אנטרקס, פספסת את ההודעה שלי, נראה לי.
אמרתי לך כבר, פסקי הגן על גארל, נכון, אבל הוא לא הגן על גארל כי הוא רצה להגן על גארל. כלומר, שאם היו מביאים את אותו הטיעון נגד מישהו אחר הוא עדיין היה עושה את מה שהוא עשה. שוב, הטיעונים שלכם נגד גארל היו שהוא הצביע הצבעה שנייה בלי לתת שום סיבה. עכשיו הוא חשב שהטיעון הזה לא מצדיק לינץ, כי לדעתו היה סיכוי שגארל בן עיירה כמו שיש סיכוי שכל אחד אחר כזה, ולכן הוא העיר שהוא חושב ככה וגם הסביר למה הוא חושב ככה.
לדעתי אתה טועה. לדעתי לא כל מהומה עוזרת. אולי בעצם כן, אבל מהומות מסוימות עוזרות פחות ממהומות אחרות, והן באות על חשבונן, ולכן דווקא כן יש סיבה להשקיט מהומות אם יש לזה סיבה טובה.
אבל עכשיו, אתה ושרקליך [כן, קראתי את ההודעה שלך] הייתם באותה דעה לאורך כל המשחק, וגם טי אן ג'י [אל תדאג, קראתי גם את ההודעה שלך], למרות שכמו מה שכבר אמרתי, הצביע שונה מכם וגם עכשי והסכים חלקית איתי [אולי] כדי שלא יקשרו בניכם, כי [אולי] יש מה לקשר.
אבל נכון, הדעות של שרקליך קצת יותר שונות מהדעות שלך [אנטרקס], לטובה, ולכן הצבעתי לך, ולא לו. ולטי אן ג'י יש לי הכי פחות חשדות כלפיו משלושתכם, כי הוא הסכים איתי חלקית ובפועל לא מצביע כמוכם.
כרגע יש לי 3 אפשרויות בערך למאפיה [האפשרויות הן לפי סדר החשד, והאנשים בכל אפשרות גם כן לפי סדר החשד]]:
1:
אנטרקס
שרקליך
טי אן ג'י
גארל [המהירות שבה חשדתם בו והמהירות שבה ירדתם ממנו מחשידה במקצת, אבל יש סיכוי נמוך שיש 4 מאפיונרים, ולכן גם סיכוי נמוך שהוא מאפיונר]
+- [לא בטוח כמה מאפיונרים יש, אם יש 2 אזי טי אן ג'י וגארל לא כלולים באפשרות, אם יש 3 אז רק גארל לא כלול, ואם יש 4 אז כולם כלולים. ככה זה יהיה בכל האפשרויות]
2:
אנטרקס
שרקליך
מייקוולבספיורי/עומרי/מישהו קצת לא פעיל אחר [זאת יכולה להיות אסטרטגיה טובה למאפיה: שני מאפיונרים פעילים ואחד לא]
+-
3:
מייק וולבספיורי [הפעם הזאת שניהם באותו החשד]
גארל [הפעם הזאת שניהם באותו חשד]
האנט/עומרי
האנט/עומרי
+-
שוב, גם החשד שבאפשרות הראשונה לא מי יודע מה חזק, אבל זה החשד הכי חזק שלי בנתיים.
ולכן אני עדיין מצביע אנטרקס [הדגשתי בהודעה הקודמת].
לדעתי יש פה כבר מספיק חשד כדי לעשות לינץ, ולכן אני מציע לכם להצביע לו.