איך זה שלמאפיונר לא אמור להיות אכפת על מי עושים לינץ אלא אם זה חבר שלו מתבטא? אם רואים שמישהו מצביע למישהו רק כי יש עליו כבר יחסית הרבה הצבעות, ומתרץ את ההצבעה שלו בסיבות טפשיות, או פשוט לא נכונות. וככה יוצא מצב שמאפיונר משנה את ההצבעות שלו הרבה, כי הוא מצביע לכל מי שיש עליו כבר [יחסית] הרבה הצבעות, והמישהו הזה משתנה.

שבת המלכה הלכה :P

וכמו שאמר שאדו סלאג הצדיק, שאגב אני חושב שכדאי שיחזיר את הכינוי הקודם שלו, שמהיום ינהל את ספירת הקולות בשבת:
ספירת קולות עדכנית:

1 אנטרקס [שאדו]
5 דג [מייק, גארל, שרקליך, עמרי, האנט]
1 TNJ [פסקי]
1 אודין [דג]
1 פסקי [אנטרקס]
1 גארל [T_N_J]
1 שרקליך [אודין]
1 עמרי [באקאפיט]

7 ללינץ.

לא מצביעים: גאלאן.

כדי לקדם את המשחק: ביום שני ~בערב~, אם יש שישה אנשים על אדם אחד - הוא מחוסל.
אלא אם: יש הרבה הרבה שיחות והרבה הרבה התלבטויות.

גאלאן אמר/ה:
hant אמר/ה:
גאלאן, החלק האחורן של ההודעה שלך היה טיפשי- במקומך גם אם זה הומור לא היתי אומר כזה דבר, אנשים יחשבו שאתה במאפיה, ואולי אתה באמת בה...

למה יחשבו שאני במאפיה? א. לאף אחד לא אכפת אם אני במאפיה, ללאנשים אכפת מהכת (אני יודע אני יודע אבל סתם כי משעמם לי) ב. אני בכלל צחקתי, לא הצבעתי לו וגם לא אמרתי להצביע לו, רק אמרתי שמתחשק לי טונה! מה זו השחיטות הזאת שלא מאשרת לי לאכול טונה, הא?

הבנתי את ההומור, פשוט יתכן שאנשים יוצאו את זה מהקשרם, כמו שכמה אנשים פה עושים מצויין.

ככה כותבים שחיתות.

Shadow123 אמר/ה:
האנט.
זה ממש ממש עולה לי על העצבים. במשחק הראשון, אני התנהגתי באופן מוחלט כאזרח. הלינץ שעשיתם עלי לא היה מוצדק בכלל. העובדה שבאמת הייתי מאפיונר הייתה מזל לא קטן בכלל. הבנת? אם יש כאן מישהו שהוא מתנהג כמו מאפיונר אדיוט, ו"מסיכ מסכנות מפגרוט" זה אתה(!)

לא, אתה לא.אתה גרמת לנו לחשוד בך ,דבר שמוכיח כמה בטיפשות התנהגת, דג מזכיר בהתנהגותו את זה,אבל אתה יודע מה, אני לא מצביע, אני חושב שהגענו קרוב מספיק ללינץ וראינו מה שרצינו לראות ושאנשים כמו אודין ופסקי יצליחו הרי לנתח מזה נתונים מעולים, ואלי גם אני ואחרים.

אה, לגבי העצבים : ממש לא מעניין אותי.

Shadow123 אמר/ה:
שאדו,הבנת? אם יש כאן מישהו שהוא מתנהג כמו מאפיונר אדיוט, ו"מסיכ מסכנות מפגרוט" זה אתה(!)
הבעיה היא, שלדעתי אתה לא מאפיונר, אלא סתם בן עיירה שפשוט לא יודע להסיק מסקנות ולקרוא בכלל את העץ.
ועוד דבר,

אתה חי בסרט, הודי.
כן, אתה למשך רוב המשחק היית אחד הפחות פעילים. נכון, היית יותר פעיל ממייק וולבספיורי, גארל ועומרי נכון לזמן שבו כתבתי את ההודעה, ולכן היית מקום אחרון בניהם ברשימת החשודים.

הניסיון שלך להוציא אותי בצורה קריטורסטית מפגרת מעיד על טיפשות יוצאת דופן שאתה מסוגל אפילו לנסות להגזים ככה בבנאדם, קצת כנות והסתכלות עצמית תעזור לך.

אז היו יום וחצי בהם היתי אצל המשפחה?מה קרה,לא כלכך פעיל כמה עמודים, אל תדאג, יקירי, השלמתי הכל.כל פרט ופרט.

לא אמרתי שאתה הודי, אמרתי שאתה חי בסרט כזה.בדיחה פשוטה ולא מתוחכמת שהיית אמור להבין, אלב מסתבר שגם זה יותר מידי.

