שאדו:
מצטער ,היתי מאוד כועס ובאמת הרגזת אותי באותו רגע.יצאתי מפרופורציות קצת (טוב, הרבה) וחחמש חושב לי להגיד ששום דבר פה,לך לך ולא לאף אחד אחר, לא אישי!
אז ככה: אנטרקס מפרט את הצבעותיו ומתנהג בתחכום ,כרגע לא היתי קובע שהוא מאפיונר.
שרקליך, לגבי הקטע עם t_n_j,אני יכול להסכים איתך, ובכל זאת, כל אחד עלולו לעשות את הטעות הזאת ולהתנהג באופן שיחשייד אותו, לא היתי אומר שt_n_j מאפיונר.
שרקליך, אתה זה כבר סיפור אחר: אני ממש לא בטוח שאתה באמת לטובת העיר ואתה מאשים את כולםבקלות מדהימה, שקצת צורמת לי באוזן, אפילו קצת הרבה.אם אני היתי נדרש להצביע מיד, לא היית זה שאבציע לו, אבל היית במקום גבוה מאוד ברשימה, אני רוצה גם לציין שאם אתה מאפיונר, אני מאמין שהסיכויים שפסרי מאפיונר גבוהים יותר מבמבצ בו אתה בן עיירה רגיל.
אודין: כרגע אין לי משהו מיוחד להגיד, רק רוצה לציין שכרגע קשה לי לראות אותך כחלק ממאפיה לאור התנהגותך במשחק, אבל זה בהחלט דבר שעלול להשתנתו בהתאם למה שיקרה, אני לא בטוח.
דג: כבר אמרתי, אני חושד בך מאוד, אבל זה מתחיל להזכיר לי את מה שקרה במאפיה הקודמת ,שמישהו נוטן טיעון אחד טוב נגד מישהו, והאחרים מתנפלים בלי סיבה מספקת.ובכל זאת-אנחנו צריכים להתחיל ממשהו, ולאור היותך החשוד העיקרי, כנראה שהמצב יוביל להצבעה נגדך.
פסקי: אני מחשיד את עצמך יותר ויותר ,אבל כפי שאמרתי כבר, אם אתה אכן מאפיונר, אתה תעמיד פנים היטב ואף תסייע לנו, גם אם בטעות, לחשוף את שאר חברי הכת.אם אתה בן עיירה, נרוויח גם כך ממך הרבה.לכן כרגע אני משאיר אותך.
זה רשמים כרגע, אחכך היו עוד.
שבוע טוב
hant