עמוד 4: רואה דג? זה בדיוק מה שדיברתי עליו. אם כולכם, האזרחים, הייתם אומרים שההצבעה שלכם היא הצבעה רנדמולית במקום לתת סיבות טפשיות ביותר כדי שיהיה ברור שזה רנדומלי, אז כשגארל אמר את זה [אם הוא היה אזרח, הוא פשוט לא היה עושה את זה] הוא לא היה יכול פשוט לתקן את עצמו אחר כך ולהגיד שזה היה הצבעה רנדומלית.
בנתיים, כי עליו יש הכי הרבה חשד מבחינתי [רק כי הוא לא הסביר את ההצבעה שלו, לא כי הוא הצביע למישהו הצבעה שנייה או משהו], מצביע: גארל [ההדגשה הורדה בשל הצבעה אחרת בהמשך, כלומר זוהי לא ההצבעה הרלוונטית].
עמוד 5: הוא לא ניסה להשקיט את המהומה. הוא ניסה להגיד משהו. אתם אמרתם שהצבעה שנייה למישהו זה כן ביג דיל, הוא אמר שלא. לאם הייתה מהומה או לא הייתה מהומה אין שום קשר לזה.
עמוד 6: טי אנ ג'י, ראה את הפסקה הקודמת, בהקשר של המשפט השני של אנטרקס.
עכשיו, יש ארבעה אנשים שהצביעו לפסקי [אחד מהם לא הצביע לו אקטיבית, וזה ירשם לטובתו, אבל הוא, כמו שאנטרקס אמר בהקשר של דג, גורר לינץ עליו. מדובר על טי אן ג'י]: האנט - הצבעה שבהחלט יכלה להיות רנדומלית, ועכשיו יכול להיות שהוא סתם נסחף אחרי הטיעונים. ולכן אני מוציא אותו כרגע מהחשדות. אנטרקס - פירש בצורה מעוותת את הדברים של פסקי: הוא [פסקי] אמר שהצבעה שנייה זה לא ביג דיל ולא נסיון להביא לינץ, ואנטרקס פירש את זה לכולם כנסיון להשתיק אותנו ולסתום לנו את האף בעודנו מרחרחים. בנוסף, הוא אמר את הטענה מפורכת שאין סיבה לסתור חשדות קיימים. כאילו, WTF? אם אתה חושב שחשד מסוים לא מוצדק, זה מובן מאליו שצריך לסתור אותו. וכן אנטרקס, לינץ חפוז זה לא טוב לאף אחד חוץ מלמאפיה. לעיירה יש סך הכול בערך 4 לינצ'ים בערך לפני שהם מפסידים אם הם לא מצליחים למצוא אף מאפיונר. אסור לבזבז אף אחד מהם.
שקרצליך - פלוס מינוס אותו דבר כמו אנטרקס.
טי אן ג'י - הצדיק את אנטרקס ושקרצליך, אבל הצביע לגארל. אולי כדי שלא יקשרו בניהם, כי יש מה לקשר [בין טי אן ג'י לבין אנטרקס לשקרצליך]?
בכ"מ, אף אחת מהחשדות שלי לא חזקה במיוחד, אבל נראה לי שמספיק כדי להצביע: אנטרקס.