אני חייב לזוז,הורים.אמשיך בהזדמנות.

שבוע טוב,

hant

Ashardalon אמר/ה:
כדאי שתגדיר שעה מדויקת. ומה קורה אם אין על אף אחד 6 קולות? או אם יש על שני אנשים 6 קולות?

hant אמר/ה:
גאלאן אמר/ה:
hant אמר/ה:

הבנתי את ההומור, פשוט יתכן שאנשים יוצאו את זה מהקשרם, כמו שכמה אנשים פה עושים מצויין.

ככה כותבים שחיתות.

Shadow123 אמר/ה:
האנט.

לא, אתה לא.אתה גרמת לנו לחשוד בך ,דבר שמוכיח כמה בטיפשות התנהגת, דג מזכיר בהתנהגותו את זה,אבל אתה יודע מה, אני לא מצביע, אני חושב שהגענו קרוב מספיק ללינץ וראינו מה שרצינו לראות ושאנשים כמו אודין ופסקי יצליחו הרי לנתח מזה נתונים מעולים, ואלי גם אני ואחרים.

אה, לגבי העצבים : ממש לא מעניין אותי.

Shadow123 אמר/ה:
שאדו,הבנת? אם יש כאן מישהו שהוא מתנהג כמו מאפיונר אדיוט, ו"מסיכ מסכנות מפגרוט" זה אתה(!)
ועוד דבר,

אתה חי בסרט, הודי.

הניסיון שלך להוציא אותי בצורה קריטורסטית מפגרת מעיד על טיפשות יוצאת דופן שאתה מסוגל אפילו לנסות להגזים ככה בבנאדם, קצת כנות והסתכלות עצמית תעזור לך.

אז היו יום וחצי בהם היתי אצל המשפחה?מה קרה,לא כלכך פעיל כמה עמודים, אל תדאג, יקירי, השלמתי הכל.כל פרט ופרט.

לא אמרתי שאתה הודי, אמרתי שאתה חי בסרט כזה.בדיחה פשוטה ולא מתוחכמת שהיית אמור להבין, אלב מסתבר שגם זה יותר מידי.

אני חייב לזוז,הורים.אמשיך בהזדמנות.

שבוע טוב,

hant

*צונזר על ידי לפני ששלחתי את ההודעה, כי אני רוצה להיות זה שיסיים את העלבות לפני ששנינו נקבל אזהרה*

לא ניסיתי להקצין אותך ולא כלום. הדבר היחיד שהקצנתי היה את המשפט שלך שציטטתי, והוא היה בערך 1/1000 מההודעה שלי אליך. תאמין לי, אני מדבר כל הזמן בשיא הכנות, חוץ מבפעמים שבהם אני פשוט משקר בגלל צורך מסוים. פה אין לי שום סיבה לשקר, ואני אף פעם לא מגזים. לגבי הסתכלות עצמית? מי שמדבר. ותאמין או לא, לא חסר לי גם מזה.

בן אדם, תסתכל בתאריכים. המשחק הזה הוא רק קצת יותר מיום וחצי. כשכתבתי את ההודעה ההיא הוא היה יום וחצי בול. ומאיפה אני אמור לדעת, שהיית במשפחה שלך [רגע, OFF PLAY, אתה בפנמייה? זה לא רע או משהו]? וגם אם היית אומר קודם [בעצם, אני לא בטוח שלא אמרת קודם, אבל הנה, גם אם כן:], זה בקלות יכל להיות שקר של המאפיה שנועד לתרץ למה אתה לא פעיל. ואני חוזר ואומר, החשדות על מאפיה של מייק גארל עומרי ואתה הם קלושים, במיוחד עליך.

ODDin אמר/ה:
Ashardalon אמר/ה:
כדאי שתגדיר שעה מדויקת. ומה קורה אם אין על אף אחד 6 קולות? או אם יש על שני אנשים 6 קולות?
אם אין על אף אחד שישה קולות, המשחק ימשיך כרגיל.
אם יש על שני אנשים שישה קולות, המשחק ימשיך כרגיל.
הדדליין הוא ב9:30, אני מניח.

אני מדבר על מצב שבו מישהו צריך לעשות את הסוויצ' ועדיין לא התחבר אל הפורום כדי לעשות אותו. למשל - הקטע עם פלאפי [דג? לא זוכר בדיוק...] במשחק הקודם. זה היה מעפן מאוד שהוא היה צריך להיות המסכן שאחרי שעות הוצרך לכתוב הודעה קטנה ומשעממת, ובמקום לקצר תהליכים ולהורות על חיסול מידי, כשראינו כולנו שהמצב אומר שיש חיסול, חיכינו כדי שאחרון המוהיקנים יורה על הסכמתו. לא דיברתי כאן על מקרים של תיקו, כמו עם האנט ויונילס דאז. זה היה במקום לחלוטין, ואפילו יום נוסף היה בסדר גמור. לא דיברתי על משחק מורכב יותר מסתם ונילה, המצריך יותר חשיבה וכו'. אני מדבר על מצב שבו ברור לכולם שיש כבר חיסול, אבל משתמש פלוני [פולני] או משתמש אלמוני צריכים להתחבר כדי לכתוב שבאמת יש חיסול - כשלמעשה זה היה ברור שהמשתמש יכתוב זאת.

בקיצור - אין דדליין לכל יום הצבעה.

אודין, פסקי - אם אתם רואים שהמשחק מידרדר לאלימות מילולית או לתכנים שאינם קשורים לחלוטין, עשו לי טובה גדולה ותמחקו/תזהירו/תטפלו בצורה הראויה. אני אמנם לא רוצה שמשתמשים יעופו מהמשחק, אבל זה לא בא בחשבון שתהיה אלימות מילולית, או גלישה לריב פרטי בין שני אנשים.

כל השאר - גם אם זה לא היה "אידיוט", או "מפגר" או "מסיק מסקנות מפגרות", לא אכפת לי אם תעשו את זה בהודעות פרטיות, בפורום וויכוחים או באיזו סימטה חשוכה, אתם והאקדחים שלכם. בחייאת ראבאק, אני לא רוצה לראות כאן קללות, העלבות וכו'. הסבר: גם אני מתנהג ככה, ואני רוצה שלשם שינוי, אתם לא תתנהגו ככה. נכון, זה נחמד לקלל את האמא של היריב, אבל היא לא קשורה וזה לא נחמד בכלל [בכלל!].

לסיכום - אם יש לכם זמן פנוי כדי לצטט הודעות ולכתוב עם שגיאות כתיב מכוונות, אני לא חושב שאתם צריכים לעשות את זה כאן. העץ לא מתאים לוויכוחים חסרי תוחלת. נקודה.

אממם.. אשארדאלון, הריב שלנו היה אין פלי.. עכשיו די מאוחר מדי בשביל זה, אבל אני לפחות אמרתי את מה שאמרתי כדי לראות אם אני מת בלילה, כדי לגלות עם האנט מאפיונר... אני לא באמת חושב את כל זה עליו [וגם אם כן, זה לא קשור, הייתי אורמ את זה בכל מקרה]... אני חושב שאתה דווקא כן צריך להתיר התצחויות כאלה.. זה עוזר למשחק..

Shadow123 אמר/ה:
אממם.. אשארדאלון, הריב שלנו היה אין פלי.. עכשיו די מאוחר מדי בשביל זה, אבל אני לפחות אמרתי את מה שאמרתי כדי לראות אם אני מת בלילה, כדי לגלות עם האנט מאפיונר... אני לא באמת חושב את כל זה עליו [וגם אם כן, זה לא קשור, הייתי אורמ את זה בכל מקרה]... אני חושב שאתה דווקא כן צריך להתיר התצחויות כאלה.. זה עוזר למשחק..
ארמ גם לך.

הוא אמר שאתה אידיוט, אתה אמרת עליו שאין לו מושג מהחיים...
אז תעשה לי טובה ואל תהפוך משחק לרצח.

מי שלא שמענו ממנו עדיין זה גארל. אני מניח שהוא לא פה, אבל לכשיגיע אני באמת רוצה לשמוע למה הוא חושב להשאר על דג. גם האי-הסבר של מייק לא מספק אותי כלל. נסו לפחות לנמק את ההצבעות, חבריא.

OMRI, מגיע משום מקום ומנסה לדחוף ללינץ'? יכול להיות טעות אבל כדאי לשים אליו לב בהמשך.

ואו! עמרי זה ממש, אבל ממש דורש הסבר.
אתה מתכוון לשחק בלי בכלל לקרוא את מה שאנשים כאן כותבים?
כי אם כן אני הולך לשקול ברצינות לדחוף אותך החוצה. ככה לא משחקים, זה עושה נזק מטורף.

נושא ישן: שלום . לא היו תגובות חדשות בנושא זה במעל 60 ימים.
אין לפרסם תגובות אלא אם התגובה עדיין רלוונטית, אלא לפתוח נושא חדש.

התחילו לשחק עם פאת'פיינדר בעולמות פראיים

תוכן מומלץ

נושאים לוהטים

פוסטי פרופיל אחרונים

לאחר דחיות רבות, הצלחנו תחת מטר הטילים, לקיים עוד סשן מטלטל של קת'ולהו: אימה על האוריינט אקספרס.
עולמות השנה, פיזי או בזום?
רכבת האוריינט אקספרס עוצרת בקונסטנטינופול אבל האימה ממשיכה לדהור.
זוועות על האוריינט אקספרס מסשן קת'ולהו האחרון שלנו.
הבן מכין את השולחן לחברים שלו - איזה אושר 😁
חזרה